2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepcim,babanenden mi bağlanıyorsun canım yayınımıza..babanen iyi mi??çok selamlarımı söyle..ismen tanıyoruz artık...ben büyük babaneleri çok severim benim yok ama..
benim 2 teyzem beykentte oturuyor..biri paradise avm nin hemen arkasında,biri de beylik pazarının orda...yakın oraya sen biliyosundur.ben çok sık gidemiyorum..

Son düzenleme:
essemayit
slmlarrrrrrrr

kızlarr naber
yeni şubat anneleri katılmış sanırım geçmişe bakmadım bi bakıimde tanıyım
hoşgeldiniz

hoşbulduk :))

sumay
cchemicall alah bagıslasın ikizlerini,anladıgım kadarıyla öyle herhalde?

hepimizinkini canım,evet ikizleirm var,2 kat zor 2 kat tatlı :))

mrb esma ben oğlum var emir kağan
seninde ikizlerin var sanırım maşallah

demhant hoşgeldin tekrardan.iyi ettin bak:)) ..benimde 4,5 yaşında ve 11,5 aylık iki kızım var..
nerede oturuyorsun..
bahar yok kız ne yemesi.sadece bi kaşık alıyo okadar ama yinede mutlu oldum tabi.inşallah ilerletir hanımefendi yemeyi.
hülya kaçmadım kız evle ugraşıyorum temizlik iş güç iste..ütüm ibtti nihayett...

eee ii sohbet edeyim demiştim.biy andanda defneye mevye yediriyorum..hadi gelinde acık durup yine çıkıcammm..

çok teşekkür ederim, iyi oldu tabii, birazda senin sayende canım, sağol

allah bağışlasın o güzel kızlarını :)

ben istanbul merter'de yaşıyorum canım.

heyyo ben geldim..saçlarımı kestrdm boyattım yolundum geldim.ohhh..

çok teşekkür ederim, iyi oldu tabii, birazda senin sayende canım, sağol

allah bağışlasın o güzel kızlarını :)

ben istanbul merter'de yaşıyorum canım.

teşekkür ederim.çaiğdemcim.bak ismini unutmamışım
benim adım ayşegül..
kızlarım içinde sağol teyzesi..

heyyo ben geldim..saçlarımı kestrdm boyattım yolundum geldim.ohhh..

hayırlı olsun.ee çokmu kısa ettin.neye boyadın de bakimm.güle güle kullan.bende bacım gelince atacam kendimi kuaföre.defneyi tutacak birini bulmuşken fırsatı kaçırmıyım..

teşekkür cicim..
bizim binanın altı kuaför oraya gidiyom ben genelde..burağa da komşu baktı..iyi oldu rezil olmadı benmle..utku yanımdaydı sadece..

teşekkür cicim..
bizim binanın altı kuaför oraya gidiyom ben genelde..burağa da komşu baktı..iyi oldu rezil olmadı benmle..utku yanımdaydı sadece..

iyi iyi tutacak biri varsa tamamdır.ee
dger sorularımı alıymm...
saç ne renk..
çokmu kısa tten saçıı..gııı

Son düzenleme:
yaw sümesi ayıp nire gidiyonuz.çogu açık gözüküyo. nette.ama yoklar burda.eehangi topikcikte bulam siziii hımmm:86:

demhant istanbuldasın demek sende:44:
bende bi k.maraşlı bulurmuyum diye sordumda.bende 8 yıl alanyada yaşıdıktan sonra 2,5 aydır maraşta yaşıyorum.eşimin tayini çıktı .bi arkadaş arıyorum kendime.ama çocuklu.şöyle uyon gurubu olsun istiyorum çocuklarımın.aahhh nasıl olcaksaa.

kızlar çocuklarımınızn dogum günleri tarehlirini bilmeyen varsa kilo soş takip çizelgesinden bulabilirsiniz.bütün bilgiler mevcutt..yarın fatolinanı kızının ecrin dilanın doğum günü..onuda ben biliyom bak

selam kızlar sabahtır anca oturuyorum be ya yorulmuşum temizlik yaptım.yeni gelenler olmuş sanırım hoşgelmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…