günaydın kızlar.
moralim ve sinirlerim çok bozuk.
ipek hasta yine. dün gece sabaha karşı hastaneden eve geldik. dua ediyorum bu sefer çabuk atlatsın.
ersinle birbirimize girdik ilk kez ayrı ayrı yattık. çok kırdı beni,çok üzdü. ilk defa bu kadar kırıldım ona. hatasını anlayana kadar aynı yatakta yatmicam onunla.
3 gündür de toplasanız 7-8 saat uyumuşumdur heralde.
moralinizi bozdum sabah sabah
iyisimi geçmişe bakayım.
günaydın kızlar.
ipek hasta yine. dün gece sabaha karşı hastaneden eve geldik. dua ediyorum bu sefer çabuk atlatsın.
ersinle birbirimize girdik ilk kez ayrı ayrı yattık. çok kırdı beni,çok üzdü. ilk defa bu kadar kırıldım ona. hatasını anlayana kadar aynı yatakta yatmicam onunla.
iyisimi geçmişe bakayım.
günaydın kızlar.
iyisimi geçmişe bakayım.
FATOŞCUM VARDIR Bİ HAYIR BUNDADA
BURCU CANIM BENİM İÇİME SU SERPTİN YAHU BENDE ÖYLE DÜŞÜNDÜM FARKLI OLSUN DİYE
GÜNAYDIN HAVVACIMM
Berkin, Mertkan, Esracık ay dönümleriniz kutlu olsun
herkese günaydııınnnnnn....nasılsınız kızlar???herkes iyi mi ??bi geçmişe bakayım...
günaydın kızlar.
iyisimi geçmişe bakayım.
Günaydın kızlar....
Berkin, Mertkan, Esroş ay dönümünüz kutlu olsun fıstıklar
herkese günaydııınnnnnn....nasılsınız kızlar???herkes iyi mi ??bi geçmişe bakayım...
günaydın herkese
geçmiş olsun hülyacım .....selam kızlar,
babam için sağolun, o gün gittim götürdüm hemen doktora, bi sürü tahlil tetkik vs..dizanteri olmuş malesefiyiki de götürmüşümm bir de bişeyim yok diyordu..kanında çok sayıda mikrop çıktı..aslında doktor serum takıp hastaneye yatırmamız lazım dedi ama biz evde ilaçları kullanalım bi, eğer düzelme
olmazsa geliriz dedik..o gün hiçbişey yemedi..ilaçları da içmeyecekti,daha diyor benim bişeyim yok..artık içmeye başladı da dün biraz düzeldi.
bu takvim fikri duyduğum en süper fikir.. 1 haftada yetiştirebilir miyim acaba?
seldacım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım.....iyi pazarlar herkese..
eşim nöbetci ezcane aramaya çıktı..test alacak..bugün tam 10 gün gecikti..
yarın haberlerimi alırsınız kızlar..rabbim hayırlısını versin..çok korkuyorum
serapcım ihmal etme sen yinede bir doktora git istersen canım......benimde gecikti kızlar ama ben test yaptım çıkmadı ay valla dert bu yaaa bir kaç gün sonra gelmezse gene yaparım olmadı doktora giderim gel dedi zaten smear yapalım yıllık muayneni yapalım dediii
günaydın esmacım.....günaydınnnnnhayırlı günlerrr olsun
günaydın özlemcim......günaydın bayanlar :)
umarım herkes iyidir. harika bir haftasonu geçirmiştir. bizim cok yogundu. evde temizlik, yemek, doruk, bulaşık çamaşır yine 2 gün oturamadan geçti. bugün şirkette dinlenirim biraz :)
bende bende çok az kaldı doğum günümüze.....çok heyecanlıyım ben bu hafta... karmakarışık duygular içerisindeyim.
güle güle kirlet evini canım,yeni eşyalarınızı da iyi günlerde kullanın inş......günaydın kızlar..
evimi pakladım haftasonunda..:) kadını çağırdım..o ben ablam giriştik.. dolaplar,camlar,halılar,koltuklar,elimiz değmediğimiz yer kalmadıburağın halısını aldım,masayı da beğendik, bi düşünelim dedik, eve gelince netten başka bişey beğendik :) sandalye ücretlerine taktı kafayı(takmamak elde değil,tanesi 150 lira) ama sonunda ikna oldu eşim :) bugün yarın halletlemiz lazım..burağa kayyu lu halı aldık ama odasına küçük oldu,aynı parçadan bi daha almamız lazım yani işlerimi kısmen halletmiş oldum..
