2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

FATOŞCUM VARDIR Bİ HAYIR BUNDADA
BURCU CANIM BENİM İÇİME SU SERPTİN YAHU BENDE ÖYLE DÜŞÜNDÜM FARKLI OLSUN DİYE
GÜNAYDIN HAVVACIMM

Berkin, Mertkan, Esracık ay dönümleriniz kutlu olsun

günaydın cnm ya çok geçmiş olsun üzüldüm ya inş. çabuk atlatır kuzucuk
zaten sıkıntınolur herşey üst üste gelir ama eşler bu durumda dahada ortayı gererler Allah Allah ya

geçmiş olsun canım daha tam atlatmadan yeniden hasta olmuş kuzum sen kocanı boşver hatasını anlasın sen üzme kendini inşallah ipekde biran önce iyileşir

zeynepçim geçmiş olsun canım ya yavrum benim inşallah bir an önce atlatır helak oldu yavrucak eşin ne istiyor senin sıkıntın zaten sana yetiyo

hülya sorma valla canım ya inatla olmayacam ameliyat diyo benim sıpa....

Günaydın canm. Çok geçmiş olsun. Nazara mı geliyo nedir İpekçik. Nesi var. Üşütme falan mı?
Ersin de neden anlayış göstermiyo ki sana zaten perişansın, uykusuzsun. Neler söylediğini az çok tahmöin ediyorum

FATOŞCUM VARDIR Bİ HAYIR BUNDADA
BURCU CANIM BENİM İÇİME SU SERPTİN YAHU BENDE ÖYLE DÜŞÜNDÜM FARKLI OLSUN DİYE
GÜNAYDIN HAVVACIMM

Berkin, Mertkan, Esracık ay dönümleriniz kutlu olsun

Teşekkür ederiz. Bu ay ilk ben kutladım yaşasın...

herkese günaydııınnnnnn....nasılsınız kızlar???herkes iyi mi ??bi geçmişe bakayım...

Günaydın...

Şu takvim olayı nedir kızlar. Ben de elektro word de bastıracağım tek yaprak takvim 1,5 tl falan bi şeydi.

cnm çok geçmiş olsun neyi var ipeğimin atlatır inş hemen.ipeğe üzülünce sinirleriniz bozulmuştur bazen düşünmeden konuşuyo bu koca milleti inş oda hatasını anlar bir an önce düzelirsiniz.
alarada bayramdan bu yana toplayamadı kendini geceelri hiç uyumuyo kıvranıyo yine ne iştahı ver ne keyfi.hal böle olunca bende çok geriliyorum bizdede oluyo böle atışmalar eşimle.hepsi uykusuzluktan ve sinirlerimiz yıprandığı için zeynepçim

evet canım vardır bi hayır saol canım

KIZLAR BU NASIL SEVGİDİR YA İÇİME SOKASIM GELİYO ARASI ÖLE TATLI Kİ ÖLE ŞİRİNLİKLER ŞEBEKLİKLER YAPIYO ALLAHIM ANLATAMAMA İÇİME SOKACAM SEVERKEN BOĞACAM ÇOCUĞU

Herkese günaydınnnnnnn
Haydut MERTKAN , Tospiş BERKİN , Güzel gözlü ESRA bugün 11 aylık oldu maşallah kuzularımıza

Bizde yine hastayız malesef yani sadece oğluş Cumartesi akşama kadar çok iyiydi .Akşam hafif burnu akmaya başladı .Gece sabaha kadar ateşlendi .Pazarda gündüz gece ateşliydi çıkıyor düşüyor tekrar çıkıyor .Hiç keyfi yok mızıl mızıl tabi birde burun temizlemek işkence:84: .Dra götürmedim nasılsa aynı ilaçları verecek evde ilaç dolu .Hem yarında aylık kontorülümüz var yarın heryerine baktırcam .Bakalım şu an iyi gibi umarım gecemizde ateşsiz geçer :18:

sağolun kızlar...
cmt gecesi ateş başladı. hadi dedim götürmiyim hemen,her şeyde hemen koşuyoruz. dün bütün gün ateşi yükseldi ben düşürdüm. 4 kere calpol verdim 3 te fitil attım bütün gün. düşüyo,1 saat sonra gene çıkıyodu ateşi. babanemdeydim,akşama doğru geçtim eve. akşam ipek ersinin ayağında uyuyodu uyandı çığlık çığlığa,yanıyo vücudu. ateşi ölçtüm 40.2
beynimden vurulmuşa döndüm hemen soğuk suya soktum sardım pikeye öyle çıplak falan hastaneye götürdük. doktor baktı ateşe hala 39.9
duşa rağmen düşmüyor. buz dolu bi kovaya su koydu o suyla kafasını ıslattı vücudunu falan yıkadılar
bu arada ben gun ıcınde cok ılac verdıgım ıcın ıgne yapmak zorunda kaldılar ateş düşürücü
cocugu buza yatırdılar resmen dedım zatürre olucak napıyosunuz. doktor kızdı,bırak zatürre olsun çaresi var,bu ateşle havale geçirirse ona napıcaksın dedi. sogutmamız lazım dedı.
neyse ateş düştü biraz muayene etti kadın,kulakları dolmuş,boğazıda şişmiş. hoş saatlerce ağladı,sağlam boğazda kızarır o kadar bağırmaya.
antibiyotik iğne verdi,peditus şurup (öksürüğü ve burun akıntısıda var)
bide ateş düşürücü aldık sabaha karşı geldik işte...
gece uyumadı yine burnu tıkalı nefes alamıyor,ateşi çıkıyor.
3 gün çıkıcak ateşi dedi,çok yükselir ve düşmezse getirin dediler...

