2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Aytencim sen fotoğrafçıdamı calısıyorsun ne güzel.Fotoğrafları sen mi cakiyprsun yani profesyonel fotocumusun.
Bende fotoğraf cekmeye bayılıyorum tabi amatör olarak

doğumdan önce fotoğrafçıdaydım canım şimdi evde kendi fotoğraflarımızı falan yapıyorum oğlum biraz daha pozlar vermeyi öğrensin ona kendim bir albüm hazırlamayı düşünüyorum fotoğrafçıda herşeyi öğrendim canım çekimi yapımı falan çünkü tek çalışıyordum patron hepsini öğretti bana

bayanlar hep öyle her şeyi kafamıza takarız erkekler gibi rahat olmak lazım bir kulaklarından girip ötekinden çıkıyor bende öyle yapmaya başladım sende yap rahat edersin zaten herşeye birileri için katlanıyoruz allaha havale et boşverrrrrrrrrr

şu takvim olayı kafama yattı
bi arkadaşım netten hazırlayıp matbaada 10 TL ye bastırmıştı.
kızlar ben netten takvim hazırlama programlarına bi göz atıcam
ayteni yormadan uğraşayım birazcık
becerebilecek miyim bakalım ..

bak canım eğer bulamazsan yorulurum diye düşünme seve seve yaparım

Şimdiye kadar binlerce fotoğraf çekmişimdir.Ama elle tutulur şöyle kaliteli toplasan 100 foto ancak çıkar.
Bu takvimi belli bir programlamıı yapıyorsun.Bende şimdi fotoğraflı davetiye hazırlımaya calısıcam.Ama Bir türlü istediğim gibi bir şablon bulamadım.Netten onu arastırıyorum.

ben photoshopla yaptım canım takvimi netten bakmadım hiç

Selam kızlar çok güzel bir gün geçirdik esma ben ve liseden arkadaşımız elif gezdik dolaştık,alışveriş yaptık hediyemizi aldık cerenimize ve derinime doğum günü elbisemizi aldıkk ben beğendim bakalım resimlerde sizlerde beğenicekmisiniz..bi ayakkabımız kaldı canlrımm

burçinnn canım neden kırılalımki bu hepimizi başına gelebilir demiştim sanada telefonda kızşın bebeklerin biri iyisie ikisi hasta olucak toplanmamız zor elbette...ve önemli olan sağlık hem günler uzamış olur hemde hastalıklardan kurtulmuş oluruz ben derinin doğum gününde davet edicem sizleri memnun olurum gelirseniz..buraya bişey yazmadım kızlarla faceden konuştuk biz canım seçilin ömürüyle. Diğer seçilin derinide rahatsızdı..diyeceğim o ki hiç üzülme kırılıcak bişey yok kimseninde kırıldığını sanmıyorumm...bir gün elbet buluşucazzz hepimizzzz

Son düzenleme:
öpüyorum canım seni.. öyle kırılmaca darılmaca yok.. söz konusu kuzuların sağlığı oldu mu akan sular durur..

ayy pek sevindim pek rahatladım..
bu arada her işte bir hayır vardır derler ya o hesap annem gelemeyecekmiş bugün aynı çınar gibi hastaymış..ateş ishal kusma..sağlık ocağından bi arkadaşı "ateşli ishal salgını var dikkat edin" diye aramışlar..sizin de bilginiz olsun..bizi vurdu siz dikkat edin..

bak çok merak ettim şimdi..sen Derin'e gönderene kadar da göremeyecez heralde...

kuşum nerde ben de o yetenek...bizim babamız böyle desinatörlerle grefikerlerle çalışıyor onlara yaptırdı yaptırdı da ne oldu hala bastıramadı neyse aralığa kadar yolu var :))
aralığa kadar yolu var ne demek canım ya anlamadım ne aralığı...
kızlar takvim isterseniz ben yaparım size mail atarım bastırması kalır sadece bende fotoğrafçıda çalışıyordum biliyosunuzdur yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince

ben de isterim ben deeeee...

Son düzenleme:
selam kızlar,

babam için sağolun, o gün gittim götürdüm hemen doktora, bi sürü tahlil tetkik vs..dizanteri olmuş malesef iyiki de götürmüşümm bir de bişeyim yok diyordu..kanında çok sayıda mikrop çıktı..aslında doktor serum takıp hastaneye yatırmamız lazım dedi ama biz evde ilaçları kullanalım bi, eğer düzelme

olmazsa geliriz dedik..o gün hiçbişey yemedi..ilaçları da içmeyecekti,daha diyor benim bişeyim yok..artık içmeye başladı da dün biraz düzeldi.

bu takvim fikri duyduğum en süper fikir.. 1 haftada yetiştirebilir miyim acaba?

çok geçmiş olsun cnm babana

bak çok merak ettim şimdi..sen Derin'e gönderene kadar da göremeyecez heralde...

aralığa kadar yolu var ne demek canım ya anlamadım ne aralığı...
.

canım eşim ömüre takvim yaptırdı ama bastırmadı bastırsa bile çok yaptırmayacakmış herkesin evinde olmasın mış... nazar oluyormuş çocuk..
facede burcu görmüştü de o sormuştu nerde yaptın diye ama ben yapmadı eşim yaptırdı..

iyi pazarlar herkese..
eşim nöbetci ezcane aramaya çıktı..test alacak..bugün tam 10 gün gecikti..
yarın haberlerimi alırsınız kızlar..rabbim hayırlısını versin..çok korkuyorum

iyi pazarlar herkese..

hakkında hayırlısı seldacım allah gönlüne göre versin bakalım yeni bebek müjdesi gelecekmi ay valla merak ettim yarın sabahtan açarım bu haber için

çok geçmiş olsun canım. alah acil şifalar versin. iyi etmişsin dr a götürmekle.

benim babamın problemleri devam ediyor hala. mide olayını atlattık ama baş dönmesi geçmişyor bi türlü. yürürken yalpalıyor resmen. salı kontrole götürcem. olmadı, kulak burun boğaz ve beyin cerrahına da gösreicez. inş önemli bişey çıkmaz.

iyi pazarlar herkese..

iyi pazarlar canım.
amaniin, bi bebek haberi daha mı yoksaaa.

hakkınızda hayırlısı gülüm. gönlünüze göre inş.

Bulamamış eczane yarın ben çıkıp alırım artık.
Babamız çok gönülsüz durum böyle olunca bende istemiyorum şuan.. ama gelmeye karar verdiyse yapacak bişey yok.. şimdi değil 2 sene sonra gelsin:)

hakkımızda hayırlısı olsun..

benimde gecikti kızlar ama ben test yaptım çıkmadı ay valla dert bu yaaa bir kaç gün sonra gelmezse gene yaparım olmadı doktora giderim gel dedi zaten smear yapalım yıllık muayneni yapalım dediii

benimde gecikti kızlar ama ben test yaptım çıkmadı ay valla dert bu yaaa bir kaç gün sonra gelmezse gene yaparım olmadı doktora giderim gel dedi zaten smear yapalım yıllık muayneni yapalım dediii

hayırlısı canım madem testte çıkmadı biran önce git istersen dra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…