günaydın cnmgünaydın kızlar.
dün buraya yazdım ya,eşim talimatsız bişey yapmaz kendi düşünüp diye. dün ilk defa düşündü kocam..ben dün banyodayken burağı ayağında sallayıp uyutmuş,ben söylemeden..artııı...gece de burak uyandığında dur ben onu sallayım dedi, aldı salladı, uyuttu..ben de uyudum..normalde karnımı aç,niye ağlıyo diyip,arkasını dönüp uyurdu...yapmaz,yapamaz ama burayı mı okudu acaba?
sağol teysesii11 aylıklar hayırlı olsun 11. ayınız :)
maşallah..yeni ayları kutlu olsun..benim oğlumda 11 aylıkoldu artık
olduk olduk 11 olduk...bağımlılık oldu valla..oğluşlar iyi ellerinden öpüyolarmış:)günaydın cnm iyisiz sen nasılsın oğluşlar nasıl
buraqsı bağımlıklık oldu valla
bu arada oğlunda 11 aylık oldu maşallahh
günaydın kızlar.
dün buraya yazdım ya,eşim talimatsız bişey yapmaz kendi düşünüp diye. dün ilk defa düşündü kocam..ben dün banyodayken burağı ayağında sallayıp uyutmuş,ben söylemeden..artııı...gece de burak uyandığında dur ben onu sallayım dedi, aldı salladı, uyuttu..ben de uyudum..normalde karnımı aç,niye ağlıyo diyip,arkasını dönüp uyurdu...yapmaz,yapamaz ama burayı mı okudu acaba?
günaydın millet...
bütün işlerim duruyo..hemen buraya koştum delimiyim neyim..
nabersizzzzzzz........
herkese günaydın
emirin ve burağın 11.ayı kutlu olsun nice aylara,yıllara inş.
günaydın herkeşe
emir kaanında 11 ayı kutlu olsun
ahanda kız bende öyleyim dün iş yerinde arkadaşım geldi sana soru sorcam ama kk daki arkadaşlarından vakit kalınca bana heber ver diyor herkes biliyo burda yazıyosam ses etmiyolar bana
günaydın kızlar.
günaydın özlemcim sağol cnmesmacım oğlunun 11. ayı mutlu kutlu olsun. nice güzel ayları olsun.
yaren secret diye birşey var ya... istediğin şeyi yazarak evrene gönderiyorsun oda sana cevap veriyor. sanırım seninki o şekilde olmuş. ne şekilde olursa olsun boşver. artık eşine bu görevi verebilirsin aksamlar :)
Herkeslere günaydın bu arada
günaydın didemcim sağol yaşına az kaldı heyecanlanıyorumgünaydın herkeşe
emir kaanında 11 ayı kutlu olsun
ahanda kız bende öyleyim dün iş yerinde arkadaşım geldi sana soru sorcam ama kk daki arkadaşlarından vakit kalınca bana heber ver diyor herkes biliyo burda yazıyosam ses etmiyolar bana
günaydın didemcim nasılsın görüşemedik bayağıdırrr
günaydın cnmherkese günaydın
emirin ve burağın 11.ayı kutlu olsun nice aylara,yıllara inş.
sibelcim valla inanamıyo insan sabah düşünüyorumda doğduğunda minicikti ellemeye kokrkuyodumteşekkürler teyzesi..kocaman oldular ya sıpalar...
inanamıyorum..zaman çok çabuk geçti sanki hayret ya...
günaydın tatlım sabah sabah seni görmek iyi geldi cnm arkadaşım benimgünaydın sibel ,esmacım sana günaydın demiştim yolda:)))))günaydın hülyacımm
oh oh ne güzel devamıda böyle gelsin bebekte keranet varmış demek
hehe dicem sen 3. yüde alkız sorgulama boşver sonuna kadar fırsatları kullan benim eşimde 2. hamilelikte böyleydi sırf bu ilgi için bile habira çocuk doğurulur
ayyy Burak'ta mı 11 aylık olmuş. onunda 11. ayı kutlu olsun, 12. ayı mutlu sağlıklı olsun. nice güzel neşeli ayları olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?