2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

akpak kızım bu profil resmi ne böyle.yas profili o..klava:...degiştir bacım senin kızın resmi iyiydi bee..
tatlım mecburiyetten.. sonra anlatırım...

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrr
yaa öykü hiç emmek için ağlamıyo,eskiden zırıl zırıldı anlayamadım bide gece birde uyuyo sabah altıya kadar uyanmıyo bazen yedi bu kadar süre aç ve ağlamıyo normalmi kızlr bi doktoramı gitsem kafam karıştı?

haklısın canım ben uzak duruyorumda bide onlar uzak dursalar benden. sağolsunlar çok seviyorlarmış beni sütüm öyle çokolmadı hiçbir zaman ne yapayım ne yediysem çoğatmadı benim sütümü yapıylamı alakalı ne bilmiyorum. şimdi bir mama bir meme veriyorum kuzuma. elimden gelmiyor sütüm çoğalmıyor ne yapayım. canım ben gaz için hiç bir şey yapmıyorum çünkü hiç gaz sıkıntımız hiç olmadı desem yeridir çok şükür.doğduğundan beri gayet rahat hem mide gaını hem bağırsak gazını çıkarıyor. bağırırken ayağını elini kolunu hiç çekmiyor. sanırım bizimkinin problemi uykusu gelmesi çok uzun süre uyanık kalınca yapıyor. kendi kendine uyumayı bilmediği sallamdan uyumayı bilmediği için basıyo çığlığı uyut beni diye. hergün öyle ağlamıyor bazı zamanlar yapıyor. şimdi meltem msj atmış aynı şeylerden bahsetmiş düşününce bizimkininde sorunu aynı uzun süre uyanık tutmamamız. şimdi 1-1,5 saatte uyutacağım bakalım birde böyle dneyim düzene girecek mi?

herkese iyi pazarlar hanımlar. pek gelen giden olmamış herkes haftasonunun tadını çıkarıyor sanırım

Günaydin hayirli pazarlar sekerler
harika bir hava var burda yine babamizda evde çikip gezicez ailecek:asigim:

iyi hafta sonlari kimse yok bugun herkez aylecek geziyo yaz geldi tabi bebislerde buyudu oh ne guzel ya tamamen yaz gelsede bebisler acilip soyunsa guzelce

oldu ya teyzesi gun gectikce buyuyola allah saglik versin hepsine bebislerimizin senin prense buyumus yerim onu ben

iyi pazarlar şekerler
bizde misafirliğe gidicez
ama ecrin hanım huysuz durmuyo ne yapcam bilmiyorum şimdiden allah yardım etsin bana

bide kızlar kayınpeder çocuk doktoruna gitmiş :))benim torunum çok ağlıyo bana en iyi gaz ilacını verin demiş doktora oda SAB SıMPLEX diye bi damla vermiş kullanan varmı bizden ilaç ithal olduğu için türkça bişey yazmıyo netten de baktım kullananlar memnun inş. bi işe yarar

fato cnm cok iyi bende kulaniyorum ama ben 4 damla gunde kulaniyorum gaz sorunumuz yok bizim ama ben veriyorum yine

meleksen merhaba canım.uzun zamandır giremiyorum.evde bilgisayarım yok artık yenisini alıcam ama sanırım daha var almama.O yüzden görüşemiyoruz.Bu topikte mi herkes????Sen nasılsın??Umarım herkes iyidir.Ben şu an misafirlikteyim oradan yazıyorum...

gaz ilacı bende aldım hiç bi işe yaramıyo.neer yapmadımkiçocuğum işkence çekiyor sanki.azıcık rezene çayı veriyorum bende hergün.bir de herzaman hareket yaptırıyorum ayaklarıyla.harekete geldikçe gaz problemlerimiz azalıyo.

kızlar şubat bebeklerin kilo boy çizelgesini yaptım eksiklerinizi söyleyin bende yazayım.yada yanlışta olabilir.topige ugrayıp bi bakın olurmu canlar..))

günaydın..bugün ablamlara gidiyorum.siz bilgilerinizi girin ben girerim sonra by canlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…