2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese kaç gündür giremiyordum geçmişe baktım biraz anormal bişey yoktu herşey yolunda gibi selda geçmiş olsun yiğit ameliyat olmuş ben yazana kadar düzelmiştir inşallah

Günaydın bacilar
Hülyanın kızı olsun beaaa belki bi daha yapmaz...Cinsiyetleri aynı oluncada iyi oluyor diyolar ama.
Zeynebim nee kadar şanslı diye düşünüyorum.Toprak gibi sevgi dolu bi büyüğü olucak iinşllah.Abim olmasını o kadar isterdim kiiii

Selam kızlar nabersiniz dün giremedim malesef cenazemiz vardı .
Pazartesi gecesi eşimin anneannesi aniden vefat etti .Bende gitmek istediğim için Mertkanı anneme bıraktım.Çünkü köydeydi hem cenaze evi kalabalık olacak hemde köy evi sonuçta sobalı .İyide oldu sabah 10a doğru gittik akşamda 9da geldik .Şeker bir kadıncağızdı pek sık göremiyorduk gerçi yaşıda bir hayli vardı ama baya üzüldüm .Mekanı cennet olsun inş.

Tuğba başınız sağolusn canım.

Kızlar tünaydın.

Bugün sabah Doruk'u getirdim şirkete. Herkes cıldırdı. Dorukta sevgi manyağı oldu yoruldu. Şimdi gittiler eve babasıyla.

istanbul grubu 5 şubatta buluşuyoruz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…