2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ya resim eklemeye çalışıyorum..profilime resim ekledim gibi geldi :)) ama güzkmüyo nasıl olcak

yukarıda profili tıkla.sol taragta profil resmini degiştir var oraya tıklapı yaparsın ama daha nasıl ayrıntılı anlatsam:)

selam kızlar sabahtır anca oturuyorum be ya yorulmuşum temizlik yaptım.yeni gelenler olmuş sanırım hoşgelmişler

bende bende.çok yoruldummm..

bugün fırsat bulup yazamadım bir türlü doğum günü için hazırlığa başladım dip köşe temizlik yapıcam anca fırsat buldum şimdide herkes gitmiş gibi pek sessiz

kahramanmaraş, haklısın sormakta ayşegülcüm, doğrudur, istanbuldayım keşke olsa ama :)

kzılar herkese iyi hafta sonu dilerim
kız sibel yeni saçın kaşın neyin hayırlı olsun bacım
hadi öptüm herkesiii

merhaba canlarım
aramıza yeni katılanlar varmış hepiniz hoşgeldiniz sağlıkla büyütün bebişlerinizide..
ben iyiyim kızlar belki merak eden olmuştur geçmişe bakamadım..
gencer dün öğle saatlerinde ateşlendi ama kbölgesel ateş.sadece başı yanıyor gibiydi calpol verdim biraz geçergibi oldu akşama yine aynı..tekrar calpol arkasından ılık bi duş ama başı yanmaya devam ediyordu.23:30 uyuttum amaben hiç uyumadım yanında oturdum saat 3e kadar iyiydi o saatten sonra ateş arttı vücudna yayıldı.37,5 oldu hemen bir fitil yaptım 4 gibi düştü ve uykuya daldık..en önemli kısmı sabah 12de kalktı tabi aralardaki emmek için kalkmaları hariç.anlamadım neler oluyor???
varmı hiç bu şekilde bölgesel ateşi yaşayan?

öff bi giriyom kapı çalıyo bi giriyom burak ağlıyo..hiç uyamadı desem yeridir bugün..elleri sürekli ağzında..8.dişimiz geliyo sanırım..offf ya..geldi ağlıyo..

ayşegül esma tuğba teşkür bacılar..
ayşegül uçlardan aldırdım kırıklar vardı..rengi yine açık karamel...

aman gittim ahanda..durmayacak bu..
elif öyle bölgesel ateş hiç olmadı bizde...
kısa yazdım kusura bakma.kaçtım..

elifcim geçmiş olsun bazen furkanında başı çok sıcak oluyor ama etrafımdakilerde erkek çocuğun başı sıcak olur diyor eğer ölçtüğünde çok yüksek değilse bir sorun yoktur huysuzluğu varsa ondanda olabilir 37,5 da çok yüksek değil

iyi yapmışsın canım değişiklik iyi oluyor bende geçen salı saçımı kestirdim ve koyu kakaoya boyattım önceki koyu kestaneydi farklı olsun istedim

güle güle kullan canım yeni modelini ,rica ederim nedemek paşam ağlamasın var git:))

ama bizim başımızın ateşi normalden fazlaydı diğer zamanlara göre.dr larda bölgesel ateşten korkmayın bişiy olmaz diyorlarmış ama gece yükselince mecburen fitili yaptım okadar uzun uyumasının sebesi o desem daha öncede çok yaptık en fazla 2 saat uyudu..

bizimde normalden daha sıcak oluyor başı bazen ne kadar uyuyacakları belli olmuyor canım geçen akşam furkan 6 da yattı sabah 9 da kalktı boşuna telaşlanma canım

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim, iyi oldu tabii, birazda senin sayende canım, sağol

allah bağışlasın o güzel kızlarını :)

ben istanbul merter'de yaşıyorum canım.
aa bana çok yakınsın..o zaman bizim buluşmalara kesin geliyosun.bir daha ki ben de olacak..ben medicana haznedar hastanesine çok yakınım...biliyosundur kesin..
tabi çiğdemi de davet ediyoruz o da istanbul da, ama senin kaçarın yok bayağı yakınsın..

heyyo ben geldim..saçlarımı kestrdm boyattım yolundum geldim.ohhh..

ohh.misler gibi...güle güle uzat:)))

elifcim,bizde de ateş fazla olmadı bugüne kadar o yüzden yardımcı olamıyorum canım...ama uykuları çok değişiyor gerçekten,neye göre bilmiyorum ama..

aa evet çok yakınız, biliyorum haznedarı tabii, bu arada baharcım çiğdem ben :)
yakın olan da benim :)
şimdi yeniyiz karışması çok normal tabii, çok isterim sizlerle tanışmayı bebişleri görmeyi, çok teşekkür ederim davetin için.

merhaba çok geçmiş olsun çok üzüldüm, ateş çok yoruyo insanı.
bizim yaklaşık 1 ay önce ateşimiz oldu, başında oluyodu, dişe yorduk, 3 gün sebepsiz geceleri 39 a kadar çıktığı oldu, zor bi 3 gündü, fitil vererek ve ılık duş aldırarak indirmeye çalıştık.
3. gün sonunda vücudunda döküntü oldu ve hemen sabah doktora götürdük, doktor 6.hastalık olduğunu endişelenmemiz gerektiğini söyledi eve gönderdi, ertesi gün de normale döndük, belki bilirsiniz 6. hastalığı, bilmeyenlere özetleyeyim, 6 aydan büyük bebeklerde 5 yaşına kadar olabilen, havadan virüsü bulaşan bir hastalık, endişelenecek bişey değil, sadece ateş yapıyor sebepsiz.

belki sizin ateşinizin nedeni de bu olabilir, benim bilmediğim bişeydi, etrafımda da kimse söylemedi ve anlamadık döküntü olana kadar, umarım ciddi bişey değildir, bir doktorunuza danışın derim.

tekrar geçmiş olsun, iyi akşamlar, çalışan annelere iyi haftasonları bebişleriyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…