2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya seni bi gördüm bi çıktın ne oluyo dedim ben de..iyiyim ben de sağol canım..benim saatlerim yeni başladı da takılıyorum işte...

günaydın kızlar...

sedacım evet yenidoğan resmi olabilirdi,onu unutmuşuz bak

kızlar bugün babaneme gidicem,çok değil 2 gün kalıcam pazar dönücem. ersin hf sonu mesaisi warmış ewde tek napıcam...
10 gibi çıkıcam ipeğin uyku saatinde. girebilirsem ordan girerim,giremezsem merak etmeyin.

günaydın herkese..

yarın tatil süpper...

perşembe ya da cuma görümcemler gelecekmiş,onun telaşı başladı, kayınvalidemleri de çağırayım bari, burağın doğum günü haftası oluyor, onlarla kutlamış olurum..gelmicez demişler ama bakalım..

zeyno güle güle canım...

günaydın cnm evet hafta sonu süper ama hemen geçiyo ya şu doğum günlerini sağsaim atlataım inş. iki aile bir araya gelce zaman düşünüyo insann

Yoğun bir haftasonu bekliyor beni. D.günü hazırlıklarımız devam ediyor. Bende fazla giremem h.sonu. girsemde hemen okuyup çıkarım herhalde.

sizin planlarınız neler?

Bizde esma ben liseden arkadaşımızla gezecez.

Kızlar ben hala hastalanmadım bugğn bi test alıcam belirtileri var gelen yok deli olucam yaaa

haftasonu planım temizlik ve alışveriş

tüm evi temizlemem lazım, ablam ya da annem yardım eder artık.. aldığım kadın full mesai ile çalışıyor, hiç boş zamanı yok,sanırım başka birini bulmam lazım artık

sonra da burağın odasına halı ve salona da bi masa almak istiyoruz..eşimle çıkacağız bakalım.

günaydınnn
dogumgünü hazırlıkları hızlanmışş.oh oh sizlere kolay gelsinnn..bizimki kolayy
serapcım adet amanın geçtiyse yap istersen.için rahat etsin.yoksam bi bebek dahamı geliyo
işlerim hiç bitmiyo bu aralar.yine çok işim var sanırım bugün girmem.biterse oh ne ala dimi.

bu arada diyetim çok güzel gidiyo.yemeyince gidiyo işte.bogazimi tutmakta kararlıyom.gerçi eşim kardeşin geliyo sen yine yersin diyo ama yokk onlada yemeyecegim.ama ona güzel güzel yemekler yapiciim tabi..

bu arada defnede yeni huy başladı.ne zaman zeynebe yemek versem oda istiyo.aayy çok hoşuma gitti bu.ama illaki zeynebin tabagında istiyo.ona ayrı tabak koyyorum kafasını çeviriylo istemem diye.ama aynı tabaktan verince ağzını açıyo.belki böylece pütürlü olayınıda aşmış olurz dimi..az az yemeye başladı gibi

dün bunları kafamda pllanlarken bir yandan da özlem nasıl yapıyor acaba? yardımcı birini alıyor mu diye düşünmüştüm hani evde çok parti falan veriyorsun,hem de çalışıyorsun ya ondan..

aslında ben de hep düzenli almak istiyorum ama ona giden paraya acıyorum nedense. bir de içime sinmiyor..her seferinde karar veriyorum düzenli alıcam diye, her haftasonu bana kalıyor yine :) 10 gün önce falan 11 den sonra mutfak halılarını,oturma odasının halısını sildim..bu haftasonu da perdeler,camlar uğraşıcam..

işte ben açtımmı kapatamıyorum şu bilgisayarıı çok kızıyorum kendime çookk

ah ah Hülyacım hic sorma bu benimde kanayan bir yaram. cok acıyorum temizlikciye verilen paraya ama aslında acımamak gerek. gercekten bir sürü zaman kazandırıyor insana. bu aydan sonra bu aydan sonra diye diye yıpranıp gidiyorum işte. bu sabah tartıldım 49 kg. olmuşum. kendimden gidiyor yani. moralim bozuldu. bide zaten öyle güvenilir bir kadın bulmak da zor napıcam bilmiyorum. Eşim yardımcı olmaya calısıyor sagolsun. ev işlerinde ne istersem yapar elinden geldiği kadar ama elinden geldigi kadar işte tam benim istediğim gibi olmuyor malesef.

Şu anda bu partileri falan yapıyorum ama aslında evde o kadar cok iş varki. öyle bal dök yala olayımız yok yani :) bende saldım çayıra artık napim. 4 aydır toz alamıyorum düşün. 2 kez eşim aldı tozu benm vaktim yok.

Senin artık kesin alman lazım birini. hem hamilelik sonrada 2 cocuk işin daha da zorlaşacak. bir an önce güvenilir birini bul bari.

zeynepcim fotolara bakındım ama bulamadım ben bebeklik fotosunu. eger gönderirsen hemen onuda koyarım sorun değil.

günaydın herkese
haftasonu cadı ve haydutla yanlızım.ev işi zaten yapamıyorum.yapmaya kalksambişeye benzemiyo.anca çamaşır işi hallederim herhalde.15 günde bir temizlik için birini alıyorum.2 bakıcı bir temizlikci evde şirket kurdum.onlara çalışıyorum..bebişler yürüse rahatlarım diye düşünüyorum...kızlar sizinkiler yürüyormu benimkiler tembel galiba :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…