benım oglumda cok kıskanc bakalım nasıl olacak oyuncaklarını kımse oynasın ıstemez bana bıle dokunma dıye elimi cekiyorbittim ya resimlere,maşallah 41 kere..
burak kıskanacak ya da zarar verecek mi çok merak ediyorum, umarım o da arkadaşı toprak gibi olur..şimdi yağmura kızdığı zamanlar vuruyo eliyle, ya da terlik atıyo..babam öyle öğretmişbana eğer burağın erkek kardeşi olursa iyi anlaşacak, kız kardeşi olursa anlaşamayacak gibi geliyo..burak erkekleri çok seviyo çünkü..mesela hiç tanımadığı bi erkek kucağına alsın hiç ağlamıyo hemen oyun moduna geçiyo..ama bazı kadınlara hala daha alışmış değil, kaç kere görse de ağlıyo ya da fazla yanaşmıyo..
Allah kolaylık versin canım, inşallah zeynebin gece uykusu düzene girer,sen de bol bol uyursun canım,Allah yardımcın olsun..
bende 2 kere uyutuyorum ama 40 dakıka ılan uyuyor hasta oldugu ıcın gecelerı sureklı memede uyumak ıstıyor aslınd uyku duzenı guzldı ama su sıralar cok bozuldubizim uykucu dana (anası kılıklı) hala 3 kere uyuyor . Hem de en azından sabah 2 öğlen 2 akşam 1 saat falan yani.. ben de böyleymişim annem diyo 2 yaşına kadar günde 3 kere uyurmuşum..
ay kızlar benim oğlan pek bi oynak... kız olcakmış yanlış olmuş.. Kapı gıcırtısına oynuyo hiç bişey yoksa kendi çalıyo kendi oynuyoyere atıyo bişeyi gösteriyo ver diye ama bi yandan da çirkin oluyo işini garantiye alsın diye.. bi de işve cilve kızamıyosun çocuğa.. şimdiden işini biliyor vallahi
tünaydın canımslm hatunlar...tünaydın
selam herkese,benim kız hala kabız yine dördüncü gün bugün tık yok geçen seferde böle dedimdi yapmıştı burası uğurlu geldiydi ondan yazıyorum gene yapar belki buraya yazınca.sabahlar olmadı yine bu gece bize
bu arada özlemcim zeyneple toprağın resimlerine bayıldım maşallah ikiside çok şeker Allah uzun sağlıklı ömürler versin inş.
geçmiş olsun.bu ne kız yavrum hep kabızz.annesi sen günlük kuru kayısını falan ver bari.yapsada ver yapmasada.ben gün aşırı incir ve kayısı veriyom.hergün düzenli yapar maşallahzama ben yinede veriyom.kahvaltısana tereyağı falan.bu 4 gün çok uzun fitil falan ver.benim doktorum 48 saat bekle sonra müdahele et demişti..
sağol cnm.keşke kayısı inciri verebilsem hiçbişi veremiyorumki ağzına lokma koymuyo bu ara ne versem ittiriyo ağzına koyuyorum eliyle çıkarıyo.çıldırmama az kaldı Allah bana bolca sabır versin.gene biraz yiyodu önce.şimdi hepten yemiyo içmiyo.nie böyle yapıyo anlamıyorum diştenmi bilemedim.
akşama kadar bekliycem olmazssa vericem fitili
bence de yapsın yapmasın bir süre günlük kayısı,incir ver sen fatma...
bence de yapsın yapmasın bir süre günlük kayısı,incir ver sen fatma...
sağol cnm.keşke kayısı inciri verebilsem hiçbişi veremiyorumki ağzına lokma koymuyo bu ara ne versem ittiriyo ağzına koyuyorum eliyle çıkarıyo.çıldırmama az kaldı Allah bana bolca sabır versin.gene biraz yiyodu önce.şimdi hepten yemiyo içmiyo.nie böyle yapıyo anlamıyorum diştenmi bilemedim.
akşama kadar bekliycem olmazssa vericem fitili
emiyodur o zaman.. sen yersen sütünden ona da geçer..kayısı kurusunu kaynatıp suyunu da içirebilirsin bak..ya da sen içebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?