2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullansın burak cicilerini çok güzel olcak desene odası çadırıda olmuş paşanın

aa furkana bak sen.şimdiden cin fikirli oldu bunlar :)

ayşegül gözün aydın bacım,çok sevindim, hasret giderin iyice bacınla..

öyle valla canım şimdiden ne üç kağıt varsa öğrenmiş milleti kandırcam diye gidip boyunlarına sarılıyo onlarda gezdiriyor tabi biliyolar işlerini

zeynep ne yapacağız peki en son karar nedir bu buluşma gününde?

5 şubatta sen gelemessen zaten benim oralara gitmem mümkün değil.

biz yine 29 ocakta seninle buluşuruz ama dimi? ipekle doruk u oynatırız.

aytencm bencede çok güzel bende derinin resimlerini magnet yaptırdım gelenlere vermek için bide sabun yada lavanta keseleri yapıcam bide gelen çocuklara dağıtmak için bişey bulmam lasım varmı fikri olan

ya ne değişik fikirler var ya bu şeker konusunda..bence hem güzel hem değişik ayten..ama sanki biraz masraflı gibi..

Biz yine 29 ocakta seninle buluşuruz ama dimi? Ipekle doruk u oynatırız.

sabahtan buluşursanız bana gelin nevayı babası o gün yüzmeyte götürecek 10-12 arası olmayacaklar

kızlar doğum gününde gelen çocuklar için şöyle bişey düşündüm nasıl sizce
Eki Görüntüle 126057
cok guzel bencede...

biz yine 29 ocakta seninle buluşuruz ama dimi? ipekle doruk u oynatırız.
sanırım ocak sonunda olucak buluşma,ama esra katılamayacak cerenın dogum gunu münasebetiyle.
aytencm bencede çok güzel bende derinin resimlerini magnet yaptırdım gelenlere vermek için bide sabun yada lavanta keseleri yapıcam bide gelen çocuklara dağıtmak için bişey bulmam lasım varmı fikri olan

ııhhh... siz bu dogum gunu işini baya baya dallandırdınız kız :) gelen cocuklara hediyeler falan :) ben dusunmedım boyle seyler. onlar benım kızıma alsın dogum gunu olan biziz banane
şaka bi yana,ince bi düşünce gerçekten:)

Hepsiburada.com : Kraft Bebek Dinleme Telsizi | Anne / Bebek / Çocuk

kızlar bunu kullanan var mı? ya da bebek telsizi tavsiye eden?

ben kullanmamıştım ama ardakadaş kullandı.oda özlem gibi derdi.aldık ama ben yine bakıp duruyorum dile.

sağol canım.

Günaydın kızlar..
Hülyacım ben bunu kullandım çok memnun kaldım
günaydın havvam

ay evet heleki zeynep..çok özledi.

özlem bende istiyorum özelliklede zeynebin ebatına göre estiyorum.aslında biliyorum çokta istiyo.o evcilik falan oyramaya bayılırı.defnede zeyneh girdikçe oda oynayacak.iyi bi meşkale aslında ama yer yok yok..offf..

maşallah..benimkide gece uyanınca önce su içer arkasından emer.yanıyolar gece zaar evet odasında yatarıma zamanı gelmiş.

günaydın kızlar
dün giremedim hızlıca gecmıse bakayım.
günaydın.

aa furkana bak sen.şimdiden cin fikirli oldu bunlar :)

ayşegül gözün aydın bacım,çok sevindim, hasret giderin iyice bacınla..

sağl hülya iyi olcak inşallah.

sağol zeynep.gdecerecez inşallah

kızlar doğum gününde gelen çocuklar için şöyle bişey düşündüm nasıl sizce
Eki Görüntüle 126057

harikaa.bayıldımm..

ya ne değişik fikirler var ya bu şeker konusunda..bence hem güzel hem değişik ayten..ama sanki biraz masraflı gibi..

almışsın temsizi.güle güle kullansın canım.kinci geliyoya lağzımolur eninde sonunda sanırım.
haciyatmazıda güle güle kullansın.bunudami internetten şipariş ettin.

çok güzelmiş ben bayıldım ayyy ben hiçbişey düşünmedim
benim rehavette spordan galiba akşamları yürüyüğş yapıyorum ya yoruluyorum galiba

hımm bak olabilir..ne kadar yürüyosun..ee diyet ne oldu..ne ediyorsun anlatsana.bende üç gündür tatlı yemiyorum.yemeyecegimde bıktım bu kilodan..

45 dak yürüyorum diyette aslında düzenli besleniyorum akşmalrı yemiyorum sabah akşamda 2 çk ballı elma sirkesi içiyorum bakalım 1 ay çok sıkıcam kendimi öğlenleride evden salatan yapıp getiriyorum sabahlarıda yulaf ezmesi yada simit yiyiorum bakalaım
yürürken önce termal korseyi giyiyorum üsütnede termal eşortmanı acayip terliyorum toksinleri atıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…