2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar meraba ...ya ben direk soru sorcam size.........bu üçlü aşı varya 2. ayda yapılan yani üçtane birden vurulan ya ben çok korkuyom ....sizin bebekleriniz çok ağladımıııııı....ateş falan çıktımı ben yalnızım zaten eşim yok yanımda çok korkuyom ayın 27 sinde sağlık ocağında yaptırcaz ama içim çok sıkılıyo kalbim sıkışıyo...ağlayınca çok telaş yapıyom çok korkuyorum ya o gün ne yapcam bilmiom......7 günümüz kaldıda mafoldumben

plajbenim kız vurulurken agladı ama igne bitince oda sesini kesti.bide emzirdim uyudu kaldı..eve gelincede ateş düşürücüverdim.akşam çok çıkmadı ama 37.5 oldu ateşimiz.ben bi daha verdim ateş düşürücü hemen düştü...kötü degildi yani..gitmeden banyo yaptır üç gün banyo yaptırtmıyorlar...korma...

aaa kimse yookk((

PAPATYACIM ARS HUZURSUZ BİRAZ HEMEN YAZIM

DOĞUM 1330 GR BOY ÖLÇMEMİŞLER
1. AY 2090 GR BOY 42 CM
2.AY 3750 GR BOY 45,5CM
3.AY 4700 GR BOY 53.5CM
ŞİMDİDE KLOSU 5500 BOYU 55.5 CANIM

İYİ DİMİ ARKADAŞLAR DOĞUM KİLOSUNUN DÜŞÜKLÜĞÜ PREMATÜRE OLMASINA RAĞMEN İİ KİLO ALMIŞ DİMİ...

maşallah çok iyi almış.çok güzel toparlanmış..
sonuncu kiloyu 4.ay olarakmı yazayım..

papatya sağol kıs anam ölcem korkumdan ya benim kıs 1 ay önceydimi heralde öle 4.100 gr dı.boyuda 54 cm di galiba şu an 1.5 aylık olmak üzreyiz 24 şubatta ya karışık oldu biraz canım kusura bakma ben 27 şubatı bi atlatım yazarım ...uyndı bitanem byyyyyyyyy

Fatoşçum maşallah Aras çok iyi toparlamış. Esra 'nın da 13 günlükken %20 kilo kaybı vardı. O da çok iyi toparladı...

Ayşegül canım. Sen yeni topik aç. Öbürünü kilitlerim ben...

Fatoşçum maşallah Aras çok iyi toparlamış. Esra 'nın da 13 günlükken %20 kilo kaybı vardı. O da çok iyi toparladı...

Ayşegül canım. Sen yeni topik aç. Öbürünü kilitlerim ben...

valla çok iyi olacak böyleikide bir listeyi göstermek güzel durmuyo.tamam açıyrum..

bacım buraya eklemedim.topige ekledim...)))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 KIZ BİLİYOM BAKTIMDIDA GÖRÜNMEMEİŞTİ ALLAH SENİ

yeni topigi açtım kızlar artık oraya kilo ve boy takibi yapılacak..

OK CANIM..AY NE SESSİZ BU GÜN BURA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…