2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annişler kerem uyuyo ama irem başımda o rahat vermiyo bu defa okumayı söktüya heceleye heceleye bi hal oluyo

günaydın sevilcim aferin ireme erende söktü okumayı okuyor artık bide yazısını düzeltseydi çok mutlu olacaktım, ama yazı yazmayı sevmiyor bizim oğlan,öğretmeni çok memnun ama yazısını düzeltsin başka bişey istemem diyor kadıncağız :26:

erkekler ööle oluyo selmacım biraz çalakalem yazıyolar iremde baştan iyi gidiyo sıkılırsa yazısından belli oluyo ben çok uğraştım ama o yazdı ben sildim şimdi bi kelime yazıp bana gösteriyo olmuşmu diye bayağı düzeldi maşallah

ya o nasılmışkine:26: neyse bizde ilerde görcezz..maşallah iremeee..

erenede maşallah oh oh.ne güzel yaa.düzeltir o iş.hemen olmuyo.yaza yaza düzeltiyorlar..

günaydın canım..nasılsın..bebişler nasıl..
zeyno büyüyomu..kusması sarılığı geçtimi..

Canım sarılık geçti dedi doktor yine de kan verdik dün bakalım netleşicek bugün.
Büyümüş kısss kusmasına rağmen 15 günde 650 gr almış minik toto:)

Ama hala geceleri uyumuyor ya çok uykusuzum bu gece mesela hiç uykum yok.Gündüz uyyo gece cibil cibil bakıyo.Gündüzleri ayakta tutmaya çalışıorum zorla inşallah bu böyle devam etmez

sibel bak ne dicem geçen benim kociş nette o arada benim msnden utku oturum açtı yazmış benimki utku oturum açtı diyo kim o diye sordu bende sevgilim dedim adam kafayı kaldırıp bi bakış attı bana korktum valla senin oğlan aramızı bozcak kız

ya o nasılmışkine:26: neyse bizde ilerde görcezz..maşallah iremeee..:na
erenede maşallah oh oh.ne güzel yaa.düzeltir o iş.hemen olmuyo.yaza yaza düzeltiyorlar..

saol teyzesi darısı başınıza valla biraz kafa karıştırıcı ama öyle böyle söküyolar işte

maşallah.zeynep hanım büyüyo ne güzel.iyileşmiştir ozaman sarılığı.hadi bakalım.uykusu için aman alışmasın.iyisini ediyon gündüz tutmakla..

ilahi..

bende öyle yapıyorum sevilcim güzel yazmazsa siliyorum hepsini,dediğin gibi şimdi bir kelime yazıyor sonrada gelip anne olmuşmu diye gösteriyor inş.bizimkide düzelir bakalım....

ya o nasılmışkine:26: neyse bizde ilerde görcezz..maşallah iremeee..

inş.ayşegülcüm, kızlar daha istekli ve düzenli oluyormuş kız anneleri hep öyle söylüyor,zeynepte seni üzmez sanırsam......

kızlar ipek uyandı maratonum başladı uyursa tekrar gelırım yoksa ruyamda gorurum burayı

görüşürüz canım.....

inşallah selmacım ya.bilemiyorum.bazen kalem tutruyorum .hadi adını yazrıdıyorum.benim kız çok iddacı.eğer yanlış bişey yazsdıysa hemen sıkıldım diyip kalkmak istiyo.teşvik ediyorum olsun daha güzel yaparsın galan.ama hayır güzel olmadı diyo kendi.sıkıldım deyip kalkıyo.ama güzel ettiyse yapmak istiyo.:44:

maşallah zeynebe gündüz uyanık kalsa biraz gece uyurdu,inş.uykularıda düzene girer canım.....

yaww benikmki artık gündüzleri az uyuyo.bi kere uyumak istiyo okadar.akşamda erkenden yatmak istiyo.şimdi uyutmaya çalışıyorum yook uyumuyo.emiyo karnını doyurup kalkıyo tekrar.ama iki kez uyusun istiyordum ben.neyse zorlamıyorum ama.dayanayıor dememik..:26:

alemsin sevil...
maşallah yerim onun totosunu ben..kıs son halinin fotosunu koysna bi değişmişmi bakalım..
kızlar ipek uyandı maratonum başladı uyursa tekrar gelırım yoksa ruyamda gorurum burayı
gitmeeeeeee....

muhabbet iyi ama ben kaçar sütçü köşeyi döndü okul vakti yaklaştı anası çene yaparkene kız okula geç kalıcak hepinizi öptüm annişler görüşürüz

canım başlarda biraz zorlanır sonra alışınca yapar,benim yaramaz oğlum bile alıştı bak,birde öğretmende çok önemli canım, bütün çocuklara karşı çok ilgili ve sabırlı bir öğretmenimiz var onunda etkisi büyük,,,,,zeynepte yapar eminim.....

kız ayşegül bu yazıyı bana inat olsun diyemi yazdın kız allam benim gece uykusu diye bir kavramım kalmadı gündüzleri uyumasın gece uyusun yeter diye gözünün içine bakıyorum çünkü gündz en fazla 2 saat uyur ama gece en az 8 saat uyur( bırak nezaman uyursa uyusun yetrki uyusun defnecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…