gene ziyaretçilerimiz var...merhaba size de....her ne kadar cevap vermesenizde...
canım ilaç ismi vermeyi doğru bulmam ama ılık ıhlamur biberonuna koyup verebilirsin eline..
.
merhaba çiğdemcim.ben de seni ara ara görürdüm demek bugüne kısmetmiş tanışmak..
Seda ben.Kızımın adı Bahar...aramıza hoşgeldin.kızının adı da çok güzelmiş..senin kızın bizim en son meleğimiz oldu..çünkü 23 şubat vardı en son özge diye...resmini de eklermisin fotolara kızının tanışalım onunla da...
süt ile ilgili soruna cevap veremiyorum benim de 7.ayda bitti çünkü...
demhant, cchemicall hoşgeldinizz..
eee herkes iyi mii?
ya herkes geçmişte heralde..şurda kızı uyuttuk biraz muhabbete geldik kimse konuşmuyor.ziyaretçilere laf attım onlar da kaçtı 1 tane kaldı..hep böyle oluyo haa..
neyse ben de gidip yemek koyayım ocağa bari gelirim yine...
hayır canım,doğrusun.hemen kimyasallara boğmayalım çocukları..benim de geçen çok öksürüyordu kızım balgamı da vardı..dut pekmezi bu konuda işe yararmış ha bak aklıma o da geldi şimdi..ben ondan yedirdim..göğsünü de sırtını da sıcak tuttum,terlemesine dikkat ettim..geçti çok şükür,geçmeseydi gidicektim..sağol sedacım.. fazla değil ama doktora götüemek istemiyorum açıkçası bir sürü tahlil yapıyorar boşuna çocuğa bir iki gün ıhlamur verip artarsa doktora götürmeyi düşünüyorum.. yanlış mı yapıyorum acaba???
hadi bekliyoruz.ben de az önce bahar'ın yeni resimlerini ekledim fotolara..çok teşekkürler Seda, hoşbuldum :)
resimlerinden ekledim, bir albüm yaptım görebilmeniz için, ismini beğenmene sevindim, çiçek isimleri kızımla ikimizin de, öyle denk geldi :)
çok teşekkürler Seda, hoşbuldum :)
resimlerinden ekledim, bir albüm yaptım görebilmeniz için, ismini beğenmene sevindim, çiçek isimleri kızımla ikimizin de, öyle denk geldi :)
Maşallah canım kızına çok tatlı .Gözleride tam bir nazar boncuğu gerçekten .Allah size bağışlasın kem gözlerden ,nazarlardan korusun kızınızı
hayırlı günler herkese...
en son bebek demişsiniz benim kzım da 24 şubatttt doğumluuu
önemli değil canm, hatırlatmak istedim...merhaba canım..ben seni 22 şubat diye hatırlıyodum o yüzden canım..afedersin öyle aklımda kalmış..genelde herkesi tutarım aklımda ama karıştırdım demek ki.
çok teşekkürler, hoşbulduk :)
çok tatlı kızın maşallah, gülen yüzü hiç solmasın meleklerimizin :)
Selam canım hoşgeldin
Kulak kaşımasını bilemiyorum ki diş çıkarırken kulaklarıyla çok uğraşıyorlar ama çekiştirme gibi daha çok
Herşeyide dişe bağlıyoruz gerçi
küpeleri görmüştüm geçen gün, çok güzel olmuş, baharı görünce aklıma geldi, doğduğunda kızıma çok güzel mavi renkte küpe getirmişti yengemiz, 1 yaşında takarız deyip kasaya kaldırmıştık :)
şimdi senden cesaretlenip deldirsem mi diye düşünmeye başladım açıkçası :)
merhabalar, çok sevindim ikisi de kız ve aynı gün doğumlular :)
çok teşekkürler Tuğba, evet boncuk gözlü bir kız :))
amin cümlemizinkini canım, çok sağol, mertkan da çok yakışıklı avatardan gördüğüm kadarıyla :)
sağol cnm. Hülya ben, kızımın adı da Miray. ben de albünüze bakıcam birazdan: şirin bi cimcime göreceğime eminim.
o cesaret bende hep var da: babamız sağolsun, maydanozluk yapıyor.
ayy maşallah: çok canlar yakacak maşallah.
allah nazarlardan, kem gözleden korusun.
analı babalı büyütsün inş
Teşekkürler canım mütevazı olmayalım yakışıklıdır benim oğlumdaçok teşekkürler Tuğba, evet boncuk gözlü bir kız :))
amin cümlemizinkini canım, çok sağol, mertkan da çok yakışıklı avatardan gördüğüm kadarıyla :)
sağol cnm. Hülya ben, kızımın adı da Miray. ben de albünüze bakıcam birazdan: şirin bi cimcime göreceğime eminim.
üff bilemedim. bizimkinin dişi yok malum: haydi hayırlısı.
mertkan kuşum nası oldu.
geçen gün bi başsağlığı sözkonusu oldu. dilekte bulundum ama kim hala bilmiyorum. tekrar baın sağolsun .
o cesaret bende hep var da: babamız sağolsun, maydanozluk yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?