ben daha pasta işini halledemedim süsleme işini halledemedim.menüyü tam çıkartamadım.gözümde o kadar büyüyorki sanki 500 kişi çağaracakmışım gibi halbuki yabancıda yok kendi aile ve Suat ın tarafından 3 kişi.bu hafta halletmem lazım diye diye ay bitti.
Seçil geçmiş olsun kuşum sanada Ömür paşayada.
yaa bu arada ben senin facede ki ömür ün takvimi varya onu sen mi yaptın bende istiyorum hatta öyle hazırlayım fotografçıya bastırtayım diyom bi desene nasıl yaptın sen onu
kuşum nerde ben de o yetenek...bizim babamız böyle desinatörlerle grefikerlerle çalışıyor onlara yaptırdı yaptırdı da ne oldu hala bastıramadı neyse aralığa kadar yolu var :))
pastayı ben kendim yapacağım sanırım kızlar çok pahalı.. doğum gününde dağıtmak üzere çerçeve düşünüyorum zaten onları da alınca çok masrafımız olacak..
bi pasta denemesi yapacağım önce kendim evde dışarıdan alamaycğz sanırım eşime söylemedim ama pahalı geliyor bana..
kızlar merhabalar..
bizim buluşma ertelendi haberiniz olmuş ama ben şöyle bir geçmişe baktım da sanki darılmışsınız gibime geldi çok üzüldüm..serap da fırsat bulamadı sanırım detaylı yazamamış ya da ben görmedim yazdıklarını o yüzden durumu buradan açıklamak istedim..
çınar durup dururken pazartesi akşamı ateşlendi..ateş düşürücülere rağmen ateşi 38,5' i geçti sabaha karşı 4'te..doktorumuz ikisinden de idrar tahlili ve kültürü ayrıca çınardan kan tahlili istedi ve 3 gün ateş 4. gün döküntü olabilir dedi ama hastalık adı vermedi..hemen durumu serap'a bildirdim salı günü..benim kuzular ne zaman çocuklu eve ev gezmesine gitsek hasta oldu şimdiye kadar bişeye neden olursam çok üzülürüm ben..sağolsun çok sıcak konuştu benimle hatta çocuklar hasta olmasalar da taşıyıcı olabilirler takılma bu kadar deyip rahatlattı beni ve doktorun söylediğinin 6. hastalık olabileceğini ve şubat bebeklerinde daha evvel olduğunu ve bulaşıcı olmadığını söyledi..çarşamba günü idrar tahlili ve doktorun teşhisine göre konuşmaya karar verdik ve çarşamba öğleden sonra aradı beni ama konuşamadık ben uygun olmadığım için..anca akşam dönebildim serap'a..bana başka hasta bebekler de var ya derinin doğumgününde ben toplarım sizi ya da havalar düzelince buluşalım dedi..
yani durum bu şekilde gelişti kızlar..yalnızca benim fikrim değil buluşmayı ertelemek..ben zaten buraya gelemiyorum sıkça malum çocuklardan ve sadece serapla konuşabiliyoruz çünkü başka arkadaşın iletişim bilgisi yok elimde..sanki ben herşeyi planlamışken vazgeçmişim gibi hissettiğinizi ve darıldığınızı hissettim ve çok üzüldüm ve o yüzden uzun uzun yazıyım dedim fırsat varken..yoksa ben annemi, kızkardeşimi,kayınvalidemi ve aslında cumartesi çalışmayan yardımcımızı çağırmıştım bana yardımcı olsunlar diye..onlar benim haylazlarla ilgilenirken ben de sizlerle kaynaşabilecektim ama durum böyle gelişti..ve tekrar söylüyorum benim pıtırcıklar her çocuklu ev gezmesinde şifayı kaptı eğer bulaşıcı olmayan bişey de çıksaydı ben size durumdan çekindiğimi söylerdim..çünkü çocukların hastalığı çok zor hele bizde daha zor..sizin bir hafta on günde atlattığınız bizde tam bir ay sürüyor çünkü hemen bir döngü başlıyor evde..benzer bir sıkıntıya sebep olmak beni çok üzer..serap'a da söyledim..ne zaman arzu ederseniz buyrun beklerim ben zaten yoğunum ne fark eder ki..1ken 1,5 olur işim 2 olmaz yani..ya da kim alırsa söyleyin ya birini alır gelirim ya da bırakırım ikisini de duruma göre hiç fark etmez..ama kırdıysam sizi çok üzülürüm..yanlış anlaşılmış olmalıyım ya da iletişime geçememekten böyle oldu..
evdeki duruma gelince..çınarın tahlillerinde bişey çıkmadı zaten kan verememiştik damarlarımızın çok ince ve şeffaf oluşundan ötürü ama idrarda bişey yok..ateşi kusma ve ishal takip etti..hala hafif ishal devam ediyor..ateş kontrol altına alındı şükür..kusma malum hep var bizde ama şiddeti yine azaldı..ama ayşenurun idrarında üreme gözüktü şimdi de ve antibiyotiğe başladık..üstelik bu akşam sehpaya feci kafa attı..kafası bıldırcın yumurtası kadar şişti ve feci morardı..olay akşam 8de oldu ama hala kendime gelemedim..çok feci korktum çok..şükür yarılmadı ama o da korktu ben de korktum..bununla bitse dicem ama çok fena yaramaz..Allah sonumuzu hayretsin..
