2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bu hafta Perşembe kullancam iznimi.. o gün babanemin 7. gecesi mevlüt var.. annem orada olacak o yüzden ben de cuma çalışçam bu hafta..
hazır evdeyken doktora götüreyim dedim geçen ay da gitmemiştik kontrole, o da doluymuş pöfff..
doktoru arasam o bana ayarlar aslında randevu ama

Bu arada başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah sağlıklı ömür sıralı ölüm versin en güzeli bu.

benım oglumda cok kıskanc bakalım nasıl olacak oyuncaklarını kımse oynasın ıstemez bana bıle dokunma dıye elimi cekiyor

bende 2 kere uyutuyorum ama 40 dakıka ılan uyuyor hasta oldugu ıcın gecelerı sureklı memede uyumak ıstıyor aslınd uyku duzenı guzldı ama su sıralar cok bozuldu
slm hatunlar...tünaydın
tünaydın canım

Özlem Toprakla Zeynep kız çok tatlı vallla tadından yenmiyor bal bal.Maşallah abimize kardeşini koruyacak kollayacak belli.ama sen yinede pek yanlız bırakma çoçuk aklı .Duru bazen cici cic anne yaparken suratıma bi patlatıyor gözümde ciddi ciddi yıldızlar oluşuyor arada aklına ne geliyorsa patlatıveriyor.

Hülya -Derin deren sizinkilerde böyle olacak inşallah

Serap hoşgeldin canım.dün aklımdaydın işleri yoğun gelemiyor diye düşünüyordum bende.Çirkin Berkininde totosunu yerim

heee Hülya geç kalmış değilsin bende burdan özendim duruya çirkin ol dedim bende yaptım ama benimki doğrumu yapıyor bilmiyorum burnunu büzüp boğa gibi burnundan nefer alıyor.

selam herkese,benim kız hala kabız yine dördüncü gün bugün tık yok geçen seferde böle dedimdi yapmıştı burası uğurlu geldiydi ondan yazıyorum gene yapar belki buraya yazınca.sabahlar olmadı yine bu gece bize
bu arada özlemcim zeyneple toprağın resimlerine bayıldım maşallah ikiside çok şeker Allah uzun sağlıklı ömürler versin inş.

özlem(zeyl) maşallah ikisinede.bak bak abide olmuda neler yaparmış.agzına bakması pek komik:))
sana yardım eden hiçmi yok.tek başınamı bakıyın bacım.eşin eve kaçta geliyo..
serapcım yerim ben o tosbağıy.bizimki çok küçkken yani 6-7 aylıkken çirkin oluyurdu.ama ben sevmiyom ya buruş buruş ediyo yüzü.o yüzden unutturdum.:))
pek giremiyorum.çocuklar durmuyo.artık defne büyüdükçe işlerzorlmaşıyo.defne sürekli zeynebin oyuncaklarını istiyo.heleki elindeysee.hemen alamyım istiyo elinden.zeynepte varmak istemeyince kıyamet kopuyo.yine zeynebe ver kızım bide o oynasın falanla veriyoz zeynep başka oyuncak alıyo.bu sefer elindekini birıkap aldığı oyuncagı istiyo defne.valla oyuncak kavgamız başlamıştırr..ee bide büyürlersee.giysi kavgamızda çıkar.ama allahtan zeynep kuzum çok uysal.oyuncag ıveriyo cazgır defneyede konuyu çabuk kapatıyo

geçmiş olsun.bu ne kız yavrum hep kabızz.annesi sen günlük kuru kayısını falan ver bari.yapsada ver yapmasada.ben gün aşırı incir ve kayısı veriyom.hergün düzenli yapar maşallahzama ben yinede veriyom.kahvaltısana tereyağı falan.bu 4 gün çok uzun fitil falan ver.benim doktorum 48 saat bekle sonra müdahele et demişti..

ee ben geldim .evet hiç ilerlememiş sayfayar..ütü yaptım.ama yarısını .valal hepsini yapınca stres oluyom.sıkıyo.((

sağol cnm.keşke kayısı inciri verebilsem hiçbişi veremiyorumki ağzına lokma koymuyo bu ara ne versem ittiriyo ağzına koyuyorum eliyle çıkarıyo.çıldırmama az kaldı Allah bana bolca sabır versin.gene biraz yiyodu önce.şimdi hepten yemiyo içmiyo.nie böyle yapıyo anlamıyorum diştenmi bilemedim.
akşama kadar bekliycem olmazssa vericem fitili

emiyodur o zaman.. sen yersen sütünden ona da geçer..kayısı kurusunu kaynatıp suyunu da içirebilirsin bak..ya da sen içebilirsin.

kız sanrki benimki ağzına veriyomda yiyo.töbeler olsun yemez öyle..blendırdan geçirip meyvesinin içine atıyomm.arada kaynıyo işte..

bence de yapsın yapmasın bir süre günlük kayısı,incir ver sen fatma...

kızz yeni annee.yapmışsın tickerini.hemide maviş mavişş.yisenler senii..dogum tarihi ne oliy şimdikk.tam zamanı yani..

bence de yapsın yapmasın bir süre günlük kayısı,incir ver sen fatma...

veremiyorumki cnm inat kızım yemiyo içmio hiçbişi.ilk defa oluyo doğduğundan beri böle ya düzenli yapardı hergün.ferro yaparmış kabızlık bıraktım ben onu ferruma geçtim yine bakalım düzelicekmi.

kıs alara nın kakası olmasa hiç girmicen anlaşıldı..
sevdiği hiç bişey yokmu çorbasına bile katabilrsin kayısıyı inciri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…