2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

limonum bende ayagımda sallıyorum bazen.benim kızda kendi kendine uyumaz.illa kucaga alcam.yada gezdirerek uyutacagım.yada memede uyur.degişiyo yani..seninki nasıl uyuyo.sadece ayktamı uyuyo..

bide benimki öyle bakınarak mümkün değil uyumuyor yüzünü örteceğim mutlaka dalamıyor çocuk yüzü örtülmeden geceleri örtmesemde uyuyor. bide kollarını illa saracağım yoksa eller hep yüzünde bir türlü uyumuyor. hadi uyudu ellerinden ağlayarak uyanıyor. daha ne anlatam uyku sorunumuz çok yani

ay inşallah üç aya ne kaldı hep böyle giderse diye korkuyorum. çok sinir ediyor beni çok cadı :-(sen şanslısın ne güzel uslu defnecik maşallah

tam dalamamısndan kaynaklanıyo elbet.ya bide epey uykuzu bırak bakalım gündüz.belkide uykusu yok hımm olabilirmi..

tamam bende diyorum uykusu yok olabilirmi uyanıkta durmuyor ki başlıyor ağlamaya hemen uyutma bide uzun süre uyanık kalsın sustur susturabilirsen ne bileyim anlamadım ki benim kızın dilinden.

geçmiş olsun canım. inşallah antibiyotiğe gerek kalmaz.
size geldikten sonraki gün uzun uzun ne kadar güzel bir gün geçirdiğimi yazmıştım ama gönderirken sorun çıktı ve bütün yazım gitti kafamçokkarıştı neyse herşey için çok sağol inşallah bize geldiğinizde daha uzun otururuz.
yakışıklımı öp benim için. kıyamam ben ona.

of canım ya inşallah düzelir de kurtulursunuz şu illet bujiden. her okuduğumda üzülüyorum. kaka yapmak yemek yemek kadar hayati birşey. Allah şifa versin minik yavrumuza.

ayyy canım benim inşallah hemen dönebilir. ben de dün haberleri okurken kendimi havaalanında kalanların yerine koydum ne kadar kötü birşey. afet sadece izlandayı değil heryeri etkiledi. hava ulaşımı ne kadar kıymetliymiş meğer.
HÜLYA geçmiş olsun canım önemli bişey yokmuş AHMET BURAK'IN çok sevindim
herkes iyidir inş
ben keyifsizim birass

noldu canım... seni üzenleyin topu patdasın klava: birilerini dövesin geliyor. şu güzel kız üzülür mü ya kötükedihüso
özel değilse anlat canım rahatlarsın. umarım herşey dilediğin gibi olur:1hug:

havva uzum şu linki bana bi gönder.zeyno parkta oynarken bi bakayım.becerebilicekmiyem daha..

Canım özlettin kendini valla... Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümer diye bi kitap okudum ben. O kitaptan okuduklarımdan bi şeyler anlatayım sana... Özcelikle kollarının sarılı olması ve yüzünün örtülü olması iyi bi şey. Takma kafana. Ben de Esra yı sarıp uyutuyorum. Aksi takdirde kendini uyandırıyo elleriyle. Kitapta mutlaka kundak yapın battaniyeyle yazıyo.
Uyku sorununa gelince. Kitaba göre gece uykusunu çok uzun alıyo ve gündüze uyumak için yeri kelmıyo. Kitapta Akşam 7 de kaldırın besleyin . 11 de kaldırıp besleyin ardından uzun bir uykuya dalacaktır diyo. Geceleri ellemeyin uyusun diyo. Bi de böyle dene bakalım. Gece uykusunu en azından 11 e kadar olan bölümü azaltıp gündüze aktaracaktır. Ama buna alışması bir haftayı bulur. SABIR canım...

merhabalar kardeşelr bende 11.02.2010 da Allahın izniyle saglıklı bir bebe dünyaya geitrdim mışıl mışl uyuyor kuzu.

Allah bağışlasın. Analı babalı büyüsün inşallah.

akpak kızım bu profil resmi ne böyle.yas profili o..klava:...degiştir bacım senin kızın resmi iyiydi bee..

havva dogru diyon bacım.benmkız akşam 10 da yattı saat sabah 5 oldu hala uyanmadı baktım elleriyle gözünü ovuşturuyo.ama hala uyuyo.agzınıda hani susuyınca agzımı dudagımaza yapışırda şapur şupur ederya.çocukta sapur şuur edip duruyo.bu kesin acaktı dedim.bi bekledim 10 dk kendi uyanır diye.baktım uyanmıyoda.uyandırayım diyom bi yandanda böyle böyla çocugun uyku düzenin bozma otur oturdugun yerde dottor bişey olmaz diyo dedim.bi 10 dk daha bekledim.baktım kalkmıyo valla aldım kucagıma hemen açtı gözünü emzirdem big üzel emdi.sonra uyuda 8 e kadar.ne yapam dayanamadım acıktı diye düşündüm..((

selam kızlarrrrrrrr
çorba yaptım kabak kızarttım geldim sölemesi ayıp
hava kapalı istanbulda, tv de bi şeycik yok canım sıkılıyor
keşke bi an önce kociş gelse
pööfffffffffffffffffffffffffff

Akşam 7'de11'de kaldır besle mi? Öyle çocuk var mı yahu? Yoksa benimki bir minik canavar mı? Ben gün içinde güç bela bir kere uyursa şükür ediyorum. İki kere uyusa canıma minnet. Akşamları özellikle cümleten nöbetteyiz. Vardiyalı yemek yiyoruz. Normal değil miymiş yani? Benim bebeğim huysuz muymuş?kafamçokkarıştı

Ya benimki 1'de yatıyor 4'te homurdanmaya başlıyor. Uyanma değil ama ıh ıh yapıyor ve tepişiyor alıp emziriyorum duruyor. Sonra bi de sabah 6-7 gibi bi daha uyanmadan mırıldanıp tepinmeye başlıyor yine alıp emziriyorum.

Valla canım benimkine de uygulayamıyom dediğimi ama ben limonun dediğine göre yazdım canım yaaa

Üçlü aşımız var bizim çarşamba günü. Çoğunuz yaptırmıştı. Ateşi çıkan oldu mu hiç?

Limoncum valla elalemin ağzı torba değil büzelim. Takmayacaksın... Moralini bozanları da uzak tutacaksın başka çare yok. Stresten de gelmez süt sıkıntı yapma kendine. Sakin ol ki akılcı çözümler bulabilesin.
Gündüz ağlamaları gaz olabilir canım. Ne yapıyosun gaz için

Limoncum ayrıca ne yaparsan yap ellerini kollarını üçüncü ayın sonunda tanıyacaklar. Al bu kolun desen bile umurlarında değil henüz bebişlerimizin. Kendine güven konusuna gelince. Sen yanında olduğun sürece o sana da güvvenecek kendine de elle kolla alakası yok bu işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…