Zaten biz yokken daha güzel yiyorlar. Varken memeye güveniyorlar. Ban zorla yediriyorum bir çok şeyi ama annem çok rahat yediriyor hem da ha hum diye diye yiyor. Dün akşam bişey yemedi mesela. Dün izinliydim saat 4 te meyvesini yedirdim ondan sonra sadece emdi saat sekizde de yattı on buçukta emmeye kalktı bi daha da sabah kalktı.
Ya bi de benim oğlan süt saatiyle diğer yemeklerin saatini ayırıyo. Acıktığında süt saatinde meme diyo yemek saatinde mama
Selam şekerler nasılsınız
Ben yakında kaçacağım bu evden gece gündüz mızık mızık çocuk ya .İçime afakanlar basıyor o ağladıkçaŞu havalar bir ısınsaydı da en azından dışarı sık sık çıkardık .Zaten benim oğlan arabasına bindimi gezdiğimiz sürece uyur eve geldik mi hemen uyanır .Acaba arabayı evin içine mi koysam
doğru meme varken o kadar istekli yemiyolar, ama özlüyolar tabii bi de düşkünse benim kız gibi :)
oh maşallah ne güzel uyumuş, çok sık kalkar benim kız emmeye geceleri 3 saatte bir aşağı yukarı, o yüzden hep yorgunum ben
Ay canım ya. Ah Mertan sen büyüyene kadar annen yaşlandı valla.
Kız yıka rabanın tekerleklerini yatır içine evde gündüz uykusuna falan bi de denemekten ne çıkar
Aynen canım çok düşkünüz memeye. Valla son bir ayın en güzel uykusuydu dün geceki iyi etti ben de nezleyim zaten dinlendim. Diş çıkarmaya başladığından beri çok sık uyanıyordu geceleri ondan önce de böyle uyurdu. İnşallah eskş halimize dönüşün bir işaretidir bu yoksa yorgunluktan biteceğim
okurken ben dicektim arabayı eve koy diye, sen yazmışsın zaten..denemekten ne çıkar,belki bi süre işe yarar...
senin kucağında da mı mızrıdıyor, bir süre sürekli kucağında tutsan...
hoşbuldum, ben de çok memnun oldum Serap :)
maşallah, azalmış ama yine de çok iyi sütün oranı, aynen öyle kısmet tabii, ama merak ettim sizlerin nasıl diye, yoksa hiç kafama takmıyorum azaldı diye, zaten yemek yiyor alıştı iyice maşallah ben yokken evde :)
merhaba,
ben çalışmasamda anca çocuklarıma bakabilirimya temizlik yapamam.benim bünyem de kuvvetli değil okadar herhalde hep yorgun hissediyorum . iş yerinde dinleniyorum (aman kimse duymasın) :)))
Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar sizinle daha önce karşılaşmamıştım .Ben Tuğba Mertkanın annesiyim mennun oldum
ayşegülcüm,hadi gözün aydın diyelim...böyle devam etsin inşallah.ister misin senin kızı artık durduramayasın..mama diye ağlarmışş...bu arada defnede yeni huy başladı.ne zaman zeynebe yemek versem oda istiyo.aayy çok hoşuma gitti bu.ama illaki zeynebin tabagında istiyo.ona ayrı tabak koyyorum kafasını çeviriylo istemem diye.ama aynı tabaktan verince ağzını açıyo.belki böylece pütürlü olayınıda aşmış olurz dimi..az az yemeye başladı gibi
aaynen ya...burası yüzünden bütün işlerimin zamanları aksıyor...işte ben açtımmı kapatamıyorum şu bilgisayarııçok kızıyorum kendime çookk
benim kız 1 aydır yürüyüp evi karıştırmakla meşgul.mikser diye çağırıyorum kendisini...ama olsun hasta olmasında varsın dağıtsın ne yapayım amaann...günaydın herkese
haftasonu cadı ve haydutla yanlızım.ev işi zaten yapamıyorum.yapmaya kalksambişeye benzemiyo.anca çamaşır işi hallederim herhalde.15 günde bir temizlik için birini alıyorum.2 bakıcı bir temizlikci evde şirket kurdum.onlara çalışıyorum..bebişler yürüse rahatlarım diye düşünüyorum...kızlar sizinkiler yürüyormu benimkiler tembel galiba :)))
merhaba çiğdemcim.ben de seni ara ara görürdüm demek bugüne kısmetmiş tanışmak..merhaba kızlar, uzun zamandır forumdayım, doğumdan önce de sizleri okurdum, çok yoğun çalıştığım için yazmaya çok fırsatım olamadı maalesef, benim adım çiğdem, 24 şubat doğumlu Nergiz Sude isimli bir kızım var.
sizlere ilk defa merhaba derken bir de sorum olacak, ben nergiz sude 5 aylıkken işe başladım, dolu dolu emzirdim, ek gıdalara da geçtik, çok şükür sorun yaşamadık, sütüm tabii zaman geçtikçe azaldı, merak ediyorum acaba sizler arasında çalışan ve sütünü sağan arkadaşlarım, gün içerisinde ne kadar süt çıkartabiliyorlar, ben 2 kez sağıyorum, toplasan 100 cc ancak çıkıyor, sizce normalmidir ?
sen çoktan gitmişindir ama evet dahiliyeye canım..geçmiş olsun çabuk iyileşir inşallah..kızlar babam rahatsızlanmış da,mide rahatsızlığı,kusma,üşütme gibi hastalıklar için dahiliye ye mi gidilir yoksa başka bölüme mi? uzun zamandır böyle,bulgur vs. yediği zaman aşırı derecede rahatsızlanıyor..
gitmem diyor ama yemekten sonra eve gidip ikna edip doktora götüreceğim..
kızlar babam rahatsızlanmış da,mide rahatsızlığı,kusma,üşütme gibi hastalıklar için dahiliye ye mi gidilir yoksa başka bölüme mi? uzun zamandır böyle,bulgur vs. yediği zaman aşırı derecede rahatsızlanıyor..
gitmem diyor ama yemekten sonra eve gidip ikna edip doktora götüreceğim..
selam kızlarr..
bi yandan mirayla mücadelem devam ediyor, bi yandan da bişeyler yazmaya çalışıyorum. ayy 1 dk durmuyor bu bücür.
bi uyusa da işlerimi haletsem.
bişey sorcam. miray 4-5 gündür yırtarcasına kulağını kaşıyor. kulağının arka kısmını yırtmış nerdeyse. gece gündüz böyle. 3 gecedir de uyku yok zaten. bu kulak niye kaşınır. temiz de yani. :26:
güzel anneler nasılsınz?? ben feci grip oldum.. ömüre de geçti sanırım öksürüyor..
ne yapayım balgamlı öksürüğe ne iyi gelir...??
hayırlı günler herkese...
en son bebek demişsiniz benim kzım da 24 şubatttt doğumluuu
canım ilaç ismi vermeyi doğru bulmam ama ılık ıhlamur biberonuna koyup verebilirsin eline..güzel anneler nasılsınz?? ben feci grip oldum.. ömüre de geçti sanırım öksürüyor..
ne yapayım balgamlı öksürüğe ne iyi gelir...??
hayırlı günler herkese...
en son bebek demişsiniz benim kzım da 24 şubatttt doğumluuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?