2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

özlem sen doruğun cadırını 25 liraya almıştın dimi?

hepsiburadadan bakıyorum da 35 lira yahu..büyük bi mağazadan mı aldın? maxitoys,toyzzshopda da bulamadım..burada bulabilir miyim acaba?

esma kulak iltihapından şüpheleniyorsan hemen götür doktora. ama dişte olabilir sanırım. yada aksamları en son ne yediriyorsun?

sibel sana kolay gelsin. güzel bi eglen bence... kocanla fırsat bu fırsat

cnm devam mamasına bebe bisküvisi tahıl maması karıştırıp veriyorum ama uzun süreden beri böle veriyorum gece doyuk olsunda uyanmasın die

özlem benimde haberim yok en son zeynep ben 5 şubata gelemem diye yazmıştı öyle kaldı
damadımında 11 ayı kutlu olsun daha nice uzun aylara hep beraber
sibel dünürüm gez kız keyfine bak arada lazım

esmacım kulagı icin mutlaka götür bikere ondan emin ol. o cok ciddi bir şey. ama kulağında bir şey yoksa gündüz uykularına bir bak uzunmu uyuyor acaba? ayrıca son yemeğinden sonra 2 saat sonra yatırmaya calış rahatsız oluyor olabilir. bide belki birsürü insan karşı cıkacak ama yanına al koynunda yatır. sende calışıyorsun ve oğluna seninle olduğu vakit yetmiyor olabilir. birlikte uyuyun bir süre... artık yoklugumuzu cok iyi ayırt ediyorlar biliyorsun.

esmacım kulağı ağrısa sadece geceleri değil gündüzde ağlar yerinde duramazdı,kulak ağrısı fena daha kerem yeni iyileşti bilirim,dişten olabilir huysuzluğu ama sen yinede bir doktora götür istersen bakalım doktor nediyecek.....

bizde kızımla beraber yatıyoruz valla nasıl özlüyo geçen gece tek yatırayım içini çeke ağlıyodu uykusunda kıyamam yaaa

bende Doruk la yatmayı seviyorum. bazen götürüyorum oda rahat yatsın diye yatağına koyuyorum. gece uyanınca sabaha karşı alıyorum yanıma. ona çok iyi geldigini düşünüyorum yanında beni hissetmenin. zaten gün icinde toplam 4 saat görüyor maksimum cocuk beni.

hülya maşallah kocaya.yapsın.kıyamıyordur artık.uyusun dinlinsin diyordur.iyi iyi..
didem hayırdır kız.kaç gündür böylesin sen.bu rehevattir gidiyon.uykusuzmusun sen.
sibel oh negüzel süslenecen.yap yap..bende bu hafta sonu yapcam.saçım çok çok uzadı az kısıltacagım.ve boya.taa alanyada boyatmıştım burda bu kuaför bulsam iyi olcak.

kızlar kardeşim geliyo cumantesi bincek.pazar sabahı burdaaçok mutlmuyum.yıllık iznini almış.dayanamayacagım size çocukları çok özledim dedi.zaten zaynap her konuşmasında ne zaman geliyosun deyip duruyodu.ohh 3-4 günlüğüne geliyo ama yeterr.şükür..erzuruma gidiyo ordan şu olimpiyatlar varya onu izleyemeye gidecek.işini biz uzattık ama .bizden anrakaya geçip ucakla erzurum.ordanda yine ucakla antalya.inecek hop nöbete.zor ama bende çok özledim.o gidene kadarda girmem kk ya.doya doya kalallım başbaşa.dimi

sormayın ya, dün dedim ya babası uyuttu diye, banyodan önce baya bi öpüştük koklaştık ama ben uyutmadım diye herhalde burak küstü bana,yatağına koydum 5 dk sonra nasıl içli içli ağlamaya başladı..

bir de meyve yedirmiştim...narları böyle tane tane bi kapıyo ki...sonra gece 4.30 da kalktı..rahatsız etti herhalde..ben mümkün olduğunca elimle ağzına sıkıyorum ama yok illa kendi yiyecek..çekirdekli çekirdekli yedi sonra da rahatsız oldu..

esma bi dr a götür bence..
öle yapıcaz galiba

cnm kulak için daha iki hafta önce tedavi gördü iğne yedi tekrarlarmıki
cnm gece uyanınca yanıma alırdım daha benim yastığıma koyarken dalardı uyurdu ama akşam birlikte yattık annemdeydim çok sıkıntılı hiç uyumadı zaten kaç haftadır 6 olmadan kalkıyodu bi 2 3 gündür uyumuyo sersem gibi oldum bi fiitil vermek aklıma gelmedi

evet cnm haklısın ileri derecede olunca dumuyolar ağlıyolar ama bu gece yapıyo bide dünde eve gittim iyiydi sonra başladı zırlamaya ağlar susmaz kabızlığında var 3 4 günde bir lağma yap dedi doktor ama bende istemiyorum alışkanlık olur die akşam yaptım lağma ağlaya ağlaya yaptı rahatlar dedim ama gene uyumadı artık doktorumuzu arıycam biirazdan sorucam

bizde kızımla beraber yatıyoruz valla nasıl özlüyo geçen gece tek yatırayım içini çeke ağlıyodu uykusunda kıyamam yaaa
canım ya kıyamam ona ben içini çekip ağlatma kuzumuuu

ya şu çadırı bende çok istiyorum.zeyneple defnenin bayılacagına eminim ama hiç koyacak yerim yok ya.minicik bi evdeyim zatii

defneyi bende sabaha karşı alıyorum yanımıza ama o uyanmış oldugu için bi babaya saldırıyo bi bana uyananı diye.bende alıyorum salona geçiyoz.uyumuyo.
bugün benimde işlerim çok.ama bi yandanda kardeşimin yerdleştirmeler varya onu tencih ediyom.ben ediyom.kız çzaten çok yogun ben yaparım dedim.ona bakıyorum şuan.sizede dayanamıdım bi açayım silem vereyim dedim..

günaydın cnm hoşgeldinn

herkese günaydın esma geçmiş olsun canım dr götür istersen dişten bu kadar huysuzlanmaz galiba
hülya kocan kesin burayı okudu boşver ne güzel olmuş sende rahat et azcık burağıda nar rahatsız etmiştir ben suyunu sıkıp veriyorum
ayşegül gözün aydın kardeşin geliyomuş hasret giderirsin bol bol ne yerleştirmesi kız bu hayırlısı olsun
birde 11. ayına girenler emir kağan ve buraktı galiba daha nice aylarını görürsünüz inşallah maşallah büyüdü paşalar
didem bir kaç gündür rehavet çöktü üstüme diyosun kız neden acaba inşallah sende atarsın üstündeki rehaveti başka unuttuğum varmı bilmiyorum varsa affedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…