2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bencede boşanma yıkıcı bi çözüm.yapıcı olmatta fayda var.inşallah sorunlarınız biran önce çözülür.
arkadaşım hoşgeldin sen en iyisini yapıyorsun bazıları talimattan anlıyo.yapmak gerek..

aynı şeyleri yazmışız::))

cocuk anneyi çok yıpratıyor gerçekten de, ama babada bi yıpranma olmuyor..

aynen.sonra yok yaşlanmışsın.yok yıpranmışsın falan derler.yada çocuk hasta olur anne bakamadımıki aceba derler.kilo alırsın cabası.eski halenden esexr kalmaz.ah ah..

aslında babayla çocukları kitliyeceksin eve akşama kadar baksın...yapıcamda yavrularıma kıyamıyorum :)))

ben ikidir yapıyorum canım onu..bırakıp gidiyorum iki çocuğuda..
ilk gittiğimde bişey demedi..2.de diyoki çabuk gel ha..beni bu canavarlarla başbşa bırakma..yok ya dedim..akşama kadar bakan napsın...şunu yap bunu yap dedim gittm. valla 5saat gezdim..oh canıma deysin..

elifçim cnm kolay deilmiş evlilik demi erkekler hele hiç deil evlenmeden önce kırk takla atarlar kendimizi prenses gibi hissettirirler ama işte sonrada böle olurlar birazda yetiştirme tarzından oluyo eşimin ailesi hiç bi iş yaptırmamış lar eşime şimdi evde bişiye dokunmaz bi çivi çakıp saati asmadı mesela saat bi aydır komidinin üstünde duruyo kaç kez dedim tmm dio ama yapmıyo evlilikte malesef yapıcı olan sadece kadın ben hem çalışıyorum hem çocuğum var gece uykusuz ama sorsan adama onun işi daha ağırdır
cnm ama öle hemen boşanmak olmaz sizin bebeğiniz var ilerde savruk büyücek hiç iyi olmaz siz birazda borçlar yüzünden yıpranmışsınız sende evde kalmak yaramamış çaışman lazım senin

hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar destek olduğunuz için..
boşanma kararı bizimde yeni değil aslında özleminyazdığını düşündümde gencer doğdukjtan sonraki kavgalarda bunu çok dile getiriyoruz..ben zaten şimdiye kadar herşeyi talimatlarla yönlendirmelerle yaptırdım ona kendiliğinden kalkıpta hiçbir şey yapmadı..akşam masada yemek yerken dur bir kaşıkta ben vereyim ağzına bile demez düşünün onu bile ben söylüyorum..
borçlar evet çok yıprattı ama sadece beni onda hiçbir akıllanma bir sonraki adımı bindefa düşünüpte atmak diye birşey yok..yüzüm gözüm yaraiçinde doğumdan önceki bile kilomdan daha zayıfım yani korkuluk gibi geziyorum ortalıklarda..
işe girip çalışmak çözüm gibi görünüyor fakat bunuda yapmak istemiyorum 3 yıl çalıştım sadec 1 yıldır evdeyim ama hiçbir ilerleme yok..4 yıldır borcumuz var sebebi onun akılsızlığı..ben işe giricem para kazanıcam 2 ay sonra eminim yeni bir işe daha kalkışır bu..bunu yapma şansı artık tabi yok ama bilemiyorum..o hata yapan ben cefasını çekip ortalığı toparlamaya çalışanım hep budefa öyle olmasın akıllansın zorlukları öğrensin istiyorum..
gün içinde eve geldi bi sebepten dolayı hemen genceri alıp sevmeye yanaştı bırak çocuğu sevme avutmaya gelince bırakıp kaç sevmeye gelince ohh yok öle dedim..bir sürü laf söyledi yine ben suçlu oldum yani

aferim şekerimm :92: kocalara iy oluyo böle

elifcim ne kırgınlık yaşarsan yaşa bence genceri karıştırma. ona yazık. babası sevmek istediğinde sakın engel olma. sonucta babasının hatasını ona çektirme. onun iyi yada kötü babasınada senin kadar ihtiyacı var. kızgın olduğunda bile sevdiğinde bırak onları yanlız başlarına. bide böyle laf sokmak devamlı gerginligi tırmandırır. cözüm değil yani. hicbirsey düzelmez. sen sakin ve sessiz ol bir süre. oglunada birşey hissettirmemeye çalış derim ben.

biz kavga edince sonradan en üzüldügüm dorugun beni oyle kızgın görmesi oluyor. cünkü cocuklar herşeyi anlıyorlar canım.

Anam hiç kimse kalmamış... ne çabuk dağıldınız ayol..
Temizlik yaptım.. BAl kabağı tatlısı yaktım.. kurtardıklarımdan yiğite yedirdim:) yoğurtla karıştırdım yedirdim çok sevdi tavsiye ederim..
Elif senin eşinle benim eşimin çok fazla ortak yönü varmış.. konuşalım arkadaşım..

kimse yok ama selam.
bitik bi durumdayım ama merak ettim sizleri.
çok şükür misafir faslından kurtuldum: uzun süre misafir almayı düşünmüyorum.

tuğbacım başınız sağolsun: kim olduğunu anlamadım ama olsun: geride kalanlara sabır ve sağlık diliyorum.
hasta bebişler varmış. geçmiş olsun.

yarın sosyete pazarına ve kitap fuarına gidecez. biraz da gezeyim di mi??
iyi akşamar. muckk

elifcim ben böyle bir durumla karşı karşıya olduğun için üzüldüm canım.gencerin üzülmemesi için elinden geleni yapacağına eminim.ama inan hepimizin evinde dönem dönem inişler çıkışlar oluyor.
boşanmak hiç bir çıkar yol kalmadığında düşünülecek en son olumsuz düşünce bence.
sürekli evde olmak, gencerle sürekli senin ilgilenmek zorunda olman ,maddi sıkıntılar seni yıprattı canım.
bende bu sıkıntıların bazılarını yaşadım sana tavsiyem eğer çocuğuna bakacak biri varsa işe başla arkadaşım.hem sosyal çevren değişiyor, hem kendine zaman ayırıp dışarı çıkıp nefes alma imkanın oluyor.
bence bunlar geçici durumlar eşinin seni ve senin eşini çok sevdiğinize eminim ama şu an içinde bulunduğunuz durumlar bunu görmenizi engelliyor.
biraz daha sakin olup kendinle başbaşa kalmaya çalış.herşeyin yoluna gireceğine eminim.biz hep yanındayız.

günaydın millet...
bütün işlerim duruyo..hemen buraya koştum delimiyim neyim..
nabersizzzzzzz........

günaydın kızlar.

dün buraya yazdım ya,eşim talimatsız bişey yapmaz kendi düşünüp diye. dün ilk defa düşündü kocam..ben dün banyodayken burağı ayağında sallayıp uyutmuş,ben söylemeden..artııı...gece de burak uyandığında dur ben onu sallayım dedi, aldı salladı, uyuttu.. ben de uyudum..normalde karnımı aç,niye ağlıyo diyip,arkasını dönüp uyurdu...yapmaz,yapamaz ama burayı mı okudu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…