tatlım mecburiyetten.. sonra anlatırım...akpak kızım bu profil resmi ne böyle.yas profili o..klava:...degiştir bacım senin kızın resmi iyiydi bee..
Canım özlettin kendini valla... Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümer diye bi kitap okudum ben. O kitaptan okuduklarımdan bi şeyler anlatayım sana... Özcelikle kollarının sarılı olması ve yüzünün örtülü olması iyi bi şey. Takma kafana. Ben de Esra yı sarıp uyutuyorum. Aksi takdirde kendini uyandırıyo elleriyle. Kitapta mutlaka kundak yapın battaniyeyle yazıyo.
Uyku sorununa gelince. Kitaba göre gece uykusunu çok uzun alıyo ve gündüze uyumak için yeri kelmıyo. Kitapta Akşam 7 de kaldırın besleyin . 11 de kaldırıp besleyin ardından uzun bir uykuya dalacaktır diyo. Geceleri ellemeyin uyusun diyo. Bi de böyle dene bakalım. Gece uykusunu en azından 11 e kadar olan bölümü azaltıp gündüze aktaracaktır. Ama buna alışması bir haftayı bulur. SABIR canım...
çok tşk ederim canım moral oldu inan bana apartmandaki kadınlar yok kollarını sarma yok yüzünü örtme çok kötü alıştırmışsın bilmem ne iyice sinirlerim bozuluyor ne yapayım başka türlü uyumuyor çocuk eller hep yüzünde korkutuyor kendini ve uyandırıyor. herkes neden bağlıyorsun kendine güveni olmayacak kolları açık uyumayı öğransin korkmasın diyo ama benimki kıpır kığır ne yapayım ellerini açık bıraksam yüzünü örtmesem hiç uyumuyor. benimki akşam hava karardı mı karardı derin uykuya dalıyor. saat yedi yedi buçuk gibi doyuruyorum. yatıryorum. saat 8 e sekiz buçuğa kadar sürüyor dalması. sonra gece onbir onbir buçuk bazen onikide bazen on iki buçukta uyanıyor sonra emziriyorum yine dalıyor. bütün bunları yaparken gündüz bütün gün salladığım çocuğu hiç sallamıyorum battaniyeye sarıyorum yüzüne örtüyü çekiyorum hemen uyuyor. sonra sabah dört buçuk en geç 5 ayakta uyuyanıyor. ama gündüzler bitmek bilmiyor kollarım kopuyor sallarken bir türlü derin uykuya dalamyor en çok 10-15 dk. sonra hooop uyanıyor. hayır uyanık dursa ne ala alıp oynayım gezdireyim razıyım onuda yapmıyor yarım saat bilemedin bir saat sonra başlıyor ağlamaya karnı tok altı temiz ne istiyor anlamıyorum ki. bide çevremdeki insanların bilmiş bilmiş tavırları beni iyice bunalıma soktu yok neden sallamaya alıştırdın yok neden sütün yetmiyor. bide acıyarak bakmaları yok mu iyice kahroluyorum sanki sütü yapan benim gelmiyor işte yeteri kadar ne yapayım. az önce yine bir ağlama krizinden sonra geri geldim hayır anlamıyorum gülerken gülerken basıyor çığlığı hiç bir şekilde susturamıyorum ya. bende başlıyorum o ağlarken ağlamaya yani anlayacağın canım sinir falan kalmadı annemde hep yanımdaydı yeni gitti belkide ondan çok gerginim. eşim aradı toplantı varmış geç gelcekmiş iki saat kadar onada patladım. bide arkasından msj attım evde yalnız yalnız uğraşıyorum başlıcam toplantınada diye adamın elinde olan ne varsa. offffffff depresyona mı giriyorum ne :-(
sanki kolik gibi geldi bana
bir doktora gidip anlatsan
kolay gele
Limoncum valla elalemin ağzı torba değil büzelim. Takmayacaksın... Moralini bozanları da uzak tutacaksın başka çare yok. Stresten de gelmez süt sıkıntı yapma kendine. Sakin ol ki akılcı çözümler bulabilesin.
Gündüz ağlamaları gaz olabilir canım. Ne yapıyosun gaz için
iyi hafta sonlari kimse yok bugun herkez aylecek geziyo yaz geldi tabi bebislerde buyudu oh ne guzel ya tamamen yaz gelsede bebisler acilip soyunsa guzelce
kızlar şubat bebeklerin kilo boy çizelgesini yaptım eksiklerinizi söyleyin bende yazayım.yada yanlışta olabilir.topige ugrayıp bi bakın olurmu canlar..))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?