Hepsiburada.com : Kraft Bebek Dinleme Telsizi | Anne / Bebek / Çocuk
kızlar bunu kullanan var mı? ya da bebek telsizi tavsiye eden?
sanada canım....Hayırlı Sabahlar..
yatsın canım özlüyordur tabi annesini ....bende Doruk la yatmayı seviyorum. bazen götürüyorum oda rahat yatsın diye yatağına koyuyorum. gece uyanınca sabaha karşı alıyorum yanıma. ona çok iyi geldigini düşünüyorum yanında beni hissetmenin. zaten gün icinde toplam 4 saat görüyor maksimum cocuk beni.
hadi gözünaydın ayşegül bol bol hasret giderirsiniz kızlarda özlemişlerdir teyzelerini......hülya maşallah kocaya.yapsın.kıyamıyordur artık.uyusun dinlinsin diyordur.iyi iyi..
didem hayırdır kız.kaç gündür böylesin sen.bu rehevattir gidiyon.uykusuzmusun sen.
sibel oh negüzel süslenecen.yap yap..bende bu hafta sonu yapcam.saçım çok çok uzadı az kısıltacagım.ve boya.taa alanyada boyatmıştım burda bu kuaför bulsam iyi olcak.
kızlar kardeşim geliyo cumantesi bincek.pazar sabahı burdaaçok mutlmuyum.yıllık iznini almış.dayanamayacagım size çocukları çok özledim dedi.zaten zaynap her konuşmasında ne zaman geliyosun deyip duruyodu.ohh 3-4 günlüğüne geliyo ama yeterr.şükür..erzuruma gidiyo ordan şu olimpiyatlar varya onu izleyemeye gidecek.işini biz uzattık ama .bizden anrakaya geçip ucakla erzurum.ordanda yine ucakla antalya.inecek hop nöbete.zor ama bende çok özledim.o gidene kadarda girmem kk ya.doya doya kalallım başbaşa.dimi
kıyamam sarı kuşuma annesine nazda yaparmış.....sormayın ya, dün dedim ya babası uyuttu diye, banyodan önce baya bi öpüştük koklaştık ama ben uyutmadım diye herhalde burak küstü bana,yatağına koydum 5 dk sonra nasıl içli içli ağlamaya başladı..
bir de meyve yedirmiştim...narları böyle tane tane bi kapıyo ki...sonra gece 4.30 da kalktı..rahatsız etti herhalde..ben mümkün olduğunca elimle ağzına sıkıyorum ama yok illa kendi yiyecek..çekirdekli çekirdekli yedi sonra da rahatsız oldu..
ya şu çadırı bende çok istiyorum.zeyneple defnenin bayılacagına eminim ama hiç koyacak yerim yok ya.minicik bi evdeyim zatii
defneyi bende sabaha karşı alıyorum yanımıza ama o uyanmış oldugu için bi babaya saldırıyo bi bana uyananı diye.bende alıyorum salona geçiyoz.uyumuyo.
bugün benimde işlerim çok.ama bi yandanda kardeşimin yerdleştirmeler varya onu tencih ediyom.ben ediyom.kız çzaten çok yogun ben yaparım dedim.ona bakıyorum şuan.sizede dayanamıdım bi açayım silem vereyim dedim..
günaydın cnm sağol doktora götürücem heralde öle görünüyoherkese günaydın esma geçmiş olsun canım dr götür istersen dişten bu kadar huysuzlanmaz galiba
hülya kocan kesin burayı okudu boşver ne güzel olmuş sende rahat et azcık burağıda nar rahatsız etmiştir ben suyunu sıkıp veriyorum
ayşegül gözün aydın kardeşin geliyomuş hasret giderirsin bol bol ne yerleştirmesi kız bu hayırlısı olsun
birde 11. ayına girenler emir kağan ve buraktı galiba daha nice aylarını görürsünüz inşallah maşallah büyüdü paşalar
didem bir kaç gündür rehavet çöktü üstüme diyosun kız neden acaba inşallah sende atarsın üstündeki rehaveti başka unuttuğum varmı bilmiyorum varsa affedin
:)) cnm bende alıcam telsiz oğlum yaşına giriyo artık yaza doğru odasını ayrıcamçadırı aldım bile :) doruğunkinin aynısı oldu,en güzeli oymuş :) sağol özlemcim 9 lira karım oldu :)
şimdi de hepsiburada da geziyorum,paramın delisi tuttu sabah sabah :) telsiz alıcam ama son anda kızlara bi sorayım dedim..
günaydın havvacımmGünaydın kızlar..
Hülyacım ben bunu kullandım çok memnun kaldım
günaydın aytencimherkese günaydın esma geçmiş olsun canım dr götür istersen dişten bu kadar huysuzlanmaz galiba
hülya kocan kesin burayı okudu boşver ne güzel olmuş sende rahat et azcık burağıda nar rahatsız etmiştir ben suyunu sıkıp veriyorum
ayşegül gözün aydın kardeşin geliyomuş hasret giderirsin bol bol ne yerleştirmesi kız bu hayırlısı olsun
birde 11. ayına girenler emir kağan ve buraktı galiba daha nice aylarını görürsünüz inşallah maşallah büyüdü paşalar
didem bir kaç gündür rehavet çöktü üstüme diyosun kız neden acaba inşallah sende atarsın üstündeki rehaveti başka unuttuğum varmı bilmiyorum varsa affedin
güle güle oynasın burak paşa çadırıyla :)çadırı aldım bile :) doruğunkinin aynısı oldu,en güzeli oymuş :) sağol özlemcim 9 lira karım oldu :)
şimdi de hepsiburada da geziyorum,paramın delisi tuttu sabah sabah :) telsiz alıcam ama son anda kızlara bi sorayım dedim..
Günaydın kızlar..
Hülyacım ben bunu kullandım çok memnun kaldım
günaydın cnm sağol doktora götürücem heralde öle görünüyo
evet 11 ayımıza girdik sağol teyzesi
senin bücür nasıl bakalım
:)) cnm bende alıcam telsiz oğlum yaşına giriyo artık yaza doğru odasını ayrıcam
günaydın havvacımm
benimkide iyi biraz öksürüğü var bakalım ilaca başladık ne zaman geçecek bilmem
geçmiş olsun canım...benimkide iyi biraz öksürüğü var bakalım ilaca başladık ne zaman geçecek bilmem
hoşbulduk serapcım iyiyiz uyuyor cadı kızımda sağol teyzesihoşgeldin selmacım ve seldacım kuzular nasılll
günaydın kızlar
dün giremedim hızlıca gecmıse bakayım.
aman aman iyi olur inş. ilerlemez geçer
geçmiş olsun canım...
hoşbulduk serapcım iyiyiz uyuyor cadı kızımda sağol teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?