sevilcim buluşma iptal oldu
neden ne oldu ki tüh hazırlamıştık kendimizi o kadar:26:
aman olanlar buluşsun ya, herkesi bir arada toplamak zor olur..
Allahtan biz 4 kişiyiz,kolay oluyor..aylık görüşme ayarladık..buluştuğumuzda, sonraki ayın tarihini ve kimse buluşacağımızı belirliyoruz..süpper oluyor..
burcum ehadi hayırlı olsun ozaman.inşallah bi daha başlamassın.eşim bi bınrakır bi başlar.ama akapunktur olayına daha el atmadı.hadi sende bi görelim.aslanda bide çiinde heve olcak.benim kocada hiç bırakma niyetinde değil artık.gidiyo balkonda içiyo o ayazda gene vazgeçmiyo.adama derim ya iyisin hoşsun ama bıktım senin sigarandan derim.sevmiyorum yaa.içmesinn..
[:
burcu bulantı kusma falan olmuyor da, akşam kasıklarım ve karnım ağrıyor
ooo bizim borc çok o zaman burağa :) ben de senin gibi davranıyordum ama ipin ucu kaçınca unuttum bile kaç oldu :) neyse şimdi hem babasıyla, hem de ben gizli birikim yapıyorum oğluma..herşeyimiz onun değil mi zaten
klasik, kocadan habersiz kadınların gizli para muhabbeti vardır ya,meme bank olayı :) ben de sırf bu heyecanı yaşamak için eşimden habersiz para biriktiriyorum ama içime de sinmiyor kaçırıyor gibi, sonra "bak benim gizli param var,haberin olsun ama ne kadar olduğunu ne olduğunu sakın sorma " diyorum eşime..içim rahat rahat güya eşimin haberi yokmuş gibi para biriktiriyorum işte :)
bende bende aldım şimdilik düğünlerde ben takıyorum ilerdede ev alınca peşinat yapıcam banane genç kız ne yapacak bileziğiben zeynoya toplanan altınlarla bilezik aldım kendimebüyüyünce veriririm artık şimdilik kendim kullanıyorum
Slm bacılar...
böyle birden girip kötü haber vermek hiç hoşuma gitmiyo ama paylaşmadanda olmuyo
Ecenaz'ım salı geceden beri çok hastaSalı akşamı acile götürdük 2 tane serum taktılar
kan tahlili,kaka tahlili...vs. bağırsak enfeksiyonuymuş...allahtan antibiyotiklik değilmiş ishalde vardı çünkü...ishal kusma karın şişliği iştahsızlık bağırsaklardan ses gelmesi bi sürü şikayeti vardı...
dünden beri ilaç kullanıyoruz ama hala ishal ve yemiyo
slm kızlar ayakta uyuyorum yaa saat 2 olmuş bugün ve yarın hiç çalışasım yok ya offff
geçmiş olsun cnm geçmişe bakamadım şimdi gördüm
geçmiş olsun canım inş.çabucak toparlar ecenaz....,
Gülşahçım geçmiş olsun. İnşallah çabucak toparlar Ecenaz
gülşahcım benim oğlumda 2 aylıkken bağırsak enfeksiyonu olmuştu ilaçlarla hemen geçti ama doktor ishalli biri temas ettiği için olmuştur demişti
Gülşah Ecenaza çok geçmiş olsun canım .Umarım ilaçları iyi gelirde çabucak toparlanır kuzucuk
ecenaza çok geçmiş olsun inşallah hemen atlatır
geçmiş olsun canım.ayaklarından soğuk alsada bağırsak enfeksiyonu olmaz be güzelim.suyunu falan kaynakıyormusun, damacana suyu-musluk suyu direk verme.şebeke suyu bazen içine birşyler karışabilir baraj temizliğinden ne kadar emin olabiliriz ki.2-3 güne toparlanır inşallah.
saol burcu...bi dönem hazır su içirdim ama musluktan içiyo genelde...
kaynatsam mineralleri ölüyo diyolar,hazır alsam pet şişe sağlıksız diyolar ööff
hoşgeldin chemical.. en iyisini yapıyorsun..ben de artık hiç öyle anlamasını beklemiyorum..aynen direktif veriyorum..bazı erkekler kendi düşünüp hareket eder, ama bizde onların yerine de biz düşünüyoruz malesef...
ben damacana su alıp onuda kaynatıyorum.Kayseriyi bilmiyorum ama İstanbul suyu resmen çamaşır suyu kokuyor.minerali ölürse ölsün musluktan su içilmiyor burda.
mevzular baya değişmiş ama hoşbulduk demek istedim :)) şöyle bir baktım.sizler çok yakınsınız,buluşlar falan ne kadar güzel ortam yakalamışsınız :)))) Bu arada hasta olanlara tez zamanda Allah şifa dilerim..Benimde oğlumda geçmeyen bi öksürük var.bir ara sabahları balgam çıkarmak için yediklerinide kusuyordu ama şimdi fena değil.ama yine sabah uyandığında öksürüyor.ne yaptımsa geçmedi.şuruplar,antibiyotik biraz fayda etti ama tamamen geçmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?