2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ipek gündüz 1 saat 20 dk uyudu
şimdide 1 saat 40 dk dır yatıyo...
gece bu yüzden mi uyumuyor sizce? gündüz çok mu yatıyor dersiniz? sizinkiler ne kadar uyuyolar gündüz?
dün arkadaşa gitmiştim,toplasan 1.5 saat uyudu bütün gün,ama dün gece daha az kalktı,daha çok uyudu gibi...
şimdi dank etti. gündüz haddinden fazla mı yatıyor acaba???
ama uyumadıgında da gun gecmıyor,huzursuzluk tavan.
çıngar çıkıyor evde. uyutsan dert uyutmasan dert...
ogleden sonra tek uykuyamı dusursem ama o zamanda aksam erken yatmalı 8 gıbı.
ne bıleyım...

miabbete yetişemedik.herifim gelecek işten.eh ben gidem gayrı çok durdum zatii
had iyi akşamlarrr

zeynep davatiyeniz çok güzel olmuş çok beğendim,özlemcim ellerine sağlık,bu arada ipeğimede maşallah iyi kilo almış...
sibelcim bak güzel fikirmiş 2 kere kutlayın herkesin gönlü olsun ....
özlem (zeynoyla toprağın annesi) sarılığınız geçmiş hadi gözünaydın canım yavaş yavaş uykusuda düzene girer inş......

zeynep benimki 8 de yatıyo akşam uykusuna superr oluyo..tavsiye edirm.
şimdi kaçtımmm..

bizimki şu sıralar.45dk-1-1.5 saatleri arasında değişecek şekilde bi sabah bi öğleden sonra 2kere yatıyo..
öğleden sonra 45 dk yatınca akşam 9 gibi bayılıyo resmen perişan oluyo..
1,5saat yatmışsa 10gibi yatırıyoz..
bence normal aslında..

zeynep doruk sabah uykusuna 10.30 - 12 arası uyuyor. oglen uykusunuda 3-4.5 arası uyuyor. aksamda 9.30 gibi yatıyor şu aralar. gecede 2 kez emmek icin kalkıyor.

bence daha erken gündüz tek uykuya düşmek icin. ama gündüz ipekin biraz enerjisini atmasımı gerek acaba

bizimki gün içinde ik defa 2 şer saat bazen ilk 3 ikinci 2 saat uyuyor dün bir ilki gerçekleştirdi akşam altıda yatıp sabah 9da kalktı baktım uyanmıyor gece 12 de mama yaptım uyurken yedirdim uykuya devam

Sabah 1 kere,öğleden sonrada iki kere uyuyor ama en fazla yarım saat 45 dk felan akşamda 9 da gece uykusuna yatıyor,gecede 2-3 kere emmeye kalkıyor ama uyanmıyor sabah 6,30 7 gibide komple uyanıyor canım......

miabbete yetişemedik.herifim gelecek işten.eh ben gidem gayrı çok durdum zatii
had iyi akşamlarrr
iyi akşamlar ayşegül

dimi 2 fikir akşam kocişe sunayım teklifi..

uyku uykunun damızlığı derler zeynep..burak günde 2 defa uyuyor, birinde 1 saat uyuyorsa diğerinde 2 saatten fazla uyuyormuş..gece de 2-3 kere kalkıyordu ama mamasını,suyunu içip geri uyuyordu..şimdi yatmadan önce bisküvili süt veriyorum 1 kere kalkıyor maşallah..bence çok değil..memeyi kesince düzene girecek herhalde ipeğin uykusu

gece yatmadan önce 100-120 cc sütlü bisküvi denesene..ya da tıka basa doyuncaya kadar ekmekli çorba :)

7 de uyanıyor 08.30 gibi uyuyor 10.30 da uyanıyor

13.00 uyuyor 13.45 falan uyanıyor (en fazla 45-60 dk arası )

17.30 da uyuyor 18.30 falan uyanıyor

bizimki gün içinde ik defa 2 şer saat bazen ilk 3 ikinci 2 saat uyuyor dün bir ilki gerçekleştirdi akşam altıda yatıp sabah 9da kalktı baktım uyanmıyor gece 12 de mama yaptım uyurken yedirdim uykuya devam

maşallah ayten furkan uykucu olacak..
bizimki mümkün değil 9 a kadar yatsın siftahı yoktur..
çalar saat mübarek 7 de uyanır komple..

hım... cok degıl demek uykusu
bebelerın su an uykuya ıhtıyacı war
hepsi de gayet uyuyorlar...
bızımkıde ogleden once 1 posta ogleden sonra 1 posta uyuyor toplamda 3 saatı buluyor gunduz uykusu
hulya mıde doldurma yaptım ama ıse yaramıyor maalesef. sanırım tek umudum memeyı kesınceye kalıyor. duzelınce o zaman duzelıcek gıbı.
ama ıpek gecelerı emmıyor kı
gece beslenmesını kestik.
uyanıyor,haretekınden uyanuyor. besıgın sagına soluna carpıyor. donerken kendı kendını uyandırıyor.
bosuna cocugun uykusundan kesmıyım o zaman...

benı beklıyomus heralde kalktı zıllı
meyve yedıreyım yemek yapayım wakıt kalırsa gelırım yıne

ya şu Toprakla Zeynep'e bayılıyorum.maşallah onlara...ne güzel de pozlar veriyorlar..zaten Toprak manken gibi çocuk...maşallah tekrar..Özlemcim Allah yardımcın olsun...çok zor ama çok zevkli di mi...

zeynepcim bence de davetiyeniz çok güzel olmuş.sadece ben orada ipek kuzumun yenidoğan resmini de görmek isterdim...emeğinize sağlık...ben de düşünüyorum resimli davetiye ama resimli magnet şeklinde davetiye d yaptırabilirim tam karar vermedim resimlere falan..

dilekcim ben de memnun oldum.okudum yazdıklarını..ben de Seda,Bahar'ın annesi...kuzenimin biri kız diğeri erkek aynı senin gibi ama büyük, ikizleri var.onlarda 25 şubatta 2 yaşına girecekler..biz çok sık görüştüğümüzden seni yakınen anlıyorum..kız yarın biryere gidecekse bugünden çantayı hazırlıyor hatta sabah erken gidecekse geceden giydiriyor falan..yoksa evden çıkamıyor..
daha neler neler..seni çok iyi anlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…