2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

seldacım hayırlısı olsun cnm eşine takılma sen önce öle derler ayteninde dediği gibi sonra senden daha istekli olurlar.merakla bekliyorum bende sonucu

günaydın bayanlar :)

umarım herkes iyidir. harika bir haftasonu geçirmiştir. bizim cok yogundu. evde temizlik, yemek, doruk, bulaşık çamaşır yine 2 gün oturamadan geçti. bugün şirkette dinlenirim biraz :)

günaydın kızlar..

evimi pakladım haftasonunda..:) kadını çağırdım..o ben ablam giriştik.. dolaplar,camlar,halılar,koltuklar,elimiz değmediğimiz yer kalmadı burağın halısını aldım,masayı da beğendik, bi düşünelim dedik, eve gelince netten başka bişey beğendik :) sandalye ücretlerine taktı kafayı(takmamak elde değil,tanesi 150 lira) ama sonunda ikna oldu eşim :) bugün yarın halletlemiz lazım..burağa kayyu lu halı aldık ama odasına küçük oldu,aynı parçadan bi daha almamız lazım yani işlerimi kısmen halletmiş oldum..

aytencim sana zahmet olmazsa takvim için bana yardımcı olur musun? nasıl irtibata geçelim..

günaydın herkese hayırlı haftalar diliyorumm ay özlemcim ne kadar güzel 7 gün kalmış doruk paşanaın yaşınaa bizimde son 10 günümüzzz
ya kızlar ben derine elbise aldım bordo siyah kabarık falan böyle çok beğendim ama siyahlı olması aklımda soru işareti bıraktı sizler ne dersiniz bir sürü renk giydiriyoruz pembe beyaz mor bu farklı olsun dedim

hülya temizlendin ne güzel ohh darısı bana valla bende başıyım bu hafta mutfak dolaplarımı falan silicemmm

Serapcım eger sen begendiysen takılma derim ben... eminim yine cok süslü bir elbisedir. cok ta yakışacak senin bücüre. siyahlı olsun bisey olmaz. partinize daha bir ciddi hava katar bence :))

Serapcım eger sen begendiysen takılma derim ben... eminim yine cok süslü bir elbisedir. cok ta yakışacak senin bücüre. siyahlı olsun bisey olmaz. partinize daha bir ciddi hava katar bence :))

ya böyle eski fransız filmlerindeki elbiseler gibi dediğin gibi beğendim cidden takılmıyım fazla..bordoda ayakkabı alıcam güzel olucak heycanlıyım şimdidennnn

herkese günaydın güzel bir hafta olsun inşallah bizi doğum günümüzede 6 gün kaldı serap elbiseyi beğendiysen kafana takma siyah olmasını benimde kızım olsaydı laivert veya siyahlı bir elbise olacağı kesindi hülya sende evin temizliğini halletmişsin güle güle kirletin burağada halı almışsın güle güle kullansın

hülyacım takvim için özelden mesaj attım sen resimleri gönder yaparım bugün canım birde profilimdeki albümde oğlum ve yeğenlerime yaptığım var bakıp nasıl istediğini ne yazılacağını falanda yazarsan iyi olur

kızlar şöle bir geçmişe gözattımm

seçilcim sana ve ömür e geçmiş olsun inş. hemen iiyi olursunuz

hülyacım babacına geçmiş olsun kayyulu haılınızda güle güle kullanın

burçin bebişlere geçmiş olsun sen kafana takma rahat ol başka zaman görüşürüz elbet

özlemcim geri sayım başladı demek hadi herşeyin en güzeli doruk la olsun inş.

serapçımm elbisesi çok güzel gelinimin hiç takılma emi arkadaşım

kızlar oğlum hep kabız ya ilaçla yaptırmaktan bıktım ama hep ilaçmı yapıcam bu çocukt bişiy olmasın bağırsaklarında tembellik yada piskolojik bişey en son çarşamba ilaçla yaptırdım bugüne kadar bidaha yapmadı vede gece hiç uyumadı huysuzdu çok bu sebepten heralde hastaneyede gitmek istemiyorum cocuk hastaneye gidince dahada hasta oluyo özele gitsem bisürü test yapılıcak parasıda ona göre tutucak off off

günaydın
az kaldı demek hadi inş. çok güzel geçerr

esmacım geçen televizyonda izledim lahvanları fazla kullanmayın diyodu bolbol su için falan diyodu sende bolbol su içir birde kayısı falan yedir inşallah düzelir bir an önce de rahatlar paşa

sağol esmacım sen cumarteside beğenmiştin zaten yoksa hiç içime sinmezdi aslında güzel ama ay ne bilim yaa

hülya babana geçmiş olsun cnm yaa şimdi nasılll

aytencim sağol arkadaşım.ne takvimi yapıyosunuz kızlar...

günaydın
az kaldı demek hadi inş. çok güzel geçerr

inşallah canım az kaldıda doğum gününe gelecek pek kimsemde kalmadı kız kardeşim gelemiyor gelinimiz gelemiyor halamız muamma yani başbaşa kutlayacağız bu gidişle bir anneannesi ve dayısı gelecek kısmetse

ben oğlumun resimlerinden takvim yaptım iteyen oursa yaparım demiştim hülyaya yapıcam mesajımı görüp resim gönderirise

esmacım geçen televizyonda izledim lahvanları fazla kullanmayın diyodu bolbol su için falan diyodu sende bolbol su içir birde kayısı falan yedir inşallah düzelir bir an önce de rahatlar paşa
ah cnmya bizim bu doktor bişiy olmaz dedi 2 günde bir yaptır hiç bir zararı yok dedi doktoru değiştiricem ben artık ya
ben yapmıyorum ama 4 gün olmadan kız bide nasıl su içiyo maşalah bol bol içiyo kayısı kaynattım içirdim bir hafta nerdeyse etki etmiyo

sende benim gibisin işte alıp sonrada acaba başka bişiy mi alsaydım die düşünüp dururum ben

ay canım ya olsun hiç belli olmaz çok kişi olup aksilik olucağına az kişi olup güzelgeçer inş. bizim herkes gelicek ama pislik çıkarıcak olucak ondan geriliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…