2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım sen nasılsın bu arada
teşekkür ederim aytencim.boşverdim herşeyi umrumda değil hiçbirşey oğlumdan başka...
maşallah baharıma allah bütün bebişleri korusun ateşlerden.. bizim çok ihtiyacımız vardı bu değişikliğe.inşallah bir düzene girme belirtisidir bu

merhaba canım sizede çok geçmiş olsun zaten geçmiş ama birdaha olmasın inşallah.6.hastalığı ipektoştan duymuştuk ilk o duyurdu bizlere.şükürki bugün iyiyiz en azından şimdilik.. eğer bu gecede olursa kesin dr gideceğiz yarın

çiğdem'cim kusura bakma canım..dilek'i de davet ediyoruz diyecektim...
evet yenilikten kaynaklanıyor alışıcaz zamanla.

kızlar merhabalar..
bizim buluşma ertelendi haberiniz olmuş ama ben şöyle bir geçmişe baktım da sanki darılmışsınız gibime geldi çok üzüldüm..serap da fırsat bulamadı sanırım detaylı yazamamış ya da ben görmedim yazdıklarını o yüzden durumu buradan açıklamak istedim..
çınar durup dururken pazartesi akşamı ateşlendi..ateş düşürücülere rağmen ateşi 38,5' i geçti sabaha karşı 4'te..doktorumuz ikisinden de idrar tahlili ve kültürü ayrıca çınardan kan tahlili istedi ve 3 gün ateş 4. gün döküntü olabilir dedi ama hastalık adı vermedi..hemen durumu serap'a bildirdim salı günü..benim kuzular ne zaman çocuklu eve ev gezmesine gitsek hasta oldu şimdiye kadar bişeye neden olursam çok üzülürüm ben..sağolsun çok sıcak konuştu benimle hatta çocuklar hasta olmasalar da taşıyıcı olabilirler takılma bu kadar deyip rahatlattı beni ve doktorun söylediğinin 6. hastalık olabileceğini ve şubat bebeklerinde daha evvel olduğunu ve bulaşıcı olmadığını söyledi..çarşamba günü idrar tahlili ve doktorun teşhisine göre konuşmaya karar verdik ve çarşamba öğleden sonra aradı beni ama konuşamadık ben uygun olmadığım için..anca akşam dönebildim serap'a..bana başka hasta bebekler de var ya derinin doğumgününde ben toplarım sizi ya da havalar düzelince buluşalım dedi..
yani durum bu şekilde gelişti kızlar..yalnızca benim fikrim değil buluşmayı ertelemek..ben zaten buraya gelemiyorum sıkça malum çocuklardan ve sadece serapla konuşabiliyoruz çünkü başka arkadaşın iletişim bilgisi yok elimde..sanki ben herşeyi planlamışken vazgeçmişim gibi hissettiğinizi ve darıldığınızı hissettim ve çok üzüldüm ve o yüzden uzun uzun yazıyım dedim fırsat varken..yoksa ben annemi, kızkardeşimi,kayınvalidemi ve aslında cumartesi çalışmayan yardımcımızı çağırmıştım bana yardımcı olsunlar diye..onlar benim haylazlarla ilgilenirken ben de sizlerle kaynaşabilecektim ama durum böyle gelişti..ve tekrar söylüyorum benim pıtırcıklar her çocuklu ev gezmesinde şifayı kaptı eğer bulaşıcı olmayan bişey de çıksaydı ben size durumdan çekindiğimi söylerdim..çünkü çocukların hastalığı çok zor hele bizde daha zor..sizin bir hafta on günde atlattığınız bizde tam bir ay sürüyor çünkü hemen bir döngü başlıyor evde..benzer bir sıkıntıya sebep olmak beni çok üzer..serap'a da söyledim..ne zaman arzu ederseniz buyrun beklerim ben zaten yoğunum ne fark eder ki..1ken 1,5 olur işim 2 olmaz yani..ya da kim alırsa söyleyin ya birini alır gelirim ya da bırakırım ikisini de duruma göre hiç fark etmez..ama kırdıysam sizi çok üzülürüm..yanlış anlaşılmış olmalıyım ya da iletişime geçememekten böyle oldu..

evdeki duruma gelince..çınarın tahlillerinde bişey çıkmadı zaten kan verememiştik damarlarımızın çok ince ve şeffaf oluşundan ötürü ama idrarda bişey yok..ateşi kusma ve ishal takip etti..hala hafif ishal devam ediyor..ateş kontrol altına alındı şükür..kusma malum hep var bizde ama şiddeti yine azaldı..ama ayşenurun idrarında üreme gözüktü şimdi de ve antibiyotiğe başladık..üstelik bu akşam sehpaya feci kafa attı..kafası bıldırcın yumurtası kadar şişti ve feci morardı..olay akşam 8de oldu ama hala kendime gelemedim..çok feci korktum çok..şükür yarılmadı ama o da korktu ben de korktum..bununla bitse dicem ama çok fena yaramaz..Allah sonumuzu hayretsin..

