2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

deme ya iştahlı çocuk her durumda yer emsede emmesede bizimkiler normalde iştahsız.boşuna sütten kesipte iice aç kalmasınlar.bende emzirmekten hiç şikayetçi değilim azıcıkta yese daha ne isterim

deme ya iştahlı çocuk her durumda yer emsede emmesede bizimkiler normalde iştahsız.boşuna sütten kesipte iice aç kalmasınlar.bende emzirmekten hiç şikayetçi değilim azıcıkta yese daha ne isterim

yani yicekse her durumda yer.

kız ayşegül daral falan gelmesin kız. emsin emdiği kadar. sonra insan üzülüyoo

maşallah çok iyi bi alışkanlık...benim de kulağımda küpe olsun :)

kız ayşegül daral falan gelmesin kız. emsin emdiği kadar. sonra insan üzülüyoo

maşallah çok iyi bi alışkanlık...benim de kulağımda küpe olsun :)

aman ne bilemiy arada oluyo işte.kesmem kız.yazık.zaten beli bi karışonuda kesersem bel gözükmez incelikten
alışkanlık güzell.ahh..yap sende iki çocuklu ana olcan..lağzım olur..

Merhaba deneyimli anneler,
Sizlere sormak istediğim bir şey var. Ben özel muayenehaneye doktora gidiyorum, artık kontrollerim 15 günde bire düştü. Şimdi ben 15 günde bir mi ücret ödeyeceğim, ayda bir mi? Ayda bir ödeyenler duydum da. Özel doktora gitmiş annelerden bilgi bekliyorum, teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar beni hatırlayan varsa 2010 şubat annesi olmuştum ve oğlum henüz 11 aylıkken ikinciye tekrar hamile olduğumu öğrendim. Bir arkadaşımın bebeği 9 aylıkken hamile kaldığında ne dikkatsiz demiştim meğer dikkatle ilgisi yokmuş Bu kadar önlem almışken yinede hamile kalabiliniyormuş. Şimdi 5 haftalık hamileyim oğluma haksızlık gibi geliyor ama bir yandanda minicik kalbi pıt pıt atıyorken ondanda vazgeçemem. Benim gibi durum yaşayan varmı yoksa ben numunemiyim?

canlarım herkese merhaba...

annemdeydim dün akşam döndüm evime ömüre diş buğdayı yaptık harika oldu..

her ne kadar bizde adet olmasa da bunu aklıma sokan seda ve özleme sonsuz teşekkürlerimle...

resimleri yakında ekleyeceğim.. hoşçakalın..

hayırlı olsun canım ikisi bir anda büyür rahat edersin inş,emziriyorsan sütten kesmen gerek biliyorsundur zatende :)

tabiki seni hatırlıyorum.hatta eski nickin bu değidide.bunu yaptım değiştiremedim demiştin.
hayırlı olsun yeni bebek.gel gel yeni vukuat sen değilsin.sen 4.cü oldun.şubat anaları hızlı çıktı.
zeyl arkadışımız va o 40 günlükten sonra hamile kalmıştı.onunda ilk bebiş erkekti.şimdi kızı zeynep oldu bilee..
yaren arkadışımızında oglu vardı.oda şimdi 6 haftalık hamile..
derinderen arkadışımız varı onunda oglu varı.oda 8 haftalık hamile..
gel gel zaten yeni hamileler yanına yandaş arayıp duruyorlargel sen iyi olur.hemde sık sık gel.neden gelmiyorsunkii..

bu arad hep ikinciye hamilelerin ilk bebişleride erkekmiş yaww...maşallah.hadi kız anaları bekliyoz bi bebiş haberi

ooo seçilcim .dişi partınızde olmuş.ne güzel.fotoyu bekliyoruz merakla.a..

seçilcim diş buğdayınızı yapmışsın güzel geçtiğine sevindim canım, resimleri bekliyoruz mutlaka......

belkim pijama partisine denk gelirim dedim ama şansıma bu akşam kimse yok,ayşegülde gitmiş bende gidip yatayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…