aaa kimse yookk((
PAPATYACIM ARS HUZURSUZ BİRAZ HEMEN YAZIM
DOĞUM 1330 GR BOY ÖLÇMEMİŞLER
1. AY 2090 GR BOY 42 CM
2.AY 3750 GR BOY 45,5CM
3.AY 4700 GR BOY 53.5CM
ŞİMDİDE KLOSU 5500 BOYU 55.5 CANIM
İYİ DİMİ ARKADAŞLAR DOĞUM KİLOSUNUN DÜŞÜKLÜĞÜ PREMATÜRE OLMASINA RAĞMEN İİ KİLO ALMIŞ DİMİ...
maşallah çok iyi almış.çok güzel toparlanmış..
Sonuncu kiloyu 4.ay olarakmı yazayım..
olur fark etmez ama 3 buçuk aylık 4 ya bitmedi...
ozaman degişir daha kuzum.sonuncuyu yazmıyorum .tam 4 aylık olsun o azaman yazarız tamammı ciciş..
plajbenim kız vurulurken agladı ama igne bitince oda sesini kesti.bide emzirdim uyudu kaldı..eve gelincede ateş düşürücüverdim.akşam çok çıkmadı ama 37.5 oldu ateşimiz.ben bi daha verdim ateş düşürücü hemen düştü...kötü degildi yani..gitmeden banyo yaptır üç gün banyo yaptırtmıyorlar...korma...
görünmüyo amatamamdır ekledim..
görünmüyo ama
Fatoşçum maşallah Aras çok iyi toparlamış. Esra 'nın da 13 günlükken %20 kilo kaybı vardı. O da çok iyi toparladı...
Ayşegül canım. Sen yeni topik aç. Öbürünü kilitlerim ben...
Kızlar hediyeleşme işi ne oldu?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 KIZ BİLİYOM BAKTIMDIDA GÖRÜNMEMEİŞTİ ALLAH SENİbacım buraya eklemedim.topige ekledim...)))
Fatoşçum maşallah Aras çok iyi toparlamış. Esra 'nın da 13 günlükken %20 kilo kaybı vardı. O da çok iyi toparladı...
Ayşegül canımEVET CANIM ŞÜKÜR TOPLANSINLAR TOPLANSINLAR TOSUN OLSUN HEPSİ...kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan. Sen yeni topik aç. Öbürünü kilitlerim ben...
yeni topigi açtım kızlar artık oraya kilo ve boy takibi yapılacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?