yok ayşegül kız.yazık kesme netcen emdiği kadar emsin...daha küçükler..
valla ben 2 yaşından önce kesmeyi düşünmüyorum..
utku zaten 2ay emdi hala ona üzülüyorum..bu emsin istiyorum..yiyen çocuk emsede yer emmesede yer bence..
deme ya iştahlı çocuk her durumda yer emsede emmesede bizimkiler normalde iştahsız.boşuna sütten kesipte iice aç kalmasınlar.bende emzirmekten hiç şikayetçi değilim azıcıkta yese daha ne isterim
kız ayşegül daral falan gelmesin kız. emsin emdiği kadar. sonra insan üzülüyoo
maşallah çok iyi bi alışkanlık...benim de kulağımda küpe olsun :)
Merhaba arkadaşlar beni hatırlayan varsa 2010 şubat annesi olmuştum ve oğlum henüz 11 aylıkken ikinciye tekrar hamile olduğumu öğrendim. Bir arkadaşımın bebeği 9 aylıkken hamile kaldığında ne dikkatsiz demiştim meğer dikkatle ilgisi yokmuşBu kadar önlem almışken yinede hamile kalabiliniyormuş. Şimdi 5 haftalık hamileyim oğluma haksızlık gibi geliyor ama bir yandanda minicik kalbi pıt pıt atıyorken ondanda vazgeçemem. Benim gibi durum yaşayan varmı yoksa ben numunemiyim?
Merhaba arkadaşlar beni hatırlayan varsa 2010 şubat annesi olmuştum ve oğlum henüz 11 aylıkken ikinciye tekrar hamile olduğumu öğrendim. Bir arkadaşımın bebeği 9 aylıkken hamile kaldığında ne dikkatsiz demiştim meğer dikkatle ilgisi yokmuşBu kadar önlem almışken yinede hamile kalabiliniyormuş. Şimdi 5 haftalık hamileyim oğluma haksızlık gibi geliyor ama bir yandanda minicik kalbi pıt pıt atıyorken ondanda vazgeçemem. Benim gibi durum yaşayan varmı yoksa ben numunemiyim?
canlarım herkese merhaba...
annemdeydim dün akşam döndüm evime ömüre diş buğdayı yaptık harika oldu..
her ne kadar bizde adet olmasa da bunu aklıma sokan seda ve özleme sonsuz teşekkürlerimle...
resimleri yakında ekleyeceğim.. hoşçakalın..
canlarım herkese merhaba...
annemdeydim dün akşam döndüm evime ömüre diş buğdayı yaptık harika oldu..
her ne kadar bizde adet olmasa da bunu aklıma sokan seda ve özleme sonsuz teşekkürlerimle...
resimleri yakında ekleyeceğim.. hoşçakalın..
seçilcim diş buğdayınızı yapmışsın güzel geçtiğine sevindim canım, resimleri bekliyoruz mutlaka......
uyuttum dizi izliyordum
iyi iyi.bak bakimm...
selda yatmadın mı sen daha..ben de ancak girebildim...nasılsın canım,iyimisin yiğit nasıl oldu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?