2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm cnm hoşgeldin
başınız sağolsun Allah rahmet etsin

tünaydınn
tatlı oğluşunu sevmeseler ayıp olurdu zaten maşallah nazar değmesin doruka

Bursa grubunun buluşması ertelenecek büyük ihtimalleee
evet burçinin oğlu 6. hastalık olmuş

aaa geçmiş olsun. ama bebekli herkesin aynı anda buluşmayı ayarlaması zor ya siz buluşsanıza bu seferlik. 2. buluşmaya katılır oda. yoksa aynı anda hepinizin hazır uygun olması zor be yaw... senede 1 kez anca buluşursunuz o şekilde belki.

tuğbacım başınız sağolsun canım..Allah sabırlar versin...

özlemcim,5 şubat tamamdır heralde ama burcudan da cevap gelsin...onsuz olmaz...

Çok sağolun kızlar çok şükürki yataklara düşüp kimsenin eline bakmak zorunda kalmadı .Hastalık falan çekmedi ondan yana seviniyoruz .Çünkü yatalak olupta birisinin insafına kalmak çok zor kendi evladın olsada

Bu arada Mertkanda en fazla 10 güne kadar yürür sanıyorum .Ayakta kolayca duruyorduda Pazartesi gecesi babasından bana birkaç adım atarak geldi .Dünde annemde yürümüş birkaç adım akşamınada evde denemeler yaptı .Birde adım attıkça heyecanlanıyor bu hevesle yürümeyi başarmaması imkansız

selam kızlar
tuğba başınız sağolsun cnm mertkan kuşada maşallah
ay şu bululmalarada ne özeniyorum benim burda buluşucak kimsem yok.en yakın ayşegül vardı o da gitti.en iyisi siz yaza toplanın gelin bende buluşalım hem tatil hem ziyaret olur.olmamı

tugbacım başınız sağolsun,mekanı cennet olsun.

maşallah mertkana..hızlı başladı hee..

Sağol canım ben bu hareketliliğinde geç bile kaldığını düşünüyorum .Oyüzden çok uzun sürmez yürümeyi çözmesi .Az kaldı dahada çok canıma okuyacak

Geçen akşam hızlı hızlı emekleyip duruyordu yere bir kapaklandı.Dakikalarca ağzı kanadı üst dişlerinin ortasındaki deriyi yırttırmış galiba düşünce .Benim üstüm başım onunki hep kan oldu .Ama ona rağmen ağladı sustu yaramazlığa son sürat devam

Sağol canım Ne iyi olurdu hep beraber gelsek amma curcuna çıkardı bu yaramazlarla

Bende sohbete yetişemeyeceğim diye üzüntüyle koştum geldim buraya .Ama yine topik kimsesiz gibi kalmış .Neden bu kadar az kişi var acaba

özlemcim,geçmişe şimdi baktım da,Toprakla Zeynep'in resimlerine bayıldım.insan böyle görünce çok özeniyor ama benim gözüm kesmiyor yeni baştan...bakalım hayırlısı..
Toprak parmağını sokmuş ya Zeynep'in ağzına..ayy o ne poz öyle sen de iyi yakalamışsın...allah nazardan saklasın ikisini de size bağışlasın...hayırlı sağlıklı ömürler versin...

seçilcim,demek seni de heveslendirdik ha..valla ben de özlemden heveslenmiştim.ama çok değişik bi şey...hadi resimleri bekliyoruz...

mertkan a çok üzüldüm.bizimki de öyle vukuatlar yaşadı ama şimdi bütün evi geziyor..yılmadan düşüyor yine kalkıyor...

Selam bacılar

Herkes iyi sanırım. Seldacım çok geçmiş olsun haberim yoktu ameliyattan ama Yiğit iyiymiş galiba. Gelmiş geçmiş olsun canım.

Bi yandan süt sağıyorum bi yandan yemeğimi yiyorum yetmedi size de yazayım bari
Bu süt iş insanı stres yapıyo evdeyken güzel de dışarda stres.. emzirmeye bayılıyorum ama sağmaktan sıkıldım.. acil işlerden sıkışıklıktan istediğim zaman sağamıyorum, sağamayınca üzülüyorum, daha az sağmaktam süt azalıyor.. amaaan valla dert..

Efferim Mertkana. Berkuşla aynı gün doğdular aynı zamanda yürüyecekler galiba.. Sonra vay halimize

mertkan a çok üzüldüm.bizimki de öyle vukuatlar yaşadı ama şimdi bütün evi geziyor..yılmadan düşüyor yine kalkıyor...

Evet canım valla bende çok üzüldüm .Birde çocuk kansız kalmasın diye pekmez içirmiştim ogün ilk defa .Severekte içmişti ama malesef kaç katı kanı aktı .Yürüdüğünde bakalım başımıza neler gelecek en az hasarla atlatabilirsek ne ala :18:

Bende küstüm gidiyorum işte Akşama puding yapacağım kendime
Daha yapmam gereken bir sürü ev işi var bende iki muhabbet edeyim diye girmiştim gidiyorum artık .Tekrar girebilirsem görüşürük inş. :79:

Tuğbacım başınız sağlosun. Mertkan a da geçmiş olsun. Esra da öyle galiba beraber yürüyecekler. Berkin de öyleymiş bak.
Serap bi de beni düşünsene 11 ay olacak nerdeyse sağıyorum sürekli. O kadar sıkıldım ki anlatamam. Emse senelerce emzirebilirim ama galiba bir yaşından sonra keseceğim sütten.

Geçmişe fazla bakamadım kızlar. Kaçırdıklarım kusura bakmasın

Tuğbacım başınız sağolsun mekanı cennet olsun inş..
Ya evet emzirmek çok keyifli ama sağmak sıkıcı geliyo bende artık sağamıyorum eskisi gibi burası kalabalık oluyooo

bursa buluşması muallakta seçilin oğluda grip olmak üzereymiş bakalım kaldı galiba

akşam bende derine puding yaptım tarif isteyene verebilirim kızlarr bakalım yerse çok mutlu olucamm

nasılsınız cicişler....

tubacım
başınız sağ olsun mekanı cennet olsun..mert kuşumada geçmiş olsun düşe kalaka büyüyecekler...

selda benimde haberim yoktu geçmiş olsun canım bi bizde atlatsaydık hala aramadılar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…