burağın çorbasını yedirip geleyim..dağılmayın uleynnnn.....
kıs alara nın kakası olmasa hiç girmicen anlaşıldı..
sevdiği hiç bişey yokmu çorbasına bile katabilrsin kayısıyı inciri..
d vitamini veriyomusunuz hala
hayır.biz üç ayıkken kestik.doktor gerek yok dedi.vitamin ver ondada var dedi.
kızlar yaa..benim sütüm maşallah hala var.emmeyide çok seviyo defne.zaten o olmazsa halimiz harap..
amaa...
e bir yaşına geldiler şükür emdi.ee bu şimdi iki yaşına kadar emecekmi yaa.şimdi neden dedim..bilmiyorum ama ben sıkılırım daral gelir iki yaşına kadar emzirmek.koca bebek olacak bu emecem cork cork.off pompam vardı onunda ucu kırık yenelemiyorimda nede olsa ilerde lağzım olmayacak diye.ama sürekli meme açmak sıktı beni.valla gözüm yok emsin hatta emmesi iyi bişey ama ben sıkıldım.ne iş bu şimdi bilmiyorum ama ....
Kızlar ya annem çalışıyor gelemiyor,kaynanamda hasta sürekli hastanelerde.Doğum yaptığım haftasonu annem kaldı onun dışında hep yalnızım geceleri.Halamlar bi de arkadaşlarım geldiler kalmaya.Ama pek bi faydaları olmuyor.
Aslına bakarsanız gündüzleri de yalnızım.Kaynanam gelene kadar ikindi oluyor.Benim yoğunluğum sabah 5 le 11 arası.Ondan sonra pekte bi iş kalmıyor.Çoğu zamanda hiç gelmiyor.Bugün yok mesela.Aman öfff gelmezse gelmesin.Bişeyleri daha çabuk öğrenioruz,düzene sokuyoruz yardım almayınca.
İdare ediyoruz işte bi şekilde..
Hülya Toprakta kıskanıyor illaki.Kıskanmasa tuhaf olur bacım.Ama başta çok tepki göstermişti.Bu kadar çabuk alışacağını tahmin etmezdim..Çokta anlamıyor şu an zaten.iraz bakıyor sonra aklına başka bişe takılıyor,dalıyor gidiyor.
En çok meme kıskanççlığı var.Memede görünce Zeynebi mızırdanarak geliyo dizlerime.İlk günlerde hiç tahammülü yoktu.Şimdi bakıyorum sırasını bekliyor :)
Sen doğum yapana kadar Burak baya bi anlayacak kıvama gelicek.Anlatabilirsin sanırım kardeş mefhumunu.
Gelicem yineeeeeeeeeeeee
Kızlar ya annem çalışıyor gelemiyor,kaynanamda hasta sürekli hastanelerde.Doğum yaptığım haftasonu annem kaldı onun dışında hep yalnızım geceleri.Halamlar bi de arkadaşlarım geldiler kalmaya.Ama pek bi faydaları olmuyor.
Aslına bakarsanız gündüzleri de yalnızım.Kaynanam gelene kadar ikindi oluyor.Benim yoğunluğum sabah 5 le 11 arası.Ondan sonra pekte bi iş kalmıyor.Çoğu zamanda hiç gelmiyor.Bugün yok mesela.Aman öfff gelmezse gelmesin.Bişeyleri daha çabuk öğrenioruz,düzene sokuyoruz yardım almayınca.
Hülya Toprakta kıskanıyor illaki.Kıskanmasa tuhaf olur bacım.Ama başta çok tepki göstermişti.Bu kadar çabuk alışacağını tahmin etmezdim..Çokta anlamıyor şu an zaten.iraz bakıyor sonra aklına başka bişe takılıyor,dalıyor gidiyor.
En çok meme kıskanççlığı var.Memede görünce Zeynebi mızırdanarak geliyo dizlerime.İlk günlerde hiç tahammülü yoktu.Şimdi bakıyorum sırasını bekliyor :)
Sen doğum yapana kadar Burak baya bi anlayacak kıvama gelicek.Anlatabilirsin sanırım kardeş mefhumunu.
Gelicem yineeeeeeeeeeeee
aynen cnm bende emsin istiyorum ama çevremdekiler bıraktırmamı sölüyolar yemediği için bende hiç kıyamıyorum bilemedim napıcamı.bizimde meme bıraktırma sürecimiz eminim işkenceye döner
Gelicem yineeeeeeeeeeeee
kızlar kitabı ben almadım. bugün formu doldurdum. bakalım gelecekmi.
allah bi kolaylık veryo elbet.allah yardımcın olsun erşay düzenli gider inşallah..yemleri falan ne ediyon.akşamdanmı yada onlar uyuyuncamı.
evet aç kalmıyoki hiç.hiç lemezse emiyo.işte al sana hazır menü
banada bi teyze dedi.yemaz tabi kızım kes bunu artık memeden.bir kaç ay sonra iyice memeden kesmek zornlaşır.şuan bilmeden anlamadan kes dedi.ama teyze sütüm var emsin .dedim.ah kızım ah ilerde görürsün sen dedi
yok ayşegül kız.yazık kesme netcen emdiği kadar emsin...daha küçükler..
valla ben 2 yaşından önce kesmeyi düşünmüyorum..
utku zaten 2ay emdi hala ona üzülüyorum..bu emsin istiyorum..yiyen çocuk emsede yer emmesede yer bence..
Ayşegül yemekleri sordun galiba bacım.Çorba koyuyorum kahvaltıdan sonra.Hem ben içiyorum süt olsun diye hemdne Topraka.Akşama kalacak şekilde yapıyorum.Toprak uyaıkken yapıyorum yemeyi.Eline tabak çanak,kek ya da kujru meyve veriyorum.oyalanmayı seviyor mutfakta.
benimkide mutfakta zaman geçirmeyi seviyo.annem rahmetli her zaman bize derdi.yemeginizi erkenden yapın.bi misafiriniz gelir.bi işiniz çıkar evinizde hazırca dursun der.hep tutarım su sözü.çocukların kahvaltıları bittimi hemen yemege başlarım.içixm rahat etmiyo değis.e
iyi alışkanlık etmşsin valla..
ben yapamıyorum erkenden kociş geç geliyo..akşama doğru mutlaka yetiştiriyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?