2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

nurumkuzum bilgilerini adam akıllı ver bacım
dogum.1.ay.2ayboy kilo..öyle eksik verme..

nurumkuzum bilgilerini adam akıllı ver bacım
dogum.1.ay.2ayboy kilo..öyle eksik verme..

sırnaşık şeyTAMAM özürdilereeem
HMM
du bi düşünem 2600 doğdu 47 santim
ikinci ay 53 santim 4400
3.ay 56 santim 5480
haftaya üçüncü ay bitecek
kntrele gidince söylerimhihoyyyt

selam herkese umarım keyifler yerindedir giremiyorum arkadaşlar annemdeyim hep.. yarında sapancaya gidicem ablamda kalıcam pazar gününe kadar inşaallah. hepinizi bebişlerinizi öpüyorum..

bebişimin kulakları çok fena konak oldu kaşlarında kaşlarının arasında başında da var ama kulakları çok kötü oldu ne yapmam lazım nasıl gider?
sezeryan olanlar sizde de unutkanlık var mı ben son günlerde acayip unutkanım bir akrabamız sezeryandan demiş.

Günaydın kızlar nasılsınız ? ben bu hafta işe başladım ilk gün çok kötüydü ama Allahtan işler çok yoğun ve zaman çabuk geçiyor tek derdim oğluşumu çokkkk özlüyorum kokusunu özlüyorum koşa koşa eve gidiyorum çıkınca hemen kucağıma alıyorum kokluyorum konuşuyorum oynuyoruz ....

Ama işimide özlemişim işin yeri de farklı kızlar benim avantajım çalışma saatlerim güzel bu yüzden şanslıyım oğlum annesinin sütünden de geri kalmıyor çok şükür....

günaydıınnn...

türkkahvesibebginin boy kilo takip çizelgesine aylara göre takibini ayzzsana ekleyeyim senide.bi bak istersen..

herkese günaydınn
bende pek giremiyorum
ancak naz uyurken
hep aynı geçiyo günler
farklı bişey yok valla yazcak şey bulamıorum bazen
inş. mayısta memelekete gitçem o yüzden sevinçliyim
havalar bi ısınsa.. daha serin baya istanbul korkuyorum çıkartmaya hastalanırsa naparım
naz hep evde kapalı bi yere çıkamıyo bebişim mantar gibi tıkıldık kaldık eve. pöffffffffff

akpakkuzum kulaklarda konak hiç duymadım.saça zytinyagı sürüp ince takarkla tara sonra yıka ama kulagada dene istersen.yada eczaneye sor.yara doktora..geçmiş olsun..
özlemhadi hayırlı olsun.iyi bari şansşlısın sen ne güzel.seninde için böylece rahat olacak.iyi sevindim..

ceee eeee diyip kaçmış millet nerdesiniz yahu:?
ayşegül nasılsın canım defne ve zeyno ne alemde
yaren cnm senin paşan nasıl

Günaydın kızlar. Biz de aşılarımızı olduk geldik. Doktor 4 saatte bir ateş düşürücü verin gece de fitil verin uyumadan dedi.. Şu aşı işi zormuş ya. Bebeğim benim. Yok mu kolayı şöyle ağızdan falan.Yazık bebeklere.

iyi öğlenler kızlar :)

kulakta konak mı? hiç duymamıştım canım. doktora bi götür istersen. burak da saçlarında vardı ben 1-2 yağ sürdüm ama taramadım. yıkandıkça azaldı. şimdi ufacık bi bölgede kaldı.
ay sezeryanla unutkanlığın ne alakası var kuşum?ben de unutkanlık falan yok çok şükür. acaba narkozdan dolayı falan mı alaka kurdular ki?

canım hayırlı olsun. ben de çabuk vakit geçiriyorum iş yerinde. ama pazar günü oğluşumla tüm gün vakit geçirince pazartesi acaba bıraksam mı diyorum hala :) cumaya kadar alışıyorum, sonra pazar yine doya doya vakit geçiriyorum oğlumla, sonra pazartesi yine hüzün -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…