2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayy sizede geçmiş olsun tamamen geçer inş hemencik...
GÜlşah ben bu arada...kızımda Ecenaz

waaayyyy annemiz eski performansına kavuşmuş.maşallah

Özlem senin çirkin oğlun bu kurbağaları 1 dk içinde kırmadı yaniii süper.
benim cadı için hiç kaçarı yok 20 sn de itina ile parçalardır eline verilirr ıhhh ıhhh diyede yenisini isterdi.

Cchemical hoş geldin canım aramıza...
Anam tostoprak ne güzel kuklaların var senin var öyle hemen fikrinizi çalıyorum arkadaşım

heee bunuda yazacaktım unuttum.bizimde senin bahsettiğin gibi sürekli öksürüklerimiz olurdu ard arda antibiotikte kullandık geçmedi.sonra dr geçmiyorsa alerjik olabilir dedi ve ventolin verdi.5 gün kullandık sonra bayağı iyi geldi o sürekli öksürmeler azaldı.takviye olarakta gece uykusundan önce burnunu açıyorudum gecede buhar makinesini çalıştıryorduk.bogaz ve burun tıkanıklığıda öksürük yaparmış ki bizde ki öyleymiş.

Kız Burcu parçalamaz Toprak kolay kolay.En fazla bi yerlere vurur sevinçtenGözüne mözüne sokcak diye aldım elinden.
Gülşah gülerken iyi de şimdi ağlıyor vermiyosun diye

men gelmişemmmm
tubiş aha ipekte aynı
sabah sinirden o ağladı ben ağladım. yok durmuyo çocuk,wc ye bile beraber gidiyoruz. fenalıklar geldi artık. bide adet dönemindeyim gerginim. camdan atlayasım geldi,aldım dışarı çıktım...
sağlık ocağına gittik 500 gr almış bu ay 9.900 olmuş kilomuz. 10 kiloya geldik şükür. boyu uzamamış hala 75
burcu inşallah bırakırsın. sen azimli kızsın,kararlısın,çok zor olmayacak senın ıcın emınım...
didem 29 unda özlemle sendeyiz haaaaa.........
toprakımın cubuk kurbagaları cok guzel olmuşşş...
ecenaza da gecmıs olsun. keşke rota aşısı yaptırsaydınız aşının önemi işte... gereksiz aşı yoktur bence. çabucacık atlatır kuzum inşallah. çeşme suyu da içirme aman cocuga,kaynat,gerekirse ölsün minerali,mikroptan iyidir.

özlem bana süper davetiyeler hazırlamış 1 tanesini seçip sizede göstericem.
ellerine sağlık arkadaşım çok ama çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
evet alerjisi var.ama neye olduğu belli değil.alerjisi olunca alt solunum yolu diğer bebeklere göre daha zayıf oluyormuş.bu yüzden geçmesi uzun sürer demişti doktor.ama dediğin gibi şu burun olayı ile ilgileneyim.

Kız Burcu parçalamaz Toprak kolay kolay.En fazla bi yerlere vurur sevinçtenGözüne mözüne sokcak diye aldım elinden.
Gülşah gülerken iyi de şimdi ağlıyor vermiyosun diye

eee olcak o kadar gördü bi kere:))
bizimkide dün doktor eline topitop verdi muayene ederken,çıkınca açtım verdim bende eline sussun diye çok ağlıyodu..neyse yedi yedi bitti topitop ...sapı kaldı diye ağlıyo :))
bi tane daha istedi aldık:)

anam siz topitoplarada mı geçtiniz.ben duru ya versem kesin gözüme sokar garezi var bana.

Son düzenleme:
Uyy topitopu bitirdi demek sıpa seni

Hoşgelmişen Zeyno senin bu adaşın geceleri uykumu yedi bitirdi totosundan ısıralım mı napalım?

bizimkide sever topitopu elinden alan kıyamet kopuyor valla ağzı yüzü hep yapış yapış oluyor illaki kendi tutup yiyecek

Uyy topitopu bitirdi demek sıpa seni

Hoşgelmişen Zeyno senin bu adaşın geceleri uykumu yedi bitirdi totosundan ısıralım mı napalım?

ısıralım ısıralım
uyumuyor mu geceleri? çok mu kalkıyor...
ahhh özlem kelin ilacı olsa
çocuk 1 yaşına geldi biz hala yenidoğan bebe gibi saat başı ayaktayız. onlar bile 2-3 saat uyuyolar yattımı be

Ya benim topitopum yer yemesine de of heryere sürüyo herşeyi eline ne versem mıncıklıyo olmadı ağzını karıştırıyo çıkarıyo onuda mıncıklıyo pis uşak bu ya

ZEYNEP saol canım kaynatıyım bari artık sürekli bende...

valla topitop manyağı benimki...ağzına sokuyo çubuğundan tutup bi çıkarıyo yarısı gitmiş ...akıyo tabi biraz yapış yapış oluyo ama önüne önlük bağlıyorum kollarınıda sıvıyorum biraz tadını çıkara çıkara yiyo ama portakallı limonlu falan olcak meyveli yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…