aa furkana bak sen.şimdiden cin fikirli oldu bunlar :)
ayşegül gözün aydın bacım,çok sevindim, hasret giderin iyice bacınla..
kızlar doğum gününde gelen çocuklar için şöyle bişey düşündüm nasıl sizce
Eki Görüntüle 126057
Eki Görüntüle 126057
zeynep ne yapacağız peki en son karar nedir bu buluşma gününde?
5 şubatta sen gelemessen zaten benim oralara gitmem mümkün değil.
Biz yine 29 ocakta seninle buluşuruz ama dimi? Ipekle doruk u oynatırız.
cok guzel bencede...kızlar doğum gününde gelen çocuklar için şöyle bişey düşündüm nasıl sizce
Eki Görüntüle 126057
sanırım ocak sonunda olucak buluşma,ama esra katılamayacak cerenın dogum gunu münasebetiyle.zeynep ne yapacağız peki en son karar nedir bu buluşma gününde?
5 şubatta sen gelemessen zaten benim oralara gitmem mümkün değil.
biz yine 29 ocakta seninle buluşuruz ama dimi? ipekle doruk u oynatırız.
aytencm bencede çok güzel bende derinin resimlerini magnet yaptırdım gelenlere vermek için bide sabun yada lavanta keseleri yapıcam bide gelen çocuklara dağıtmak için bişey bulmam lasım varmı fikri olan
Hepsiburada.com : Kraft Bebek Dinleme Telsizi | Anne / Bebek / Çocuk
kızlar bunu kullanan var mı? ya da bebek telsizi tavsiye eden?
herkese günaydın esma geçmiş olsun canım dr götür istersen dişten bu kadar huysuzlanmaz galiba
hülya kocan kesin burayı okudu boşver ne güzel olmuş sende rahat et azcık burağıda nar rahatsız etmiştir ben suyunu sıkıp veriyorum
ayşegül gözün aydın kardeşin geliyomuş hasret giderirsin bol bol ne yerleştirmesi kız bu hayırlısı olsun
birde 11. ayına girenler emir kağan ve buraktı galiba daha nice aylarını görürsünüz inşallah maşallah büyüdü paşalar
didem bir kaç gündür rehavet çöktü üstüme diyosun kız neden acaba inşallah sende atarsın üstündeki rehaveti başka unuttuğum varmı bilmiyorum varsa affedin
günaydın havvamGünaydın kızlar..
Hülyacım ben bunu kullandım çok memnun kaldım
sanada canım....
yatsın canım özlüyordur tabi annesini ....
hadi gözünaydın ayşegül bol bol hasret giderirsiniz kızlarda özlemişlerdir teyzelerini......
kıyamam sarı kuşuma annesine nazda yaparmış.....
benim çocuklarında var çadırı ikea dan almıştık eskimo evi gibi bişey, evde yer yok diye babaanneye götürdük oraya gittiğimizde oynuyorlar 10-15 dk felan sonra yüzüne bile bakmıyorlar
aysegul bu cadır cok güzel bisey. ama doruk biraz kucuk kaldı sanki. eger bizde icine girmessek girmek istemiyor icine. ancak hep birlikte girip oynayınca girip oynuyor. bende şimdi d.günü kalabalık olacak diye kaldırdım. sanırım yazın tekrar kuracağım. o zaman daha iyi oynayacaktır diye düşünüyorum.
ya odasında yatırıcam artık,ama gece ağlarsa duymam diye korkuyorum..geceleri çok kalkıyordu, o yüzden bizim odada yatıyor doğduğundan beri.ama artık inek sütü veriyorum son 1 haftadır sadece 1 defa kalkıyo, su içip uyuyo..zamanı geldi odasında yatmasının..dediğin gibi o kalkmasa bile ben 2-3 kere kalkıp üstünü örtüyorum,bakıyorum vs..
hem kardeşi için de lazım olur diye düşünüyorum..
günaydın.günaydın kızlar
dün giremedim hızlıca gecmıse bakayım.
aa furkana bak sen.şimdiden cin fikirli oldu bunlar :)
ayşegül gözün aydın bacım,çok sevindim, hasret giderin iyice bacınla..
hızlıca baktım geçmişe,atladıklarım olursa kusuruma bakmayın kızlar...
tuğbacım başınız sağolsun,mekanı cennet olsun canım...
elif canım,bence hatanız boşanma sözünü sık sık dile getirmeniz. her kavganızda bunu konuşur olmuşsunuz. sadece kelimesinin bile iki insanın arasına girmesi uçurumlar yaratıyor bence. sizin bi evladınız var. borç her evde var inan,borcu olmayan adam mı kaldı şu devirde. bu işlerin bu noktaya gelmesine sebep değil bence. sen sıkılmışsın. herkes gibi,hepimiz gibi. git çalış,kendin için bişey yap... çevren,havan değişsin. eşinin de kendi kendine bişey yapmasını bekleme, sen direktif ver. erkekler cogu zaman boyle maalesef. ve bence gencerle eşini sık sık yalnız bırak. bi bahaneyle bırak başbaşa. böyle böyle aralarındaki iletişim güçlenicektir. boşanmak??? son çare...
hülyacım sende nazar etme adama,ne güzel insafa gelmiş bak. burayı mı okudu kız :)
kızlar 5 şubat bana uymaz,6 sında ipeği dogum gununu kutlicaz.
ayşegül bacın geliyormuş. gözün aydın,doya doya hasret gıderın.
mertkan da yürümeye başlamış,adımlar olmuş,maşallah...
11.ayını dolduran bebiklerimize de maşallahhhh
derken baska bısey warmıydı walla unuttum
Eki Görüntüle 126057
ya ne değişik fikirler var ya bu şeker konusunda..bence hem güzel hem değişik ayten..ama sanki biraz masraflı gibi..
çok güzelmiş ben bayıldım ayyy ben hiçbişey düşünmedim
benim rehavette spordan galiba akşamları yürüyüğş yapıyorum ya yoruluyorum galiba
zeynepcim mailini aldım. hemen biseyler yapacağım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?