2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın cnm
olsun yapıyo ya boşver sen üzüme yede bağını boşver cnm

11 aylıklar hayırlı olsun 11. ayınız :)
sağol teysesii

benim oğlumda 11 aylıkoldu artık
maşallah..yeni ayları kutlu olsun..
günaydın cnm iyisiz sen nasılsın oğluşlar nasıl
buraqsı bağımlıklık oldu valla

bu arada oğlunda 11 aylık oldu maşallahh
olduk olduk 11 olduk...bağımlılık oldu valla..oğluşlar iyi ellerinden öpüyolarmış:)
maşallah de kız dilini ısır...hamilesin ya sana kıyamıyodur o ondan..tadını çıkar boşver sende ohh....

esmacım oğlunun 11. ayı mutlu kutlu olsun. nice güzel ayları olsun.

yaren secret diye birşey var ya... istediğin şeyi yazarak evrene gönderiyorsun oda sana cevap veriyor. sanırım seninki o şekilde olmuş. ne şekilde olursa olsun boşver. artık eşine bu görevi verebilirsin aksamlar :)

Herkeslere günaydın bu arada

günaydın millet...
bütün işlerim duruyo..hemen buraya koştum delimiyim neyim..
nabersizzzzzzz........

günaydın herkeşe
emir kaanında 11 ayı kutlu olsun
ahanda kız bende öyleyim dün iş yerinde arkadaşım geldi sana soru sorcam ama kk daki arkadaşlarından vakit kalınca bana heber ver diyor herkes biliyo burda yazıyosam ses etmiyolar bana

günaydın sibel ,esmacım sana günaydın demiştim yolda:)))))günaydın hülyacımm
oh oh ne güzel devamıda böyle gelsin bebekte keranet varmış demek

günaydın didemcim nasılsın görüşemedik bayağıdırrr

kız sorgulama boşver sonuna kadar fırsatları kullan benim eşimde 2. hamilelikte böyleydi sırf bu ilgi için bile habira çocuk doğurulur

günaydın özlemcim sağol cnm

günaydın didemcim sağol yaşına az kaldı heyecanlanıyorum

valla kk mı yoksa burdaki arkadaşlıklar çevrendeki insanlardan daha samimi olduğundan ayrılamıyoruz

ayyy Burak'ta mı 11 aylık olmuş. onunda 11. ayı kutlu olsun, 12. ayı mutlu sağlıklı olsun. nice güzel neşeli ayları olsun.

herkese günaydın
emirin ve burağın 11.ayı kutlu olsun nice aylara,yıllara inş.
günaydın cnm
sağol teyzesiii

teşekkürler teyzesi..kocaman oldular ya sıpalar...
inanamıyorum..zaman çok çabuk geçti sanki hayret ya...
sibelcim valla inanamıyo insan sabah düşünüyorumda doğduğunda minicikti ellemeye kokrkuyodum

günaydın sibel ,esmacım sana günaydın demiştim yolda:)))))günaydın hülyacımm
oh oh ne güzel devamıda böyle gelsin bebekte keranet varmış demek
günaydın tatlım sabah sabah seni görmek iyi geldi cnm arkadaşım benim

kız sorgulama boşver sonuna kadar fırsatları kullan benim eşimde 2. hamilelikte böyleydi sırf bu ilgi için bile habira çocuk doğurulur
hehe dicem sen 3. yüde al

kızlar ctesi eşimin patronunun oğlunun düğünü var..hazırlık yapmam lazım..saçlarımı boyatıcam yolunucam..kıyafet alcam çok işim var çok..çocuklarada annmler gelip bakcak başbaşa gitcek kocişle..

kızla oğlum 2 akşamdır uyumuyo hep mız mız ağlıyo kıpır kıpır dönüyo zırlıyo uyku sıfır işe geliyorum off ne oldu bu çocuğa gene anlamıyorum kulak iltihabı mı oldu gene anlamadım ya

Son düzenleme:
esma kulak iltihapından şüpheleniyorsan hemen götür doktora. ama dişte olabilir sanırım. yada aksamları en son ne yediriyorsun?

sibel sana kolay gelsin. güzel bi eglen bence... kocanla fırsat bu fırsat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…