öde bakalım durunun borcunu bizimde furkana var biraz borcumuz bizde ödesek iyi olcak yoksa gırtlağımıza yapışır
burcu bulantı kusma falan olmuyor da, akşam kasıklarım ve karnım ağrıyor
ooo bizim borc çok o zaman burağa :) ben de senin gibi davranıyordum ama ipin ucu kaçınca unuttum bile kaç oldu :) neyse şimdi hem babasıyla, hem de ben gizli birikim yapıyorum oğluma..herşeyimiz onun değil mi zaten
klasik, kocadan habersiz kadınların gizli para muhabbeti vardır ya,meme bank olayı :) ben de sırf bu heyecanı yaşamak için eşimden habersiz para biriktiriyorum ama içime de sinmiyor kaçırıyor gibi, sonra "bak benim gizli param var,haberin olsun ama ne kadar olduğunu ne olduğunu sakın sorma " diyorum eşime..içim rahat rahat güya eşimin haberi yokmuş gibi para biriktiriyorum işte :)
tuğba burak ta aynı sıkılıyolar kış günü hep içerdeyiz..biz bile daralıyoz onlar napsın...
ben zeynoya toplanan altınlarla bilezik aldım kendimebüyüyünce veriririm artık şimdilik kendim kullanıyorum
sibel bende didemin karnıbahar çorbasından yaptım bugün çok güzel oldu ama uyuz kızıma yediremedim gene oturdum ağladım sinirimden birazdan bidaha deniyccem Allahım bana bolca sabır versin
sibel bende didemin karnıbahar çorbasından yaptım bugün çok güzel oldu ama uyuz kızıma yediremedim gene oturdum ağladım sinirimden birazdan bidaha deniyccem Allahım bana bolca sabır versin
fatma bende bi anda tepmiyorum değilse kuuyo.üç kaşık vererim bi ara.sonra iki kaşık veririm bi ara.ne yapayım öyle bölede olsa yesin.1,5 saatte bi çorba bitiriyoruz biz..sende öyle yap bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?