OF ya iştahsız çocukta çok zor gerçekten .Allahım bolca sabır ve dayanma gücü versin hepimize .Bende hep memeden kesince mecburen yiyecek diye avunuyorum yoksa insan harap oluyor .
Emek emek çeşit çeşit yap yemesin hop çöpe insan deliriyor ozaman
ayşegül sade bende içemiyorum süt için ananas suyu içiyorum ona katıyorum o zman hiç tadı gelmiyor
yumurtayı iyi ayıramamışsındır belki sibel benim kızda severek yiyiyor fatma akşama bende yapayım bari
Slm bacılar...
böyle birden girip kötü haber vermek hiç hoşuma gitmiyo ama paylaşmadanda olmuyo
Ecenaz'ım salı geceden beri çok hastaSalı akşamı acile götürdük 2 tane serum taktılar
kan tahlili,kaka tahlili...vs. bağırsak enfeksiyonuymuş...allahtan antibiyotiklik değilmiş ishalde vardı çünkü...ishal kusma karın şişliği iştahsızlık bağırsaklardan ses gelmesi bi sürü şikayeti vardı...
dünden beri ilaç kullanıyoruz ama hala ishal ve yemiyo
çok geçmiş olsun cnm tez zamanda iileşir inşallah ecenazım
Slm bacılar...
böyle birden girip kötü haber vermek hiç hoşuma gitmiyo ama paylaşmadanda olmuyo
Ecenaz'ım salı geceden beri çok hastaSalı akşamı acile götürdük 2 tane serum taktılar
kan tahlili,kaka tahlili...vs. bağırsak enfeksiyonuymuş...allahtan antibiyotiklik değilmiş ishalde vardı çünkü...ishal kusma karın şişliği iştahsızlık bağırsaklardan ses gelmesi bi sürü şikayeti vardı...
gülşahcım çok geçmiş olsun,neden oldu acaba? hay Allah ya,üzüldüm şimdi..İnşallah en kısa zamanda iyileşir canım..
benim kızçem yiyiyor ama kızların diğer topikte saydıkları gibi günde 6 öğün faslan olmuyor şimdi okdum stres oldum
Gülşah geçmiş olsun cnm
ya kızlar bizim buluşma iptal oldu
saol SERAPcım...
kaka tahlili çıkmış bi virüsten bahsetti adını unuttum...basit bişey antibiyotik tedavisi gerektirmiyo verdiğim ilçaları kullanın 4-8 günde geçer dedi...kusma ve ishal devam ederse tekrar serum takılıcakmış...
rota virüs aşısını olsaymışız bu olmazmış
geçmiş olsun canım inş.çabucak toparlar ecenaz....Slm bacılar...
zeynepte öyle kağıt yiyor erenin ödev kağıtlarını hemdeay bide benim kızda karton kemirme olayı var nerde karton bulsa direk ağza bildiğin kemirip gidiyo onu neden acep sadece kartona yapıyo ama
yat dinlen sibelcim görüşürüz ....çok feci uykum var..burak uyudu biraz kestireyim..beni özleyin anacım.
esmacım uykusuzluk çok zor allah yardımcın olsun canım,slm kızlar ayakta uyuyorum yaa saat 2 olmuş bugün ve yarın hiç çalışasım yok ya offff
özlem ipektoşun davetiyesi bitince gösterir misin? bakalım o nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?