esma kulak iltihapından şüpheleniyorsan hemen götür doktora. ama dişte olabilir sanırım. yada aksamları en son ne yediriyorsun?
sibel sana kolay gelsin. güzel bi eglen bence... kocanla fırsat bu fırsat
bizde kızımla beraber yatıyoruz valla nasıl özlüyo geçen gece tek yatırayım içini çeke ağlıyodu uykusunda kıyamam yaaa
öle yapıcaz galibaesma bi dr a götür bence..
cnm kulak için daha iki hafta önce tedavi gördü iğne yedi tekrarlarmıkiesmacım kulagı icin mutlaka götür bikere ondan emin ol. o cok ciddi bir şey. ama kulağında bir şey yoksa gündüz uykularına bir bak uzunmu uyuyor acaba? ayrıca son yemeğinden sonra 2 saat sonra yatırmaya calış rahatsız oluyor olabilir. bide belki birsürü insan karşı cıkacak ama yanına al koynunda yatır. sende calışıyorsun ve oğluna seninle olduğu vakit yetmiyor olabilir. birlikte uyuyun bir süre... artık yoklugumuzu cok iyi ayırt ediyorlar biliyorsun.
evet cnm haklısın ileri derecede olunca dumuyolar ağlıyolar ama bu gece yapıyo bide dünde eve gittim iyiydi sonra başladı zırlamaya ağlar susmaz kabızlığında var 3 4 günde bir lağma yap dedi doktor ama bende istemiyorum alışkanlık olur die akşam yaptım lağma ağlaya ağlaya yaptı rahatlar dedim ama gene uyumadı artık doktorumuzu arıycam biirazdan sorucamesmacım kulağı ağrısa sadece geceleri değil gündüzde ağlar yerinde duramazdı,kulak ağrısı fena daha kerem yeni iyileşti bilirim,dişten olabilir huysuzluğu ama sen yinede bir doktora götür istersen bakalım doktor nediyecek.....
canım ya kıyamam ona ben içini çekip ağlatma kuzumuuubizde kızımla beraber yatıyoruz valla nasıl özlüyo geçen gece tek yatırayım içini çeke ağlıyodu uykusunda kıyamam yaaa
sanada cnmm
günaydın cnm hoşgeldinnya şu çadırı bende çok istiyorum.zeyneple defnenin bayılacagına eminim ama hiç koyacak yerim yok ya.minicik bi evdeyim zatii
defneyi bende sabaha karşı alıyorum yanımıza ama o uyanmış oldugu için bi babaya saldırıyo bi bana uyananı diye.bende alıyorum salona geçiyoz.uyumuyo.
bugün benimde işlerim çok.ama bi yandanda kardeşimin yerdleştirmeler varya onu tencih ediyom.ben ediyom.kız çzaten çok yogun ben yaparım dedim.ona bakıyorum şuan.sizede dayanamıdım bi açayım silem vereyim dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?