Günaydın ,

Dün giremedim pc bozuldu yapılana kadar bayağı vakit geçti fırsattan istifade dışarı çıktım , Derin in hediyesinide aldım.ama akşam eve götürdüm talibi çok çıktı Suat la annem çok beğendi doğum gününde giydirmek içinde aynısından alıcam galiba :) kıskandılar

yeni arkadaşlar gelmiş Hoşgeldiniz.bu kaçak takip edenler tek tek dökülüyor anlaşılan.

Burcin geçmiş olsun.
çoçuk işte sık sık hastalanacaklar bizde evham yapacağız sallan yuvarlan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.
Ayşenur da erkek çoçuklarının papucunu dama atacağa benziyor fırlama kız olacak.

evet canım böyle böyle büyüyecekler ama dediğin gibi evham işte..ben çok panikliyorum aman hasta olmasınlar diye..hatta bu yüzden inan ev hapsi yaşıyorum onlarla beraber ama biraz rahatlamam gerek bunun da farkındayım..
ayşenur aynen söylediğin gibi canım yaa..çınar kuzu gibi kalıyor onun yanında..o kadar korkuttu ki beni anlatamam..şükür bunu da atlattık..

hayatım aşkolsun yaa ne darılması ne kırılması bebek hasta diye olur mu hiç??

hasta olan diğer bebek de biziz daha doğrusu ben hastayım grip oldum feci anında ömüre de geçti.. ama atlatmak üzereyiz.

ben dedim serap a ben gelemem zaten kimseye geçrmek istemiyorum diye.. hastayım diye gelmeseydim sen bana darılır mıydın arkadaşım olur hiç öyle şey her işte bir hayır vardır.. bensiz buluşma olsaydı daha beter ince hastalığa tutulurdum valla

hepimiz bursadayız canım benim elbet bulışuruz yeter ki kuzular hasta olmasın..

seçil burçin geçmiş olsun kızlar,bizim buluşmada ertelendi mart ayına kaldı bebişlerin doğum günleri var diye olsun yeterki sağlık olsun hem havalarda biraz düzelmiş olur o zamana kadar yine hepbirlikte toplanırız inş.

günaydın herkes için güzel bir haftasonu olur inş.

günaydın selmacım sağol canım ömür efendi öksürüyor ama bugün iyi gibi.. atlatacağız inşallah..

ahh rahatladım valla..geceden beri girip girip bakıyorum bişey yazan oldu mu diye..bak içim çok rahat etti şimdi..çok üzülürdüm kırgınlık olsaydı..size de çok geçmiş olsun tatlım..
sağolasın canım..evet bebekler iyi olsun da elbet buluşuruz napalım..

öpüyorum canım seni.. öyle kırılmaca darılmaca yok.. söz konusu kuzuların sağlığı oldu mu akan sular durur..

günaydın kızlar burçin darılmadık kırılmadık arkadaşım olurmu öyle şey sonuçta bunlar bebek bizizmde aynı şey başımıza gelebilir niye kızalım geliriz deriz akşamına bişey olur gelemeyiz herşey kısmetle hiç takma kafanı başka zaman kısmetse görüşürüz yeterki bebişler iyi sağlıklı olsun sanada çok geçmiş olsun

hoşgeldin canım allah bağışlasın güle güle büyüt ikizlerini,evet işin zor allah yardımcın olsun,benim kızımda daha yürümüyor,kendi başına ayakta duruyor bayağı,ama adım atmıyor,atsa bile 2-3 adım atıyor gözlerini kırpıştırıyor korkuyor yani bakalım ne zaman cesaretlenecek cadı kızım ....

sende hoşgeldin canım güle güle büyüt çiçeğini,kızının ismi çok güzelmiş allah bağışlasın canım,ben emziriyorum zeynebi ama eskisi kadar sütüm yok bunu hissedebiliyorum gündüz 2-3 defa felan emiyor, gecede 2-3 kere emmek için kalkıyor ama gündüzki emmeleri çok kısa tiryaki diyorum ben ona, aklına gelince karnı tok bile olsa meme için ağlıyor 5 dk emdikten sonra sakinleşip haylazlığa devam ediyor

bu arada kendimi tanıtmamışım ismim selma, kızımın adıda zeynep sinem,ayrıca 10 yaşında ömer kerem ve 7 yaşında ali eren isimli iki tane oğlum da var üç çocuk annesiyim bende,tekrar aramıza hoşgeldiniz......

yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyip kaçıyorum benim canavar uyandı totom yer görmeden yıkamıştım halbuki uyur dedim ama nerdeee sonra gelirim yine inşallah görüşürüz kızlar

günaydın sevilcim nasılsın canım, iremle kerem nasıl ......

ben daha pasta işini halledemedim süsleme işini halledemedim.menüyü tam çıkartamadım.gözümde o kadar büyüyorki sanki 500 kişi çağaracakmışım gibi halbuki yabancıda yok kendi aile ve Suat ın tarafından 3 kişi.bu hafta halletmem lazım diye diye ay bitti.

Seçil geçmiş olsun kuşum sanada Ömür paşayada.

yaa bu arada ben senin facede ki ömür ün takvimi varya onu sen mi yaptın bende istiyorum hatta öyle hazırlayım fotografçıya bastırtayım diyom bi desene nasıl yaptın sen onu

günaydın herkese ömürün takvimi nasıl bişey merak ettim bende oğluma takvim yaptım ama ben photoshopta yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…