aynı şeyi yazmışız kız kalpler bir..
walla kadıncağız bu ara yorgunluk atağındayok canım her zaman böyle değildir herhalde
aynen öyle,en azından bi fikrim olsunyani başıma gelcekleri önceden bileyim diyosun öylemi
ipek gündüz 1 saat 20 dk uyudu
şimdide 1 saat 40 dk dır yatıyo...
gece bu yüzden mi uyumuyor sizce? gündüz çok mu yatıyor dersiniz? sizinkiler ne kadar uyuyolar gündüz?
dün arkadaşa gitmiştim,toplasan 1.5 saat uyudu bütün gün,ama dün gece daha az kalktı,daha çok uyudu gibi...
şimdi dank etti. gündüz haddinden fazla mı yatıyor acaba???
ama uyumadıgında da gun gecmıyor,huzursuzluk tavan.
çıngar çıkıyor evde. uyutsan dert uyutmasan dert...
ogleden sonra tek uykuyamı dusursem ama o zamanda aksam erken yatmalı 8 gıbı.
ne bıleyım...
ipek gündüz 1 saat 20 dk uyudu
gece bu yüzden mi uyumuyor sizce? gündüz çok mu yatıyor dersiniz? sizinkiler ne kadar uyuyolar gündüz?
dün arkadaşa gitmiştim,toplasan 1.5 saat uyudu bütün gün,ama dün gece daha az kalktı,daha çok uyudu gibi...
ne bıleyım...
Sabah 1 kere,öğleden sonrada iki kere uyuyor ama en fazla yarım saat 45 dk felan akşamda 9 da gece uykusuna yatıyor,gecede 2-3 kere emmeye kalkıyor ama uyanmıyor sabah 6,30 7 gibide komple uyanıyor canım......ipek gündüz 1 saat 20 dk uyudu
ne bıleyım...
iyi akşamlar ayşegülmiabbete yetişemedik.herifim gelecek işten.eh ben gidem gayrı çok durdum zatii
had iyi akşamlarrr
zeynep davatiyeniz çok güzel olmuş çok beğendim,özlemcim ellerine sağlık,bu arada ipeğimede maşallah iyi kilo almış...
sibelcim bak güzel fikirmiş 2 kere kutlayın herkesin gönlü olsun ....
özlem (zeynoyla toprağın annesi) sarılığınız geçmiş hadi gözünaydın canım yavaş yavaş uykusuda düzene girer inş......
bizimki gün içinde ik defa 2 şer saat bazen ilk 3 ikinci 2 saat uyuyor dün bir ilki gerçekleştirdi akşam altıda yatıp sabah 9da kalktı baktım uyanmıyor gece 12 de mama yaptım uyurken yedirdim uykuya devam
maşallah ayten furkan uykucu olacak..
bizimki mümkün değil 9 a kadar yatsınsiftahı yoktur..
çalar saat mübarek 7 de uyanır komple..
benı beklıyomus heralde kalktı zıllı
meyve yedıreyım yemek yapayım wakıt kalırsa gelırım yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?