uyusun uyusun aferin zeyno ya..bende kahvaltı yapcam daha..paşaya yedrdm..bugün klasik kahvaltımızı değiştirdik onun için benden önce yedi yattı..
günaydın hanımlar...
günaydın canım..günaydın hanımlar...
Kahvaltı dediniz de aklıma geldi kızlar. Esra mama şeklinde hazırladığım kahvaltıyı yemezdi. Bu yüzden normal bizim kahvaltımız gibi ayrı ayrı yedi uzun süre. Şimdi ise sadece pekmezi ve yumurtayı yiyor başka bir şey ağzına koymuyor. Tekrar mama kıvamına geçeceğiz bakalım yiyecek mi? Bi de sabah altı da bebelacın tahıllı sütlü ballı kahvaltısını aldım çok güzel içiyor. Saat dokuzda da tekrar ne kadr yerse bi kahvaltı faslı daha oluyo ama dediğim gibi sadece pekmez ve yumurta sarısı. Başka bi şey yemiyor
uyandı bile yaramaz kızım teyzesi fazla uyumuyor cadı,afiyet olsun sana.....
sedacım ben sadece subatın ılk haftası musaıt degılım. babanemde olucaz dogumgunumuz ıcın,onun dısında bı aksılık olmaza ocak sonu benım ıcın uygun. eger genel bulusma olmazsa biz özlemle bulusucaz zaten oyun grubu baabında.bu ay buluşma yok mu kızlar ne diyosunuz???...en son Selda da iken ocağın sonunda buluşuruz demiştik ama bilmem fikirleriniz değişti mi...
Burcu havalar çok soğuk nasıl olcak diyor,siz ne diyorsunuz???
ocak sonu ve şubat ayı doğumgünlerimiz var malum ama marta kadar görüşmeyecek miyiz???
bana bir şey söyleyin...
ne yapalım ne derseniz ben uyarım ama gönlüm gelmenizden yana.konuşup ortak bir fikre varalım,netleşsin bu konu,bak yoksa topik açarım :)))
tahın kahvaltısına katıyorum canım. bazen de ara ogun olarak tahın-pekmezı ekmekle verıyorum.bebişlere tahin veriyomusunuz veriyosanız nasıl veriyonuz
kereviz çorbası yaptınızmı hiç tarifi olan versin lütfen
bide ben arasa artık devam mamamsını kesmek istiyorum günde 1 biberon içiyo zaten gece yatarken artıkın yaşına girdi onun yerine ne verecem peki sütmü ama bide ozaman hiç devam mamamsı almayacak hani günde 500 mm diyolar ya ee nezamana kadar vercem ki...
bızımkıde ayrı ayrı yemıyor.Kahvaltı dediniz de aklıma geldi kızlar. Esra mama şeklinde hazırladığım kahvaltıyı yemezdi. Bu yüzden normal bizim kahvaltımız gibi ayrı ayrı yedi uzun süre. Şimdi ise sadece pekmezi ve yumurtayı yiyor başka bir şey ağzına koymuyor. Tekrar mama kıvamına geçeceğiz bakalım yiyecek mi? Bi de sabah altı da bebelacın tahıllı sütlü ballı kahvaltısını aldım çok güzel içiyor. Saat dokuzda da tekrar ne kadr yerse bi kahvaltı faslı daha oluyo ama dediğim gibi sadece pekmez ve yumurta sarısı. Başka bi şey yemiyor
buluşma banada uyar ama okulların kapandığı hafta sonu olmasın bir yerlere gidrsek inşallah bebeişlerimiz iyileştiğine göre bizde oyun grubuda yapabiliriz
günaydın canım..
sıkılıyolar havvacım değiştiriyorum onun için arada ben..
mesela bugün mısırununu yağda kavurdum.içine peynir keçiboynuzu tozu bisküvi koydum yedirdim..
Ayşecik bugün 11 aylık olmuşşş
kızlar işte karşınızda d.günü davetiyemiz :)
URL=http://img440.imageshack.us/i/slayt1g.jpg/][/URL]
Ayşecik. Maşallah sana. Ay dönümü olan herkese maşallah. Bu arada cicilerinizi aldık. Doğum gününüze yakın göndereceğiz.
Özlem bayıldım davetiyeye...Çok güzel
günaydın kızlarrr nasılsınızzz
özlemcim davetiyenizi çok beğendim çok güzel olmuşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?