merhaba kızlar, uzun zamandır forumdayım, doğumdan önce de sizleri okurdum, çok yoğun çalıştığım için yazmaya çok fırsatım olamadı maalesef, benim adım çiğdem, 24 şubat doğumlu Nergiz Sude isimli bir kızım var.
sizlere ilk defa merhaba derken bir de sorum olacak, ben nergiz sude 5 aylıkken işe başladım, dolu dolu emzirdim, ek gıdalara da geçtik, çok şükür sorun yaşamadık, sütüm tabii zaman geçtikçe azaldı, merak ediyorum acaba sizler arasında çalışan ve sütünü sağan arkadaşlarım, gün içerisinde ne kadar süt çıkartabiliyorlar, ben 2 kez sağıyorum, toplasan 100 cc ancak çıkıyor, sizce normalmidir ?
aanaa hakkaten 40 yılda bir oldu sankim kız :))
sen naptın? ilaçları kullanıyor musun? doktora gittin mi,gidecek misin?
Kırk yılda bir boş derste boş kalıyom onda da kimse muhabbet etmiyo kızlar ya...
merhaba kızlar, uzun zamandır forumdayım, doğumdan önce de sizleri okurdum, çok yoğun çalıştığım için yazmaya çok fırsatım olamadı maalesef, benim adım çiğdem, 24 şubat doğumlu Nergiz Sude isimli bir kızım var.
sizlere ilk defa merhaba derken bir de sorum olacak, ben nergiz sude 5 aylıkken işe başladım, dolu dolu emzirdim, ek gıdalara da geçtik, çok şükür sorun yaşamadık, sütüm tabii zaman geçtikçe azaldı, merak ediyorum acaba sizler arasında çalışan ve sütünü sağan arkadaşlarım, gün içerisinde ne kadar süt çıkartabiliyorlar, ben 2 kez sağıyorum, toplasan 100 cc ancak çıkıyor, sizce normalmidir ?
çiğdem hoşgeldin canım..maşallah kızına da..ben bi 4 ay falan sağdım sütümü ama sonra oğlum bıraktı ve sütüm 2-3 gün içinde bitti..
hala sağan arkadaşlar var,dediğin gibi azalıyor çoğunun. ama bence azalmasının sebebi, beslenme,hergün aynı saatte sağamama,sağma sırasını atlama..benim düşüncelerim bunlar..
seni görüyordum ara sıra..gizli takipci seniii :) ne iş yapıyorsun da bu kadar yoğunsun acep?
Hoş geldin canım... Benim de iyice azaldı. Sağma sayısını azalttım ben. Bİ de adet dönemim . İkisinden 150 bile çıkmıyo.
Sağol canım. Doğum kontrol ilacıma başladım. Dİğerleri bitti. Dört ay kullanıp kontrole gideceğim bakalım inşallah geçer
Öyle olur zaten kHavvacım kırk yılda bir vakit olur bööle bekleriz
Hoşgeldin Çiğdem ben de Serap Berkin' in annesiyim memnun oldum.
Dediğin gibi zamanla azalma oluyo. Ben 4 aylıkken işe başladım. 7 ay sadece anne sütü aldı benim oğlum da, yavaş yavaş geçiyoruz ek gıdalara çünkü süt ağırlıklı besleniyor hala yemediği bi çok şey var. Ortalama 300 cc sağıyorum gün içinde bu. Bazen daha az bazen daha çok olabiliyor. Özellikle stresli olduğum ve canım sıkkın olduğunda 200 e kadar düşüyor. 3 gün sürekli emzirdiğimden pazartesileri 400 lere kadar çıkabiliyor. Tabi 4 ay öncekinin yarısı kadar sağıyorum. Günde 2 kes sağabiliyorum iş yoğunluğundan ilk zamanlar 4 kez sağıyordum. Sonra 3 e sonra 2 ye düştü. Kısmette ne varsa o kadar içecekler ne yapalım
Dilek merhaba tanışamadık seninle. Ben Serap Berkin' in annesiyim. Maşallah kuzularına ne kadar güzel ikisi bir arada. Tabi zorlukları da iki kat olduğuna göre Allah kolaylık versin. Sen çalışmasan 3 kişiye verceğin paradan daha karlı olabilir mi acaba
ayy hepimiz aynıymışız bu temizlik konusunda
kız dilek 1 bakıcı bakmadı mı niye 2 bakıcı? cadı ve haydut şirketikaç para veriyon bakıcılara?
hoşbuldum, ben de çok memnun oldum Serap :)
maşallah, azalmış ama yine de çok iyi sütün oranı, aynen öyle kısmet tabii, ama merak ettim sizlerin nasıl diye, yoksa hiç kafama takmıyorum azaldı diye, zaten yemek yiyor alıştı iyice maşallah ben yokken evde :)
merhaba,
ben çalışmasamda anca çocuklarıma bakabilirimya temizlik yapamam.benim bünyem de kuvvetli değil okadar herhalde hep yorgun hissediyorum . iş yerinde dinleniyorum (aman kimse duymasın) :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?