zeynep erkelerin klasik lafı gittin hasta ettin bende sırf o yüzden kendim demiyorum bir yere gideyim diye korkuyorum hasta falan olur dilinden düşürmez boş ver sende
canım ya çok geçmiş olsun zeynepb..
Rabbim şifasını versin inşallah.
çocuklar böyle bi iyi oluyolar bi hasta
annem çocuk güle benzer der hep.
kocanıda takma boşver,benimki de dün dışarı çıkalım dedi,yok kız hasta ben çıkamam sen çık diye zarf attım,hemen ben çıkayım o zaman dedi.
ama ben göndermedim,napıcam yalnız ateşi yükselirse dedim.
ondan çatladı bütün gün evde.
sen de sallama biraz burnu sürtsün
zeynepçim geçmiş olsun canım ya yavrum benim inşallah bir an önce atlatır helak oldu yavrucak eşin ne istiyor senin sıkıntın zaten sana yetiyo
hülya sorma valla canım ya inatla olmayacam ameliyat diyo benim sıpa....
günaydın herkese
Ay dönümleriniz kutlu olsun kuşlarım
Herkese günaydınnnnnnn
Haydut MERTKAN , Tospiş BERKİN , Güzel gözlü ESRA bugün 11 aylık oldu maşallah kuzularımıza
Bizde yine hastayız malesef yani sadece oğluşCumartesi akşama kadar çok iyiydi .Akşam hafif burnu akmaya başladı .Gece sabaha kadar ateşlendi .Pazarda gündüz gece ateşliydi çıkıyor düşüyor tekrar çıkıyor .Hiç keyfi yok mızıl mızıl tabi birde burun temizlemek işkence:84: .Dra götürmedim nasılsa aynı ilaçları verecek evde ilaç dolu .Hem yarında aylık kontorülümüz var yarın heryerine baktırcam .Bakalım şu an iyi gibi umarım gecemizde ateşsiz geçer :18:
aydönümü olan kuzularımıza nice nice aylar,seneler
hasta olan kuzularımıza da acil şifalar diliyorum...
geçmiş olsun tubacım inş.ilerlemeden çabucak iyileşir mertkan, ay dönümüde kutlu olsun paşamın......Herkese günaydınnnnnnn
Haydut MERTKAN , Tospiş BERKİN , Güzel gözlü ESRA bugün 11 aylık oldu maşallah kuzularımıza
Bizde yine hastayız malesef yani sadece oğluşCumartesi akşama kadar çok iyiydi .Akşam hafif burnu akmaya başladı .Gece sabaha kadar ateşlendi .Pazarda gündüz gece ateşliydi çıkıyor düşüyor tekrar çıkıyor .Hiç keyfi yok mızıl mızıl tabi birde burun temizlemek işkence:84: .Dra götürmedim nasılsa aynı ilaçları verecek evde ilaç dolu .Hem yarında aylık kontorülümüz var yarın heryerine baktırcam .Bakalım şu an iyi gibi umarım gecemizde ateşsiz geçer :18:
zeynepcim eşini takma kafana hepsi aynı bu erkeklerin ,benim çocuklarda azıcık hasta olsalar hemen eşim bana söylenmeye başlar dikkat etmiyosun diye sanki kendileri çok biliyorlarmış gibi,tekrar geçmiş olsun inş.ilaçları iyi gelir hemencik iyileşir ipeğim.....sağolun kızlar...
cmt gecesi ateş başladı. hadi dedim götürmiyim hemen,her şeyde hemen koşuyoruz. dün bütün gün ateşi yükseldi ben düşürdüm. 4 kere calpol verdim 3 te fitil attım bütün gün. düşüyo,1 saat sonra gene çıkıyodu ateşi. babanemdeydim,akşama doğru geçtim eve. akşam ipek ersinin ayağında uyuyodu uyandı çığlık çığlığa,yanıyo vücudu. ateşi ölçtüm 40.2
beynimden vurulmuşa döndüm hemen soğuk suya soktum sardım pikeye öyle çıplak falan hastaneye götürdük. doktor baktı ateşe hala 39.9
duşa rağmen düşmüyor. buz dolu bi kovaya su koydu o suyla kafasını ıslattı vücudunu falan yıkadılar
bu arada ben gun ıcınde cok ılac verdıgım ıcın ıgne yapmak zorunda kaldılar ateş düşürücü
cocugu buza yatırdılar resmen dedım zatürre olucak napıyosunuz. doktor kızdı,bırak zatürre olsun çaresi var,bu ateşle havale geçirirse ona napıcaksın dedi. sogutmamız lazım dedı.
neyse ateş düştü biraz muayene etti kadın,kulakları dolmuş,boğazıda şişmiş. hoş saatlerce ağladı,sağlam boğazda kızarır o kadar bağırmaya.
antibiyotik iğne verdi,peditus şurup (öksürüğü ve burun akıntısıda var)
bide ateş düşürücü aldık sabaha karşı geldik işte...
gece uyumadı yine burnu tıkalı nefes alamıyor,ateşi çıkıyor.
