2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bewn davetiye yapamayacağım diye üzülüyorsum göndermesi sorun diye.
Ama aklıma bir yol geldi. Teşekkür kartı yapacağım ben de. Gelenlere vereceğim...

Hemencecik işlerimi yaptım geldim .Bir akşam yemeği kaldı onuda bir şekilde halledeceğim inş. .Yapamazsamda kahvaltı yaparız ne yapalım

Gülşah Ecenaza çok geçmiş olsun canım .Umarım ilaçları iyi gelirde çabucak toparlanır kuzucuk

ecenaza geçmiş olsun biran evvel atlatır inşallah tuğbacım keremde aynı kimsede durmuyo ille yanında beni istiyo bu dönemler böyle heralde unutmuşum ben iremde böylemiydi acaba :26: geçer heralde

aman olanlar buluşsun ya, herkesi bir arada toplamak zor olur..

Allahtan biz 4 kişiyiz,kolay oluyor..aylık görüşme ayarladık..buluştuğumuzda, sonraki ayın tarihini ve kimse buluşacağımızı belirliyoruz..süpper oluyor..

cnm zaten 15 günde anca ayarladık herkesi topladık ama 2 gün kala iptal olunca kızlar herzaman girmiyo nete bbi buluşsaak sonraki ayarlanır

sıgara çok lanet birşey bırakayım demekle malesef bırakılmıyor.herşeyin tüm zararlarının farkındasın ama yinede içiyorsun. bazen zevk almıyorsun iğrenç geliyor ama yinede elinden atamıyorsun.ben irade ile falan kesinlikle bırakamam inşallah bu işe yarayacak.bugün daha 1 tanedeyim oda 2 çekip söndürdüm.

öde kıs çoçuğun paralarını -altınlarını ayrı para topluyormuş o zaten senin borcunmuş güzelim.ben durunun hiçbirşeyine dokunmuyorum valla hep ayrı biriktiriyorum.

o nasıl para biriktirmek kız öyle gizli deniyor gizli nerde kaldı senin gizliliğin.

ben zeynoya toplanan altınlarla bilezik aldım kendime büyüyünce veriririm artık şimdilik kendim kullanıyorum
bende bende aldım şimdilik düğünlerde ben takıyorum ilerdede ev alınca peşinat yapıcam banane genç kız ne yapacak bileziği

geçmiş olsun canım.ayaklarından soğuk alsada bağırsak enfeksiyonu olmaz be güzelim.suyunu falan kaynakıyormusun, damacana suyu-musluk suyu direk verme.şebeke suyu bazen içine birşyler karışabilir baraj temizliğinden ne kadar emin olabiliriz ki.2-3 güne toparlanır inşallah.

slm kızlar ayakta uyuyorum yaa saat 2 olmuş bugün ve yarın hiç çalışasım yok ya offff

yarında çalışmak istemediğine bugünden karar veriyor kız çok güldüm.aslında ne güzel olur bende 28 yaşımdan sonra heeeç çalışasım yoook.zengin bi kocada bulamadım zaten :84: :84:

geçmiş olsun cnm geçmişe bakamadım şimdi gördüm

geçmiş olsun canım inş.çabucak toparlar ecenaz....,

Gülşahçım geçmiş olsun. İnşallah çabucak toparlar Ecenaz

gülşahcım benim oğlumda 2 aylıkken bağırsak enfeksiyonu olmuştu ilaçlarla hemen geçti ama doktor ishalli biri temas ettiği için olmuştur demişti

Gülşah Ecenaza çok geçmiş olsun canım .Umarım ilaçları iyi gelirde çabucak toparlanır kuzucuk

ecenaza çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatır

çok tşk ederizz inş tekrar seruma falan gerek kalmadan geçer...
ESMAcım ishalli biri derken çocuk büyük herhangi birimi acaba?

saol burcu...bi dönem hazır su içirdim ama musluktan içiyo genelde...
kaynatsam mineralleri ölüyo diyolar,hazır alsam pet şişe sağlıksız diyolar ööff

saol burcu...bi dönem hazır su içirdim ama musluktan içiyo genelde...
kaynatsam mineralleri ölüyo diyolar,hazır alsam pet şişe sağlıksız diyolar ööff

ben damacana su alıp onuda kaynatıyorum.Kayseriyi bilmiyorum ama İstanbul suyu resmen çamaşır suyu kokuyor.minerali ölürse ölsün musluktan su içilmiyor burda.

mevzular baya değişmiş ama hoşbulduk demek istedim :)) şöyle bir baktım.sizler çok yakınsınız,buluşlar falan ne kadar güzel ortam yakalamışsınız :)))) Bu arada hasta olanlara tez zamanda Allah şifa dilerim..Benimde oğlumda geçmeyen bi öksürük var.bir ara sabahları balgam çıkarmak için yediklerinide kusuyordu ama şimdi fena değil.ama yine sabah uyandığında öksürüyor.ne yaptımsa geçmedi.şuruplar,antibiyotik biraz fayda etti ama tamamen geçmedi..

ben damacana su alıp onuda kaynatıyorum.Kayseriyi bilmiyorum ama İstanbul suyu resmen çamaşır suyu kokuyor.minerali ölürse ölsün musluktan su içilmiyor burda.

hımm haklısın...yok burası o kadar kötü değil içilebiliyo musluk suyu ama dediğin gibi bazen mikrop falan karışabilir garantisi yok malesef...

Dünya kadar katlanacak çamaşır dururken oğlumla çubuk kukla yaptık
Hazır Zeynep cadolozuda uyumuşken

Çift taralı kurbişi kesiyoruz,çöp şişi içine pritle yapıştırooruzzzz.Koltuk ya da minder arkasından konuştoooruz.Küçük kurbağa şasrkısı söylüyoruzz

Sonra oğlanları çıldırtıyoruz sevinçten
Üzerimize saldırtıyoruz

Elimizden kaptırtıyoruz

Sonrada elinden alana kadar canımız çıkıyor

biz sizinle tanışmadık hoşgeldin.

tabii bizim buluşmalar süper olur en son aralık ayında 9 bebek 9 anne bile gördük zaten istanbulda 1 kişi kaldı buluşmalara gelmeyen gerisi kesin katılımcımız oldu.
sen nerde oturuyorsun ikizlerin vardı dimi dün yazışmada okumuştum doğru.

E süpermiş Özlem...:) çamaşırlar katlanır nasıl olsa onun gülümsemesinin saniyesi kaçmaz...
oh keyfini çıkar paşam ...

gülşahcım geçmiş olsun ecenaza inşallah çabuk düzelir bende damacana suyu bile kaynatıp veriyorum korkumdan

özlem kuklanız çok güzel olmuş bende yapayım oğluma bakalım o ne yapacak toprak beyde çok tatlı çıkmış fotoğraflarda hele zeyneple olan profil resmine bayıldım allah nazarlardan saklasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…