2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım ilaç ismi vermeyi doğru bulmam ama ılık ıhlamur biberonuna koyup verebilirsin eline..

.

sağol sedacım.. fazla değil ama doktora götüemek istemiyorum açıkçası bir sürü tahlil yapıyorar boşuna çocuğa bir iki gün ıhlamur verip artarsa doktora götürmeyi düşünüyorum.. yanlış mı yapıyorum acaba???

çok teşekkürler Seda, hoşbuldum :)
resimlerinden ekledim, bir albüm yaptım görebilmeniz için, ismini beğenmene sevindim, çiçek isimleri kızımla ikimizin de, öyle denk geldi :)

ya herkes geçmişte heralde..şurda kızı uyuttuk biraz muhabbete geldik kimse konuşmuyor.ziyaretçilere laf attım onlar da kaçtı 1 tane kaldı..hep böyle oluyo haa..
neyse ben de gidip yemek koyayım ocağa bari gelirim yine...

küpeleri görmüştüm geçen gün, çok güzel olmuş, baharı görünce aklıma geldi, doğduğunda kızıma çok güzel mavi renkte küpe getirmişti yengemiz, 1 yaşında takarız deyip kasaya kaldırmıştık :)

şimdi senden cesaretlenip deldirsem mi diye düşünmeye başladım açıkçası :)

hayır canım,doğrusun.hemen kimyasallara boğmayalım çocukları..benim de geçen çok öksürüyordu kızım balgamı da vardı..dut pekmezi bu konuda işe yararmış ha bak aklıma o da geldi şimdi..ben ondan yedirdim..göğsünü de sırtını da sıcak tuttum,terlemesine dikkat ettim..geçti çok şükür,geçmeseydi gidicektim..
resimlerinden ekledim, bir albüm yaptım görebilmeniz için, ismini beğenmene sevindim, çiçek isimleri kızımla ikimizin de, öyle denk geldi :)
hadi bekliyoruz.ben de az önce bahar'ın yeni resimlerini ekledim fotolara..

Maşallah canım kızına çok tatlı .Gözleride tam bir nazar boncuğu gerçekten .Allah size bağışlasın kem gözlerden ,nazarlardan korusun kızınızı

Maşallah canım kızına çok tatlı .Gözleride tam bir nazar boncuğu gerçekten .Allah size bağışlasın kem gözlerden ,nazarlardan korusun kızınızı

çok teşekkürler Tuğba, evet boncuk gözlü bir kız :))

amin cümlemizinkini canım, çok sağol, mertkan da çok yakışıklı avatardan gördüğüm kadarıyla :)

çok teşekkürler, hoşbulduk :)

çok tatlı kızın maşallah, gülen yüzü hiç solmasın meleklerimizin :)

sağol cnm. Hülya ben, kızımın adı da Miray. ben de albünüze bakıcam birazdan: şirin bi cimcime göreceğime eminim.

Selam canım hoşgeldin
Kulak kaşımasını bilemiyorum ki diş çıkarırken kulaklarıyla çok uğraşıyorlar ama çekiştirme gibi daha çok
Herşeyide dişe bağlıyoruz gerçi

üff bilemedim. bizimkinin dişi yok malum: haydi hayırlısı.
mertkan kuşum nası oldu.
geçen gün bi başsağlığı sözkonusu oldu. dilekte bulundum ama kim hala bilmiyorum. tekrar baın sağolsun .

o cesaret bende hep var da: babamız sağolsun, maydanozluk yapıyor.

amin cümlemizinkini canım, çok sağol, mertkan da çok yakışıklı avatardan gördüğüm kadarıyla :)

ayy maşallah: çok canlar yakacak maşallah.
allah nazarlardan, kem gözleden korusun.
analı babalı büyütsün inş

sağol cnm. Hülya ben, kızımın adı da Miray. ben de albünüze bakıcam birazdan: şirin bi cimcime göreceğime eminim.

o cesaret bende hep var da: babamız sağolsun, maydanozluk yapıyor.

çok memnun oldum Hülya, sorma bu cimcimeler çok fena :)

babamızla henüz paylaşmadım, paylaşırsam en kötü senaryoları yazmaya başlar, şöyle ki ;
kızımız biliyosun kulaklarıyla oynar, onları çıkartabilir ve ağzına atabilir :)
belki yara olabilir, kulağına bi zararı olabilir falan :)
endişeler ve kaygılar, biz annelerde de olabiliyo bazen ama, küçükken deldirmekte fayda var diye düşünüyorum :)

çiğdemcim ben de fotolar da bekliyorum,sonradan aklıma geldi albüm deyince baktım profiline...çok güzel bi bebek maşallah..Allah korusun hepsini...
bence de şimdi deldirmek en iyisi. benim kuzen bekledi bekledi kız şu an 2 yaşına girecek dokundurtmuyor bile kulağına..kucağına alamıyosun ki ne kulağı..en iyisi erkenden yaptırmak..
ben şimdi 15 gün geçsin şu alttan kulağı saran küpelerden alıcam böylece batma sorunu da kalkacak ortadan..yani şu an da batmıyor arkası çok kısa ama tedbir...

Son düzenleme:
herkese merhabalar!
tüm bebekler ve anneler saglıklı,iyilerdir umarım.
hoşgeldin demhant.cok seker maşş. kızının ismi neydi?gecmişe şöyle bir baktım ama...

kızlar, 9-18kg oto koltugu kullanmaya baslayan var mı? hangi marka ve memnun musunuz? biz hala Aydın'ı 0-13kg oto koltugu(ana kucagı) kullanıyoruz,bebek arabasına monte edildigi icin rahat oluyor ama artık büyügüne gecmek zorundayız, cünkü oglum oturmak istemiyor.tavsiyeleriniz?

kulaklarını delerken acı duydu mu Bahar? agladı mı?

Son düzenleme:
Doğum sayfasından onayladığım kadarıyla bildiğim yarın bitanesii ÖYKÜ'nün doğum günü...kendisini ara ara gördüm ama tam yazacakken kayboluyor,geziniyor heralde...
Yarın belki giremez diye düşünerekten bugünden tatlı kızımızın doğumgününü kutluyor,nice sağlıklı mutlu huzurlu analı-babalı yaşlara diyorum...

Teşekkürler canım mütevazı olmayalım yakışıklıdır benim oğlumda
Gerçi kim ne derse desin Şubat bebeklerinin hepside birbirinden güzel ve yakışıklı

Sağol canım ,eşimin anneannesi baya yaşlıydı öyle çok hasta falan değildi .Rahatsızlandığı için dra götürdüler mide kanaması geçirmiş aniden ölüverdi . Çok şükür kimseye muhtaç olmadan hastalık çekmeden ,yatmadan öldü .Mekanı cennet olsun inş.
Mertkuşunda sağlığı iyi canımda bu ara çok mızlak arkamdan çok ağlıyor odadan çıktığımda .Gece uykusu zaten yoktu gündüzde uyumuyor hiç deli ediyor beni mızıl mızıl hep arkamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…