herkese merhabalar!
tüm bebekler ve anneler saglıklı,iyilerdir umarım.
hoşgeldin demhant.cok seker maşş. kızının ismi neydi?gecmişe şöyle bir baktım ama...
kızlar, 9-18kg oto koltugu kullanmaya baslayan var mı? hangi marka ve memnun musunuz? biz hala Aydın'ı 0-13kg oto koltugu(ana kucagı) kullanıyoruz,bebek arabasına monte edildigi icin rahat oluyor ama artık büyügüne gecmek zorundayız, cünkü oglum oturmak istemiyor.tavsiyeleriniz?
kulaklarını delerken acı duydu mu Bahar? agladı mı?
çok teşekkürler :)
gün içinde kaç kere sağıyosun peki, ben 2 kez sağıyorum 100 çıkıyo da.
merhaba,
ben çalışmasamda anca çocuklarıma bakabilirimya temizlik yapamam.benim bünyem de kuvvetli değil okadar herhalde hep yorgun hissediyorum . iş yerinde dinleniyorum (aman kimse duymasın) :)))
kızlar babam rahatsızlanmış da,mide rahatsızlığı,kusma,üşütme gibi hastalıklar için dahiliye ye mi gidilir yoksa başka bölüme mi? uzun zamandır böyle,bulgur vs. yediği zaman aşırı derecede rahatsızlanıyor..
gitmem diyor ama yemekten sonra eve gidip ikna edip doktora götüreceğim..
Canım o kadar hareketliki hem herkese beni kucağınıza alın diye kollarını uzatıyor .Hemde kucaktada durmuyor inmek istiyor .Tam bir beter böcek anlayacağın kıpır kıpır bu kadar harekete rağmen neden uyumuyor çözebilmiş değilim
Baban içinde geçmiş olsun umarım ciddi birşey değildir ama bende nereye gidilir hiç bilmiyorum :78:
selam kızlarr..
bi yandan mirayla mücadelem devam ediyor, bi yandan da bişeyler yazmaya çalışıyorum. ayy 1 dk durmuyor bu bücür.
bi uyusa da işlerimi haletsem.
bişey sorcam. miray 4-5 gündür yırtarcasına kulağını kaşıyor. kulağının arka kısmını yırtmış nerdeyse. gece gündüz böyle. 3 gecedir de uyku yok zaten. bu kulak niye kaşınır. temiz de yani. :26:
güzel anneler nasılsınz?? ben feci grip oldum.. ömüre de geçti sanırım öksürüyor..
ne yapayım balgamlı öksürüğe ne iyi gelir...??
herkese merhabalar!
hoşgeldin demhant.cok seker maşş. kızının ismi neydi?gecmişe şöyle bir baktım ama...
kızlar, 9-18kg oto koltugu kullanmaya baslayan var mı? hangi marka ve memnun musunuz? biz hala Aydın'ı 0-13kg oto koltugu(ana kucagı) kullanıyoruz,bebek arabasına monte edildigi icin rahat oluyor ama artık büyügüne gecmek zorundayız, cünkü oglum oturmak istemiyor.tavsiyeleriniz?
Doğum sayfasından onayladığım kadarıyla bildiğim yarın bitanesii ÖYKÜ'nün doğum günü...kendisini ara ara gördüm ama tam yazacakken kayboluyor,geziniyor heralde...
Yarın belki giremez diye düşünerekten bugünden tatlı kızımızın doğumgününü kutluyor,nice sağlıklı mutlu huzurlu analı-babalı yaşlara diyorum...
herkese merhabalar!
merhaba ;bi koşu eve gidip kurşun döktürüp geldim..işe yarar inşallah bütün sıkıntılarımız gider
herkese merhabalar!
canım ben yeni aldım oto koltuklarını.sunny marka ..kademeli olanlardan.tanesi 160 tl den :))) malum biz çift çift alıyoruz
çiğdemcim ben de fotolar da bekliyorum,sonradan aklıma geldi albüm deyince baktım profiline...çok güzel bi bebek maşallah..Allah korusun hepsini...
bence de şimdi deldirmek en iyisi. benim kuzen bekledi bekledi kız şu an 2 yaşına girecek dokundurtmuyor bile kulağına..kucağına alamıyosun ki ne kulağı..en iyisi erkenden yaptırmak..
ben şimdi 15 gün geçsin şu alttan kulağı saran küpelerden alıcam böylece batma sorunu da kalkacak ortadan..yani şu an da batmıyor arkası çok kısa ama tedbir...
İnşallah canım.Hayırdır ne sıkıntılarınız var?
herkese merhabalar!
Senin cadı ve haydutun adı neydi canım...
çok teşekkürler hoşbuldum,
kızımın adı Nergiz Sude :)
cadımın adı Azra, haydutumun adı Efe
Canım ben önceleri 4 defa sağıyodum 24 saatte. Sabah öğlen ikindi ve gece. Ama artık iki kez sağıyorum. Çünkü kızım meme almadı benim 11 aydır sağarak verdim sütümü. Ve Çok sıkıldım sağmaktan. Bir ay daha sağacağım tamam artık.
herkese iyi günleeer! biz cıkıyoruz...
göz Dr una gidiyoruz Aydın icin,gecen hafta alış veriş merkezinde bir bayan bebeginizin bir gözü kayıyor gibi dra gitseniz dedi kendi kızı da öyleymiş, eşimin de içine dert oldu.bence normal... aydın sürekli gülümseyen, gözlerinin içi hep gülen bi bebek,kız sanıyorlar hatta bu yüzden, biraz da baygın bakıyor ama kayma yok... neyse 1 yaşında zaten kontrol yapılacaktı 1 ay erken olsun bakalım...
dua edin bişey yoktur inş...
hoşcakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?