Günaydın ,
Dün giremedim pc bozuldu yapılana kadar bayağı vakit geçti fırsattan istifade dışarı çıktım , Derin in hediyesinide aldım.ama akşam eve götürdüm talibi çok çıktı Suat la annem çok beğendi doğum gününde giydirmek içinde aynısından alıcam galiba :) kıskandılar
yeni arkadaşlar gelmiş Hoşgeldiniz.bu kaçak takip edenler tek tek dökülüyor anlaşılan.
Burcin geçmiş olsun.
çoçuk işte sık sık hastalanacaklar bizde evham yapacağız sallan yuvarlan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.
Ayşenur da erkek çoçuklarının papucunu dama atacağa benziyor fırlama kız olacak.
merhaba canlarım
aramıza yeni katılanlar varmış hepiniz hoşgeldiniz sağlıkla büyütün bebişlerinizide..
ben iyiyim kızlar belki merak eden olmuştur geçmişe bakamadım..
gencer dün öğle saatlerinde ateşlendi ama kbölgesel ateş.sadece başı yanıyor gibiydi calpol verdim biraz geçergibi oldu akşama yine aynı..tekrar calpol arkasından ılık bi duş ama başı yanmaya devam ediyordu.23:30 uyuttum amaben hiç uyumadım yanında oturdum saat 3e kadar iyiydi o saatten sonra ateş arttı vücudna yayıldı.37,5 oldu hemen bir fitil yaptım 4 gibi düştü ve uykuya daldık..en önemli kısmı sabah 12de kalktı tabi aralardaki emmek için kalkmaları hariç.anlamadım neler oluyor???
varmı hiç bu şekilde bölgesel ateşi yaşayan?
evet 100-120 den aşağı pasta yok ama şeker hamurlu olanlarda çok cici duruyor ee ben kendim öyle yapayım desem zaten malzemesi bi dünya tutacak.ve becerirmiyim becevremezmiyim.öncesi dene olmadı bir daha dene.uzayıp giderse astarı yüzünden pahalıya gelir.
valla kimseye birşey dağıtmıycam onlar getirsin doğum günü olan bizizzz banane. zaten benim kendi aile.yaşından sonra magnet yaptırıcam bir tanede annemlere yaptırdım mı tamamdır.benimki kalabalık olmayacağı için yırtıyorum galiba.
çerçeve değilde magnet baksan bak bizim serap yaptırdı çokta güzel olmuş.linkini vereyim sende bi bakın
Foto Magnet Magnet Fotoraf Basks - Foto Magnet Bask ablonlar > ocuklar in Foto Magnet > İçin Foto Magnet
(( ÇOJK GÜZEL OLMUŞTU SULANAYIM DEDİM TÜHH.
evet 100-120 den aşağı pasta yok ama şeker hamurlu olanlarda çok cici duruyor ee ben kendim öyle yapayım desem zaten malzemesi bi dünya tutacak.ve becerirmiyim becevremezmiyim.öncesi dene olmadı bir daha dene.uzayıp giderse astarı yüzünden pahalıya gelir.
valla kimseye birşey dağıtmıycam onlar getirsin doğum günü olan bizizzz banane. zaten benim kendi aile.yaşından sonra magnet yaptırıcam bir tanede annemlere yaptırdım mı tamamdır.benimki kalabalık olmayacağı için yırtıyorum galiba.
çerçeve değilde magnet baksan bak bizim serap yaptırdı çokta güzel olmuş.linkini vereyim sende bi bakın
Foto Magnet Magnet Fotoraf Basks - Foto Magnet Bask ablonlar > ocuklar in Foto Magnet > İçin Foto Magnet
öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz demek istedim...
burası bağımlılık yapıyor haberiniz olsun ama
benim 6 şubat doğumlu yağız adında bir oğlum var, bende annesi pınar, 3 yıldır kocaelinde yaşıyorum,evlenince yerleştim buraya daha önce istanbulda yaşıyordum.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
burcu hemşom ne güzel kız cicileri değilmi.off çok şanslısınız süslü süslü giydirip salındırıyorsunuz ortalıkta melekleri.
bizler pantalon gömlekle idare ediyoruz ama olsun oğlumunda yakışıklılığı yeter değilmi
.
valla benimde eşim tarafı 18 kişi gelecek.bizimkilerde istanbuldan annemler,teyzelerim,kuzenler de 15 kişi desek yine kalabalık olacak.
magnet yaptırayım diyorum ama bi yandan da mevlütünde magnetli şeker yapıp dağıtmıştım toplasan 4 kişinin evinde duruyor.kullanmazlarsa boşuna masraf olacak. dediğin gibi benim oğluşumun d.günü gelenler getirsin.şimdiye kadar burada gittiğim hiç bi doğumgünün de anneler bişey düşünüp hazırlamamıştı bi yandan heves ediyorum bi yandan da vazgeçiyorum bakalım neye karar vericem.
gerçi yağızın doğum gününden önce pazartesi eşimin doğum günü var. ona organizasyon yapıyorum.
