- 19 Ağustos 2008
- 2.597
- 0
- 356
- 40
ısıralım ısıralım
uyumuyor mu geceleri? çok mu kalkıyor...
ahhh özlem kelin ilacı olsa
çocuk 1 yaşına geldi biz hala yenidoğan bebe gibi saat başı ayaktayız. onlar bile 2-3 saat uyuyolar yattımı be
ne güzelllayy bugün babası kızıma oyun çadırı getircekkk
dün akşam acilden gelirken beğendik kasada sıra vardı ecoşda yorgundu alamadık bugün getircek babası pembiş pembiş çadır...
oyyy minik totosu olurum onun ben...Uyumuyo namıssız..uyyo diyom yatağa giriyom totom ısınmadan basıyo kalayı edepsiz
Dün geceye kadar hiç uyku yoktu ya 15 dk. filan uyyodum en fazla
Sanırım biraz biraz düzelcez.Dün akşam 5le 1 arasını gece sandı galibao arada güzel uyudu.Bende yattım 2.5 saat uyumuşum.Gündüzleri var gücümle uyanık tutmaya çalışıyorum
bu arada ipoş pütürlü yemiyodu ya...
son 3 gündür gayet yiyor. corbasına ekmek dogruyorum yıyor.
meyveyı kup kup yapıp verıyorum yıyor.
ılk 2 lokmada oguruyor ama sonra yıyor.
şaşkınlık ıcındeyım. ben ki 5 aydır herşeyi pürelerdim yiyemiyo diye,kendi kendine yemeye başladı...
ayşegül darsı başına bacımmmmm
Vay çok güzel haber bu Zeynepcim.Pürele mürele zaman alıyo zaten
Evde ne varsa yiyince daha mutlu oluyolar benimde işime geliyo
Eşim bi kaç zamandır Toprakı yatırıyor,yatırmak zorunda kalıyo daha doğrusu.Şimdi yanlış anlaşılmasın zaten yatırıyorda bütün uyku rutinlerini kendi kendine yapmak zorunda kalıyor.Bezini değiş,pijamalarını giydir,mama yap yedir,uyut felan.Tabi mama yapamıyor muzlu süt yapıyor.
Dün gelmiş ben sıkıldım artık muzu çekmekle felan uğraşamadım önce muzu yedirdim sonra sütü verdim haberin olsun diyo
Hemende sıkılmış görüyosunuz valla biz anaların hakkı ödenmez
ne güzelll
yer olsa evde bende alırdım...
gule gule oynasın kuzum,sağlıkla oynasın...
oyyy minik totosu olurum onun ben...
düzelicektir zamanla.
6 saat uyumuş bi kerede bu bile büyük bişey bence. bu arada hiç emmedi mi? uzun bi zaman dilimi değil mi,hani sarılık falan da war...
Uyyy emmez miii üç kez emdi çok memeci çoooook.Emdi deeee sanki geceymiş gibi geri uyudu hemen onu demek istedim
Sarılığım geçti çok şükür bu aerada
kızzz çok birikmiştir girme hiç çıkamazsın
cchemicall
merhaba tanışamadık seninle. yeni takılıyosun sanırım buralarda. ikizlerini güle güle büyüt. ne kadarlık oldular isimleri ney? normal dogummuydu sezeryanmıydı? ne yerler ne içerler? senın ısım ne? yabancı kaldık kendını tanıt bize
hadı gozunuz aydın
emsin tabi
memeci olsun
yoksa abisi kapar
ekmek aslanın agzında cocuk napsın
Merhabaaa.ben biraz geç kalmışım,beni de aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.benimkiler 4 şubatta 1 yaşında olacaklar.aşılama yöntemiyle oldu 2 yıl kadar tedavi gördüm.oğlum Efe ,kızım azra ama ben onlara cadı ve haydut diyorum :))) sezeryanla oldu normal doğuracak kadar yürek yok bende :))
olsun o da süper bi fikir bence.davetiyeniz çok güzel olmuş bende istiyodum ama gönderecek kimse yok fazla kalabalık olmayacağı için bende havva gibi belki teşekkür kartı yaparım
cadı ve haydut mu :)Merhabaaa.ben biraz geç kalmışım,beni de aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.benimkiler 4 şubatta 1 yaşında olacaklar.aşılama yöntemiyle oldu 2 yıl kadar tedavi gördüm.oğlum Efe ,kızım azra ama ben onlara cadı ve haydut diyorum :))) sezeryanla oldu normal doğuracak kadar yürek yok bende :))
zeynonun sütleri toprağa yaradı deseneToprak tosbikleşti kızlar asıl komik olan o
Aile Hekimi demişti hatta büyükte bi anda kilo alır görürsün demişti.Onun sütü onu ne büyütcek allasen toktor dediydim içimdenAraştırdım ilk 40 gün gelen sütte acayip şekilde hücre geçiyormuş çocuğa.Büyüme hormonu oldu oğluma ahu ahu
Hoşgeldin Sibelcim
çook güzeeelll.darısı başımıza.bende beylikdüzünde oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?