2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kuşum nerde ben de o yetenek...bizim babamız böyle desinatörlerle grefikerlerle çalışıyor onlara yaptırdı yaptırdı da ne oldu hala bastıramadı neyse aralığa kadar yolu var :))

pastayı ben kendim yapacağım sanırım kızlar çok pahalı.. doğum gününde dağıtmak üzere çerçeve düşünüyorum zaten onları da alınca çok masrafımız olacak..

bi pasta denemesi yapacağım önce kendim evde dışarıdan alamaycğz sanırım eşime söylemedim ama pahalı geliyor bana..

kuşum nerde ben de o yetenek...bizim babamız böyle desinatörlerle grefikerlerle çalışıyor onlara yaptırdı yaptırdı da ne oldu hala bastıramadı neyse aralığa kadar yolu var :))

(( ÇOJK GÜZEL OLMUŞTU SULANAYIM DEDİM TÜHH.

evet 100-120 den aşağı pasta yok ama şeker hamurlu olanlarda çok cici duruyor ee ben kendim öyle yapayım desem zaten malzemesi bi dünya tutacak.ve becerirmiyim becevremezmiyim.öncesi dene olmadı bir daha dene.uzayıp giderse astarı yüzünden pahalıya gelir.
valla kimseye birşey dağıtmıycam onlar getirsin doğum günü olan bizizzz banane. zaten benim kendi aile.yaşından sonra magnet yaptırıcam bir tanede annemlere yaptırdım mı tamamdır.benimki kalabalık olmayacağı için yırtıyorum galiba.
çerçeve değilde magnet baksan bak bizim serap yaptırdı çokta güzel olmuş.linkini vereyim sende bi bakın

Foto Magnet Magnet Fotoraf Basks - Foto Magnet Bask ablonlar > ocuklar in Foto Magnet > İçin Foto Magnet

öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz demek istedim...
burası bağımlılık yapıyor haberiniz olsun ama
benim 6 şubat doğumlu yağız adında bir oğlum var, bende annesi pınar, 3 yıldır kocaelinde yaşıyorum,evlenince yerleştim buraya daha önce istanbulda yaşıyordum.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

canım kuzularına geçmiş olsun.buluşmadaki arkadaşların sana kırıldığını, darıldığını sanmam sen içini rahat tut.hepimiz anneyiz senin neler yaşadığını tahmin edebiliyoruz.söz konusu bebekler olunca akan sular durur.

burcu hemşom ne güzel kız cicileri değilmi.off çok şanslısınız süslü süslü giydirip salındırıyorsunuz ortalıkta melekleri.
bizler pantalon gömlekle idare ediyoruz ama olsun oğlumunda yakışıklılığı yeter değilmi

elifcim gencere geçmiş olsun.
yağızında kafası normalde sıcaktır.doğduğundan beri bu böyle.ama ateşi yükseldimi sıcaklık daha da artıyor tabii.
bişey çıkmaz inşallah belki hafif bi gripal durum olmuştur.ama bağışıklık sistemi yenmiştir sen merak etme.

valla benimde eşim tarafı 18 kişi gelecek.bizimkilerde istanbuldan annemler,teyzelerim,kuzenler de 15 kişi desek yine kalabalık olacak.
magnet yaptırayım diyorum ama bi yandan da mevlütünde magnetli şeker yapıp dağıtmıştım toplasan 4 kişinin evinde duruyor.kullanmazlarsa boşuna masraf olacak. dediğin gibi benim oğluşumun d.günü gelenler getirsin.şimdiye kadar burada gittiğim hiç bi doğumgünün de anneler bişey düşünüp hazırlamamıştı bi yandan heves ediyorum bi yandan da vazgeçiyorum bakalım neye karar vericem.

gerçi yağızın doğum gününden önce pazartesi eşimin doğum günü var. ona organizasyon yapıyorum.
çok şık bi yerde akşam yemeği için rezervasyon yaptırdım.pastayı siz mi getirirsiniz biz mi temin edelim dediler onada karar veremedim.3.alternatif olarak eve bırakıp akşam yemekden sonra eve gelince yağızıda yanımıza alıp hep birliktemi kessek ne yapsak bilemedim :44:

çerçevelerin de fiyatı aşağı yukarı bu şekilde sadece internetten sipariş olduğu için naısl gelir onu bilemiyorum.. dur bakalım ben de ne pastaya ne de hediyelere karar vermedim..

Pantolon gömlek üzerinede süveteri çektilermi bizim oğluşlardan yakışıklısı mı var.çıplak gezse beğenirim ben onları totolar ortada daha ısırmalık olurlar.

bence eşine büyük bir pasta bile alma yemeğinizi yiyip oğluşu alıp eve gelince güzel 1 dilim pasta al üzerinde 1 tane mum tamamdır.aralarında 1 hafta var ufak bile olsa ziyan olacak 2 kişi pasta olmuyor en güzeli dilim pasta.ama restoranda pasta ikram edilecekse dilim falan olmaz komik olur mecbur büyük alırsın garsonlara ikram edilir kalanını ver eve götürürcemde olmuyor.

ben magnet yaptırıcam ama kendimize ve annemlerin eve.yaa Duru nun resmi nedense herkeste olmasın istiyorum.zaten 1-3-5 gün ortada geziniyor sonra çöpe.kendimden biliyorum resimli düğün davetiyesi bastırıyorlar sonuç hüsran ben dahi çöpe atıyorum.birde pasta kıyafet falan derken zaten dünya masraf tamam canları sağolsun o ayrı ama bunun onunlada bi ilgisi yokki ziyan edilen paralar diye düşünüyorum.tabii bu benim düşüncem.

