2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aa serap o da laf mı elbette isteriz, eminim güzel olmuştur, senin yaptığın herşey güzel ve değişik oluyo zati..de bakem nasıl yaptın?

selam anneler bugün çook canım sıkkın çokkk bilmiyorum bizi ilerleyen günlerde neler bekliyor bunaldım daraldım buraya geldim yazıp rahatlıyayım bari diye(

alıntılardan gördüğüm kadarı ile mertkan paşama ve yiğit alp e geçmiş olsun allahbütünbebişleri hastalıklardan kazalardan korusun..tuğbacım sizinde başınız sağolsun nur içinde yatsın inşallah ananeniz..

bana gelince yaklaşık 10 gündür bizimkiyle sürekli kavga ediyoruz hani derlerya ottan pohtan diye aynen öyle..bazısında ben haksızım ama çoğunda o..tabi o bunu kabul etmiyor her seferinde uçlu bişekilde ben çıkıyorum..
belki biliyorsunuzdur biz daha önce bi iş kurmuştuk işler olmadı kapattık filanbundandolayı oldukça borcumuz var.bütün kavgaların esas sebebi bu aslında..yoruldum artık.bünyem kaldırmıyor bütün sorumlusuda suçlusudao olduğu için sürekli ona veryansın etmek istiyorum sen yaptın seninyüzünden oldu demek istiyorum oda bunu söyletmiyor bi şekilde üste çıkıyo..değişik değişik şeyler kurmaya başladım.allah sonumuzu hayır ede(((

akşamki olayıda anlatayım size, yemekten sonra masayı mutfağı topluyoruz bizimki aldı dergilerini wc ye girdi..ben mutfak masa ne varsa topladım temizledim gencerde bir kolumda bu arada inmiyo kucağımdan bana gelenler geldi.gittim kapısına işler bitti çocukta sustu çıkabilirsin artık dedim.(ona göre işi bitmediği için çıkamamış işten veya gencerden kaçtığı yokmuş)
neyse geçtik salona oturuyoruz bendede bir halsizlik bir kırgınlık hiç halim yok.bunlar gencrle bi şekilde oynuyorlardı sonra ben kalktım diğer odaya giderken beraber kalın başbaşabiraz dedim gencerde bu arada ağlıyo arkamdan..sonra aldım benonu bizimkide uzanmış koltuğa yerinden bile kıpırdamadı..1,5 saat oyaladım çocuğu gittim yanına ben annesiysem sende babasısın kendimemi doğurdum ben çocuğu kalkta biraz sen ilgilen oyunlar oyna filan diyip bağırdım ona..neyse geldibu yanımıza.meyve yiyor bende tv izliyorum.mandalinayı aldı kucağıma bi attı.bütün sinir tepemde napıyosun sen diye çıldırdım.sordumyicekmisindiye cevap vermedin diyo hayır duymadım duysam niye cvp vermiyeyim diyorum yok gıcıklığından konuşmadın benimle diyor resmen günahımı aldı yani.sonra gittim yatak odasına ağlıyorum,sen kalk genceri al yatak odasına bırak çık git çocuk ağlıyoo bende almadım yanıma özellikle gelip alsın diye yokk okadarvurdum duymaz galesiz bir adam olduki anlatamam sonra bi geldi yastığını filan topladı salona gitti biz ağzımıza geleni söyledik tabi birbirimize.sabahta boşanalım diye msnden konuştuk bakalım ne olucak

başınızı fena şişirdim biliyorum ama hakkınıza helal edin...anlatmazsam bişiyleri çatlayacak gibi oluyorum buraya yazmazsam başkalarına anlatıyorum derdimi bunuda hiç istemiyorum..en iyisi sizlerle paylaşmaktı nolur bana bir akıl verin

elif anlattığın elbette iyi olmuş..

borç aileyi yıpratıyor malesef..sen de çok bunalmışsın..malum hem borç hem gencer sürekli seninle..ama bence boşanacak bi durum yok benim anladığım kadarı ile..bence ikinizin de sinirleri çok yıpranmış oturun sakin kafa ile konuşun, borçları nasıl ödeyeceğinizi planlayın,ileriye yönelik olumlu kararlar alın canım..Allah yardımcınız olsun, yuva kolay kurulmuyor, sahip çık derim ben yuvana..

canım üzme kendini bu kadar kolaymı bişeyleri bitirmek canım arada olur öyle şeyler ben bazen kızdımmı sevdirmiyorum oğlumu anlıyo hatasını o zaman sende öyle yap bakmaya gelince bakmıyosa sevmeye gelincede sevmesin inşallah düzelir aranız canım gencerde etkilenmeden anlaşırsınız güzelce inşallah buradaki arkadaşlıkta bunun için var kimseye anlatamazsın ama biz dinleriz seni canım

elifcim tabiki anlatıcaksın biz arkadaşız hemde harbi arkadaş...