ersin de ayrı telden çalıyor.
ben popomun uzerıne oturmadıgımdan cocugu hasta edıyomusum.
babaneme gıdınce hasta oluyomus bı daha babaneme gıtmıcekmısım
hep sıkılıyorum evde dıyomusum ne warmıs sıkılcak ewde
dogru,evde butun gun keyıf yapıyorum nasıl sıkılıyorum,nankörlük bende.
aman ya daha neler neler. cocuk aglıyo ben aglıyorum,halimi goruyo gunlerın yorgunlugu uzerımde,ben cocugun basında beklerken o arkadaslarıyla gezıyodu bugun,cagırdım eve geldı dıye bu tafrası muhtemelen.
ne halı warsa gorsun. bu kadar uzdu ya benı,allah onu bıldıgı gıbı yapsın.

aydönümü olan kuzularımıza nice nice aylar,seneler
hasta olan kuzularımıza da acil şifalar diliyorum...

günaydın kızlar
uykusuzum,rüya 2 gündür ateşli nedense,en son gece 38.6 idi
doktorumuza sordum bugün takip edelim yine ateşlenirse getir dedi

aklım onda,ben işteyim,amaaaaaaan

geçmiş olsun hülyacım .....

iyi pazarlar herkese..
eşim nöbetci ezcane aramaya çıktı..test alacak..bugün tam 10 gün gecikti..
yarın haberlerimi alırsınız kızlar..rabbim hayırlısını versin..çok korkuyorum
seldacım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım.....

benimde gecikti kızlar ama ben test yaptım çıkmadı ay valla dert bu yaaa bir kaç gün sonra gelmezse gene yaparım olmadı doktora giderim gel dedi zaten smear yapalım yıllık muayneni yapalım dediii
serapcım ihmal etme sen yinede bir doktora git istersen canım......

günaydınnnnnhayırlı günlerrr olsun
günaydın esmacım.....

günaydın bayanlar :)

umarım herkes iyidir. harika bir haftasonu geçirmiştir. bizim cok yogundu. evde temizlik, yemek, doruk, bulaşık çamaşır yine 2 gün oturamadan geçti. bugün şirkette dinlenirim biraz :)
günaydın özlemcim......

çok heyecanlıyım ben bu hafta... karmakarışık duygular içerisindeyim.
bende bende çok az kaldı doğum günümüze.....

güle güle kirlet evini canım,yeni eşyalarınızı da iyi günlerde kullanın inş......

ben hala alamadım elbisesini ya baktım birkaç yere ama içime sinmedi hiç,haklısın hep pembe yada mor giyiyorlar değişiklik olur, eminim çok güzeldir elbisesi deroşumun güle güle giysin prenses.....

günaydın aytencim evet çok az kaldı artık doğum günlerimiz aynı gün, ama biz pazar günü kutlayacaz allah sağlıklı ve uzun ömürler versin bütün yavrularımıza inş.....,

esmacım bol bol su içir canım kuru kayısı yedir aç karnına, bağırsakları tembellik yapmasın,lavmana alışırsa hep onunla yapmak zorunda kalırsın,doktorlarda onu pek önermiyorlar, kakasını yapamadığı için zorlanıyordur huysuzluğuda ondandır, yavrum kıyamam ben ona......

günaydınn kızlar
günaydın fatmacım.....

günaydın fatoşcum herşeyde bir hayır vardır inş.iyi geçer ameliyatı paşamın,yanında olamasak bile dualarımızla yanınızdayız canım,inş.iyi olacak kuzum .....

Günaydın kızlar....
Berkin, Mertkan, Esroş ay dönümünüz kutlu olsun fıstıklar
günaydın havvacım afacanların ay dönümleri kutlu olsun

günaydın zeynepcim geçmiş olsun ne oldu ipeğe inş.çabuk atlatır kıyamam ben ona.....

herkese günaydııınnnnnn....nasılsınız kızlar???herkes iyi mi ??bi geçmişe bakayım...

günaydın sedacım biz iyiyiz sen nasılsın bahar nasıl .....

aydönümü olan kuzularımıza nice nice aylar,seneler
hasta olan kuzularımıza da acil şifalar diliyorum...

zeynep erkelerin klasik lafı gittin hasta ettin bende sırf o yüzden kendim demiyorum bir yere gideyim diye korkuyorum hasta falan olur dilinden düşürmez boş ver sende

günaydın kızlar
uykusuzum,rüya 2 gündür ateşli nedense,en son gece 38.6 idi
doktorumuza sordum bugün takip edelim yine ateşlenirse getir dedi

aklım onda,ben işteyim,amaaaaaaan

geçmiş olsun canım bugün gün bitmez sana inşallah düzelirde seninde için rahat eder işte

canım ya çok geçmiş olsun zeynepb..
Rabbim şifasını versin inşallah.
çocuklar böyle bi iyi oluyolar bi hasta
annem çocuk güle benzer der hep.
kocanıda takma boşver,benimki de dün dışarı çıkalım dedi,yok kız hasta ben çıkamam sen çık diye zarf attım,hemen ben çıkayım o zaman dedi.
ama ben göndermedim,napıcam yalnız ateşi yükselirse dedim.
ondan çatladı bütün gün evde.
sen de sallama biraz burnu sürtsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…