Huuuu özlemle zeynep benim yazdığımı okumadınızmı
zeynepcim ben topu topu 10 adet bastım kendim icin. eger sende cok bastırmayı düşünmüyorsan sana bizim burdaki printerdan basarım bisey demezler az miktara. eger ben bastırırım dersende ne bilim zarf falan yapacaksan belki boyunu zarfa göre ayarlamak istersin o zamanda mail atarım.
ben davetlilerin bir kısmına mail yoluyla gönderdim. bir kısmına elden verdim.
sen nasıl istersen.
hadi bakalım hayırlı olsun inş.bırakırsın sigarayı burcucum.......Günydın,
Tuğba ya başsağlığını okudum aradımda ama kim anlamadım valla.kimse başınız sağolsun mekanı cennet olsun .
Serap ver bakalım şu puding tarifini deneyelim.
ben mart ayına kadar buluşmalara katılamayacağım kızlar havalar soğuk kış yani ve havadan soğuk almasakta metrobüs çok kalabalık oluyo ve illaki hasta olanlar olacaktır 1 saat camı bile açılmayan araçta kapalı kalamayız.Zaten annemde izin vermiyor sen giy soğuk duru yu götürme diyor.ama siz buluşun tabii.siz daha yakınsınız yol sorununuz bizimki kadar olmaz.
Ben akapuntur a başladım sıgarayı bırakmak için dün akşam 5 te çıktım dr yanından.dün akşam 1 tane içtim bugünde daha 1 tane sıgara içtim.aslında evet canım hiç istemiyor ama içmek zorundaymışım gibi düşünüyorum.ilk 1 hafta günde 3-4 e düşürürsem sonraki hafta 2 ve bitiş diye umut ediyorum .bu aradada kesin kilo alırım aklıma gelir gibi olunca fındık fıstık yiyiorum.onun haricinde iştah kessin diyede bantlar taktı bakalım belkide zayıflarım.
Günydın,
Tuğba ya başsağlığını okudum aradımda ama kim anlamadım valla.kimse başınız sağolsun mekanı cennet olsun .
Serap ver bakalım şu puding tarifini deneyelim.
ben mart ayına kadar buluşmalara katılamayacağım kızlar havalar soğuk kış yani ve havadan soğuk almasakta metrobüs çok kalabalık oluyo ve illaki hasta olanlar olacaktır 1 saat camı bile açılmayan araçta kapalı kalamayız.Zaten annemde izin vermiyor sen giy soğuk duru yu götürme diyor.ama siz buluşun tabii.siz daha yakınsınız yol sorununuz bizimki kadar olmaz.
Ben akapuntur a başladım sıgarayı bırakmak için dün akşam 5 te çıktım dr yanından.dün akşam 1 tane içtim bugünde daha 1 tane sıgara içtim.aslında evet canım hiç istemiyor ama içmek zorundaymışım gibi düşünüyorum.ilk 1 hafta günde 3-4 e düşürürsem sonraki hafta 2 ve bitiş diye umut ediyorum .bu aradada kesin kilo alırım aklıma gelir gibi olunca fındık fıstık yiyiorum.onun haricinde iştah kessin diyede bantlar taktı bakalım belkide zayıflarım.
günaydın kızlar.
dün buraya yazdım ya,eşim talimatsız bişey yapmaz kendi düşünüp diye. dün ilk defa düşündü kocam..ben dün banyodayken burağı ayağında sallayıp uyutmuş,ben söylemeden..artııı...gece de burak uyandığında dur ben onu sallayım dedi, aldı salladı, uyuttu..ben de uyudum..normalde karnımı aç,niye ağlıyo diyip,arkasını dönüp uyurdu...yapmaz,yapamaz ama burayı mı okudu acaba?
selam günayddınmu desem tünaydınmı bilemedim
ya ne değişik fikirler var ya bu şeker konusunda..bence hem güzel hem değişik ayten..ama sanki biraz masraflı gibi..
hadi bakalım hayırlı olsun inş.bırakırsın sigarayı burcucum.......
hayırlı olsun inşallah cnm bırakıırsın.burcu hamileyken bırakmışmıydın
burcu inşallah bırakırsın canım..zaten bi ikimiz içiyorduk sanırım,ben de bebişten sonra devam etmemeyi ümit ediyorum..
canım buluşmaya sen katıl sadece,duruyu götürme..ben öyle yaptım biraz buruk oldu,keşke burak da olsaydı dedim durdum ama benim için iyi oldu, kızları ve bebişleri görmüş oldum..
ne güzel işte yaa..hep böyle duyarlı olsalar...insan ne mutlu oluyor di mi yardım edilince,destek görünce eşinden...
burcucum sigara olayına el atmana çok sevindim canım...
sensiz buluşma olur mu yaaaaa.................ama haklısın da bişey diyemiyorum,ısrar edemiyorum kuzucum hasta olursa çok üzülürüm çünkü...
burcu inş bırakırsın kız valla ne iyi olur..bencede tek git buluşmaya senin için değişiklik olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?