Kızlar dün ateşlendim. Halsizlik vardı ve vücüdümün her yeri dövülmüş gibi ağrıyordu. Bİr de sağ göğsümü sağmama rağmen yumuşamıyodu. Bİ de kızarmıştı yan tarafı. Üşüme ve titreme de başlayınca acile gittik. Ultrason falan çekildi. Mastit olmuşum. Antibiyotik verdi dr. gece felaket terlemişim bu sabah bi şeyim kalmamıştı. ama hala göğsüm şiş biraz ve kızarıklık devam ediyo. Geçer inşallah.
Kızlar dün ateşlendim. Halsizlik vardı ve vücüdümün her yeri dövülmüş gibi ağrıyordu. Bİr de sağ göğsümü sağmama rağmen yumuşamıyodu. Bİ de kızarmıştı yan tarafı. Üşüme ve titreme de başlayınca acile gittik. Ultrason falan çekildi. Mastit olmuşum. Antibiyotik verdi dr. gece felaket terlemişim bu sabah bi şeyim kalmamıştı. ama hala göğsüm şiş biraz ve kızarıklık devam ediyo. Geçer inşallah.
günaydın kızlar
havvacım geçmiş olsun en kısa zamanda atlatırsın inşallah
fatmacım bende sab simplex kullanıyordum bana işe yarıyor gibi gelmiyordu dr. kadir tuğcunun yazılarında kesinlikle gaz ilacını vermediğini okudum bende gaz ilaçlarını rafa kaldırdım vermiyorum artık hareket ve masaj yaptırıyorum yüzüstü yatırıyorum çevince sırtüstü gazını hemen çıkarıyor çok huysuzsa tane rezene 1 papatya çok az ıhlamur çiçeği çay yapıyorum 5 10 cc kadar içiriyorum milupanın rezenesini artık vermiyorum doğalı varken
geçmiş olsun canım ay ne kadar kötü inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursunKızlar dün ateşlendim. Halsizlik vardı ve vücüdümün her yeri dövülmüş gibi ağrıyordu. Bİr de sağ göğsümü sağmama rağmen yumuşamıyodu. Bİ de kızarmıştı yan tarafı. Üşüme ve titreme de başlayınca acile gittik. Ultrason falan çekildi. Mastit olmuşum. Antibiyotik verdi dr. gece felaket terlemişim bu sabah bi şeyim kalmamıştı. ama hala göğsüm şiş biraz ve kızarıklık devam ediyo. Geçer inşallah.
geçmiş olsun canım.. ben de aynı şikayetleri 10-12. günde yaşamıştım, göğsüm şişmişti ve koltuk altımda ceviz büyüklüğünde şişlik vardı. görümcem(dr) enfeksiyon kapmışsındır, göğüs ucları açık olduğu için, bebeğin ağzından bile enfeksiyon kapabilirsin, doktora görün, antibiyotik verebilir dedi. sonraki gün geçti ben de gitmedim, sonra 15-20 gün önce de yine oldu geçti. ama doktora gitmemiğim için huzursuz oldum açıkcası. inş önemsizdir.
valla canım banada yaradı gibi geldi
bakalım daha 2gün oldu kullanmaya başlayalı
ben o çaylardan hiç vermedim ecrine
vermeyide düşünmüyorum 6 ayı çıkana kadar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?