ah cnmya bizim bu doktor bişiy olmaz dedi 2 günde bir yaptır hiç bir zararı yok dedi doktoru değiştiricem ben artık ya
ben yapmıyorum ama 4 gün olmadan kız bide nasıl su içiyo maşalah bol bol içiyo kayısı kaynattım içirdim bir hafta nerdeyse etki etmiyo
sende benim gibisin işte alıp sonrada acaba başka bişiy mi alsaydım die düşünüp dururum ben
ay canım ya olsun hiç belli olmaz çok kişi olup aksilik olucağına az kişi olup güzelgeçer inş. bizim herkes gelicek ama pislik çıkarıcak olucak ondan geriliyorum
istersen başka bir dra daha götür için rahatlasın niye geriliyon canım en güzel gün eğlenmene bak valla bende öyle yapıcam dolu dolu kutlamayı düşünüyorum oğlumun doğum gününü
günaydın herkese ömürün takvimi nasıl bişey merak ettim bende oğluma takvim yaptım ama ben photoshopta yaptım
ah ah canım bendekiler sende olsa gerilip patlarsın bilee
allah kolaylık ve bolca sabır versin o zaman sana canım
nasılsınız canlar
arasın ameliyatı için cuma eşlimi aramışlar pazar fgetirin diye aksilik ya çocuk iydi pazar sabahı burnu akmaya başladı gittik yine olmaz nezlesi var dediler serum fizyolojikle dolven verdiler bi kaç gün klullanın hafta içi arararzı dediler çocuk iyken aramıyolar alllahım ya ama vardır bi hayır...1 buçuk iki saat sürer dedi doktor ameliyatı ben o saattleri nasıl geçiricem arkadaşlar içim fena oluyo ii olsaydı bu gün amaeliyat olacaktı....
bizde yaparmısın takvim ne yapmama lazım?
nasılsınız canlar
arasın ameliyatı için cuma eşlimi aramışlar pazar fgetirin diye aksilik ya çocuk iydi pazar sabahı burnu akmaya başladı gittik yine olmaz nezlesi var dediler serum fizyolojikle dolven verdiler bi kaç gün klullanın hafta içi arararzı dediler çocuk iyken aramıyolar alllahım ya ama vardır bi hayır...1 buçuk iki saat sürer dedi doktor ameliyatı ben o saattleri nasıl geçiricem arkadaşlar içim fena oluyo ii olsaydı bu gün amaeliyat olacaktı....
günaydın cnm iyiyiz sen nassınnasılsınız canlar
cnım denedim kayısı kaynatım suyunu içiridim ama aç karnında deil yaesmacım biraz bağırsakları çalıştıran şeyler versene. denedinmi öyle.
aç karnına kayısı kurusu sonra üzerine su
bol ıspanaklı yeşillikli çorbalar falan
bir sürede patates muz falan yedirme.
hazır kavanoz mamalarında kayısı şeftali meyva püreleri var. doruk onlarda yiyyince resmen ishal gibi oluyor. onları vermeyi dene bir süre istersen.
ilaçada cok alıştırmamak gerek bu konuda. yoksa kendiliğinden yapamaz cocuk dikkatli ol.
Allah Allah..aras paşa kaçıyor bence ameliyattan :) Fatoşcum Allah'ın izniyle geçer endişelenme..
aytencim göndericem resim,ama ben her ay için bir yaprak istiyordum,her yaprakda bi resim olsun istiyordum, öyle daha mı maliyetli olur acaba? ya da yapabilir miyiz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?