ya resim eklemeye çalışıyorum..profilime resim ekledim gibi geldi :)) ama güzkmüyo nasıl olcak
selam kızlar sabahtır anca oturuyorum be ya yorulmuşum temizlik yaptım.yeni gelenler olmuş sanırım hoşgelmişler
selam herkese
yeni arkadaşlar var sanırım...
merhabalar hoşgeldiniz. bende Özlem - Doruk paşanın annesi.
bide blogumuz var. bekleriz. :))
Küçük Prensim
demhant istanbuldasın demek sende:44:
bende bi k.maraşlı bulurmuyum diye sordumda.bende 8 yıl alanyada yaşıdıktan sonra 2,5 aydır maraşta yaşıyorum.eşimin tayini çıktı .bi arkadaş arıyorum kendime.ama çocuklu.şöyle uyon gurubu olsun istiyorum çocuklarımın.aahhh nasıl olcaksaa.
demhant merhaba; benden sen eskiyim ,sen den 1 gün önce geldim :))) hoşgeldin demek bana düşer :))
merhaba canlarım
aramıza yeni katılanlar varmış hepiniz hoşgeldiniz sağlıkla büyütün bebişlerinizide..
ben iyiyim kızlar belki merak eden olmuştur geçmişe bakamadım..
gencer dün öğle saatlerinde ateşlendi ama kbölgesel ateş.sadece başı yanıyor gibiydi calpol verdim biraz geçergibi oldu akşama yine aynı..tekrar calpol arkasından ılık bi duş ama başı yanmaya devam ediyordu.23:30 uyuttum amaben hiç uyumadım yanında oturdum saat 3e kadar iyiydi o saatten sonra ateş arttı vücudna yayıldı.37,5 oldu hemen bir fitil yaptım 4 gibi düştü ve uykuya daldık..en önemli kısmı sabah 12de kalktı tabi aralardaki emmek için kalkmaları hariç.anlamadım neler oluyor???
varmı hiç bu şekilde bölgesel ateşi yaşayan?
ayşegül esma tuğba teşkür bacılar..
ayşegül uçlardan aldırdım kırıklar vardı..rengi yine açık karamel...
aman gittim ahanda..durmayacak bu..
elif öyle bölgesel ateş hiç olmadı bizde...
kısa yazdım kusura bakma.kaçtım..
güle güle kullan canım yeni modelini ,rica ederim nedemek paşam ağlamasın var git:))ayşegül esma tuğba teşkür bacılar..
ayşegül uçlardan aldırdım kırıklar vardı..rengi yine açık karamel...
aman gittim ahanda..durmayacak bu..
elif öyle bölgesel ateş hiç olmadı bizde...
kısa yazdım kusura bakma.kaçtım..
elifcim geçmiş olsun bazen furkanında başı çok sıcak oluyor ama etrafımdakilerde erkek çocuğun başı sıcak olur diyor eğer ölçtüğünde çok yüksek değilse bir sorun yoktur huysuzluğu varsa ondanda olabilir 37,5 da çok yüksek değil
güle güle kullan canım yeni modelini ,rica ederim nedemek paşam ağlamasın var git:))
ama bizim başımızın ateşi normalden fazlaydı diğer zamanlara göre.dr larda bölgesel ateşten korkmayın bişiy olmaz diyorlarmış ama gece yükselince mecburen fitili yaptım okadar uzun uyumasının sebesi o desem daha öncede çok yaptık en fazla 2 saat uyudu..
bizimde normalden daha sıcak oluyor başı bazen ne kadar uyuyacakları belli olmuyor canım geçen akşam furkan 6 da yattı sabah 9 da kalktı boşuna telaşlanma canım
bununla ilgili daha fazla konuşmuyorum inşallah devamı gelir diyorum sadece:)))
aa bana çok yakınsın..o zaman bizim buluşmalara kesin geliyosun.bir daha ki ben de olacak..ben medicana haznedar hastanesine çok yakınım...biliyosundur kesin..çok teşekkür ederim, iyi oldu tabii, birazda senin sayende canım, sağol
allah bağışlasın o güzel kızlarını :)
ben istanbul merter'de yaşıyorum canım.
heyyo ben geldim..saçlarımı kestrdm boyattım yolundum geldim.ohhh..
aa bana çok yakınsın..o zaman bizim buluşmalara kesin geliyosun.bir daha ki ben de olacak..ben medicana haznedar hastanesine çok yakınım...biliyosundur kesin..
tabi çiğdemi de davet ediyoruz o da istanbul da, ama senin kaçarın yok bayağı yakınsın..
merhaba canlarım
aramıza yeni katılanlar varmış hepiniz hoşgeldiniz sağlıkla büyütün bebişlerinizide..
ben iyiyim kızlar belki merak eden olmuştur geçmişe bakamadım..
gencer dün öğle saatlerinde ateşlendi ama kbölgesel ateş.sadece başı yanıyor gibiydi calpol verdim biraz geçergibi oldu akşama yine aynı..tekrar calpol arkasından ılık bi duş ama başı yanmaya devam ediyordu.23:30 uyuttum amaben hiç uyumadım yanında oturdum saat 3e kadar iyiydi o saatten sonra ateş arttı vücudna yayıldı.37,5 oldu hemen bir fitil yaptım 4 gibi düştü ve uykuya daldık..en önemli kısmı sabah 12de kalktı tabi aralardaki emmek için kalkmaları hariç.anlamadım neler oluyor???
varmı hiç bu şekilde bölgesel ateşi yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?