Aytencim sen fotoğrafçıdamı calısıyorsun ne güzel.Fotoğrafları sen mi cakiyprsun yani profesyonel fotocumusun.
Bende fotoğraf cekmeye bayılıyorum tabi amatör olarak
aytencim teşekkür ederim
ben de öyle yapmaya çalışıyorum
herşeyi kafaya takanlardanım ben,gerçi takılmayacak gibi değil yaptıkları ama düşünmemeye çalışıyorum.napayım,yapacak bişey yok çünkü.bi çaresi yok yani.bu deveyi güdecem mecburen.kızım için.kocamın hatırı için demiyorum.onun hatırı doldu 4 senede.
kızım büyüyene kadar idare edicem.Allah sabır versin sıkıntısı olana,sıkıntı vereni de Allaha havale ediyorum,bildiği gibi yapsın.
şu takvim olayı kafama yattı
bi arkadaşım netten hazırlayıp matbaada 10 TL ye bastırmıştı.
kızlar ben netten takvim hazırlama programlarına bi göz atıcam
ayteni yormadanuğraşayım birazcık
becerebilecek miyim bakalım ..
Şimdiye kadar binlerce fotoğraf çekmişimdir.Ama elle tutulur şöyle kaliteli toplasan 100 foto ancak çıkar.doğumdan önce fotoğrafçıdaydım canım şimdi evde kendi fotoğraflarımızı falan yapıyorum oğlum biraz daha pozlar vermeyi öğrensin ona kendim bir albüm hazırlamayı düşünüyorum fotoğrafçıda herşeyi öğrendim canım çekimi yapımı falan çünkü tek çalışıyordum patron hepsini öğretti bana
Şimdiye kadar binlerce fotoğraf çekmişimdir.Ama elle tutulur şöyle kaliteli toplasan 100 foto ancak çıkar.
Bu takvimi belli bir programlamıı yapıyorsun.Bende şimdi fotoğraflı davetiye hazırlımaya calısıcam.Ama Bir türlü istediğim gibi bir şablon bulamadım.Netten onu arastırıyorum.
öpüyorum canım seni.. öyle kırılmaca darılmaca yok.. söz konusu kuzuların sağlığı oldu mu akan sular durur..
günaydın kızlar burçin darılmadık kırılmadık arkadaşım olurmu öyle şey sonuçta bunlar bebek bizizmde aynı şey başımıza gelebilir niye kızalım geliriz deriz akşamına bişey olur gelemeyiz herşey kısmetle hiç takma kafanı başka zaman kısmetse görüşürüz yeterki bebişler iyi sağlıklı olsun sanada çok geçmiş olsun
canım kuzularına geçmiş olsun.buluşmadaki arkadaşların sana kırıldığını, darıldığını sanmam sen içini rahat tut.hepimiz anneyiz senin neler yaşadığını tahmin edebiliyoruz.söz konusu bebekler olunca akan sular durur.
Selam kızlar çok güzel bir gün geçirdik esma ben ve liseden arkadaşımız elif gezdik dolaştık,alışveriş yaptık hediyemizi aldık cerenimize ve derinime doğum günü elbisemizi aldıkk ben beğendim bakalım resimlerde sizlerde beğenicekmisiniz..bi ayakkabımız kaldı canlrımm
burçinnn canım neden kırılalımki bu hepimizi başına gelebilir demiştim sanada telefonda kızşın bebeklerin biri iyisie ikisi hasta olucak toplanmamız zor elbette...ve önemli olan sağlık hem günler uzamış olur hemde hastalıklardan kurtulmuş oluruz ben derinin doğum gününde davet edicem sizleri memnun olurum gelirseniz..buraya bişey yazmadım kızlarla faceden konuştuk biz canım seçilin ömürüyle. Diğer seçilin derinide rahatsızdı..diyeceğim o ki hiç üzülme kırılıcak bişey yok kimseninde kırıldığını sanmıyorumm...bir gün elbet buluşucazzz hepimizzzz
Günaydın ,
Dün giremedim pc bozuldu yapılana kadar bayağı vakit geçti fırsattan istifade dışarı çıktım , Derin in hediyesinide aldım.ama akşam eve götürdüm talibi çok çıktı Suat la annem çok beğendi doğum gününde giydirmek içinde aynısından alıcam galiba :) kıskandılar
yeni arkadaşlar gelmiş Hoşgeldiniz.bu kaçak takip edenler tek tek dökülüyor anlaşılan.
Burcin geçmiş olsun.
çoçuk işte sık sık hastalanacaklar bizde evham yapacağız sallan yuvarlan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.
Ayşenur da erkek çoçuklarının papucunu dama atacağa benziyor fırlama kız olacak.
aralığa kadar yolu var ne demek canım ya anlamadım ne aralığı...kuşum nerde ben de o yetenek...bizim babamız böyle desinatörlerle grefikerlerle çalışıyor onlara yaptırdı yaptırdı da ne oldu hala bastıramadı neyse aralığa kadar yolu var :))
kızlar takvim isterseniz ben yaparım size mail atarım bastırması kalır sadece bende fotoğrafçıda çalışıyordum biliyosunuzdur yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince
selam kızlar,
babam için sağolun, o gün gittim götürdüm hemen doktora, bi sürü tahlil tetkik vs..dizanteri olmuş malesefiyiki de götürmüşümm bir de bişeyim yok diyordu..kanında çok sayıda mikrop çıktı..aslında doktor serum takıp hastaneye yatırmamız lazım dedi ama biz evde ilaçları kullanalım bi, eğer düzelme
olmazsa geliriz dedik..o gün hiçbişey yemedi..ilaçları da içmeyecekti,daha diyor benim bişeyim yok..artık içmeye başladı da dün biraz düzeldi.
bu takvim fikri duyduğum en süper fikir.. 1 haftada yetiştirebilir miyim acaba?
bak çok merak ettim şimdi..sen Derin'e gönderene kadar da göremeyecez heralde...
aralığa kadar yolu var ne demek canım ya anlamadım ne aralığı...
.
iyi pazarlar herkese..
eşim nöbetci ezcane aramaya çıktı..test alacak..bugün tam 10 gün gecikti..
yarın haberlerimi alırsınız kızlar..rabbim hayırlısını versin..çok korkuyorum
selam kızlar,
babam için sağolun, o gün gittim götürdüm hemen doktora, bi sürü tahlil tetkik vs..dizanteri olmuş malesefiyiki de götürmüşümm bir de bişeyim yok diyordu..kanında çok sayıda mikrop çıktı..aslında doktor serum takıp hastaneye yatırmamız lazım dedi ama biz evde ilaçları kullanalım bi, eğer düzelme
olmazsa geliriz dedik..o gün hiçbişey yemedi..ilaçları da içmeyecekti,daha diyor benim bişeyim yok..artık içmeye başladı da dün biraz düzeldi.
bu takvim fikri duyduğum en süper fikir.. 1 haftada yetiştirebilir miyim acaba?
iyi pazarlar herkese..
eşim nöbetci ezcane aramaya çıktı..test alacak..bugün tam 10 gün gecikti..
yarın haberlerimi alırsınız kızlar..rabbim hayırlısını versin..çok korkuyorum
düşünemiyorum bile.. ay çok korkunç:))
benimde gecikti kızlar ama ben test yaptım çıkmadı ay valla dert bu yaaa bir kaç gün sonra gelmezse gene yaparım olmadı doktora giderim gel dedi zaten smear yapalım yıllık muayneni yapalım dediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?