bu ay buluşma yok mu kızlar ne diyosunuz???...en son Selda da iken ocağın sonunda buluşuruz demiştik ama bilmem fikirleriniz değişti mi...
Burcu havalar çok soğuk nasıl olcak diyor,siz ne diyorsunuz???
ocak sonu ve şubat ayı doğumgünlerimiz var malum ama marta kadar görüşmeyecek miyiz???
bana bir şey söyleyin...
ne yapalım ne derseniz ben uyarım ama gönlüm gelmenizden yana.konuşup ortak bir fikre varalım,netleşsin bu konu,bak yoksa topik açarım :)))
bu ay buluşma yok mu kızlar ne diyosunuz???...en son Selda da iken ocağın sonunda buluşuruz demiştik ama bilmem fikirleriniz değişti mi...
Burcu havalar çok soğuk nasıl olcak diyor,siz ne diyorsunuz???
ocak sonu ve şubat ayı doğumgünlerimiz var malum ama marta kadar görüşmeyecek miyiz???
bana bir şey söyleyin...
ne yapalım ne derseniz ben uyarım ama gönlüm gelmenizden yana.konuşup ortak bir fikre varalım,netleşsin bu konu,bak yoksa topik açarım :)))
bebişlere tahin veriyomusunuz veriyosanız nasıl veriyonuz
kereviz çorbası yaptınızmı hiç tarifi olan versin lütfen
bide ben arasa artık devam mamamsını kesmek istiyorum günde 1 biberon içiyo zaten gece yatarken artıkın yaşına girdi onun yerine ne verecem peki sütmü ama bide ozaman hiç devam mamamsı almayacak hani günde 500 mm diyolar ya ee nezamana kadar vercem ki...
Ay kızlar daldım direk. Günaydın bu arada.
Ayrıca kerevizi kim sordu. Doruk kerevize bayılıyor. Z.yağlı yapmıştım cok güzel yedi. Şimdi çorbalarınada atıyorum ben. Çokta faydalı biliyorsunuz.
,sibelce0+,XSIDE+,HavvaEsen+,ZEYNEP6672+,selmakerem+,dineva,
günaydınnn..
fatoşcum günaydın.süte geç artık.direk sulandırmadan yani.hem aras artık bir yaşında.o 500cc olan günlük süt ürünü alması yani yogurt ve penride hesap et.günde iki kes süt versen yeterli ..
iyi oldumu aras paşa..
saol selmacım iyiyiz..çocuklarda iyi çok şükür..küçük uyuyo büyük okulda...
didem dün utku ya ferrozinc yazdı dr..burağada verebilirim dimi..
yarım ölçü onada verebilirsin
iyi olmanıza sevindim canım, benim cadı kızımda uyuyor, fırsat bu fırsat bende buraya geldim hemen
günaydın hanımlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?