sıkma canını canım..her evlilikte oluyo..kimsenin evliliği güllük gülistanlık değil..eşinin işini bilmemesi biraz işleri bozmuş anlaşılan..sende çalışınca borçlarınızı yavaş yavaş öder rahatlarsınız inş...sende eşinin başına kakma bence fazla..zor günlerde birbirinize destek olmalısınız..herşey düzelir merak etme..böyle her tartışmada çiftler boşansa dünyada evli çift kalmazdı canım..oluruna bırak herşeyi canını sıkma...

serap pudingin tarifini versene anacım bekliyoz..
tuğbiş başın sağolsun canım...mekanı cennet olsun..

bende meyveli irmkliyi portakalla yaptım.. pek bi güzel oldu..
yarım portakalalı soydum doğradım içine birazda irmik 10 tane de üzümle pişirdim..blendırladım..çok hoş oldu...tavsiye ederim..

elifcim,bak bizim de aramız bu aralar iyi değil.böyle önemli karalar sinirliyken alınmaz be canım...gencer ime bunu yaşatmak aklından bile geçmesin...
ben de geçen gün kızdım ona...kendime karar aldım bir süre aynı evde arkadaş gibi yaşıyacaz...tabi onun umrunda değil..ben bunu ona söylediğimde tamam canım,hayatım benim diyor daha da deli olıuyorum dalga geçer gibi...ama ben kararlıyım arkadaşız sadece ben dayanabildiğim kadar...

şu an benim bu tavrımı takmıyor farkındayım ama ben de sinirimi böyle atabiliyorum...

Son düzenleme:

kızlar tesadüfe bakın bizde limoniyiz..akşam canımı sıktı..önemli bişey değildi ama..

bide hasta oluyorum ondan heralde sinirlerim bozuk..bi onu görüyom ona çatıyom..

iyi olmuş yazdığın cnm anlat tabi insan paylaşınca rahatlıyo biraz böle şeyleri.herkesin evliliğinde oluyo böle şeyler özellikle borç insanı geriyo strese sokuyo.bide erkeklerin geneli böle rahat vurdumduymazlar insan sinir oluyo ama yapıcak bişi yok.çocuk bakmanın ne ka zor yorucu bişi olduğunuda anlamıyolar sadece akşam gelsinler biraz sevsinler o kadar.biraz sakinleşip halledersiniz aranızdaki meseleyi.boşanmak o kadar kolay değilki cnm benim.bizde her kavganın sonunda boşanma kararı alır ertesi günü unuturuz o kararı.umarım düzeltirsiniz en yakın zamanda üzme kendini olurmu

Tuğbacım başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun inş.Mertkan'a da aferin yürüdükleri zaman işimiz biraz daha zorlaşacak ama sağlıkları yerinde olsunda koşarız bizde peşlerinden neyapaılm......

Elifcim anlatacaksın tabiki canım derdinide sevincinide , arkadaşız biz birbirimize her konuda destek olacaz tabikide, borçlar yüzünden bunalmışsınız eşinde sende, her evlilikte böyle zamanlar olur canım, boşanmak için sebep değil bunlar birbirinize destek olmanız lazım allah sağlık versin çalışıp ödenir borçlar, yuva kolay kurulmuyor canım,öfkeyle kalkan zararla oturur sakinleşince oturup güzelce konuşursunuz eşinle borçları nasıl ödeyebileceğinizin planlarını beraberce yaparsınız geçer bu günlerinizde allahın izniyle inş......

elif hic takma kafana canım düzelecektir. hepimizinki düzelir insallah. bende bir hafta önce cok kızdım. boşanıcam senden diye dolandım evde. hala kızgınım. ama bu kararları almak icin daha sakin olmak gerekir.

sonra int. araştırdım 1-2 yas bebeklerin anneleri genelde bu sendromda oluyorlarmış. normalmiş sanırım. öyle cok insan varki dogumdan sonra ilişkileri bozulan.

Elif sıkma canını boşer bide hep evdesin çocukla sende daraldın sende çalışmaya başla rahatlarsın

merhaba arkadaşım,
ben aranızda yeniyim.yazdıklarını okudumda.sizin evdeki o adamdan bir tanede bizim evde var...benimde ikizlerim var.4 şubat doğumlu..bende anlatayım.diğelim oğlumun altını değiştiriyorum , kız durmaz üstüme gelir,oğlan bir taraftan kaçmaya çalışır Allahım bir alt değiştiricem kan ter içinde kalırım.Bu arada bizimde kanepeye uzanmıştır tabii elinde kumanda.ya kalkta şu çocuğu bi tut dimi..sonra bende de senin gibi sigortalar atar.ben çocukları çeyiz sandığından çıkarmadım herhalde ...Neyse ben de şişirmiyim kafanızı yeni merhaba derken..Bu arada boşanmayı aklından çıkar bence olmaz öyle şey..ben şimdi ne yapıyorum..talimat veriyorum.kendisinin düşünmesini beklemiyorum.çocuğun altını değiştiricem öbürünü önce kucağına veriyorum sonra yapıyorum vs vs

hoşgeldin chemical.. en iyisini yapıyorsun..ben de artık hiç öyle anlamasını beklemiyorum..aynen direktif veriyorum..bazı erkekler kendi düşünüp hareket eder, ama bizde onların yerine de biz düşünüyoruz malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…