2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Selam şekerler nasılsınız
Ben yakında kaçacağım bu evden gece gündüz mızık mızık çocuk ya .İçime afakanlar basıyor o ağladıkça Şu havalar bir ısınsaydı da en azından dışarı sık sık çıkardık .Zaten benim oğlan arabasına bindimi gezdiğimiz sürece uyur eve geldik mi hemen uyanır .Acaba arabayı evin içine mi koysam

doğru meme varken o kadar istekli yemiyolar, ama özlüyolar tabii bi de düşkünse benim kız gibi :)

oh maşallah ne güzel uyumuş, çok sık kalkar benim kız emmeye geceleri 3 saatte bir aşağı yukarı, o yüzden hep yorgunum ben

Ay canım ya. Ah Mertan sen büyüyene kadar annen yaşlandı valla.
Kız yıka rabanın tekerleklerini yatır içine evde gündüz uykusuna falan bi de denemekten ne çıkar

Aynen canım çok düşkünüz memeye. Valla son bir ayın en güzel uykusuydu dün geceki iyi etti ben de nezleyim zaten dinlendim. Diş çıkarmaya başladığından beri çok sık uyanıyordu geceleri ondan önce de böyle uyurdu. İnşallah eskş halimize dönüşün bir işaretidir bu yoksa yorgunluktan biteceğim

ahh ne güzelll , inşallah böyle devam eder, darısı başımıza :)

kızlar babam rahatsızlanmış da,mide rahatsızlığı,kusma,üşütme gibi hastalıklar için dahiliye ye mi gidilir yoksa başka bölüme mi? uzun zamandır böyle,bulgur vs. yediği zaman aşırı derecede rahatsızlanıyor..

gitmem diyor ama yemekten sonra eve gidip ikna edip doktora götüreceğim..

okurken ben dicektim arabayı eve koy diye, sen yazmışsın zaten..denemekten ne çıkar,belki bi süre işe yarar...

senin kucağında da mı mızrıdıyor, bir süre sürekli kucağında tutsan...

okurken ben dicektim arabayı eve koy diye, sen yazmışsın zaten..denemekten ne çıkar,belki bi süre işe yarar...

senin kucağında da mı mızrıdıyor, bir süre sürekli kucağında tutsan...

Canım o kadar hareketliki hem herkese beni kucağınıza alın diye kollarını uzatıyor .Hemde kucaktada durmuyor inmek istiyor .Tam bir beter böcek anlayacağın kıpır kıpır bu kadar harekete rağmen neden uyumuyor çözebilmiş değilim
Baban içinde geçmiş olsun umarım ciddi birşey değildir ama bende nereye gidilir hiç bilmiyorum :78:

selam kızlar nasılsınız,kızı uyuttum şimdi..biraz geçmişe bakayım...
4000 li sayfalar haa..tebrikler valla bize...

merhaba,
ben çalışmasamda anca çocuklarıma bakabilirimya temizlik yapamam.benim bünyem de kuvvetli değil okadar herhalde hep yorgun hissediyorum . iş yerinde dinleniyorum (aman kimse duymasın) :)))

Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar sizinle daha önce karşılaşmamıştım .Ben Tuğba Mertkanın annesiyim mennun oldum

selam kızlarr..
bi yandan mirayla mücadelem devam ediyor, bi yandan da bişeyler yazmaya çalışıyorum. ayy 1 dk durmuyor bu bücür.

bi uyusa da işlerimi haletsem.

bişey sorcam. miray 4-5 gündür yırtarcasına kulağını kaşıyor. kulağının arka kısmını yırtmış nerdeyse. gece gündüz böyle. 3 gecedir de uyku yok zaten. bu kulak niye kaşınır. temiz de yani. :26:

ayşegülcüm,hadi gözün aydın diyelim...böyle devam etsin inşallah.ister misin senin kızı artık durduramayasın..mama diye ağlarmışş...
işte ben açtımmı kapatamıyorum şu bilgisayarıı çok kızıyorum kendime çookk
aaynen ya...burası yüzünden bütün işlerimin zamanları aksıyor...
benim kız 1 aydır yürüyüp evi karıştırmakla meşgul.mikser diye çağırıyorum kendisini...ama olsun hasta olmasında varsın dağıtsın ne yapayım amaann...

merhaba çiğdemcim.ben de seni ara ara görürdüm demek bugüne kısmetmiş tanışmak..
Seda ben.Kızımın adı Bahar...aramıza hoşgeldin.kızının adı da çok güzelmiş..senin kızın bizim en son meleğimiz oldu..çünkü 23 şubat vardı en son özge diye...resmini de eklermisin fotolara kızının tanışalım onunla da...
süt ile ilgili soruna cevap veremiyorum benim de 7.ayda bitti çünkü...
sen çoktan gitmişindir ama evet dahiliyeye canım..geçmiş olsun çabuk iyileşir inşallah..

gittin mi bilmiyorum ama benim babama genel cerrah baktı. (akrabamızdı, belki ondan)
rahatsızlığı söyleyince yönlendiriyorlar zaten.

güzel anneler nasılsınz?? ben feci grip oldum.. ömüre de geçti sanırım öksürüyor..

ne yapayım balgamlı öksürüğe ne iyi gelir...??

Selam canım hoşgeldin
Kulak kaşımasını bilemiyorum ki diş çıkarırken kulaklarıyla çok uğraşıyorlar ama çekiştirme gibi daha çok
Herşeyide dişe bağlıyoruz gerçi

güzel anneler nasılsınz?? ben feci grip oldum.. ömüre de geçti sanırım öksürüyor..

hayırlı günler herkese...

en son bebek demişsiniz benim kzım da 24 şubatttt doğumluuu

Hoşgeldiniz bacılar
Seçil çok geçmiş olsun canım ikinizede İkinizin birden hasta olması kötü olmuş gerçekten zor oluyor
En iyisi drunuza balgam söktürücü şurup yazdırın başka türlü geçmiyor malesef .İlaç vermeyi bende pek sevmiyorum ama ne yapalım iyileşmesi için şart daha da ilermesin en azından

canım ilaç ismi vermeyi doğru bulmam ama ılık ıhlamur biberonuna koyup verebilirsin eline..

hayırlı günler herkese...

en son bebek demişsiniz benim kzım da 24 şubatttt doğumluuu

merhaba canım..ben seni 22 şubat diye hatırlıyodum o yüzden canım..afedersin öyle aklımda kalmış..genelde herkesi tutarım aklımda ama karıştırdım demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…