Ay dönümümüzü kutlayan ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm teyzoşlarımıza çok teşekkür ediyoruz
Başka hasta kuzucuklarımız varsa çok ama çok geçmiş olsun .Tez zamanda hepsi iyileşsinler
Bizim doğum günümüze daha 1 ay var ama beni şimdiden heyecan sardı .Birçok bebişimizin doğum günü gelmiş bile zaman ne çabuk geçti ya
Baharında ay dönümü kutlu olsun .Yaşlarınada sağlıkla ,mutlulukla, huzurla girsin inş.
Ah canım ya sen onlar için deli gibi çalışırken iyide .Senin işin olduğunda izin alsan hep böyle laf söyler dururlar .Çalışırken takdir etmek yok ama sık sık eleştiri ve şikayet olurankarada 3 gün eğitim vardı, gidebilir misin diye sordu hoca..ben de 3 gün fazla,eşime bi sorayım dedim..konuştuk, sen bilirsin dedi..sonra cuma günü görümcemler gelecek ya, o aklıma geldi..patrona ben gidemeyeceğim, perşembe eşimin ablası gelecek dedim..o da hep şahsi işleriniz bizim işlerle aynı zamanda oluyor nedense dedi ve kızdı !!!
moralim bozuldu, bu ara hep böyle patron..babamı doktora götürdüğüm için de kızmış, başka yokmuydu götürecek demiş.. sanki bilmiyor bizim burda kimsemizin olmadığını..
daha önce de burağı götürdüğüm için kızmıştı, eşin götürmüyo mu hiç demişti..o ne anlar ki, hastanede karnı acıksa doğuramaz,altını değiştiremez..anlamıyor bir türlü
teşekkür ederiz tuğbacım..MERTKAN,BERKİN ve ESRA kuzuların da nice sağlıklı ayları geçsin ömürlerinde..
yaren,senin de işin zor be canım...
herkesin bir deeerrdi vaaarrrr durur içeeeerrriiiisinnndeeee.....
Kızlar vaktim fazla yok. soru soracağım size.
Esra sütümü tamamen bıraktı. Mama takviyesi kullanıyoruz Bebelac 3.
Keçi sütüne başlasam mı sulandırarak. Biberonuna koyup versem ne dersiniz?
keçisütü dene havvacım içmezse inek sütüne geç daha mama almaya gerek yok bence..bizim kız keçisütünü içmedi ama yavaş yavaş inek sütünü veriyorum arada onu içiyor...son devam sütü kutumuz var bitirelim onu daha almicam ben.günlük şişe sütler var ondan alıcam hergün..
Kızlar vaktim fazla yok. soru soracağım size.
Esra sütümü tamamen bıraktı. Mama takviyesi kullanıyoruz Bebelac 3.
Keçi sütüne başlasam mı sulandırarak. Biberonuna koyup versem ne dersiniz?
Havva sorunca aklıma geldi bende bir soru sormak istiyorum kızlar size yardımcı olabilirmisiniz lütfen
Benim sıpacık ne mama ne devam sütü nede başka bişey kabul etmedi .Heleki biberonu asla ağzına sürdürmüyor .Şimdi yaşına girecek ya inek sütü vereceğim uyumadan önce çünkü mama falan yemiyor.
Karnı tok olsun istiyorum çünkü gece acayip sık kalkıyor emmeye .Sol göğsümüde emmiyor orda süt varmı bilmiyorum .Sadece sağdan emincede doymuyor haliyle .Biraz uzun oldu kusura kalmayın sorum şu:
Biberonun ucu nasıl olmalıki ben sütü biberonla içirebileyim önerebileceğiniz marka varmı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?