2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün ateşlendim. Halsizlik vardı ve vücüdümün her yeri dövülmüş gibi ağrıyordu. Bır de sağ göğsümü sağmama rağmen yumuşamıyodu. Bı de kızarmıştı yan tarafı. Üşüme ve titreme de başlayınca acile gittik. Ultrason falan çekildi. Mastit olmuşum. Antibiyotik verdi dr. gece felaket terlemişim bu sabah bi şeyim kalmamıştı. ama hala göğsüm şiş biraz ve kızarıklık devam ediyo. Geçer inşallah.

geçmiş olsun canım.. ben de aynı şikayetleri 10-12. günde yaşamıştım, göğsüm şişmişti ve koltuk altımda ceviz büyüklüğünde şişlik vardı. görümcem(dr) enfeksiyon kapmışsındır, göğüs ucları açık olduğu için, bebeğin ağzından bile enfeksiyon kapabilirsin, doktora görün, antibiyotik verebilir dedi. sonraki gün geçti ben de gitmedim, sonra 15-20 gün önce de yine oldu geçti. ama doktora gitmemiğim için huzursuz oldum açıkcası. inş önemsizdir.

ah canım ya cok gecmıs olsun...
ınsallah kısa zamanda atlatırsın.

gecmıs olsun canım

günaydın kızlar

havvacım geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsın inşallah

fatmacım bende sab simplex kullanıyordum bana işe yarıyor gibi gelmiyordu dr. kadir tuğcunun yazılarında kesinlikle gaz ilacını vermediğini okudum bende gaz ilaçlarını rafa kaldırdım vermiyorum artık hareket ve masaj yaptırıyorum yüzüstü yatırıyorum çevince sırtüstü gazını hemen çıkarıyor çok huysuzsa tane rezene 1 papatya çok az ıhlamur çiçeği çay yapıyorum 5 10 cc kadar içiriyorum milupanın rezenesini artık vermiyorum doğalı varken

çok geçmis olsun Havvacim insallah tez vakitte geçer

valla canım banada işe yaradı gibi geldi
bakalım daha 2gün oldu kullanmaya başlayalı
ben o çaylardan hiç vermedim ecrine
vermeyide düşünmüyorum 6 ayı çıkana kadar canım

geçmiş olsun canım ay ne kadar kötü inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun

ay canım sen de mi yaşadın. bir daha görmeyesin inşallah.
hepimizden uzak olsun. bebişler emerken bile ne kadar acıyor o kim bilir ne acı veriyordur.

ayşegül merak etmiştin ya yazayım şimdi.
hamileliğimin kaçıncı aylarıydı hatırlamıyorum çok bunalmıştım anlatıp rahatlamak için kkya konu açmıştım. eşim geçenlerde o konuyu görmüş okumuş. ve kıyameti kopardı evde. zaten aramız iyi değildi, nerdeyse ayrılmaya kadar gidecektik ki benim kafa dank etti alttan aldım. zaten yorumlar yüzünden konu açtığıma da pişman olmuştum. pimanlığımı anlattım özür diledim. aslında hep kocama söylediğim şeylerdi ama internetten okumak onu çok sinirlendirdi galiba. ikimiz arasındaki şeyleri başkasına söylemem zoruna gitti.
sonra kkya girmemeye başladım daha doğrusu gizli gizli giriyorum. aslında çoook uzun zamandır sadece şubat annelerine giriyorum zaten başka konu için zamanım da yok.
işte böyle avatarımı değiştirmemin sebebi bu.
ne yapacağım bilmiyorum eşim uzun süredir sinirli ve gözlerinden nefreti okuyorum. ben ilgiyi sevilmeyi özledim :çok üzgünüm:
neyseki kızım var onun gülüşü bana unutturuyor dertlerimi. :asigim:

valla canım banada yaradı gibi geldi
bakalım daha 2gün oldu kullanmaya başlayalı
ben o çaylardan hiç vermedim ecrine
vermeyide düşünmüyorum 6 ayı çıkana kadar canım

inşallah işe yarar canım.gaz ilaçlarının içinde aynı bitkilerin hatta daha fazlasının yağları var.bende hiççbirşey vermiyordum gaz ilaçlarının bağırsakarı tembelleştirdiğini okudun birde çok ıkınmaya başladı hira sesle ıkınıyordu onunda gazilacından olduğunu okuyunca doğal olanı bitkinin kendisini vermeye başladım oda herzaman değil sadece çok huzursuzsa.ama gaz ilaçlarının arasında en iyisi sab simplex zincoda kullandım onu direk kusuyordu zaten
RABBİM şifa versin canım şu gazları bir geçsede onlarda rahatlasa bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…