2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

fatocum bende gaz ılacı vermıyorum artık.
mılupanın cayınıda vermıyorum. tane rezene aldım onu demlıyıp 3-5 kasık ıcırıyorum aksamları. sonucta o mılupa lar humana lar da o granul hale gelene dek ne ıslemlerden gecıyodur kım bılır...
bebe yagıyla karnına ayaklarına masaj yapıp hareket ettırıyorum cok daha rahat cıkıyor gazı.

ruveydacım yazdıklarını okudum gercekten kotu olmus. uzuldum canım ya ınsallah esınle aranızı duzeltırsınız bı an evvel...

Geçmiş olsun canım umarım bşr an evvel geçer.

hey yoo bugün Ecrin Dila 3 ayını dolduruyo
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Ay maşallah Ecrin Hanımaopuyorumnanaktan

Zeynoo özletçen kendini deseneŞeniz

slm kızlar uzun zamandır gıremedım nasılsız bakalım
acayı moralım bozuk ve canım sıkkın nedenını bende bılmıyorum bı mutsuzluk var ustumdeeeeeeeeeeeeeeee

kızar bizimde perşembe aşımız vardı
çok şükür huzursuzluk yapmadı tam teysi bütün gün uyudu ama ateşi bir ara 38.5 oldu hemen ateş düşürücü verdim 1 kere bir daha çıkmadı
bu arada kızımın boyu 55.5 kilosuda 5.200 olmuş maşallah kuzuma

bu aralar fazla giremiyorum ama alışkanlık olmuş valla özlüyorum
düğünümüz var elbise provaları misafirler offf çok yoruldum valla
cumarteside kayınvalideme misafir gelicekti yemeğe bana gelmek istemişler kayınvalidemde o zamn pervine yemeğe gelin demiş(tabi önce bana sordu bende ben çocukla yapamam gelip yaparsan yemekleri buyursunlar dedim:)) 5 aile vardı yemekte yemekleri kayınvalidem yaptı ama servis yordu beni çocuğumla ilgilenemedim elden ele doşaltı huzursuz oldu yaavrum

Masallah saglikla büyüsün fistik

maşallah ona abla olmus kocaman sositososito

Geçmiş olsun canım umarım bşr an evvel geçer.

Ay maşallah Ecrin Hanımaopuyorumnanaktan

Zeynoo özletçen kendini deseneŞeniz

sağolun teyzeleri
ecrin sizi kocaman öpüyo

rezeneyi ben kendim içiyorum benden geçer diye onada vermedim hiç

slm kızlar uzun zamandır gıremedım nasılsız bakalım
acayı moralım bozuk ve canım sıkkın nedenını bende bılmıyorum bı mutsuzluk var ustumdeeeeeeeeeeeeeeee
noldu kız?

kıyamam olur tabı duzenlerı bozulunca alt ust oluyolar...

ya kızlar bizim doktor milupanınkinin daha güvenli olduğunu söyledi. doğal olanlarda ilaç kalıntısı kalma riski varmış. kafayı yedirtirler insana ya

bu arada bizde 12. haftamızı doldurduk. kocaman olduk :)

herkse selam
giremiyorum çok fazla ya
naz uyuyunca işleniyorum yemek bulaşık çamaşır toz süpürge
gına geldi işlerden
bigünü tamamiyle kendime kızıma ve kocama ayırabilecekmiyim acep
yeminle sadece uyurken dinleniyorum
sizlerde benim gibimisiniz?
bide havalarda bi tuhaf bi ılık bi soğuk.
hafiften bi bahar yorgunluğum var.
naz huzursuzluk yapmazsa rahatta, ağlarsa sırtım kopuyor onla ilgilenmekten.
o iyi olsunda, napalım yorulcaz..

Maşallah pervincim kızına.

Teyzeler biz de Cuma doktordaydık. 3900 doğmuştu ama 40 günlükken 4100 dü ikinci ayı sonunda 5300 gr olmuş yani 20 günde 1200 gr almış boyu da 58 cm olmuş. Bana yavaş kilo alıyor diye mama ver demişti 40 günlükken ben de vermeye başlamıştım, ama geceleri hiç vermiyordum son hafta iyice azalttım günde iki kereye kadar düşürdüm. Doktor çok iyi gerek görmezsen verme bile dedi. Dünden beri de hiç vermedim. Ben de bakalım böyle bi deneyim Perşembe gidip sağlık ocağında yine bir tarttırayım diyorum. Mamayı tamamen kesmek istiyorum 20 gün verdim ama hiç vermesem iyi. Kendimi acayip motive ediyorum sütüm yetiyor diye düşündükçe sütüm artmaya başladı.Bizden haberler böyle.

hülyacım eşin gelebiliyor mu? haber var mı?

evet canım. dün gece otobüsle çıkmışlar yola. salı sabah istanbulda olcak, ordan da buraya artık gelcek bi şekilde. sağlıkla gelir inş.eyvahedigeldismile

ben baktım canım. yazıları da tek tek okudum. çok güzel olmuş,eline sağlık. biraz da resim koy bence.

canım moral gerçekten çok önemli. yeteceğini düşünüyorsan yetiyo gerçekten..inş kesersin mamayı.kolaylıklar..

amann kocaman adam olmus doruk kaydirigubbakcemile2
tamamyle aynı durumdayız canım...
baktım bende ama yorum yazamadım baska bı yere yonlendırdı
masallah ne guzel buyumus gerek duymazsan bencede werme gereklıyse ver mama sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…