günaydın kızlar...zeynep geçmiş olsun canım ya..düzelir inş ipoş sıkma canını kocişede..
konuşuyolar işte sanki bizden daha çok düşünecekler..sen ipoşa odaklan gerisi koyver gitsin canım..
havvacım bizimki 4-5 gündür böyle..istediği olmayınca bi çığlık atıyo görmeniz lazım..
pek bi huysuz:84:sürekli yanımda dur diyo.pc başında görünce direk çığlık atıyo..
şimdi abisi geldide biraz ona daldı..ama farkederse damlar yanıma....
içinde biriktirmiş demek tugbaKahvaltı yapacaktım yazmadan geçemeyeceğim
İpek e çok üzüldüm gerçekten çok ama çok geçmiş olsun .Kuzum daha yeni hastalıktan kurtulmuştu .Tez zamanda iyileşir inş.
Eşinede çok şaşırdım gerçekten .Sana yardımcı oluyor diye çok takdir ediyordum .Neden böyle söylediki acaba .Bende sürekli evdeyim ne oğlan ne ben hastalıktan kurtulamıyorum .Ne alakası varmış evden çıkarmakla çıkmasada çocuklar evde hasta oluyor kendimden biliyorum .Sende kendini üzme erkeklerin böyle tuhaf sözleri ve davranışları oluyor malesef .Umarım hatasını anlarda senden özür dileyip gönlünü alır
aynen içim gitti. tir tir titriyo aglıyo bagırıyo onlar buza yatırıyolar.Hülyacığım çok geçmiş olsun.onlara birşey olmaz canım elelrini kollarını kaldıracak halleri yoktur ama ben iyiyim dr ne yapacak ki der evde yatmayı hatta dışarda bi havaalayım demeyi tercih ederler.
halınız da hayırlı olsun ama küçük geldiyse git değiştir niye 2 tane 2 tane alıyorsun büyüğü mü yoktu.
masa sandalyeler öyle canım ama biraz gezseydiniz bazen çok farklı fiyatlar çıkıyor ortaya orada ikea falan varsa bazen çok kaliteli geliyor.gez hemen alma 4 sandalye 600 yapıyor zaten.
Zeynep yine mi yaaa.bu kız bi üşüttü ama nerde hep onun derdi çıkıyor ya.evi havalandırınca falanda dikkat et 2 dk bile olsa ceryanda kalmasın.dr doğru demiş Allah korusun havale geçirmesindense zaturrüye daha iyi tabii ama sen dayanamamışsındır çoçuk ateşten titriyor onlar soğuk suya daldırıyor.İnşallah bu son olur.çok geçmiş olsun.
Bak sen edepsize ya hu.. Burak bi bırak anneni oğlum o da kafasıı dağıtsız iki dakka
Bu haftasonu doğum günü partisi olanlar,
yigit
zeynep
doruk
başka var mı?
günaydın kızlar.
moralim ve sinirlerim çok bozuk.
ipek hasta yine. dün gece sabaha karşı hastaneden eve geldik. dua ediyorum bu sefer çabuk atlatsın.
ersinle birbirimize girdik ilk kez ayrı ayrı yattık. çok kırdı beni,çok üzdü. ilk defa bu kadar kırıldım ona. hatasını anlayana kadar aynı yatakta yatmicam onunla.
3 gündür de toplasanız 7-8 saat uyumuşumdur heralde.
moralinizi bozdum sabah sabah
iyisimi geçmişe bakayım.
hatırlamam mıRabbim hepsine uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin,güzel kaderler yazsın inşallah.
Size de zaman çabuk geçti mi?
ben doğum yaptığım günü dün gibi hatırlıyorum (o sancıları unutmam imkansız zaten)
evet yaz gelsınzeynep canım çok geçmiş olsun ipeğime hasta olunca bebekler içim sızlıyo resmen kim olursa olsun
ama ersinde ayıp etmiş bence..ama dediğin gibi bi yerde kapmış devamlı nüksediyo kıyamamyaa
tuğbacım sizede geçmiş olsun kışın böyle oluyo bebişlerimiz yaa yaz gelsin artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?