2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

amin cnm.banada öle diyolar memeden kesince yermiş bakalım pek sanmıyorum ya hayırlısı genede umutluyum.

yap cnm mis gibi çorba gerçekten güzelmiş tarif.ah bide benim cadı yese

çok geçmiş olsun cnm tez zamanda iileşir inşallah ecenazım

ay bide benim kızda karton kemirme olayı var nerde karton bulsa direk ağza bildiğin kemirip gidiyo onu neden acep sadece kartona yapıyo ama

gülşahcım çok geçmiş olsun,neden oldu acaba? hay Allah ya,üzüldüm şimdi..İnşallah en kısa zamanda iyileşir canım..

geçmiş olsun canım..inş hemen düzelir..mikrop kapmış demekki..

gülşahcım çok geçmiş olsun,neden oldu acaba? hay Allah ya,üzüldüm şimdi..İnşallah en kısa zamanda iyileşir canım..

saol Hülyacım
üşütmüş midesini dedi ama düşünüyorum soğuk bişi yedirip içirmedim,ayaklarınıda üşütmüş olabilir dedi bilmiyorum valla 4-5 gün evden bile hiç çıkmamıştık oysa...

benim kızçem yiyiyor ama kızların diğer topikte saydıkları gibi günde 6 öğün faslan olmuyor şimdi okdum stres oldum

bizimkide öyle severek hiçbişeyi yemiyo..yani sevdiği bişey yok..bi irmikli meyveliyi sanki seviyo gibi..öyle çok öğünde yemiyo aynen..3öğün aralarda da emiyo.

yok çorbanın tadı güzel oldu kesiklik dedğim gibi iyi ayıramadım belki ondan oldu..içinde beyazı kaldıysa..

saolasın SİBELcim...kanında mikrobik bişey yok ama kaka tahlili sonucu bugün çıkıcak doktoru arıyorum meşgul

çok feci uykum var..burak uyudu biraz kestireyim..beni özleyin anacım.

saol SERAPcım...
kaka tahlili çıkmış bi virüsten bahsetti adını unuttum...basit bişey antibiyotik tedavisi gerektirmiyo verdiğim ilçaları kullanın 4-8 günde geçer dedi...kusma ve ishal devam ederse tekrar serum takılıcakmış...
rota virüs aşısını olsaymışız bu olmazmış

geçmiş olsun cnm geçmişe bakamadım şimdi gördüm

geçmiş olsun canım inş.çabucak toparlar ecenaz....

ay bide benim kızda karton kemirme olayı var nerde karton bulsa direk ağza bildiğin kemirip gidiyo onu neden acep sadece kartona yapıyo ama
zeynepte öyle kağıt yiyor erenin ödev kağıtlarını hemde

çok feci uykum var..burak uyudu biraz kestireyim..beni özleyin anacım.
yat dinlen sibelcim görüşürüz ....

slm kızlar ayakta uyuyorum yaa saat 2 olmuş bugün ve yarın hiç çalışasım yok ya offff
esmacım uykusuzluk çok zor allah yardımcın olsun canım,

gülşahcım benim oğlumda 2 aylıkken bağırsak enfeksiyonu olmuştu ilaçlarla hemen geçti ama doktor ishalli biri temas ettiği için olmuştur demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…