şu uşagımı bi uyutayım.kaybolmazsanız gelrimmm:))
inşallah,belki dişleri gelince 2-3 tane o da yemeye başlar. yoksa herşeyi pürele fenalıklar geliy
hımm... hf akraba günü war gidicem hf sonu o tarafa,bi uğrayıp konuşalım bakalım. sağol canım,te nerelerden nerelere fotoğrafcı buldum bak sayende
şu uşagımı bi uyutayım.kaybolmazsanız gelrimmm:))
zeynepcim rica ederim. bende seviyorum ugrasmayı böyle şeylerle. ipegin başka resimleri olsa cok daha güzel şeyler cıkardı. artık onlarıda seneye yaparız.
bu arada bu teşekkür kartı güzel fikir. ben partiye gelen herkesle fotografını cekecegim doruk un . sonra onları bastırıp herkese teşekkür kartı gibi göndermeyi planlıyorum.
yavvvvvvvv bizim doğumgünü muallakta öff nolcak bilmiyorum..utkununki süper geçmişti..25-30kişi vardık en azından..bütün hazırlıklara aylar öncesinden başlamıştım böyle sizin gibi..ama bunda kaynanamlarla konuşmuyom..çağırsam bi türlü annmlerle biraraya gelmelerini istemiyom hadi ben neyse de..çağırmasam duyarlar kıyamet kopar..(kopar yani baya baya) netcem ben ya..yapmasam oğluma haksızlık yapcam yapsam ben zor durumda kalcam.offfffff offffffffffff..bana bi akıl verin kızlar..
eşin ne diyo
o ne taraftarı bu konuda peki?
sibel sabah bir grup cagır aksam diger grubu. sen biraz yorulursun ama olayda cıkmamış olur.
burakında 2 tane pastası olur. :)
ay bende simdi bu blogu okuyordum tam. :)
evet bu ıyı fıkır sıbel...
gunu 2 ye bol
yada bı kısım cmt bı kısım pazar cagır.
özlem ben 2.cocugu dusunmeye basladıgımdan berı bu bloga sarmış durumdayım
fikir veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?