2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın hanımlar...
günaydın canım..

sıkılıyolar havvacım değiştiriyorum onun için arada ben..
mesela bugün mısırununu yağda kavurdum.içine peynir keçiboynuzu tozu bisküvi koydum yedirdim..

sedacım ben sadece subatın ılk haftası musaıt degılım. babanemde olucaz dogumgunumuz ıcın,onun dısında bı aksılık olmaza ocak sonu benım ıcın uygun. eger genel bulusma olmazsa biz özlemle bulusucaz zaten oyun grubu baabında.
tahın kahvaltısına katıyorum canım. bazen de ara ogun olarak tahın-pekmezı ekmekle verıyorum.
kerevızı sade yapmadım corbalarına muhakkak koyuyorum ama.
ayyy fatoş nolur 500 cc süt olayını bi kenara bırak. 500 cc süt içen cocuk gunde 5 posta nasıl yemek yesın? bence de artık ınek sutune gecıs yap. hem bunları doktorun sana soylemıs olması lazım. bence doktorunla konus. mamadan ıyıdır ınek sutu dıye dusunuyorum...
bızımkıde ayrı ayrı yemıyor.
bulamaçın ıcıne ne koyarsam kabulu ama...
kahvaltı duzenımız cok sukur oturmus durumda,milupanın 7 tahıllısı var gerçi üzerinde gece yazıyor ama ben ondan da ekliyorum haftada 3-4 kahvaltısına,kıvam vermesi açısından,hemde tahıl ihtiyacını karşılaması açısından...

buluşma banada uyar ama okulların kapandığı hafta sonu olmasın bir yerlere gidrsek inşallah bebeişlerimiz iyileştiğine göre bizde oyun grubuda yapabiliriz

günaydın canım..

sıkılıyolar havvacım değiştiriyorum onun için arada ben..
mesela bugün mısırununu yağda kavurdum.içine peynir keçiboynuzu tozu bisküvi koydum yedirdim..

Ah evde olsam neler yapacağım kızıma ama yetişemiyorum ki hiçbir şeye. Mecburen mama takviyesi.

Buluşma için ben size uyarım. Sorun olmaz

günaydın kızlarrr nasılsınızzz
özlemcim davetiyenizi çok beğendim çok güzel olmuşşşşş

Ayşecik. Maşallah sana. Ay dönümü olan herkese maşallah. Bu arada cicilerinizi aldık. Doğum gününüze yakın göndereceğiz.

Özlem bayıldım davetiyeye...Çok güzel

teşekkürler kızlar.

Zeynep sende istersen davetiye icin sana yardımcı olurum. Senin zamanın olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…