2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayy bugün babası kızıma oyun çadırı getircekkk
dün akşam acilden gelirken beğendik kasada sıra vardı ecoşda yorgundu alamadık bugün getircek babası pembiş pembiş çadır...

Uyumuyo namıssız..uyyo diyom yatağa giriyom totom ısınmadan basıyo kalayı edepsiz
Dün geceye kadar hiç uyku yoktu ya 15 dk. filan uyyodum en fazla
Sanırım biraz biraz düzelcez.Dün akşam 5le 1 arasını gece sandı galiba o arada güzel uyudu.Bende yattım 2.5 saat uyumuşum.Gündüzleri var gücümle uyanık tutmaya çalışıyorum

bu arada ipoş pütürlü yemiyodu ya...
son 3 gündür gayet yiyor. corbasına ekmek dogruyorum yıyor.
meyveyı kup kup yapıp verıyorum yıyor.
ılk 2 lokmada oguruyor ama sonra yıyor.
şaşkınlık ıcındeyım. ben ki 5 aydır herşeyi pürelerdim yiyemiyo diye,kendi kendine yemeye başladı...

ayşegül darsı başına bacımmmmm

ayy bugün babası kızıma oyun çadırı getircekkk
dün akşam acilden gelirken beğendik kasada sıra vardı ecoşda yorgundu alamadık bugün getircek babası pembiş pembiş çadır...
ne güzelll
yer olsa evde bende alırdım...
gule gule oynasın kuzum,sağlıkla oynasın...
oyyy minik totosu olurum onun ben...
düzelicektir zamanla.
6 saat uyumuş bi kerede bu bile büyük bişey bence. bu arada hiç emmedi mi? uzun bi zaman dilimi değil mi,hani sarılık falan da war...

cchemicall
merhaba tanışamadık seninle. yeni takılıyosun sanırım buralarda. ikizlerini güle güle büyüt. ne kadarlık oldular isimleri ney? normal dogummuydu sezeryanmıydı? ne yerler ne içerler? senın ısım ne? yabancı kaldık kendını tanıt bize

Vay çok güzel haber bu Zeynepcim.Pürele mürele zaman alıyo zaten
Evde ne varsa yiyince daha mutlu oluyolar benimde işime geliyo

Eşim bi kaç zamandır Toprakı yatırıyor,yatırmak zorunda kalıyo daha doğrusu.Şimdi yanlış anlaşılmasın zaten yatırıyorda bütün uyku rutinlerini kendi kendine yapmak zorunda kalıyor.Bezini değiş,pijamalarını giydir,mama yap yedir,uyut felan.Tabi mama yapamıyor muzlu süt yapıyor.
Dün gelmiş ben sıkıldım artık muzu çekmekle felan uğraşamadım önce muzu yedirdim sonra sütü verdim haberin olsun diyo
Hemende sıkılmış görüyosunuz valla biz anaların hakkı ödenmez

ilahi özlem
önce muzu yedirdim sonra sütü verdim mi
ayyy hiç güleceğim yoktu

Uyyy emmez miii üç kez emdi çok memeci çoooook.Emdi deeee sanki geceymiş gibi geri uyudu hemen onu demek istedim
Sarılığım geçti çok şükür bu aerada

Uyyy emmez miii üç kez emdi çok memeci çoooook.Emdi deeee sanki geceymiş gibi geri uyudu hemen onu demek istedim
Sarılığım geçti çok şükür bu aerada

hadı gozunuz aydın
emsin tabi
memeci olsun
yoksa abisi kapar
ekmek aslanın agzında cocuk napsın

Merhabaaa.ben biraz geç kalmışım,beni de aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.benimkiler 4 şubatta 1 yaşında olacaklar.aşılama yöntemiyle oldu 2 yıl kadar tedavi gördüm.oğlum Efe ,kızım azra ama ben onlara cadı ve haydut diyorum :))) sezeryanla oldu normal doğuracak kadar yürek yok bende :))

hadı gozunuz aydın
emsin tabi
memeci olsun
yoksa abisi kapar
ekmek aslanın agzında cocuk napsın

Toprak tosbikleşti kızlar asıl komik olan o
Aile Hekimi demişti hatta büyükte bi anda kilo alır görürsün demişti.Onun sütü onu ne büyütcek allasen toktor dediydim içimden Araştırdım ilk 40 gün gelen sütte acayip şekilde hücre geçiyormuş çocuğa.Büyüme hormonu oldu oğluma ahu ahu

Hoşgeldin Sibelcim

hoş geldin canım ben ayten oğlum furkan memnun oldum senin adın dilekti galiba ne güzel bir kız bir erkek allah uzun ömürler versin

davetiyeniz çok güzel olmuş bende istiyodum ama gönderecek kimse yok fazla kalabalık olmayacağı için bende havva gibi belki teşekkür kartı yaparım
olsun o da süper bi fikir bence.
teşekkür kartı oldukça yaratıcı
özlem yaptı ona teşekkür etmeliyim :)
cadı ve haydut mu :)
bakıcınız falan mı var sen tek mı bakıyosun? ben bı taneyle zor baş ediyorum. allah yardımcın olsun walla...
uyuyorlarmı gece bari?
bizim bi ikizlerimiz daha var. burçinin kuzuları,çınar ve ayşenur. bu aralar pek giremiyolar gerçi.
2 tane ikizler oldu topikte
zeynonun sütleri toprağa yaradı desene

çook güzeeelll.darısı başımıza.bende beylikdüzünde oturuyorum

özlem teyzemiz yaptı (zeynep6672)
onun adına rica ederim
ben beşiktaşta oturuyorum,beylikdüzünde kendi babanemler,amcamlar,kuzenler var. malum babane yaşlı,gelemiyor,oda gorsun dıye onun evinde yapacağız.
beykentte,bilirmisin beykenti? neresindesin beylikdüzünün?

Son düzenleme:
yav gacılar iki hanek edecez (sibel kulakların çınlasın )
geçmişe takıldınız
bırakın gelin yawwww uyanıcak ipek gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…