günaydın annişler kerem uyuyo ama irem başımda o rahat vermiyo bu defa okumayı söktüya heceleye heceleye bi hal oluyo
teşekkür ederiz teyzesi maşallah diyelim ireme baştan imanını gevretti ama bak değmiş uğraştığına
günaydın annişler kerem uyuyo ama irem başımda o rahat vermiyo bu defa okumayı söktüya heceleye heceleye bi hal oluyo
günaydın sevilcim aferin iremeerende söktü okumayı okuyor artık bide yazısını düzeltseydi çok mutlu olacaktım, ama yazı yazmayı sevmiyor bizim oğlan,öğretmeni çok memnun ama yazısını düzeltsin başka bişey istemem diyor kadıncağız :26:
valla bı laya bılaya bi hal oluyo şimdi harf yok seslerle okuyolar ya ölürsün gülmekten re b yerine bı ce yerine cı bayılcam artık ama söktü çok şükür başta zorladı ama dün 100 almış ayıptır söölemesi
günaydın sevilcim aferin iremeerende söktü okumayı okuyor artık bide yazısını düzeltseydi çok mutlu olacaktım, ama yazı yazmayı sevmiyor bizim oğlan,öğretmeni çok memnun ama yazısını düzeltsin başka bişey istemem diyor kadıncağız :26:
günaydın canım..nasılsın..bebişler nasıl..
zeyno büyüyomu..kusması sarılığı geçtimi..
ya o nasılmışkine:26: neyse bizde ilerde görcezz..maşallah iremeee..:na
erenede maşallahoh oh.ne güzel yaa.düzeltir o iş.hemen olmuyo.yaza yaza düzeltiyorlar..
Canım sarılık geçti dedi doktor yine de kan verdik dün bakalım netleşicek bugün.
Büyümüş kısss kusmasına rağmen 15 günde 650 gr almış minik toto:)
Ama hala geceleri uyumuyor ya çok uykusuzum bu gece mesela hiç uykum yok.Gündüz uyyo gece cibil cibil bakıyo.Gündüzleri ayakta tutmaya çalışıorum zorla inşallah bu böyle devam etmez
sibel bak ne dicem geçen benim kociş nette o arada benim msnden utku oturum açtı yazmış benimki utku oturum açtı diyo kim o diye sordu bende sevgilim dedimadam kafayı kaldırıp bi bakış attı bana korktum valla senin oğlan aramızı bozcak kız
bende öyle yapıyorum sevilcim güzel yazmazsa siliyorum hepsini,dediğin gibi şimdi bir kelime yazıyor sonrada gelip anne olmuşmu diye gösteriyor inş.bizimkide düzelir bakalım....erkekler ööle oluyo selmacım biraz çalakalem yazıyolar iremde baştan iyi gidiyo sıkılırsa yazısından belli oluyo ben çok uğraştım ama o yazdı ben sildimşimdi bi kelime yazıp bana gösteriyo olmuşmu diye bayağı düzeldi maşallah
inş.ayşegülcüm, kızlar daha istekli ve düzenli oluyormuş kız anneleri hep öyle söylüyor,zeynepte seni üzmez sanırsam......ya o nasılmışkine:26: neyse bizde ilerde görcezz..maşallah iremeee..
erenede maşallahoh oh.ne güzel yaa.düzeltir o iş.hemen olmuyo.yaza yaza düzeltiyorlar..
kızlar ipek uyandı maratonum başladı uyursa tekrar gelırım yoksa ruyamda gorurum burayı
hadi sen git işinedekızlar ipek uyandı maratonum başladı uyursa tekrar gelırım yoksa ruyamda gorurum burayı
bende öyle yapıyorum sevilcim güzel yazmazsa siliyorum hepsini,dediğin gibi şimdi bir kelime yazıyor sonrada gelip anne olmuşmu diye gösteriyor inş.bizimkide düzelir bakalım....
inş.ayşegülcüm, kızlar daha istekli ve düzenli oluyormuş kız anneleri hep öyle söylüyor,zeynepte seni üzmez sanırsam......
görüşürüz canım.....
Canım sarılık geçti dedi doktor yine de kan verdik dün bakalım netleşicek bugün.
Ama hala geceleri uyumuyor ya çok uykusuzum bu gece mesela hiç uykum yok.Gündüz uyyo gece cibil cibil bakıyo.Gündüzleri ayakta tutmaya çalışıorum zorla inşallah bu böyle devam etmez
sibel bak ne dicem geçen benim kociş nette o arada benim msnden utku oturum açtı yazmış benimki utku oturum açtı diyo kim o diye sordu bende sevgilim dedimadam kafayı kaldırıp bi bakış attı bana korktum valla senin oğlan aramızı bozcak kız
maşallah yerim onun totosunu ben..kıs son halinin fotosunu koysna bi değişmişmi bakalım..Canım sarılık geçti dedi doktor yine de kan verdik dün bakalım netleşicek bugün.
gitmeeeeeee....kızlar ipek uyandı maratonum başladı uyursa tekrar gelırım yoksa ruyamda gorurum burayı
inşallah selmacım ya.bilemiyorum.bazen kalem tutruyorum .hadi adını yazrıdıyorum.benim kız çok iddacı.eğer yanlış bişey yazsdıysa hemen sıkıldım diyip kalkmak istiyo.teşvik ediyorum olsun daha güzel yaparsın galan.ama hayır güzel olmadı diyo kendi.sıkıldım deyip kalkıyo.ama güzel ettiyse yapmak istiyo.:44:
yaww benikmki artık gündüzleri az uyuyo.bi kere uyumak istiyo okadar.akşamda erkenden yatmak istiyo.şimdi uyutmaya çalışıyorum yook uyumuyo.emiyo karnını doyurup kalkıyo tekrar.ama iki kez uyusun istiyordum ben.neyse zorlamıyorum ama.dayanayıor dememik..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?