2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ağladı elbette..ama tahminimden az ağladı sadece takarken..kadından çekindi aslında başta ondan ağladı.sprey sıkmak istedi kadın uyuşturmak için onu sıkarken ağladı biraz, sonra hemen taktı biraz daha ağladı eczaneden dışarı çıktık sustu.ondan sonra da unuttu.elini kulağına bile atmadı.
bi tek takarken dedi kadın daha acımaz dedi..o da uyuşturuyor zaten..

şu oto koltuğu benim için de önemli..ben de alıcam araştırıyorum ama kullanıp memnun olan varsa daha kolay olur seçmek..

Son düzenleme:
çok teşekkürler :)

gün içinde kaç kere sağıyosun peki, ben 2 kez sağıyorum 100 çıkıyo da.

Canım ben önceleri 4 defa sağıyodum 24 saatte. Sabah öğlen ikindi ve gece. Ama artık iki kez sağıyorum. Çünkü kızım meme almadı benim 11 aydır sağarak verdim sütümü. Ve Çok sıkıldım sağmaktan. Bir ay daha sağacağım tamam artık.

merhaba,
ben çalışmasamda anca çocuklarıma bakabilirimya temizlik yapamam.benim bünyem de kuvvetli değil okadar herhalde hep yorgun hissediyorum . iş yerinde dinleniyorum (aman kimse duymasın) :)))

Ben de ben de ....

Geçmiş olsun Hülyacım...

Esra da öyle 17 şubat doğumlularda var bi şey...

Dişten olabilir canım...

güzel anneler nasılsınz?? ben feci grip oldum.. ömüre de geçti sanırım öksürüyor..

ne yapayım balgamlı öksürüğe ne iyi gelir...??

Geçmiş olsun canım. Zencefil dene canım. Balla karıştır ye.

Biz aldık canım Papetto marka. 200 falandı yanlış hatırlamıyorsam iki aşamalı yatar pozisyonu da olabiliyor.

1 yaş slaytı var mı Seda...:92:

Selam canım hoşgeldin biz iyiyiz uykusuzluk dışında
Oto koltuğu malesef bizde daha almadık eşim bakıyor bakalım almak şart oldu .Biz çok sık şehir dışına gezmeye gidiyoruz doğduğundan beri .Bu zamana kadar idare ettikte almak şart oldu artık eşimde hele şükür anlamışta ne zaman alacak bilemiyorum :26:

canım ben yeni aldım oto koltuklarını.sunny marka ..kademeli olanlardan.tanesi 160 tl den :))) malum biz çift çift alıyoruz

havvacım elbette olucak..herkes güzel güzel doğumgünlerinde çeksin meleklerin resimlerini..sonra topik açıcam bunun için çok karışıyor çünkü..oraya eklersiniz..
bu sefer tam kadro olsun istiyorum ama bakalım nasıl olacak..

dilekcim Allah yardımcın olsun canım,ne sıkıntın varsa kurtarsın inşallah..gönlün neye özlem duyarsa onu yaşatsın Allah..

teşekkür ederiz baharcım, çok sağol,amin hepimizinkini.

anladım çok sağol tavsiye için, inşallah deldiricem bakalım, sorunsuz olur umarım.

çok teşekkürler hoşbuldum,

kızımın adı Nergiz Sude :)

anlıyorum canım, çok zor tabii, haklısın sıkılmakta, tabii 1 yaşına gelince dediğin gibi bırakabilir artık.

havvacım, görüşemiyoruz yaa. şu ara tatil bi başlasaydı da hasret giderseydik.
esra kuşumda ne va ne yok?

cchemicall alah bagıslasın ikizlerini,anladıgım kadarıyla öyle herhalde?

tugba64 uykusuzluk ara ara hep sorunumuz hasta olmasınlar da...

Bahar'a kıyamadım! fotolara baktım cok seker masallah küpeler de cok yakışmış ama... uykuları geldiginde de sürekli kulaklarını cekiştiriyolar ya,hala aglıyor mu diye ondan sordum. Aydın da kendi kulaklarını ve sürekli benim küpelerimi cekiştirip duruyor,hic takı kullanamıyorum o yüden.

oto koltugu icin de tavsiyeleriniz için teşekkürler,int.ten arastırayım biraz....

herkese iyi günleeer! biz cıkıyoruz...
göz Dr una gidiyoruz Aydın icin,gecen hafta alış veriş merkezinde bir bayan bebeginizin bir gözü kayıyor gibi dra gitseniz dedi kendi kızı da öyleymiş, eşimin de içine dert oldu.bence normal... aydın sürekli gülümseyen, gözlerinin içi hep gülen bi bebek,kız sanıyorlar hatta bu yüzden, biraz da baygın bakıyor ama kayma yok... neyse 1 yaşında zaten kontrol yapılacaktı 1 ay erken olsun bakalım...
dua edin bişey yoktur inş...
hoşcakalın

yok canım bişey çıkmaz üzülme..ama tedbiri elden bırakmayalım tabii...bizim kızları oğlana benzetiyorlar demek senin oğlanı da kıza...ayyy bu insanlar da...bebek yüzlü delikanlı olacak o...maşallah kuzuma..

kızlarr naber
yeni şubat anneleri katılmış sanırım geçmişe bakmadım bi bakıimde tanıyım
hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…