yav gacılar iki hanek edecez (sibel kulakların çınlasın)
geçmişe takıldınız
bırakın gelin yawwww uyanıcak ipek gidicem
çalışıyorum.2 bakıcı var.anneanne baktı bir ara,babanne baktı.bir dönem yanlız baktım.zor geçekten ama 2 kat tatlı :))
özlem teyzemiz yaptı (zeynep6672)
onun adına rica ederim
ben beşiktaşta oturuyorum,beylikdüzünde kendi babanemler,amcamlar,kuzenler var. malum babane yaşlı,gelemiyor,oda gorsun dıye onun evinde yapacağız.
beykentte,bilirmisin beykenti? neresindesin beylikdüzünün?
yav gacılar iki hanek edecez (sibel kulakların çınlasın)
geçmişe takıldınız
bırakın gelin yawwww uyanıcak ipek gidicem
benmki vestiyerdeki bütün ayakkabıları çıkarmış...
abisininkini almış yalıyo..
davetiyenz çok güzel olmuş canım..çok orjinal..çok beğendim..
maşallah bu arada ipoşa güzel güzel büyümüş..
bızımkılerde kolan hastanesı wartabi tabi biliyorum.yakınız.beykente dönen büyük kavşak var oraya çok yakınım.
dusunuyorum ama kesin bişey yok,bakalım...zeynep stüdyo fotoğrafı çektircenmi doğum günüde ipeğe
ıykkkk pis oğlan pasaklı oğlanbenmki vestiyerdeki bütün ayakkabıları çıkarmış...
helal olsun 2 cocukla çalışabiliyosun.
mutlaka
2 kat zor ama bi o kadar da tatlılardır.
yüreğinde 2 aşk var,ne mutlu sana...
cchemicall nerde çalışıyon bacım..bebişlerinin fotoları yokmu bakalım...
benm adım sibel burak ın annesiyim..
saol SERAPcım...
kaka tahlili çıkmış bi virüsten bahsetti adını unuttum...basit bişey antibiyotik tedavisi gerektirmiyo verdiğim ilçaları kullanın 4-8 günde geçer dedi...kusma ve ishal devam ederse tekrar serum takılıcakmış...
rota virüs aşısını olsaymışız bu olmazmış
mevzular baya değişmiş ama hoşbulduk demek istedim :)) şöyle bir baktım.sizler çok yakınsınız,buluşlar falan ne kadar güzel ortam yakalamışsınız :)))) Bu arada hasta olanlara tez zamanda Allah şifa dilerim..Benimde oğlumda geçmeyen bi öksürük var.bir ara sabahları balgam çıkarmak için yediklerinide kusuyordu ama şimdi fena değil.ama yine sabah uyandığında öksürüyor.ne yaptımsa geçmedi.şuruplar,antibiyotik biraz fayda etti ama tamamen geçmedi..
men gelmişemmmm
tubiş aha ipekte aynı
sabah sinirden o ağladı ben ağladım. yok durmuyo çocuk,wc ye bile beraber gidiyoruz. fenalıklar geldi artık. bide adet dönemindeyim gerginim. camdan atlayasım geldi,aldım dışarı çıktım...
sağlık ocağına gittik 500 gr almış bu ay 9.900 olmuş kilomuz. 10 kiloya geldik şükür. boyu uzamamış hala 75
burcu inşallah bırakırsın. sen azimli kızsın,kararlısın,çok zor olmayacak senın ıcın emınım...
didem 29 unda özlemle sendeyiz haaaaa.........
toprakımın cubuk kurbagaları cok guzel olmuşşş...
ecenaza da gecmıs olsun. keşke rota aşısı yaptırsaydınızaşının önemi işte... gereksiz aşı yoktur bence. çabucacık atlatır kuzum inşallah. çeşme suyu da içirme aman cocuga,kaynat,gerekirse ölsün minerali,mikroptan iyidir.
özlem bana süper davetiyeler hazırlamış 1 tanesini seçip sizede göstericem.
ellerine sağlık arkadaşım çok ama çok teşekkür ederim.
bu arada ipoş pütürlü yemiyodu ya...
son 3 gündür gayet yiyor. corbasına ekmek dogruyorum yıyor.
meyveyı kup kup yapıp verıyorum yıyor.
ılk 2 lokmada oguruyor ama sonra yıyor.
şaşkınlık ıcındeyım. ben ki 5 aydır herşeyi pürelerdim yiyemiyo diye,kendi kendine yemeye başladı...
ayşegül darsı başına bacımmmmm
ohh maşallah..gözünüz aydın.Uyyy emmez miii üç kez emdi çok memeci çoooook.Emdi deeee sanki geceymiş gibi geri uyudu hemen onu demek istedim
Sarılığım geçti çok şükür bu aerada
benmki vestiyerdeki bütün ayakkabıları çıkarmış...
Toprak tosbikleşti kızlar asıl komik olan o
Aile Hekimi demişti hatta büyükte bi anda kilo alır görürsün demişti.Onun sütü onu ne büyütcek allasen toktor dediydim içimdenAraştırdım ilk 40 gün gelen sütte acayip şekilde hücre geçiyormuş çocuğa.Büyüme hormonu oldu oğluma ahu ahu
Hoşgeldin Sibelcim
ya çalışmak zorundayım.yoksa geçinmemiz imkansız.işyeri eve çok yakın.gün içinde eve uğrayabiliyorum.bakıcılarda apartmandan komşularım.tutturduk bi düzen şimdilik gidiyor...
teşekkür ederisssssssssssss
bızımkılerde kolan hastanesı war
adnan kahvesı bulvarı dıye gecıyor
ordalar.
yakınmışşş
dusunuyorum ama kesin bişey yok,bakalım...
ıykkkk pis oğlan pasaklı oğlan
dicem ama bizim kız da öyle
nerde terlik ipek orda
cchemicall nerde çalışıyon bacım..bebişlerinin fotoları yokmu bakalım...
benm adım sibel burak ın annesiyim..
edit : burak ve utku nun annesiyim
inşallah,belki dişleri gelince 2-3 tane o da yemeye başlar. yoksa herşeyi pürele fenalıklar geliyçok geçmiş olsun.inşallah tez zamanda iyileşir.
dahaönce yazmıştım.tekrardan hoşgeldin.ben ayşegül.iki kızım var..büyük 4,5 aşında.küçük şubat olması gerekinken oıcak dogumlu:)
maşallah ipek hanıma..harika kilosu..
ahh allahımm inşallah.seninkinin dişi var.bizimki bi tene duruyo güçcücük.birazcıkta daha çıksınlarda inşallah yerr.bende arada deniyorum fakat bi gelişme yok b bizde.
ohh maşallah..gözünüz aydın.
bu arad kurbalarınızı çok begendimm...
bayıldımmmmmm...
afiyet olsun.tos toprak..
hımm... hf akraba günü war gidicem hf sonu o tarafa,bi uğrayıp konuşalım bakalım. sağol canım,te nerelerden nerelere fotoğrafcı buldum bak sayendedüşünürsen klasa git beykentte meltem kılınç tavsiye ederim benim eski patronun eltisi
he he pardon utku ve burak ın annesi..
utku koca bi oğlan oldu..6 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?