aytencim sana zahmet olmazsa takvim için bana yardımcı olur musun? nasıl irtibata geçelim..
günaydın herkese hayırlı haftalar diliyorumm ay özlemcim ne kadar güzel 7 gün kalmış doruk paşanaın yaşınaa bizimde son 10 günümüzzz
ya kızlar ben derine elbise aldım bordo siyah kabarık falan böyle çok beğendim ama siyahlı olması aklımda soru işareti bıraktı sizler ne dersiniz bir sürü renk giydiriyoruz pembe beyaz mor bu farklı olsun dedim
günaydın aytencim evet çok az kaldı artıkherkese günaydın güzel bir hafta olsun inşallah bizi doğum günümüzede 6 gün kaldı serap elbiseyi beğendiysen kafana takma siyah olmasını benimde kızım olsaydı laivert veya siyahlı bir elbise olacağı kesindi hülya sende evin temizliğini halletmişsin güle güle kirletin burağada halı almışsın güle güle kullansın
esmacım bol bol su içir canım kuru kayısı yedir aç karnına, bağırsakları tembellik yapmasın,lavmana alışırsa hep onunla yapmak zorunda kalırsın,doktorlarda onu pek önermiyorlar, kakasını yapamadığı için zorlanıyordur huysuzluğuda ondandır, yavrum kıyamam ben ona......kızlar şöle bir geçmişe gözattımm
seçilcim sana ve ömür e geçmiş olsun inş. hemen iiyi olursunuz
hülyacım babacına geçmiş olsun kayyulu haılınızda güle güle kullanın
burçin bebişlere geçmiş olsun sen kafana takma rahat ol başka zaman görüşürüz elbet
özlemcim geri sayım başladı demek hadi herşeyin en güzeli doruk la olsun inş.
serapçımm elbisesi çok güzel gelinimin hiç takılma emi arkadaşım
kızlar oğlum hep kabız ya ilaçla yaptırmaktan bıktım ama hep ilaçmı yapıcam bu çocukt bişiy olmasın bağırsaklarında tembellik yada piskolojik bişey en son çarşamba ilaçla yaptırdım bugüne kadar bidaha yapmadı vede gece hiç uyumadı huysuzdu çok bu sebepten heralde hastaneyede gitmek istemiyorum cocuk hastaneye gidince dahada hasta oluyo özele gitsem bisürü test yapılıcak parasıda ona göre tutucak off off
günaydın fatmacım.....günaydınn kızlar
günaydın fatoşcum herşeyde bir hayır vardır inş.iyi geçer ameliyatı paşamın,yanında olamasak bile dualarımızla yanınızdayız canım,inş.iyi olacak kuzum .....nasılsınız canlar
arasın ameliyatı için cuma eşlimi aramışlar pazar fgetirin diye aksilik ya çocuk iydi pazar sabahı burnu akmaya başladı gittik yine olmaz nezlesi var dediler serum fizyolojikle dolven verdiler bi kaç gün klullanın hafta içi arararzı dediler çocuk iyken aramıyolar alllahım ya ama vardır bi hayır...1 buçuk iki saat sürer dedi doktor ameliyatı ben o saattleri nasıl geçiricem arkadaşlar içim fena oluyo ii olsaydı bu gün amaeliyat olacaktı....
günaydın havvacım afacanların ay dönümleri kutlu olsunGünaydın kızlar....
Berkin, Mertkan, Esroş ay dönümünüz kutlu olsun fıstıklar
günaydın zeynepcim geçmiş olsun ne oldu ipeğe inş.çabuk atlatır kıyamam ben ona.....günaydın kızlar.
iyisimi geçmişe bakayım.
aydönümü olan kuzularımıza nice nice aylar,seneler
hasta olan kuzularımıza da acil şifalar diliyorum...
günaydın kızlar
uykusuzum,rüya 2 gündür ateşli nedense,en son gece 38.6 idi
doktorumuza sordum bugün takip edelim yine ateşlenirse getir dedi
aklım onda,ben işteyim,amaaaaaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?