teşekkür ederim aytencim.boşverdim herşeyi umrumda değil hiçbirşey oğlumdan başka...inşallah canım sen nasılsın bu arada
maşallah baharıma allah bütün bebişleri korusun ateşlerden.. bizim çok ihtiyacımız vardı bu değişikliğe.inşallah bir düzene girme belirtisidir buaa bana çok yakınsın..o zaman bizim buluşmalara kesin geliyosun.bir daha ki ben de olacak..ben medicana haznedar hastanesine çok yakınım...biliyosundur kesin..
tabi çiğdemi de davet ediyoruz o da istanbul da, ama senin kaçarın yok bayağı yakınsın..
ohh.misler gibi...güle güle uzat:)))
elifcim,bizde de ateş fazla olmadı bugüne kadar o yüzden yardımcı olamıyorum canım...ama uykuları çok değişiyor gerçekten,neye göre bilmiyorum ama..
merhaba çok geçmiş olsun çok üzüldüm, ateş çok yoruyo insanı.
bizim yaklaşık 1 ay önce ateşimiz oldu, başında oluyodu, dişe yorduk, 3 gün sebepsiz geceleri 39 a kadar çıktığı oldu, zor bi 3 gündü, fitil vererek ve ılık duş aldırarak indirmeye çalıştık.
3. gün sonunda vücudunda döküntü oldu ve hemen sabah doktora götürdük, doktor 6.hastalık olduğunu endişelenmemiz gerektiğini söyledi eve gönderdi, ertesi gün de normale döndük, belki bilirsiniz 6. hastalığı, bilmeyenlere özetleyeyim, 6 aydan büyük bebeklerde 5 yaşına kadar olabilen, havadan virüsü bulaşan bir hastalık, endişelenecek bişey değil, sadece ateş yapıyor sebepsiz.
belki sizin ateşinizin nedeni de bu olabilir, benim bilmediğim bişeydi, etrafımda da kimse söylemedi ve anlamadık döküntü olana kadar, umarım ciddi bişey değildir, bir doktorunuza danışın derim.
tekrar geçmiş olsun, iyi akşamlar, çalışan annelere iyi haftasonları bebişleriyle :)
Günaydın ,
Dün giremedim pc bozuldu yapılana kadar bayağı vakit geçti fırsattan istifade dışarı çıktım , Derin in hediyesinide aldım.ama akşam eve götürdüm talibi çok çıktı Suat la annem çok beğendi doğum gününde giydirmek içinde aynısından alıcam galiba :) kıskandılar
yeni arkadaşlar gelmiş Hoşgeldiniz.bu kaçak takip edenler tek tek dökülüyor anlaşılan.
Burcin geçmiş olsun.
çoçuk işte sık sık hastalanacaklar bizde evham yapacağız sallan yuvarlan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.
Ayşenur da erkek çoçuklarının papucunu dama atacağa benziyor fırlama kız olacak.
günaydın herkes için güzel bir haftasonu olur inş.
seçil burçin geçmiş olsun kızlar,bizim buluşmada ertelendi mart ayına kaldı bebişlerin doğum günleri var diye olsun yeterki sağlık olsun hem havalarda biraz düzelmiş olur o zamana kadar yine hepbirlikte toplanırız inş.
ahh rahatladım valla..geceden beri girip girip bakıyorum bişey yazan oldu mu diye..bak içim çok rahat etti şimdi..çok üzülürdüm kırgınlık olsaydı..size de çok geçmiş olsun tatlım..hayatım aşkolsun yaa ne darılması ne kırılması bebek hasta diye olur mu hiç??
hasta olan diğer bebek de biziz daha doğrusu ben hastayım grip oldum feci anında ömüre de geçti.. ama atlatmak üzereyiz.
