öyle aytencim..
ama onun bukadar karşı olması çok canımı sıkıyor..
Serapcım eger sen begendiysen takılma derim ben... eminim yine cok süslü bir elbisedir. cok ta yakışacak senin bücüre. siyahlı olsun bisey olmaz. partinize daha bir ciddi hava katar bence :))
herkese günaydın güzel bir hafta olsun inşallah bizi doğum günümüzede 6 gün kaldı serap elbiseyi beğendiysen kafana takma siyah olmasını benimde kızım olsaydı laivert veya siyahlı bir elbise olacağı kesindi hülya sende evin temizliğini halletmişsin güle güle kirletin burağada halı almışsın güle güle kullansın
kızlar şöle bir geçmişe gözattımm
seçilcim sana ve ömür e geçmiş olsun inş. hemen iiyi olursunuz
hülyacım babacına geçmiş olsun kayyulu haılınızda güle güle kullanın
burçin bebişlere geçmiş olsun sen kafana takma rahat ol başka zaman görüşürüz elbet
özlemcim geri sayım başladı demek hadi herşeyin en güzeli doruk la olsun inş.
serapçımm elbisesi çok güzel gelinimin hiç takılma emi arkadaşım
kızlar oğlum hep kabız ya ilaçla yaptırmaktan bıktım ama hep ilaçmı yapıcam bu çocukt bişiy olmasın bağırsaklarında tembellik yada piskolojik bişey en son çarşamba ilaçla yaptırdım bugüne kadar bidaha yapmadı vede gece hiç uyumadı huysuzdu çok bu sebepten heralde hastaneyede gitmek istemiyorum cocuk hastaneye gidince dahada hasta oluyo özele gitsem bisürü test yapılıcak parasıda ona göre tutucak off off
günaydın
az kaldı demek hadi inş. çok güzel geçerr
sağol esmacım sen cumarteside beğenmiştin zaten yoksa hiç içime sinmezdi aslında güzel ama ay ne bilim yaa
hülya babana geçmiş olsun cnm yaa şimdi nasılll
aytencim sağol arkadaşım.ne takvimi yapıyosunuz kızlar...
ah cnmya bizim bu doktor bişiy olmaz dedi 2 günde bir yaptır hiç bir zararı yok dedi doktoru değiştiricem ben artık yaesmacım geçen televizyonda izledim lahvanları fazla kullanmayın diyodu bolbol su için falan diyodu sende bolbol su içir birde kayısı falan yedir inşallah düzelir bir an önce de rahatlar paşa
sende benim gibisin işte alıp sonrada acaba başka bişiy mi alsaydım die düşünüp dururum bensağol esmacım sen cumarteside beğenmiştin zaten yoksa hiç içime sinmezdi aslında güzel ama ay ne bilim yaa
hülya babana geçmiş olsun cnm yaa şimdi nasılll
aytencim sağol arkadaşım.ne takvimi yapıyosunuz kızlar...
ay canım ya olsun hiç belli olmaz çok kişi olup aksilik olucağına az kişi olup güzelgeçer inş. bizim herkes gelicek ama pislik çıkarıcak olucak ondan geriliyoruminşallah canım az kaldıda doğum gününe gelecek pek kimsemde kalmadı kız kardeşim gelemiyor gelinimiz gelemiyor halamız muamma yani başbaşa kutlayacağız bu gidişle bir anneannesi ve dayısı gelecek kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?