görüşürüz sevilcim....muhabbet iyi ama ben kaçar sütçü köşeyi döndü okul vakti yaklaştıanası çene yaparkene kız okula geç kalıcak hepinizi öptüm annişler görüşürüz
günaydın elif hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın mavişim nasılgünaydınlarrrrr nasılsınız annecikler oğlumun arkideşleri nasıllar???
tamam canım not falan üzerine bişey düşüneyim gçnderirim sana.
bi de bnu programla mı yapıyosun? ben sımdı netten davetıye hazırlamak ıcın program olarak bakınıyorum ama dogru duzgun bısey bulamıyorum.
günaydınlarrrrr nasılsınız annecikler oğlumun arkideşleri nasıllar???
sağol hülyacım amin inş.canım....maşallah abiler,ablalar okumaya başlamış..darısı bizimkilere :))
ayşegül biberonun ucunu kesmedim gıı,zaten bisküvi eriyip gidiyo içinde..ama hızlı akış olan biberon uclarından alabilrsin eğer sende akmıyorsa..
özlem zeynep düzene girer inşallah, zor olur ya uykusuzlukk..ee toprak uyuyor mu bari geceleri..
burağın da bu ara uyku düzeni değişti ya, akşam 9:30 da uyuyup,sabah 7 de kalkardı..şimdi 11:30 da zor uyutuyorum,sabah da uyuyorken,montunu giydiremem diye 2 tane battaniyeye sarıp sarmayalıp götürüyorum anneme..pazar günü 9:30 da kalktı beyfendii..ama akşam uyumuyor, ne şaklabanlık yapsam da uyumasam diye düşünüyor..
kız ayşegül bu yazıyı bana inat olsun diyemi yazdın kızallam benim gece uykusu diye bir kavramım kalmadı gündüzleri uyumasın gece uyusun yeter diye gözünün içine bakıyorum çünkü gündz en fazla 2 saat uyur ama gece en az 8 saat uyur ( bırak nezaman uyursa uyusun yetrki uyusun defnecik
maşallah abiler,ablalar okumaya başlamış..darısı bizimkilere :))
ayşegül biberonun ucunu kesmedim gıı,zaten bisküvi eriyip gidiyo içinde..ama hızlı akış olan biberon uclarından alabilrsin eğer sende akmıyorsa..
özlem zeynep düzene girer inşallah, zor olur ya uykusuzlukk..ee toprak uyuyor mu bari geceleri..
burağın da bu ara uyku düzeni değişti ya, akşam 9:30 da uyuyup,sabah 7 de kalkardı..şimdi 11:30 da zor uyutuyorum,sabah da uyuyorken,montunu giydiremem diye 2 tane battaniyeye sarıp sarmayalıp götürüyorum anneme..pazar günü 9:30 da kalktı beyfendii..ama akşam uyumuyor, ne şaklabanlık yapsam da uyumasam diye düşünüyor..
Canım sarılık geçti dedi doktor yine de kan verdik dün bakalım netleşicek bugün.
Büyümüş kısss kusmasına rağmen 15 günde 650 gr almış minik toto:)
Ama hala geceleri uyumuyor ya çok uykusuzum bu gece mesela hiç uykum yok.Gündüz uyyo gece cibil cibil bakıyo.Gündüzleri ayakta tutmaya çalışıorum zorla inşallah bu böyle devam etmez
yaww benikmki artık gündüzleri az uyuyo.bi kere uyumak istiyo okadar.akşamda erkenden yatmak istiyo.şimdi uyutmaya çalışıyorum yook uyumuyo.emiyo karnını doyurup kalkıyo tekrar.ama iki kez uyusun istiyordum ben.neyse zorlamıyorum ama.dayanayıor dememik..:26:
gel esmacım hoşgeldin dinlen biraz canım .......slm kızlarr giremedim sabahtan beri adliyedeyim geldim yemek hazırladım bi bakıyım dedim
özlemin bebişleri görüdm maşalah ya Allah sabrını versin minik prenseste uyku uyusun inş.
afiyet olsun yarasın aras paşaya.....ayşeciğimin ay dönümü kutlu olsun
abilerimiz ablalarımız okumaya geçmiş maşallah
zeynep bayıldım davetiyeyey çok güzel eline sağlık canım
özlem ağlattın beni ne tatalılar fotorafta maşallah arasta hiç uyumuyodu gece yi gündüz gibi yapıyodu amaa düzeldi sonra canım düzelir
verdiğiniz cevaplar için saolun arkadaşlar...yaptım kerevizi kabak patataes soğan havuç kıyma kereviz kırmızı mercimek hepsiyle çorba yaptım bakalım yiycekmi sıpacık
canım bizimde aynı gündüz uykusu 1 e indi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?