ben dedim serap a ben gelemem zaten kimseye geçrmek istemiyorum diye.. hastayım diye gelmeseydim sen bana darılır mıydın arkadaşım olur hiç öyle şey her işte bir hayır vardır.. bensiz buluşma olsaydı daha beter ince hastalığa tutulurdum valla
hepimiz bursadayız canım benim elbet bulışuruz yeter ki kuzular hasta olmasın..
sağolasın canım..evet bebekler iyi olsun da elbet buluşuruz napalım..seçil burçin geçmiş olsun kızlar,bizim buluşmada ertelendi mart ayına kaldı bebişlerin doğum günleri var diye olsun yeterki sağlık olsun hem havalarda biraz düzelmiş olur o zamana kadar yine hepbirlikte toplanırız inş.
ahh rahatladım valla..geceden beri girip girip bakıyorum bişey yazan oldu mu diye..bak içim çok rahat etti şimdi..çok üzülürdüm kırgınlık olsaydı..size de çok geçmiş olsun tatlım..
sağolasın canım..evet bebekler iyi olsun da elbet buluşuruz napalım..
hoşgeldin canım allah bağışlasın güle güle büyüt ikizlerini,evet işin zor allah yardımcın olsun,benim kızımda daha yürümüyor,kendi başına ayakta duruyor bayağı,ama adım atmıyor,atsa bile 2-3 adım atıyor gözlerini kırpıştırıyor korkuyor yani bakalım ne zaman cesaretlenecek cadı kızım ....günaydın herkese
haftasonu cadı ve haydutla yanlızım.ev işi zaten yapamıyorum.yapmaya kalksambişeye benzemiyo.anca çamaşır işi hallederim herhalde.15 günde bir temizlik için birini alıyorum.2 bakıcı bir temizlikci evde şirket kurdum.onlara çalışıyorum..bebişler yürüse rahatlarım diye düşünüyorum...kızlar sizinkiler yürüyormu benimkiler tembel galiba :)))
merhaba kızlar, uzun zamandır forumdayım, doğumdan önce de sizleri okurdum, çok yoğun çalıştığım için yazmaya çok fırsatım olamadı maalesef, benim adım çiğdem, 24 şubat doğumlu Nergiz Sude isimli bir kızım var.
sizlere ilk defa merhaba derken bir de sorum olacak, ben nergiz sude 5 aylıkken işe başladım, dolu dolu emzirdim, ek gıdalara da geçtik, çok şükür sorun yaşamadık, sütüm tabii zaman geçtikçe azaldı, merak ediyorum acaba sizler arasında çalışan ve sütünü sağan arkadaşlarım, gün içerisinde ne kadar süt çıkartabiliyorlar, ben 2 kez sağıyorum, toplasan 100 cc ancak çıkıyor, sizce normalmidir ?
günaydın selmacım sağol canım ömür efendi öksürüyor ama bugün iyi gibi.. atlatacağız inşallah..
günaydın kızlar burçin darılmadık kırılmadık arkadaşım olurmu öyle şey sonuçta bunlar bebek bizizmde aynı şey başımıza gelebilir niye kızalım geliriz deriz akşamına bişey olur gelemeyiz herşey kısmetle hiç takma kafanı başka zaman kısmetse görüşürüz yeterki bebişler iyi sağlıklı olsun sanada çok geçmiş olsun
günaydın sevilcim nasılsın canım, iremle kerem nasıl ......
ben daha pasta işini halledemedim süsleme işini halledemedim.menüyü tam çıkartamadım.gözümde o kadar büyüyorki sanki 500 kişi çağaracakmışım gibi halbuki yabancıda yok kendi aile ve Suat ın tarafından 3 kişi.bu hafta halletmem lazım diye diye ay bitti.
Seçil geçmiş olsun kuşum sanada Ömür paşayada.
yaa bu arada ben senin facede ki ömür ün takvimi varya onu sen mi yaptın bende istiyorum hatta öyle hazırlayım fotografçıya bastırtayım diyom bi desene nasıl yaptın sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?