2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

burcu inşallah bırakırsın sigarayı valla içmediğim halde katranlı bir reklam varya onu gördükçe tiksiniyorum sen bırakta kurtul valla bu illetten

burcu inşallah bırakırsın sigarayı valla içmediğim halde katranlı bir reklam varya onu gördükçe tiksiniyorum sen bırakta kurtul valla bu illetten

h,ç bu kadar kararlı olmamıştım ama şimdi farklı duru iyice farkına varmadan bitirmeliyim bu işi.Zaten eşimde sen bırak bırakırım diyorki o zaten günde 2-3 içer bırakır yani.benim gibi bağımlısı değil.

iyi canım kararlı olmana sevindim ikinizde bırakın hem sağlığa hem cebe zarar paralarını biriktirirsin duruya

bırakmanın yolu kararlı olmaktan geçiyo zaten eminim başarıcaksın.

Selam kızlar nabersiniz biri beni kurtarsın yoksa çıldırcammmmmmm:84::95:
Mertkan dünden beri hiç durmuyor ya .Ben odadan dışarı 2dk çıksam kapının arkasına oturup dakikalarca ağlıyor .Ama nasıl ağlamak zor sakinleşiyor içini çeke çeke bir hal oluyor
Afedersiniz wcye bile gittiğimde sesi oraya kadar geliyor .Ne yemek yapabildim ,ne başka bir iş dün gündüz hiç uyumadı valla .Zaten geceleri hem geç yatıyor hemde sık sık kalkıyor .Sinirlerim harap oldu ne ona ne başkasına tahammül edemiyorum .
Şu anda bile uyumuyor mızıl mızıl hep arkamda dolanıyor .Evimiz sobalı başka odaya çıkaramam heryer buz gibi çünkü .Bir odaya tıkıldık kaldık .Akşam kaynanamlar varsa duruyor ben olmasamda ama içeriye girdiğimi görünce tepeme tırmanmaya çalışıyor . Bu ne şimdi büyüme atağımı yoksa geçen gün cenazeye gitmek istediğim için onu anneme bırakmıştım sabahtan akşama kadar .Acaba ondan mı yapıyor yine gidecek mi sanıyor beni :26: Annemlede çok iyi anlaşıyorlar aslında benden daha iyi diyebilirim
Çorbasını ,meyvesini ,yoğurdunu yedirir ,oynatır ,en az 2 defa uyutur .Ogünde kaç defa aradım hiç eziyet etmemiş beni aramamış uyumuşta yemişte .Şİmdi niye böyle yapıyor deli olcam :2:

yok kız kızmadım süt sağmaya gittim sonrada öğlen müdür gelecekmiş oda topladık şimdide yemek derdi o zman seda buluşması olmazsa 29 unda bizde toplanıyoruz

valla belli değil bi tutturamadık..doğumgünlerine çakışıyor hep eksik var,nasıl olcak bilmem ben tam kadro hayal ediyorum ama bakalım kısmet...

tuğbacım çocukların öyle garip değişik anlam veremediğimiz dönemleri sıklıkla oluyor..bir günleri diğerini tutmuyor.ben de bugün bir tahammülsüzlük yaşıyorum adet dönemim çünkü..ama kızınca geliyor dizime başını koyuyor ne olduğumu şaşırıyorum valla.allak bullak etti beni...saniyede 30 duyguyu yaşıyorum birarada..çocuk işte...nerden bakarsan bak çocuk..
düşünüyorum da annemin gidip elini ayağını öpesim geliyor...biz neler yaptık kimbilir...

tuğbacım bir odada tıkılıyor demişsinya ondanda olabilir bazen bizimkide yapıyor diğer odaları falan gezince rahatlıyor sen gezmeye gidiceksin o kalıcak diye düşündüğündende yapabilir bizimkide şu an böyle çünkü

Yok kız nerdeeeee lazım olmuştu Duru dan borç altın almıştımda şimdi onu geri vericem.arkadaşa aldırıcamda eksik olmasın dedim.

öde bakalım durunun borcunu bizimde furkana var biraz borcumuz bizde ödesek iyi olcak yoksa gırtlağımıza yapışır

burcu bulantı kusma falan olmuyor da, akşam kasıklarım ve karnım ağrıyor

ooo bizim borc çok o zaman burağa :) ben de senin gibi davranıyordum ama ipin ucu kaçınca unuttum bile kaç oldu :) neyse şimdi hem babasıyla, hem de ben gizli birikim yapıyorum oğluma..herşeyimiz onun değil mi zaten

klasik, kocadan habersiz kadınların gizli para muhabbeti vardır ya,meme bank olayı :) ben de sırf bu heyecanı yaşamak için eşimden habersiz para biriktiriyorum ama içime de sinmiyor kaçırıyor gibi, sonra "bak benim gizli param var,haberin olsun ama ne kadar olduğunu ne olduğunu sakın sorma " diyorum eşime..içim rahat rahat güya eşimin haberi yokmuş gibi para biriktiriyorum işte :)

bizdede çok sık olan bi durum bu cnm odaya kapanmaktan sıkılıyolar heralde.ben odadan çıkarınca kesiyo mızmızlanmayı.değişik ortam istiyo haklılarda ama yapıcak bişi yok kış günü.bende bütün işlerimi o uyuynca hallediyorum yoksa yaptırmıyo düşmüyo peşimden hiç

tuğbacım bazen bebişler böyle şeyler yapıyorlar, kimi zaman zeyneple yapışık ikiz gibiyiz ama bak bıgünde o içerde oyuncağını yerden yere atıp kendi kendine bağırıp çağırıyor herzaman aynı olmuyorlar canım,sen onu ilk defamı bırakıp biyerlere gittin,zeynep alışık bensiz durur anannesinde ve iki tane komşum var onlara bırakıyorum arada duruyor onlarla, ah bir konuşmaya başlasalarda dertlerini anlatabilseler çok rahat edecez.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…