2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çadırı aldım bile :) doruğunkinin aynısı oldu,en güzeli oymuş :) sağol özlemcim 9 lira karım oldu :)

şimdi de hepsiburada da geziyorum,paramın delisi tuttu sabah sabah :) telsiz alıcam ama son anda kızlara bi sorayım dedim..

Hayırlı Sabahlar..
sanada canım....

yatsın canım özlüyordur tabi annesini ....

hadi gözünaydın ayşegül bol bol hasret giderirsiniz kızlarda özlemişlerdir teyzelerini......

kıyamam sarı kuşuma annesine nazda yaparmış.....

benim çocuklarında var çadırı ikea dan almıştık eskimo evi gibi bişey, evde yer yok diye babaanneye götürdük oraya gittiğimizde oynuyorlar 10-15 dk felan sonra yüzüne bile bakmıyorlar

Hülya eviniz cok büyük değilse bence gereksiz. ucuz biseyde değil bu telzisler. kullanmadım kullanan arkadaşımda yok ama zaten telsizi koysan bile aklın hep orada olacak sık sık bakacaksın uyuyormu diye.

günaydın cnm sağol doktora götürücem heralde öle görünüyo
evet 11 ayımıza girdik sağol teyzesi
senin bücür nasıl bakalım

:)) cnm bende alıcam telsiz oğlum yaşına giriyo artık yaza doğru odasını ayrıcam

Günaydın kızlar..
Hülyacım ben bunu kullandım çok memnun kaldım
günaydın havvacımm

aysegul bu cadır cok güzel bisey. ama doruk biraz kucuk kaldı sanki. eger bizde icine girmessek girmek istemiyor icine. ancak hep birlikte girip oynayınca girip oynuyor. bende şimdi d.günü kalabalık olacak diye kaldırdım. sanırım yazın tekrar kuracağım. o zaman daha iyi oynayacaktır diye düşünüyorum.

ya odasında yatırıcam artık,ama gece ağlarsa duymam diye korkuyorum..geceleri çok kalkıyordu, o yüzden bizim odada yatıyor doğduğundan beri.ama artık inek sütü veriyorum son 1 haftadır sadece 1 defa kalkıyo, su içip uyuyo..zamanı geldi odasında yatmasının..dediğin gibi o kalkmasa bile ben 2-3 kere kalkıp üstünü örtüyorum,bakıyorum vs..

hem kardeşi için de lazım olur diye düşünüyorum..

günaydın aytencim

güle güle oynasın burak paşa çadırıyla :)

Günaydın kızlar..
Hülyacım ben bunu kullandım çok memnun kaldım

günaydın havvacım nasıl oldun canım, kezban hanıma kontrole gittinmi bidaha....

benimkide iyi biraz öksürüğü var bakalım ilaca başladık ne zaman geçecek bilmem

Hülyacım güle güle kullansın oğluşun. bencede en güzeli oydu. iyi yapmıssın. şu an biraz oynamak istemesede at kenara dursun. bir 2 arkadaşı geldiginde kurarsın. cok kisi olduklarında icine girmeyi daha cok seviyorlar.

Hülya istiyorsan al o zaman telsizi belki senin icin pratik birsey olur. zaten kullanmassanda 2. eli oluyor bu tarz şeylerin satarsın.

aman aman iyi olur inş. ilerlemez geçer

geçmiş olsun canım...

hoşbulduk serapcım iyiyiz uyuyor cadı kızımda sağol teyzesi

sağolun teyzeleri birazda bizimki dikkat çekmek için öksürüyor bazen o öksürünce kucağımıza falan alıyoduk iyice öksürmesin diye alıştı galiba öksüreyimde kucaklarına alsınlar diye yapıyor galiba

Son düzenleme:

bi de bu hacıyatmazı aldım 5 liraya, telsizi de aldım..burağın odası hep yunus figürlü..haftasonu da halı alıcam..

evet özlemcim belki tek başına oynamaz ama yeğenler var ya yağmur,mert onlarla oynar herhalde..akşamları da ben oynarım oğluşumla..

Son düzenleme:
aa furkana bak sen.şimdiden cin fikirli oldu bunlar :)

ayşegül gözün aydın bacım,çok sevindim, hasret giderin iyice bacınla..

hızlıca baktım geçmişe,atladıklarım olursa kusuruma bakmayın kızlar...

tuğbacım başınız sağolsun,mekanı cennet olsun canım...

elif canım,bence hatanız boşanma sözünü sık sık dile getirmeniz. her kavganızda bunu konuşur olmuşsunuz. sadece kelimesinin bile iki insanın arasına girmesi uçurumlar yaratıyor bence. sizin bi evladınız var. borç her evde var inan,borcu olmayan adam mı kaldı şu devirde. bu işlerin bu noktaya gelmesine sebep değil bence. sen sıkılmışsın. herkes gibi,hepimiz gibi. git çalış,kendin için bişey yap... çevren,havan değişsin. eşinin de kendi kendine bişey yapmasını bekleme, sen direktif ver. erkekler cogu zaman boyle maalesef. ve bence gencerle eşini sık sık yalnız bırak. bi bahaneyle bırak başbaşa. böyle böyle aralarındaki iletişim güçlenicektir. boşanmak??? son çare...

hülyacım sende nazar etme adama,ne güzel insafa gelmiş bak. burayı mı okudu kız :)

kızlar 5 şubat bana uymaz,6 sında ipeği dogum gununu kutlicaz.

ayşegül bacın geliyormuş. gözün aydın,doya doya hasret gıderın.

mertkan da yürümeye başlamış,adımlar olmuş,maşallah...

11.ayını dolduran bebiklerimize de maşallahhhh

derken baska bısey warmıydı walla unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…