2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

istersen başka bir dra daha götür için rahatlasın niye geriliyon canım en güzel gün eğlenmene bak valla bende öyle yapıcam dolu dolu kutlamayı düşünüyorum oğlumun doğum gününü

Günaydın iyi haftalar.

Seda göstermem tabii Deroşa gönderince annesi ekler resmini.bende bu hafta elbise işini halledeyim istiyorum.

Serap bende pembe falan istemiyorum bak şöyle lazivert-siyah-kahve-krem falan olsun sıkıldım artık pembelerden herşeyi pembe -mor-lila.

Doğum günü haftalarına girdik.Ecrin Dila nın 19 muydu ? bakayım bi.

günaydın herkese ömürün takvimi nasıl bişey merak ettim bende oğluma takvim yaptım ama ben photoshopta yaptım

ben ben ben isterim .hatta ben takvimi magnet yapmayı düşünüyorum .
Ben seni unuttum sen bilirsin tabii...Ömür e babasının yaptırdığı facee de var ama seninde face hesabın yok müsait olunca beni dürrt :) msn den atayım sana.bana yaparmısın Ayten lütfeennn :)

nasılsınız canlar

arasın ameliyatı için cuma eşlimi aramışlar pazar fgetirin diye aksilik ya çocuk iydi pazar sabahı burnu akmaya başladı gittik yine olmaz nezlesi var dediler serum fizyolojikle dolven verdiler bi kaç gün klullanın hafta içi arararzı dediler çocuk iyken aramıyolar alllahım ya ama vardır bi hayır...1 buçuk iki saat sürer dedi doktor ameliyatı ben o saattleri nasıl geçiricem arkadaşlar içim fena oluyo ii olsaydı bu gün amaeliyat olacaktı....

esmacım biraz bağırsakları çalıştıran şeyler versene. denedinmi öyle.

aç karnına kayısı kurusu sonra üzerine su
bol ıspanaklı yeşillikli çorbalar falan
bir sürede patates muz falan yedirme.

hazır kavanoz mamalarında kayısı şeftali meyva püreleri var. doruk onlarda yiyyince resmen ishal gibi oluyor. onları vermeyi dene bir süre istersen.

ilaçada cok alıştırmamak gerek bu konuda. yoksa kendiliğinden yapamaz cocuk dikkatli ol.

fatoşcum dediğin gibi vardır bir hayır inşallah bir an önce düzelir ameliyatınıda olur sorunsuz sen üzme kendini o ameliyattayken bolbol dua edersin sende tabi seninle birlikte bizde

cnm benim üzülme dualarımız seninle elbette vardır bi hayır

günaydın cnm iyiyiz sen nassın
Allah Allah var bi hayır fatoş ya 1,5 2 saat .ok deil ama sana dünyanın saati geliecek tabi Allahım bol sabırlar versin cnl

cnım denedim kayısı kaynatım suyunu içiridim ama aç karnında deil ya
bide şu kavanoz mamasından alim bari deniyim sağol hayatım ya ilaç yapmayı hiç istemiyorum zaten

Allah Allah..aras paşa kaçıyor bence ameliyattan :) Fatoşcum Allah'ın izniyle geçer endişelenme..

aytencim göndericem resim,ama ben her ay için bir yaprak istiyordum,her yaprakda bi resim olsun istiyordum, öyle daha mı maliyetli olur acaba? ya da yapabilir miyiz ki?

günaydın kızlar.
moralim ve sinirlerim çok bozuk.
ipek hasta yine. dün gece sabaha karşı hastaneden eve geldik. dua ediyorum bu sefer çabuk atlatsın.
ersinle birbirimize girdik ilk kez ayrı ayrı yattık. çok kırdı beni,çok üzdü. ilk defa bu kadar kırıldım ona. hatasını anlayana kadar aynı yatakta yatmicam onunla.
3 gündür de toplasanız 7-8 saat uyumuşumdur heralde.
moralinizi bozdum sabah sabah
iyisimi geçmişe bakayım.

baskısı maliyetli olur canım ama sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…