2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

zeynepcim cok gecmis olsun. cok üzüldüm bak şimdi ipek için. güzel kızım benim bir kurtulamadı şu hastalıklardan.

zeynepcim sen ersine kızıyorsun şu anda anlıyorum seni hepimiz yapıyoruz bunu eşlerimize ki ben hala nevzata ates püskürüyorum bir sürü nedenden. ama bir taraftanda haklı olabilir mi acaba diye düşündüm. cidden ne zaman sen babaanneye gitsin ipekcik hasta dönüyor eve. olmadı gitme birsüre gitsende ersine bırak haftasonları sen git gör babaanneni. benimki nacizane bir öneri. sonucta ipekcik cekiyor bir sürü sıkıntıyı. kıyamam ben ona.

kızlar ben çıkıyorum ütü yapmam lazım zeynepte hazır uyumuşken ütü işini halledeyim,yarında mutfak dolaplarını silip örtülerini yerleştirecem, pazar günü doğum günüsü var kızımın, ben daha hiç bir iş yapmadım,camları silecektim ama yağmur var cam silmekten kurtuldum işler beni bekliyor sonra bir ara yine girmeye çalışırım öpüyorum hepinizi bebişlerimide tabiki

Bak sen edepsize ya hu.. Burak bi bırak anneni oğlum o da kafasıı dağıtsız iki dakka

içinde biriktirmiş demek tugba
ilk fırsatta kustu böyle işte.
aynen içim gitti. tir tir titriyo aglıyo bagırıyo onlar buza yatırıyolar.
bı yerden bı kaptı sonrada yer ettı durup durup cıkıyo işte dedıgın gıbı...

Bu haftasonu doğum günü partisi olanlar,

yigit
zeynep
doruk
furkan

yok mu arttıran.... haftaya ptesi resimleri detayları paylaşalım lütfen. ptesi izin alacağım bende pazar yorgun olurum diye

Rabbim hepsine uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin,güzel kaderler yazsın inşallah.
Size de zaman çabuk geçti mi?
ben doğum yaptığım günü dün gibi hatırlıyorum (o sancıları unutmam imkansız zaten)

özlem dogru belkı ama,bunu o anda oyle bı üslupla söylemedi çok zoruma gitti.
coguk aglıyo ben aglıyorum o trip derdinde.
eger boyleyse de sakınce konuş benle. bak boyle boyle oluyo de. canım burnumdayken degıl.
hele hele o üslupla hiç değil.
ben nasılsa her seyı affedıp sureklı guleryuz gosterıyorum ya,nasılsa bunuda unutur zeynep...

zeynep canım çok geçmiş olsun ipeğime hasta olunca bebekler içim sızlıyo resmen kim olursa olsun
ama ersinde ayıp etmiş bence..ama dediğin gibi bi yerde kapmış devamlı nüksediyo kıyamamyaa

tuğbacım sizede geçmiş olsun kışın böyle oluyo bebişlerimiz yaa yaz gelsin artıkkk

çok geçmiş olsun, çok üzüldüm, inşallah çabucak iyileşir, toparlar.

annelik ve babalık çok farklı birbirinden, hakikaten bizim gibi düşünüp hareket edemiyorlar, hiç üzülme, bence hatasını anlayacaktır.

zeynep kuşum üzülme cnm eşinde anlarda özür diler inş. ama özür dilemeden barışma

ay dönümü olan bebişlere maşalahh

ay kızlar patronum var benim okudumda bişiy yazamıyorum

hatırlamam mı
su gıbı gectı 1 sene
ne ara 1 yasına geldıler bılmıyorum...
evet yaz gelsın
hep yaz olsun
hasta olmasınlar

kızlar saat 12 yi geçti
ben doktorum gelmeden yemeğe çıkıp geleyim
sonra görüşürüz

zeynepcim hiç üzme kendini.değmiyor bu erkeklere...bi lafla yıkabiliyolar herşeyi...
herşey güzel olacak...iyileşecek benim tatlı kızım...kıyamıyorum ya çocuklarımız hasta olmasın,rabbim dermansız dert vermesin...

ben de eşime protestodayım,ne ütü ne ilgi ne başka bir şey...size anlatmadım hiç ama ben de çok kırıldım iki arkadaşız artık evde...kızım iyi olsun,mutlu olsun.herşey onun için...

aytencim,takvim için mailine resim attım canım.teşekkür ederim..

fatoscum,aras paşam biliyor işini...bir hayır var ki bu iş ertelenip duruyor..

diğer hasta bebişlere de Allah şifa versin,hemen iyileşip kudursunlar hep,yeter ki iyi olsunlar...
hatrımızı soranlara teşekkürler bu arada..BAHAR'IM evi turlamakla meşgul.bugün bebeğini uyutuyor yastıkta ayağında...sonra sıkılıp fırlatıyor bebeği,sanki ben ona öyle yapıyorum:))

bu arada bizde dün 11 ayımızı doldurduk,kutlu olsun bize de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…