çerçevelerin de fiyatı aşağı yukarı bu şekilde sadece internetten sipariş olduğu için naısl gelir onu bilemiyorum.. dur bakalım ben de ne pastaya ne de hediyelere karar vermedim..

doğum şekerlerinden sonra benim bayağı hevesim kırıldı valla kim nerde bilmiyor bi annemlerde dolapta yapışık bi bizim evde.millette haklı dolaplar dolap değil magnet yuvası.herkes kendi çoçuğunun kini koyunca gerisi rafa kalkıyor.

yok kız babasıyla oğlumun doğumgünü arasında 20 gün var.ama ya küçük bi pasta alırım evde üfler keseriz yağıza da şenlik olur.yada dediğin gibi dilim alırım bakıcam artıkın duruma.

valla benimde öyle magnetler bi annemde,bi bizde,bide kayınvalidemde asılı başka kimsenin dolabında göremedim.o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum bende.
yağızın fotoğrafını çektireceğim yerde çok güzel takvimler basıp asmışlardı.hoşuma gitti bende bi takvim bastırabilirim odasına asarız.

Selam kızlar nasılsınız
Doğum günü planlarımı yapılıyor .Ben kararımı az çok verdim valla .Doğum günü için babam ve annem tarafından akrabaları çağırmaya kalksam en az 30 kişi olucaz .Benim evimde asla okadar kişiyi almaz .
Bende düşündüm bizde hem babam hem annem tarafında diş buğdayı adettir .Doğum gününde çağırmadığım kişiler için marttan sonra hem diş buğdayı yapıcam hemde pasta börek ikramlar hazırlayıp gönüllerini alıcam .Hemde diş buğdayı içimde ukte kalmayacak hevesimide almış olucam :81:

Doğum günümüzde perşembeye geliyor oyüzden pazara yapıcam .Bizbize olucaz zaten yinede 10-12 kişi oluruz .Kardeşimle pastadır süstür ikramlardır kafamızda düşüncelerimiz var .Bakalım daha var nasılsa ay sonu gelsin ikimiz halledicez .Ben kendimiz kutlayacağımızdan kimseye hediye magnet vs düşünmüyorum .Eşime dedim 1 yaş için alacağımız kıyafetle stüdyoda resim çektirelim .Anneme babanneme falan da çıkartırız onlarada hatıra tamam işte. Kardeşimde duymasın annem çıtlattı bana takvim yaptırmayı planlıyormuşOda aklımdaydı onuda yapacak biri var başkada ne olsun

Ben ne yapacağım peki geçen sene doğum yüzünden eşime hediye bile alamamıştım .Mertkanı verdim hediye olarak
Eşimin doğum günüde oğlandan 5 gün sonra onada ayrı yapamam valla .İkisini bir arada çıkaracağım yüksek ihtimalle ama ne hediye alsam diye kara kara düşünüyorum:26:

kızlar takvim isterseniz ben yaparım size mail atarım bastırması kalır sadece bende fotoğrafçıda çalışıyordum biliyosunuzdur yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince

ayy bende daha ne alacağıma karar vermedim.
yemeğe götürüyorum yetmezmi aslında gittiğimiz yerde biraz tuzlu ama olsun yılda bi kere olan bişey napalım artık
ama yinede bi hediye vermek istiyorum off zamanda kalmadı pazartesine doğum günüsü kocişin..

kızlar takvim isterseniz ben yaparım size mail atarım bastırması kalır sadece bende fotoğrafçıda çalışıyordum biliyosunuzdur yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince

aytencim doğru sen fotoğrafçıda çalışıyordun.valla fikir verir ve hatta bizim için bişeyler yaparsan çok seviniriz bizede dediğin gibi bi bastırması kalır

tabiki canım ne demek mail adresimi atarım özelden resim gönderirsiniz yaparım

doğum gününe ne yapayım ben de bilmiyorum
eşimin annesiyle konuşmuyoruz.onu çağırmayıp doğum günü kutlasam çok ayıp olurmuş (komşular öyle diyo kızıma o baktığı için)çağırsam her hevesimim kursağımda bıraktığı gibi bunu da bırakacak.
4 şubat cumaya denk geliyo.cuma günü bi pasta alıp eşimin ailesiyle onların evinde keselim diye düşünüyorum.cumartesi günü de ben resimli pasta yaptırıp aradaşlarımı ve komşularımı çağırmak istiyorum.benim annemle kardeşimde cumartesi gelirler.onlar şehir dışında erzincandalar çünkü.
işte böyle düşündükçe başıma ağrılar giriyo
bu kadın beni kanser etmeden rahat edemiycek heralde

canım sende dediğin gibi yap birgün onlarda basit bişey yap hevesini kendi evindekine sakla güzel birşey yaparsın kendi evinde kafanada takma boşver de geç duyma bile dediklerini

Son düzenleme:
Aytencim sen fotoğrafçıdamı calısıyorsun ne güzel.Fotoğrafları sen mi cakiyprsun yani profesyonel fotocumusun.
Bende fotoğraf cekmeye bayılıyorum tabi amatör olarak

aytencim teşekkür ederim
ben de öyle yapmaya çalışıyorum
herşeyi kafaya takanlardanım ben,gerçi takılmayacak gibi değil yaptıkları ama düşünmemeye çalışıyorum.napayım,yapacak bişey yok çünkü.bi çaresi yok yani.bu deveyi güdecem mecburen.kızım için.kocamın hatırı için demiyorum.onun hatırı doldu 4 senede.
kızım büyüyene kadar idare edicem.Allah sabır versin sıkıntısı olana,sıkıntı vereni de Allaha havale ediyorum,bildiği gibi yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…