2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selammmmmmmm ben geldim işi bıraktım sonunda istifa ettim dayanamadım daha fazla:tomato:
süt sağmak çok zormuş valla bebiş emerken çok iyi ama sağarken dünyanın zamanını kaybettim haliyle ben eve gelene kadar çocuğum aç mı keyfi yerinde mi diye düşünmekten helak oldum işyerimde sağolsun esneklik tanımadı hiç kendim çıkayım istediler onlarla uğraşırken olan oğluşuma olacaktı ve benim kendi kendimi yorduğumla kalacaktı istedikleri oldu hiçbirisine hakkıımı helal etmiyorum onlardan çıkar nasıl olsa onların vereceği para benim oğlumdan daha değerli değil elbette istesem sonuna kadar uğraşırdım ama kuzuma kıyamadım tabi ondan ayrı kalmakta beni öldürüyordu inş. böylesi daha hayırlı olur Allahımda onları bildiği gibi yapsın sonuçta hakkımı yediler kul hakkı nasıl ödeyeceklerse bunu düşünüyorum rahatlıyorum valla alkisalkisalkis:dance:

ıyı yapmısısn canım kımsenın hakkı kımsede kalmaz bu dunyada cıkmazsa dıger tarafta hesap sorarlar
bu rada calısan annelere Allah sabır versın ben bır kac kez oglumu bırakıp gıttıımı gordom ruyamda nasıl ozledım nasıl agladım calısanlar nasıl zorlanıyorlardır

canım hakkında hayırlısı olsun. işyerini takma kafana boşver. hepsi aynı hepsi. olmazsa biraz büyüdükten sonra, daha rahat bir iş bulursun, daha bebişlerimiz küçücük, gerçekten çok zorr mafoldumben
bebişinle mutlu olursun inş tuğbacım ki mutlu görünüyorsun. bol bol görüşürüz artıkın.

tuğbacım hayırlısı olsun tatlım en iyisini yapmışsın ama
üzme kendini bu kul hakkı tabi bu dünyanın öbür tarafıda var

ohh kuzunla evde vakit geçirmek gibisi olmaz tabi
süt sağmak çok zor tabi anlıyorum seni ohh iyi olmuş valla

Tuğbacım hayırlı olsun canım... Süt sağmak gerçekten de zor. Üç saatte bir 15 er dk dan yarım saat.Ama ne yapayım yavrum için çalışmam lazım. ıçim gidiyo işi bırakayım diye ama...

Kızlar halamın gelini 6.5 aylık hamileydi bu sabah doğuma alındı ama maalesef bebeği kaybetmişler. Çok üzüldüm zaten tedaviyle olmuştu Allah kimseye yaşatmasın..

kilo boy takipini ekliyorum fakat çok eksik solan var.
akpakboyları yok.
fatoşseninki komle eksik.
kızlar önce listede isminize bilgilerinize bakın eksik varsa yazın ekleyeyim..

Kızlar halamın gelini 6.5 aylık hamileydi bu sabah doğuma alındı ama maalesef bebeği kaybetmişler. Çok üzüldüm zaten tedaviyle olmuştu Allah kimseye yaşatmasın..

cok uzuldum canım ya cok acı bı tecrube... Rabbım sabırlar versın...

Canım yaaa çok üzüldüm. Allah büyük sabır versin. Allah kimseyi evladıyla sınamasın..

:1ninca::1ninca:çarşamba günü kaynanamlar geliomuş offffffffffffffffffffff
fffffffffffffffffffffffffffffff
ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

havacım geÇmıŞ olsun.terlemen ıı olmuŞ ınŞallah atlatırsın
tuĞbacım hakkında hayırlıısı canım..
serap maŞallah berkın Çok gÜzel bÜyÜmÜŞ .akrabanıÇın Çok ÜzÜldÜm allah sabır versın erken doĞum duyunca tÜylerım dıkelıyor.bende Çok yaŞadım oo korkuları
zeynep gez canım kendıne ve bÖcÜĞe ıı bak..
hÜlyacım sanada geÇmıŞ olsun ıhmal etme tatlım
ayŞegÜlcÜm yazayım anacım ne kızıyon ÖĞretmenım..
rÜveydacım ınŞallah en kısa zamanda dÜzelırsınız anacım sızde bız gıbı gÖzemı gelıyonuz...
Alıntı yaptım ama olmadı unuttuklarım varsa alınmasın ..
Nasılsınız bızıyız ŞÜkÜr aras ÜŞÜttÜ galıba ama ıı Şımdı ŞÜkÜr...
nur kız gelsınler ne ıstıyoın bacım kadından...

Tuğbacım hayırlısı olsun umarım böylesi ikiniz için de daha iyi olur..

tubıs hayırlı olsun kuzum :)

Tuğbacım hayırlı olsun canım... Süt sağmak gerçekten de zor. Üç saatte bir 15 er dk dan yarım saat.Ama ne yapayım yavrum için çalışmam lazım. İçim gidiyo işi bırakayım diye ama...
sağolun canlarım desteğiniz için Şenizolumunekankayizsmile benim içim rahat etti vicdanen rahatsız oluyordum çünkü işyeri beni çıkarmayacaktı oğluşumun ve benim zorluk çektiğimizle kalacaktık Allah tüm çalışmak zorunda olan annelere yardım etsin evladını bırakıp çalışmaya gitmek çok zormuş gerçekten ama şartlar durumlar mecburen ayrılmaya zorluyor yoksa kim mis kokulu minnacık yavrusunu bırakmak isterki :sinifsinif:

ay kıyamam ne kadar zor bir durum Allah bol sabırlıklar versin kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin inş. en yakın zamanda bir evlat sahibi olur :Saruboceq:

:1ninca::1ninca:çarşamba günü kaynanamlar geliomuş offffffffffffffffffffff
fffffffffffffffffffffffffffffff
ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Allah sabır versin canım inş.çok uzun kalmaz sempatiksalakcinni

aman bişey istemiom daha gideli iki ay olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…