2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çok yoğunum yıl sonu okuyorum yazamıyorum..
PUDİNG TARİFİ
1 S.B PORTAKAL SUYU
1 S.B SÜT
2 Y.K ŞEKER
1 Y.K NİŞASTA
1.Y.K PİRİNÇ UNU
HEPSİNİ PİŞİRİYORUZ MAMA KIVAMINA GELİNCE İNDİRİP İÇİNE BİR PARÇA TEREYAĞI KOYUP KARIŞTIRIN HEPSİNİ . İSTERSENİN 1 KAŞIK BAL KOYABİLİRSİNİZ YEDİRİRKEN ÜZERİNE.

AFİYET OLSUN KUZULARAAA

Ay Hülya hiç güleceğim yoktu gerçekten çok gizli olmuş

Hiç böyle yapmazdı ama bu da bir dönem galiba .Ne yapayım sabredeceğiz başka çaresi yok .
Büyüdükçe daha çok sıkılıyor galiba .Tabi birde yürüme hevesi var küçücük bir odada sıkıntı basıyor çocuğada .Halbuki bu aralar hep gezmelere götürüyoruz hiçbiryere gitmesek bile atlıyoruz arabaya çarşıyı dolaşıp geliyoruz .Önceden böyle değildi bu çocuk arada kendi kendinede oynuyordu azda olsa uyuyordu .Birazdan tekrar deneyeceğim uyutmayı umarım başarılı olabilirim

didem senin yaptığın karnıbahar çorbasını yaptım kesik kesk oldu..niyeküüü..yumurtadanmı oldu desem anlamadım..suyunu da çok koymuşum ölçden biraz fazla yaptım..sulu oldu bende içine irmik attım biraz..bakalım yicekmi burak...

tuğba burak ta aynı sıkılıyolar kış günü hep içerdeyiz..biz bile daralıyoz onlar napsın...

off sbahtan beri dolapbeygiri gibi dönüyom haa.
temizlikti çorbaydı şuydu buydu derken yoruldum yav.
çorbasını yedireyim de burağı yatırayım..
biraz popom yer görsün..

sibel bende didemin karnıbahar çorbasından yaptım bugün çok güzel oldu ama uyuz kızıma yediremedim gene oturdum ağladım sinirimden birazdan bidaha deniyccem Allahım bana bolca sabır versin

tuğba burak ta aynı sıkılıyolar kış günü hep içerdeyiz..biz bile daralıyoz onlar napsın...

Demekki hepsi aynı canım benim oğlan birkaç gündür böyle normalde yapmazdı .Ne bileyim bende geçen gün gittim ya yine gideceğim sanıyor galiba diye düşündüm birde .Yoksa sık sık gezdiriyoruz bu aralar

burcum ehadi hayırlı olsun ozaman.inşallah bi daha başlamassın.eşim bi bınrakır bi başlar.ama akapunktur olayına daha el atmadı.hadi sende bi görelim.aslanda bide çiinde heve olcak.benim kocada hiç bırakma niyetinde değil artık.gidiyo balkonda içiyo o ayazda gene vazgeçmiyo.adama derim ya iyisin hoşsun ama bıktım senin sigarandan derim.sevmiyorum yaa.içmesinn..
tubacım bazı bebekler yapıyo bacım.yalnızlık korkusu sarıyo işte.benimki pek tek talmadığı çini bilmiyorum.bi yere gidincedeli gibi bizi arar hemen.ama evde rahatım ben wc deysem zeynep oluyo.o yöndenahatım.ama büyüyorlar artı tabi.
serapcım teşekkürler.bi ara yazayım bu tarifi.ah bide yese..
didem maşallah bacım azmini sevdim.evet duymuştum elma sirkesini.ama tadı kötü diyorlar doğrumu.bendemi yapsam nee..benimide belli başlı bi diyetim yok.ama bende kararlıyom vercem.

sibel bende didemin karnıbahar çorbasından yaptım bugün çok güzel oldu ama uyuz kızıma yediremedim gene oturdum ağladım sinirimden birazdan bidaha deniyccem Allahım bana bolca sabır versin

fatma bende bi anda tepmiyorum değilse kuuyo.üç kaşık vererim bi ara.sonra iki kaşık veririm bi ara.ne yapayım öyle bölede olsa yesin.1,5 saatte bi çorba bitiriyoruz biz..sende öyle yap bari

OF ya iştahsız çocukta çok zor gerçekten .Allahım bolca sabır ve dayanma gücü versin hepimize .Bende hep memeden kesince mecburen yiyecek diye avunuyorum yoksa insan harap oluyor .
Emek emek çeşit çeşit yap yemesin hop çöpe insan deliriyor ozaman

bende bu aralar işleri yetiştiremiyorum ya.ütü temezlik.ev yemek.çocuklar.bilmem valla otururken bile ya yemek yiyorum.yada bi şey içip kendime gemeye calışıyorum.zeynep bu aralar beni bırakmıyo sürekli oynamak istiyo.eee elini verdimmide kolunda gitmiş oluyo.bu ara defne değil zeynep yoruyo yani.haklı aslında.ama idare edcez artık.hafta sonu teyzesinin canını çıkarır kesin

ayşegül sade bende içemiyorum süt için ananas suyu içiyorum ona katıyorum o zman hiç tadı gelmiyor
yumurtayı iyi ayıramamışsındır belki sibel benim kızda severek yiyiyor fatma akşama bende yapayım bari

defne uyandı.bende brokoli çorbası yaptım.bakalım yiyecekmi..çıkayım ben

Sonunda uyuduuuuuuuuuuuuuu
Hızlıcana ev işlerine bakayım sıpaya daha çorba bile yapamadım sabah beri tepemde .İşlerimi bitirene kadar uyanmaz inş.:81:

fatma bende bi anda tepmiyorum değilse kuuyo.üç kaşık vererim bi ara.sonra iki kaşık veririm bi ara.ne yapayım öyle bölede olsa yesin.1,5 saatte bi çorba bitiriyoruz biz..sende öyle yap bari

bende durup durup sokuşturuyorum ağzına kavga ediyo benle ne biçim.nasıl sinirli bi çocuk ya.çok yoruldum.

benim kızçem yiyiyor ama kızların diğer topikte saydıkları gibi günde 6 öğün faslan olmuyor şimdi okdum stres oldum

Slm bacılar...
böyle birden girip kötü haber vermek hiç hoşuma gitmiyo ama paylaşmadanda olmuyo
Ecenaz'ım salı geceden beri çok hasta Salı akşamı acile götürdük 2 tane serum taktılar
kan tahlili,kaka tahlili...vs. bağırsak enfeksiyonuymuş...allahtan antibiyotiklik değilmiş ishalde vardı çünkü...ishal kusma karın şişliği iştahsızlık bağırsaklardan ses gelmesi bi sürü şikayeti vardı...
dünden beri ilaç kullanıyoruz ama hala ishal ve yemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…