2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Tugbacim herseyin hayirlisi hiç olmazsa artik aklin oglusunda kalmaz mis gibi sen büyütürsün

serap çok üzüldüm, geçmiş olsun. inş Rabbim bu acısını unutturacak bir melek göndersin ona yeniden.

iyi reyhancım, ev-iş :) senin kadar gezemiyoruz biz :) bugün eşim gelecek inş, onu bekliyorum, sıkıldım annemlerde kalmaktan artık. burak da dün çok keyifliydi, bugün yine öksürük falan. ilaç,çay kullanıyorum ama. bir de huy değiştirdi geceleri artık 5-6 defa uyanıyor -tatlicadiarzu- ben de uykusuz uykusuz işe geliyorum.
sen nasılsın?

geçmis olsun canim
hayirlisiyla esine kavusuyosun evinize geçersiniz artik
Burakta kurar yine düzenini merak etme oluyo öyle bazen Ecemde bi kaç gece 3 4 kere kalkiyodu normalde yatiyo oda emmek için de degil memeyi agzina aliyo uyuyodu ama yine düzeldi sükür
Bende iyiyim nolsun dün bütün gün 6 ay daha Izin alabilmek için kagitlarla ugrastim

Merhabalar kızlar geçmişi okuyamadım nasılsınız bebikler nasıl gülmeler dönmeler başladı mı

gülmeler başladı da, henüz dönemiyor burak bey. agular, gülücükler.. pek tatlı şimdiki halleri, maşallah.

reyhancım izin almışsındır inş.

Merhabalar kızlar geçmişi okuyamadım nasılsınız bebikler nasıl gülmeler dönmeler başladı mı

Günaydin canim biz iyiyiz bizim gülmeler çoktandir var daha dönmeye baslamadi ama yatakta ortaya koyuyorum yukarda buluyorum
bide bi kaç gündür damak siplatiyo cadi

gülmeler başladı da, henüz dönemiyor burak bey. agular, gülücükler.. pek tatlı şimdiki halleri, maşallah.

reyhancım izin almışsındır inş.

Valla canim bakalim kagitlari verdim içeri insallah olucak ama olmassada parasiz izin almayi düsünüyorum hayirlisi artik kuzumu daha birakamam kimsem yok bakmaya bide

Maşallah kızlar bebetolara..Yaa çok mutluyum bir canlının gözünüzün önünde büyümesi günden güne akıl erdirdiği şeylerin çoğalmasınızı izlemek ne büyük keyif .. Rüyalarımda beni öptüğünü görüyorum opuyorumnanaktangerçi bizimki bugünlerde çığlığı öğrenmiş beynim zonkluyo kaydirigubbakcemile3 hep iyi şeyler öğrenmiyor yanikaydirigubbakcemile3
Karnı acıkınca gözlerini dikip bakması,göğsüme yatırınca müzik saatinin geldiğini anlayıp kedi gibi sokulması daha neler neler şuncacık çocukta bunca akıl ne gezer diyosun,

Evvelsi gece bir dönme girişimi yapmış bi de battaniye tamamen kapamış üstünü ağlıyo sesi geliyo ama çocuk yok ortada bastım gece gece çığlığı kocacım o gün konuşmadı benle ödümü patlattın insan az sakin olur diyedelikafadulden

Allahımmmmmm sen evlatılarımızı bağışla Ya Rabbim sen ne büyüksün

amınnn

günaydınn...
tubahayırlısı olsun canım.oglun bübüyünce tekrar başlarsın işe..
srppalla yardımcıları olsun tekrar neşe katacak bi evlatları daha olsun inşallah..
kızlar bebekler dönmeye tam olarak 3,5 ay yada 4,ayında başlalar henüz erken yani..
aykızım dogru el şapurdatmalar.artık eline ne geçerse agzına atmalar dönemine başladık yani...

kızlar ben bu kilo boy listesini yaptım ve istiyorumki liste ilk başta olsun herkes görsün.onun için havvaya sordum ya kendi adına yeni topik açacaksın.yada topigi açan kaydedecek diyo.ne diyonuz yeni açayımmı topik.yoksa sibelemi devretsem...oda yokki.annesinde...daha gelmeyecek..siz ne dersiniz..

zeylkuzum seninde 1.ay ve 2.ay dogum kilo eksik söylersen ekleyeyim.
fatoşcanım hiç kızırmıyım.aaa ögretmen döverde severdekaydirigubbakcemile3..yok bacım hani tam olsun diye eksik olanları hatırlatıyom bacım..

Yok bizimki dönemez daha girişimlere başladı henüzopuyorumnanaktan
Bizden bir ay büyük olanlar var onlar dönüyodur diye sordum
Ellerini yüzünün önünde birleştiriyor,uykusu gelince elleriyle gözleri ovalıyor çok şeker oluyo o zaman

Canım, Doğum 3.050 kilo, 49 boy
1.ay 4600 kilo,52.5 boy
2.ay 5850 kilo, 60 boy

Son düzenleme:

Maşallah Zeyl. Güzel toparlamış bebişin.

Günaydın şekerler..

Demek eşin geliyor hadi gözün aydın canım. Burak yer değiştirdiğinden de yapıyordur belki eve dönünce düzelir inş.

Bizimki gülmeyi geçti kahkahalara başladı doktor amcasına bi kahkahalar attı şaşırdı adam. Bi de çığlık atmayı keşfetti çığlık atıp gülüyo kendine :) Zaten safi gürültü sürekli konuşuyo :) Yan yatırdım mı sırt üstü dönüyo yatakta kayıyor ama bi taraftan diğer tarafa dönmüyor daha. Bi de yavaştan ellerini uzatıyo saçlarıma oyuncaklara. İlk fırsatta da ağzına sokuyo yumruğunu şapur şupurkaydirigubbakcemile3

Aç bi topik Ayşegülcüm bence..

slm kızlar herkese nasılsınız bakalım bende mehmet efenınkılerı yazayım barı
dogum;3350 gr boy 51 cm
1,ay 4350 gr boy 56bucuk
2,ay 5400 gr boy 58cm
bızımkılerde boyle aysegul teyzesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…