2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynep erkelerin klasik lafı gittin hasta ettin bende sırf o yüzden kendim demiyorum bir yere gideyim diye korkuyorum hasta falan olur dilinden düşürmez boş ver sende

ne münasebet gittin hasta ettin ya...
ben onun annesiyim onun canı 1 kere yanınca benim 10 misli yanıyor.
kaç gece kalkmış bakmış,kaç gece başında beklemiş??? bak dün hastaneden geldik,gecelerdir uyumamama ragmen basında bekledım gozumu kırpmadım gece,yine ateşlenir diye.
o naptı? yattı uyudu sabah işe gidicek ya...
yok öyle gıttın hasta ettın.
ona yemek yok,evını temızlemek yok,güler yüz yok,su yok bundan sonra. kaldırsın poposunu her işini kendi gorsun. gece de yanlız yatsın aklı basına gelsin. guler yuz gosterıp yumusak davrandıkca adamın agzına tukuruyolar resmen.

o kadar kırıldım kı ona sallayabılecegımı sanmıyorum daha yani...

Her işte bir hayır vardır Fatoşçum üzme kendini...

günaydın herkese

Günaydın...

Ay dönümleriniz kutlu olsun kuşlarım

Teşekkürler Fatoşçum

Geçmiş olsun canım...

aydönümü olan kuzularımıza nice nice aylar,seneler
hasta olan kuzularımıza da acil şifalar diliyorum...

Sağol canım. Sen de kendine bak. Fazla takma kocanı da. ,o da anlar nasılsa hatasını...

geçmiş olsun tubacım inş.ilerlemeden çabucak iyileşir mertkan, ay dönümüde kutlu olsun paşamın......

zeynepcim eşini takma kafana hepsi aynı bu erkeklerin ,benim çocuklarda azıcık hasta olsalar hemen eşim bana söylenmeye başlar dikkat etmiyosun diye sanki kendileri çok biliyorlarmış gibi,tekrar geçmiş olsun inş.ilaçları iyi gelir hemencik iyileşir ipeğim.....

günaydın kızlar
uykusuzum,rüya 2 gündür ateşli nedense,en son gece 38.6 idi
doktorumuza sordum bugün takip edelim yine ateşlenirse getir dedi

aklım onda,ben işteyim,amaaaaaaan

sizede geçmiş olsun canım .....
havalar değişti yine bebişler hasta olmaya başladı şu kışı bir atlatsaydık hayırlısıyla ......

dediğin gibi onlar hasta olunca bizde onlarla hasta oluyoruz ama bunu anlatamıyosunki onlara onların düşündüğünden daha fazla biz düşünüyoruz çocuklarımızı ben diyorum valla önce oğlum sen ikinci plandasın onu benden çok kimse düşünemez

günaydın kızlar...zeynep geçmiş olsun canım ya..düzelir inş ipoş sıkma canını kocişede..
konuşuyolar işte sanki bizden daha çok düşünecekler..sen ipoşa odaklan gerisi koyver gitsin canım..

anlar heralde,anlayana kadarda benden insanlık beklemesin.

aman cok bılıyolar selma ya.
hepsı 5 tane buyutmus ya
kaynana gıbı vır vır tepende

aynen öyle
önce kızım...

gunaydın canım
aynen oyle koyverdım
3 aksam yemek yerıne tost yesınde gorurum ben onu...

Zeynepçim İpek iyileştiğinde bi alerji testi yaptırsanıza ona. Arkadaşın oğlu da sık sık hastalanıyodu böyle. Alerji testi pozitif çıktı. Şimdi halı yok evde ve odasındaki kaloriferi bile yaktırmıyo dr. Diğer odalardaki ısıtır odayı diyomuş.

hadi yaaa
iyileşsin bi yaptırayım bakalım...
çocuk bu kış sezonu bi açtı poposunu toparlayamadı daha.
umarım öyle bişey değildir.

geçmiş olsun canım mertkana ...çocukların geneli hasta malesef..
günaydın kızlar
uykusuzum,rüya 2 gündür ateşli nedense,en son gece 38.6 idi
doktorumuza sordum bugün takip edelim yine ateşlenirse getir dedi

aklım onda,ben işteyim,amaaaaaaan

sizede geçmiş olsun canım..inş ateşlenmez..

Kahvaltı yapacaktım yazmadan geçemeyeceğim
İpek e çok üzüldüm gerçekten çok ama çok geçmiş olsun .Kuzum daha yeni hastalıktan kurtulmuştu .Tez zamanda iyileşir inş.

Eşinede çok şaşırdım gerçekten .Sana yardımcı oluyor diye çok takdir ediyordum .Neden böyle söylediki acaba .Bende sürekli evdeyim ne oğlan ne ben hastalıktan kurtulamıyorum .Ne alakası varmış evden çıkarmakla çıkmasada çocuklar evde hasta oluyor kendimden biliyorum .Sende kendini üzme erkeklerin böyle tuhaf sözleri ve davranışları oluyor malesef .Umarım hatasını anlarda senden özür dileyip gönlünü alır

aydönümü olan bebişlerin öpüyorum nanaklarından....
kızlar geçmişi okuyamıyorum burak hiç durmuyo bugünlerde bi mız mız ki sormayın...

bir ara uyusunda bakayım kusura bakmayın...

Hülyacığım çok geçmiş olsun.onlara birşey olmaz canım elelrini kollarını kaldıracak halleri yoktur ama ben iyiyim dr ne yapacak ki der evde yatmayı hatta dışarda bi havaalayım demeyi tercih ederler.
halınız da hayırlı olsun ama küçük geldiyse git değiştir niye 2 tane 2 tane alıyorsun büyüğü mü yoktu.
masa sandalyeler öyle canım ama biraz gezseydiniz bazen çok farklı fiyatlar çıkıyor ortaya orada ikea falan varsa bazen çok kaliteli geliyor.gez hemen alma 4 sandalye 600 yapıyor zaten.

Zeynep yine mi yaaa.bu kız bi üşüttü ama nerde hep onun derdi çıkıyor ya.evi havalandırınca falanda dikkat et 2 dk bile olsa ceryanda kalmasın.dr doğru demiş Allah korusun havale geçirmesindense zaturrüye daha iyi tabii ama sen dayanamamışsındır çoçuk ateşten titriyor onlar soğuk suya daldırıyor.İnşallah bu son olur.çok geçmiş olsun.

aynen valla bende çıkarmıyorum ama hep hastayız..ne ilgisi varsa..
onlara göre oturcan evde beklicen beyfendileri..

SAğol canım. Nesi var bu yavruların. Sözleştiler mi ne yaptılar mızmızlanmaya

havvacım bizimki 4-5 gündür böyle..istediği olmayınca bi çığlık atıyo görmeniz lazım..
pek bi huysuz:84:sürekli yanımda dur diyo.pc başında görünce direk çığlık atıyo..
şimdi abisi geldide biraz ona daldı..ama farkederse damlar yanıma....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…