çok şık bi yerde akşam yemeği için rezervasyon yaptırdım.pastayı siz mi getirirsiniz biz mi temin edelim dediler onada karar veremedim.3.alternatif olarak eve bırakıp akşam yemekden sonra eve gelince yağızıda yanımıza alıp hep birliktemi kessek ne yapsak bilemedim :44:
çerçevelerin de fiyatı aşağı yukarı bu şekilde sadece internetten sipariş olduğu için naısl gelir onu bilemiyorum.. dur bakalım ben de ne pastaya ne de hediyelere karar vermedim..
Pantolon gömlek üzerinede süveteri çektilermi bizim oğluşlardan yakışıklısı mı var.çıplak gezse beğenirim ben onları totolar ortada daha ısırmalık olurlar.
bence eşine büyük bir pasta bile alma yemeğinizi yiyip oğluşu alıp eve gelince güzel 1 dilim pasta al üzerinde 1 tane mum tamamdır.aralarında 1 hafta var ufak bile olsa ziyan olacak 2 kişi pasta olmuyor en güzeli dilim pasta.ama restoranda pasta ikram edilecekse dilim falan olmaz komik olur mecbur büyük alırsın garsonlara ikram edilir kalanını ver eve götürürcemde olmuyor.
ben magnet yaptırıcam ama kendimize ve annemlerin eve.yaa Duru nun resmi nedense herkeste olmasın istiyorum.zaten 1-3-5 gün ortada geziniyor sonra çöpe.kendimden biliyorum resimli düğün davetiyesi bastırıyorlar sonuç hüsran ben dahi çöpe atıyorum.birde pasta kıyafet falan derken zaten dünya masraf tamam canları sağolsun o ayrı ama bunun onunlada bi ilgisi yokki ziyan edilen paralar diye düşünüyorum.tabii bu benim düşüncem.
doğum şekerlerinden sonra benim bayağı hevesim kırıldı valla kim nerde bilmiyor bi annemlerde dolapta yapışık bi bizim evde.millette haklı dolaplar dolap değil magnet yuvası.herkes kendi çoçuğunun kini koyunca gerisi rafa kalkıyor.
yok kız babasıyla oğlumun doğumgünü arasında 20 gün var.ama ya küçük bi pasta alırım evde üfler keseriz yağıza da şenlik olur.yada dediğin gibi dilim alırım bakıcam artıkın duruma.
valla benimde öyle magnetler bi annemde,bi bizde,bide kayınvalidemde asılı başka kimsenin dolabında göremedim.o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum bende.
yağızın fotoğrafını çektireceğim yerde çok güzel takvimler basıp asmışlardı.hoşuma gitti bende bi takvim bastırabilirim odasına asarız.
Ben ne yapacağım peki geçen sene doğum yüzünden eşime hediye bile alamamıştım .Mertkanı verdim hediye olarak
Eşimin doğum günüde oğlandan 5 gün sonra onada ayrı yapamam valla .İkisini bir arada çıkaracağım yüksek ihtimalle ama ne hediye alsam diye kara kara düşünüyorum:26:
kızlar takvim isterseniz ben yaparım size mail atarım bastırması kalır sadece bende fotoğrafçıda çalışıyordum biliyosunuzdur yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince
ayy bende daha ne alacağıma karar vermedim.
yemeğe götürüyorum yetmezmi aslında gittiğimiz yerde biraz tuzlu ama olsun yılda bi kere olan bişey napalım artık
ama yinede bi hediye vermek istiyorum off zamanda kalmadı pazartesine doğum günüsü kocişin..
aytencim doğru sen fotoğrafçıda çalışıyordun.valla fikir verir ve hatta bizim için bişeyler yaparsan çok seviniriz bizede dediğin gibi bi bastırması kalır
doğum gününe ne yapayım ben de bilmiyorum
eşimin annesiyle konuşmuyoruz.onu çağırmayıp doğum günü kutlasam çok ayıp olurmuş (komşular öyle diyo kızıma o baktığı için)çağırsam her hevesimim kursağımda bıraktığı gibi bunu da bırakacak.
4 şubat cumaya denk geliyo.cuma günü bi pasta alıp eşimin ailesiyle onların evinde keselim diye düşünüyorum.cumartesi günü de ben resimli pasta yaptırıp aradaşlarımı ve komşularımı çağırmak istiyorum.benim annemle kardeşimde cumartesi gelirler.onlar şehir dışında erzincandalar çünkü.
işte böyle düşündükçe başıma ağrılar giriyo
bu kadın beni kanser etmeden rahat edemiycek heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?