2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Sedacım dün zeyneple 29 ocakta bir oyun günü yapalım demiştik. eger herkes icin uygunsa o gün buluşma günü yapabiliriz. sana geliriz. benim icin uygun. Olmassa Martta kesin buluşuruz zaten. Martta bu bücürlerin coguda yürümeye başlamış olur. :)

Günaydın güzel annişler.

Şubat sonu mart başı havaların gidiş hatına göre mi ayarlasak.bende görüşmek istiyorum ama malum havalar soğuk yolda üşütürüm diyede korkuyorum.ama buluşalım diyen çoğunluk olursa uyarımda.metrobüse kadar taxi ordan eve taxi falan ayarlarım yani.

tahin veriyorum canım ben sabahları 1 tatlı kaşığı kadar püre yaptığım kahvaltısına katıyorum.sen bulamaç gibi yamıyorsan ekmek banıp vereceksen tahinle pekmezi karıştırabilirsin.

sade kereviz çorbası yapmadım karışık yaptığım sebze çorbasına ekliyorum ben ama tarif veren olursa bende denerim.

bırak artık şu 500 cc biberon mamasını drlar zaten yok öyle birşey günde 500 cc içerse başka birşey yiyemez diyor.sırf su ile mi doldursunlar mideyi .ben sadece kahvaltıya 3 kaşık ekliyorum o kadar elimde 2 paket açılmamış var yaşına belki biter yada ne zaman biterse bende bırakıcam artık.onun yerine süt ver tabii.inek sütü yada keçi sütü.ben gece uykusundan önce bazende kahvaltı yapmak istemediğinde 120 cc falan keçi sütü ısıtıp direk veriyorum.içine birşey katmadan.

Ay kızlar daldım direk. Günaydın bu arada.

Ayrıca kerevizi kim sordu. Doruk kerevize bayılıyor. Z.yağlı yapmıştım cok güzel yedi. Şimdi çorbalarınada atıyorum ben. Çokta faydalı biliyorsunuz.

,sibelce0+,XSIDE+,HavvaEsen+,ZEYNEP6672+,selmakerem+,dineva,

günaydınnn..
fatoşcum günaydın.süte geç artık.direk sulandırmadan yani.hem aras artık bir yaşında.o 500cc olan günlük süt ürünü alması yani yogurt ve penride hesap et.günde iki kes süt versen yeterli ..
iyi oldumu aras paşa..

kerevizi çorbalarına katıyorum ,bazen pırasa yemeğinede kereviz koyuyorum rondodan geçirip veriyorum zeynepte seviyor.....

saol selmacım iyiyiz..çocuklarda iyi çok şükür..küçük uyuyo büyük okulda...

sanada günaydın ayşegülcüm

iyi olmanıza sevindim canım, benim cadı kızımda uyuyor, fırsat bu fırsat bende buraya geldim hemen

uyusun uyusun aferin zeyno ya..bende kahvaltı yapcam daha..paşaya yedrdm..bugün klasik kahvaltımızı değiştirdik onun için benden önce yedi yattı..

Kahvaltı dediniz de aklıma geldi kızlar. Esra mama şeklinde hazırladığım kahvaltıyı yemezdi. Bu yüzden normal bizim kahvaltımız gibi ayrı ayrı yedi uzun süre. Şimdi ise sadece pekmezi ve yumurtayı yiyor başka bir şey ağzına koymuyor. Tekrar mama kıvamına geçeceğiz bakalım yiyecek mi? Bi de sabah altı da bebelacın tahıllı sütlü ballı kahvaltısını aldım çok güzel içiyor. Saat dokuzda da tekrar ne kadr yerse bi kahvaltı faslı daha oluyo ama dediğim gibi sadece pekmez ve yumurta sarısı. Başka bi şey yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…