mevzular baya değişmiş ama hoşbulduk demek istedim :)) şöyle bir baktım.sizler çok yakınsınız,buluşlar falan ne kadar güzel ortam yakalamışsınız :)))) Bu arada hasta olanlara tez zamanda Allah şifa dilerim..Benimde oğlumda geçmeyen bi öksürük var.bir ara sabahları balgam çıkarmak için yediklerinide kusuyordu ama şimdi fena değil.ama yine sabah uyandığında öksürüyor.ne yaptımsa geçmedi.şuruplar,antibiyotik biraz fayda etti ama tamamen geçmedi..
gülşahcım geçmiş olsun ecenaza inşallah çabuk düzelir bende damacana suyu bile kaynatıp veriyorum korkumdan
ayy sizede geçmiş olsun tamamen geçer inş hemencik...
GÜlşah ben bu arada...kızımda Ecenaz
mevzular baya değişmiş ama hoşbulduk demek istedim :)) şöyle bir baktım.sizler çok yakınsınız,buluşlar falan ne kadar güzel ortam yakalamışsınız :)))) Bu arada hasta olanlara tez zamanda Allah şifa dilerim..Benimde oğlumda geçmeyen bi öksürük var.bir ara sabahları balgam çıkarmak için yediklerinide kusuyordu ama şimdi fena değil.ama yine sabah uyandığında öksürüyor.ne yaptımsa geçmedi.şuruplar,antibiyotik biraz fayda etti ama tamamen geçmedi..
Kız Burcu parçalamaz Toprak kolay kolay.En fazla bi yerlere vurur sevinçtenGözüne mözüne sokcak diye aldım elinden.
Gülşah gülerken iyi de şimdi ağlıyor vermiyosun diye
eee olcak o kadar gördü bi kere:))
bizimkide dün doktor eline topitop verdi muayene ederken,çıkınca açtım verdim bende eline sussun diye çok ağlıyodu..neyse yedi yedi bitti topitop ...sapı kaldı diye ağlıyo :))
bi tane daha istedi aldık:)
eee olcak o kadar gördü bi kere:))
bizimkide dün doktor eline topitop verdi muayene ederken,çıkınca açtım verdim bende eline sussun diye çok ağlıyodu..neyse yedi yedi bitti topitop ...sapı kaldı diye ağlıyo :))
bi tane daha istedi aldık:)
Uyy topitopu bitirdi demek sıpa seni
Hoşgelmişen Zeyno senin bu adaşın geceleri uykumu yedi bitirdi totosundan ısıralım mı napalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?