3 gün çıkıcak ateşi dedi,çok yükselir ve düşmezse getirin dediler...
ersin de ayrı telden çalıyor.
ben popomun uzerıne oturmadıgımdan cocugu hasta edıyomusum.
babaneme gıdınce hasta oluyomus bı daha babaneme gıtmıcekmısım
hep sıkılıyorum evde dıyomusum ne warmıs sıkılcak ewde
dogru,evde butun gun keyıf yapıyorum nasıl sıkılıyorum,nankörlük bende.
aman ya daha neler neler. cocuk aglıyo ben aglıyorum,halimi goruyo gunlerın yorgunlugu uzerımde,ben cocugun basında beklerken o arkadaslarıyla gezıyodu bugun,cagırdım eve geldı dıye bu tafrası muhtemelen.
ne halı warsa gorsun. bu kadar uzdu ya benı,allah onu bıldıgı gıbı yapsın.
günaydın kızlar
uykusuzum,rüya 2 gündür ateşli nedense,en son gece 38.6 idi
doktorumuza sordum bugün takip edelim yine ateşlenirse getir dedi
aklım onda,ben işteyim,amaaaaaaan
ne münasebet gittin hasta ettin ya...
ben onun annesiyim onun canı 1 kere yanınca benim 10 misli yanıyor.
kaç gece kalkmış bakmış,kaç gece başında beklemiş??? bak dün hastaneden geldik,gecelerdir uyumamama ragmen basında bekledım gozumu kırpmadım gece,yine ateşlenir diye.
o naptı? yattı uyudu sabah işe gidicek ya...
yok öyle gıttın hasta ettın.
ona yemek yok,evını temızlemek yok,güler yüz yok,su yok bundan sonra. kaldırsın poposunu her işini kendi gorsun. gece de yanlız yatsın aklı basına gelsin. guler yuz gosterıp yumusak davrandıkca adamın agzına tukuruyolar resmen.
anlar heralde,anlayana kadarda benden insanlık beklemesin.Her işte bir hayır vardır Fatoşçum üzme kendini...
Günaydın...
Teşekkürler Fatoşçum
Geçmiş olsun canım...
Sağol canım. Sen de kendine bak. Fazla takma kocanı da. ,o da anlar nasılsa hatasını...
aman cok bılıyolar selma ya.geçmiş olsun tubacım inş.ilerlemeden çabucak iyileşir mertkan, ay dönümüde kutlu olsun paşamın......
zeynepcim eşini takma kafana hepsi aynı bu erkeklerin ,benim çocuklarda azıcık hasta olsalar hemen eşim bana söylenmeye başlar dikkat etmiyosun diye sanki kendileri çok biliyorlarmış gibi,tekrar geçmiş olsun inş.ilaçları iyi gelir hemencik iyileşir ipeğim.....
sizede geçmiş olsun canım .....
havalar değişti yine bebişler hasta olmaya başladı şu kışı bir atlatsaydık hayırlısıyla ......
aynen öyledediğin gibi onlar hasta olunca bizde onlarla hasta oluyoruz ama bunu anlatamıyosunki onlara onların düşündüğünden daha fazla biz düşünüyoruz çocuklarımızı ben diyorum valla önce oğlum sen ikinci plandasın onu benden çok kimse düşünemez
günaydın kızlar...zeynep geçmiş olsun canım ya..düzelir inş ipoş sıkma canını kocişede..
konuşuyolar işte sanki bizden daha çok düşünecekler..sen ipoşa odaklan gerisi koyver gitsin canım..
Zeynepçim İpek iyileştiğinde bi alerji testi yaptırsanıza ona. Arkadaşın oğlu da sık sık hastalanıyodu böyle. Alerji testi pozitif çıktı. Şimdi halı yok evde ve odasındaki kaloriferi bile yaktırmıyo dr. Diğer odalardaki ısıtır odayı diyomuş.
geçmiş olsun canım mertkana ...çocukların geneli hasta malesef..Herkese günaydınnnnnnn
günaydın kızlar
uykusuzum,rüya 2 gündür ateşli nedense,en son gece 38.6 idi
doktorumuza sordum bugün takip edelim yine ateşlenirse getir dedi
aklım onda,ben işteyim,amaaaaaaan
hadi yaaa
iyileşsin bi yaptırayım bakalım...
çocuk bu kış sezonu bi açtı poposunu toparlayamadı daha.
umarım öyle bişey değildir.
günaydın kızlar...zeynep geçmiş olsun canım ya..düzelir inş ipoş sıkma canını kocişede..
konuşuyolar işte sanki bizden daha çok düşünecekler..sen ipoşa odaklan gerisi koyver gitsin canım..
Kahvaltı yapacaktım yazmadan geçemeyeceğim
İpek e çok üzüldüm gerçekten çok ama çok geçmiş olsun .Kuzum daha yeni hastalıktan kurtulmuştu .Tez zamanda iyileşir inş.
Eşinede çok şaşırdım gerçekten .Sana yardımcı oluyor diye çok takdir ediyordum .Neden böyle söylediki acaba .Bende sürekli evdeyim ne oğlan ne ben hastalıktan kurtulamıyorum .Ne alakası varmış evden çıkarmakla çıkmasada çocuklar evde hasta oluyor kendimden biliyorum .Sende kendini üzme erkeklerin böyle tuhaf sözleri ve davranışları oluyor malesef .Umarım hatasını anlarda senden özür dileyip gönlünü alır
aydönümü olan bebişlerin öpüyorum nanaklarından....
kızlar geçmişi okuyamıyorum burak hiç durmuyo bugünlerde bi mız mız ki sormayın...
bir ara uyusunda bakayım kusura bakmayın...
SAğol canım. Nesi var bu yavruların. Sözleştiler mi ne yaptılar mızmızlanmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?