2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel olmuş özlem,eline sağlık..

kahvaltı ben dee bulamaç vermekten sıkıldım..ama yumurtayı,peyniri tek yemiyor burak efendi..haftasonu bebek ekmeğini ıslattım,yarısına labne, yarısına da kuşburnu marmelatı sürdüm, kaşıkla yedirdim..bulamaçın bulamaç olmamış hali gibi :) krep yapmıştım bi ara cevizli pekmezli onu da fena yemedi.. omleti deneyeceğim bakalım yumurtayı omlet şeklinde yicek mi? peynirli omlet yapıcam,farklı omlet fikri olan var mı?

farklı kahvaltı başka nasıl olur acaba? muzlu bisküvili öğlen falan yiyor ama kahvaltıda yemiyor burak..ben de mi şu bebelac kahvaltı mamasından alsam acaba?

hülya senin burak aşılamaylamı olmuştu öyleyse soru sorcam

bızımkı kahvaltıda anca bulamaç yediğinden omlet yada kızarmış ekmek falan hak getire...
ama tahıl deneyebilirsin,hem doyurucu hem besleyici hem de güzel oluyor. mesela tahıl içine muz,pekmez az da peynir koyabilirsin.

Ayşecik bugün 11 aylık olmuşşş
maşallah ayşeye

kızlar işte karşınızda d.günü davetiyemiz :)

URL=http://img440.imageshack.us/i/slayt1g.jpg/]
[/URL]
davatiyenize bayıldım özlemcim çok güzel olmuş ellerine sağlık arkadaşım.....

günaydın kızlarrr nasılsınızzz
özlemcim davetiyenizi çok beğendim çok güzel olmuşşşşş
günaydın serapcım....

Günaydın kızlar
Özlem davetiye çok hoş nice mutlu yıllara inşallah
günaydın özlemcim nasılsın canım, toprkala zeyno nasıl.....

evet sensin zeynep :))))

herkese teşekkürler.

özlem nasılsın. maceralarınızı cok merak ediyorum anlatsana biraz nasıl geçiyor günleriniz. göbek düştümü? sarılık geçtimi? kusmalar ne durumda?

çok teşekkür ederim :26:
şaşırdım hani evde oturup vakit bulamayan biri olarak :) sorsan çalışan bi anne değilim,bütün gün evdeyim ama nasıl vakit bulamıyorum o ayrı dava dimi
çok isterim eğer senin için zor olmayacaksa,çok sevinirim.

eveeet büyüdü kuzum

maşallah ayşe hanımaa:))
kızlar işte karşınızda d.günü davetiyemiz :)

URL=http://img440.imageshack.us/i/slayt1g.jpg/]
[/URL]

çok begendim.bikmiş hali dimi.yani gönderiyorsun..ellerine sağlık

benimki bulamaç olmazsa yemiyo yaa..
bide hülya biberona bizküvi katıyom diyosunya.peki biboron ucu sabitmi yani delik falan açtınmı kendince.

zeynepcim bana nasıl birşey istediğini tercih ettiğin renkleri falan aşağıdaki mail adresime yazarmısın. bide eger sende ipek in resmini koyacaksan o resimleride gönder. yerini saatini tarih bilgilerini ayrıca üzerine not olarak nasıl bisey yazayim.

karasu6@gmail.com

geldim gördüm ve çok kızdımmmm

günaydın annişler kerem uyuyo ama irem başımda o rahat vermiyo bu defa okumayı söktüya heceleye heceleye bi hal oluyo

tamam canım not falan üzerine bişey düşüneyim gçnderirim sana.
bi de bnu programla mı yapıyosun? ben sımdı netten davetıye hazırlamak ıcın program olarak bakınıyorum ama dogru duzgun bısey bulamıyorum.

özlemcim ellerine sağlık davetiyenize bayıldım çok güzel olmuş
ayşenin de 11. ayı kutlu olsun nice aylara ve yaşlara inşallah

kız dedıkokularımızı okumasın dıyecek bu hanımlar delimi ne

valla bı laya bılaya bi hal oluyo şimdi harf yok seslerle okuyolar ya ölürsün gülmekten re b yerine bı ce yerine cı bayılcam artık ama söktü çok şükür başta zorladı ama dün 100 almış ayıptır söölemesi

teşekkür ederiz teyzesi maşallah diyelim ireme baştan imanını gevretti ama bak değmiş uğraştığına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…